October 31, 20169 yr comment_239526 Si tu tzust repede! Alea mi-au iesit cel mai bine, ia cu incredere! Report
October 31, 20169 yr comment_239531 Chiftele cu carne de vita, morcov, ceapa, usturoi, piine uscata, patrunjel, fierte in sos de rosii Report
November 1, 20169 yr comment_239532 buuun, fierte de crude sau inainte au fost la cuptor/prajite? Report
November 1, 20169 yr comment_239533 Si eu tot chiftelute,dar fara sos,si o radauteana din gaina de la tara...buuunaaa Report
November 1, 20169 yr comment_239534 Carre' de porc cu mere si suc de mere (home made facut de Ramy).Servit cu pireu si salata de varza rosie. Report
November 1, 20169 yr comment_239536 Carre' de porc cu mere si suc de mere Pacat ca nu mi-ai spus mai dinainte. Dar si un cotlet ca la circiuma(cu cartofi prajiti si mujdei) nu e rau. Kinderii, deh. Al tau e mai domnesc. Peter Edit: + reciclari, ca acum sunt gata... Report
November 1, 20169 yr comment_239537 buuun, fierte de crude sau inainte au fost la cuptor/prajite? Eu nu le-asi pune inainte la cuptor. Peter Report
November 1, 20169 yr comment_239540 Pacat ca nu mi-ai spus mai dinainte. Dar si un cotlet ca la circiuma(cu cartofi prajiti si mujdei) nu e rau. Kinderii, deh. Al tau e mai domnesc. Pai, eu le vroiam ca ale tale, feliate.Am luat bucata mare crezand ca pot sa despic cotletele acasa.N-am putut si om n-aveam acasa.La vecin nu m-am dus. L-am gatit intreg. Report
November 1, 20169 yr comment_239542 Cum luasem carne tocata pentru ciorba de perisoare si nu eram tare hotarata ce sa fac cu restul- desigur ca era sa fac si eu chiftele, ca voi ))) dar pana la urma am facut musaca: am taiat felii f. subtiri cartofi, carne tocata condimentata ca pentru chiftele, felii de ardei copt si rosii, asezate straturi, ou batut cu smantana si cascaval pe deasupra.Pentru a contracara caloriile in exces, am asortat cu salata verde si rosie. Ah, si un pic de ketchup de halloween... :floare: Report
November 1, 20169 yr comment_239543 buuun, fierte de crude sau inainte au fost la cuptor/prajite?vaaai dar ma stii pe mine ca prajesc chiftele? fierte de crude Report
November 1, 20169 yr comment_239545 Mamaliga amestecata cu un fel de salam, oua, brinzacare trebuia sa fie cu totul si cu totul altceva Cre' ca ar trebui sa deschid un subiect in care sa ne batem in mamaligi sa stea toate impreuna Report
November 2, 20169 yr comment_239549 Azi am facut una din preferatele mele,omleta cu ceapa si sote de mazare cu salata verde(poza f. urata scuze,dar zau ca e gustoasa rau) Report
November 2, 20169 yr comment_239552 Bravo, Geany! Omleta cu ceapa si salata verde e si preferata mea, la orice ora! Cred ca merge grozav in combinatia cu mazarea verde, eu nu m-am gandit pana acum la asta... De pranz am facut termitelor gulyas de porc cu orzo, iar deseara o sa le fac o mamaliga cu branza de oi si slaninuta prajita, ca mi-a facut pofta Adriana ( eu o sa mananc doar ce ramane de la ei, cam 2 linguri de la fiecare ) Report
November 2, 20169 yr comment_239556 Mamaliga amestecata cu un fel de salam, oua, brinza Cre' ca ar trebui sa deschid un subiect in care sa ne batem in mamaligi sa stea toate impreuna Azi mi-a venit faina de mamaliga, direct de la moara. Report
November 2, 20169 yr comment_239558 Bravo, eu e a doua oara ca incerc sa fac o reteta de-a lui Chef Rubio, a treia sper sa reusesc Report
November 3, 20169 yr comment_239565 Salata orientala. Cu oua de prepelita, cartofi, ceapa mov si ceapa verde, ardei capia corai ( adica nici portocaliu nici rosu ) patrunjel verde, masline negre, ulei picant de ardei iute ( macerat o luna la intuneric), salata verde. Sare, piper. Simplu de tot. Report
November 3, 20169 yr comment_239566 Mamaliga cu branza de burduf si slaninuta prajita, pentru copii. Report
November 3, 20169 yr comment_239567 Mi-ai facut pofta de mamaliga cu branza de burduf! Urat din partea ta! Report
November 3, 20169 yr comment_239568 Daca o sa citesti cu atentie postarile anterioare, o sa vezi ca Adriana e capul rautatilor! Si eu am urmat trendul... Report
November 3, 20169 yr comment_239569 Vorba proverbului romanesc: nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase! Serios, nu dureaza mult, apuca-te si fa-ti, daca iti place... Maine merg in piata din nou, la tarani, sa iau cas de oaie si sa fac branza de burduf si crema de Focsani , sa pun in congelator... Report
November 3, 20169 yr comment_239570 Las'ca-mi iau si eu branza de burduf, desi omul n-o suporta decat rar, lasa ca el mananca alta branza! Report
November 3, 20169 yr comment_239571 Eu in seara asta am taiat bastonase din rest si le-am incalzit in cuptoras, era la fel de buna ca atunci cind am facut-o Report
November 4, 20169 yr comment_239574 Anghinare proaspătă cu usturoi și suc de lămâie, direct de la locul faptei Report