Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

Si tu tzust repede! Alea mi-au iesit cel mai bine, ia cu incredere!

Si eu tot chiftelute,dar fara sos,si o radauteana din gaina de la tara...buuunaaa

post-244-14779900829517_thumb.jpg

post-244-14779900986971_thumb.jpg

Carre' de porc cu mere si suc de mere

Pacat ca nu mi-ai spus mai dinainte. Dar si un cotlet ca la circiuma(cu cartofi prajiti si mujdei) nu e rau. Kinderii, deh. :floare:

Al tau e mai domnesc. :floare:

post-27-14779948088186_thumb.jpg

Peter

Edit:

+ reciclari, ca acum sunt gata...

post-27-14779959358002_thumb.jpg

buuun, fierte de crude sau inainte au fost la cuptor/prajite?

Eu nu le-asi pune inainte la cuptor. :floare:

Peter

Pacat ca nu mi-ai spus mai dinainte. Dar si un cotlet ca la circiuma(cu cartofi prajiti si mujdei) nu e rau. Kinderii, deh. :floare:

Al tau e mai domnesc. :floare:

Pai, eu le vroiam ca ale tale, feliate.Am luat bucata mare crezand ca pot sa despic cotletele acasa.N-am putut si om n-aveam acasa.La vecin nu m-am dus. :hug: L-am gatit intreg.

Cum luasem carne tocata pentru ciorba de perisoare si nu eram tare hotarata ce sa fac cu restul- desigur ca era sa fac si eu chiftele, ca voi :hug:))) dar pana la urma am facut musaca: am taiat felii f. subtiri cartofi, carne tocata condimentata ca pentru chiftele, felii de ardei copt si rosii, asezate straturi, ou batut cu smantana si cascaval pe deasupra.

Pentru a contracara caloriile in exces, am asortat cu salata verde si rosie. :hug:

Ah, si un pic de ketchup de halloween... :floare: :floare:

post-508-14780064005152_thumb.jpg

Azi am facut una din preferatele mele,omleta cu ceapa si sote de mazare cu salata verde(poza f. urata scuze,dar zau ca e gustoasa rau)

post-405-14780918235917_thumb.jpg

Bravo, Geany! Omleta cu ceapa si salata verde e si preferata mea, la orice ora! Cred ca merge grozav in combinatia cu mazarea verde, eu nu m-am gandit pana acum la asta...

De pranz am facut termitelor gulyas de porc cu orzo, iar deseara o sa le fac o mamaliga cu branza de oi si slaninuta prajita, ca mi-a facut pofta Adriana :floare: ( eu o sa mananc doar ce ramane de la ei, cam 2 linguri de la fiecare :floare: )

post-508-14780950892622_thumb.jpg

Mamaliga amestecata cu un fel de salam, oua, brinza

Cre' ca ar trebui sa deschid un subiect in care sa ne batem in mamaligi sa stea toate impreuna :floare:

Azi mi-a venit faina de mamaliga, direct de la moara. :floare:

Salata orientala. Cu oua de prepelita, cartofi, ceapa mov si ceapa verde, ardei capia corai ( adica nici portocaliu nici rosu :71: ) patrunjel verde, masline negre, ulei picant de ardei iute ( macerat o luna la intuneric), salata verde. Sare, piper. Simplu de tot.

post-508-14781913573769_thumb.jpg

Mi-ai facut pofta de mamaliga cu branza de burduf! Urat din partea ta!

Daca o sa citesti cu atentie postarile anterioare, o sa vezi ca Adriana e capul rautatilor! :71: =))

Si eu am urmat trendul... :-*

Vorba proverbului romanesc: nici usturoi n-am mancat, nici gura nu-mi miroase! :71:

Serios, nu dureaza mult, apuca-te si fa-ti, daca iti place... Maine merg in piata din nou, la tarani, sa iau cas de oaie si sa fac branza de burduf si crema de Focsani , sa pun in congelator...

Las'ca-mi iau si eu branza de burduf, desi omul n-o suporta decat rar, lasa ca el mananca alta branza!