September 19, 201610 yr comment_238912 Eu ramin mereu interzisa de munca pe care o prestati mereu cu jumatatile astea de animale nu chiar jumatate, ci un sfert de vitel, ceea ce inseamna o pulpa din spate plus doua coaste. adica 30 de kg*14lei=420lei, cca 90euro. si-n asta intra si bonusul de care ziceam avem antrenamet, nu-i chiar moarte de om si merita avand in vedere calitatea produsului. l-am transat, curatat de pielite, am facut portii si pisicilor si cainilor pe care-i avem in grija, toata lumea multumita! Report
September 19, 201610 yr comment_238913 Eu aveam niste suvite de piept de pui pe care le-am pus intr-o punguta cu niste curcuma si un alt amestec de condimente plus un pic de faina, le-am agitat nitel si apoi le-am aruncat in tigaia in care pusesem un pic de lapte, a inceput sa fiarba si sa se lege imediat sosuletul asa ca am mai adaugat un pic de apa si am lasat pina pieptul era gata, servit cu mamaliga din ziua de dinainte a fost foarte bun Report
September 19, 201610 yr comment_238914 Azi "meatless sunday": rosioare cherry, ceapa rosie(Tropea) si cuburi de paine de secara.La final cascaval(Asiago).adica s-ar putea face cu piine uscata? Pai daca painea e uscata o pui la sarsit, sa absoarba sosuletul lasat de legume si suficient sa topeasca si cascavalul. Report
September 22, 201610 yr comment_238941 Povestisem la han ca am vazut pe net si m-a incantat ideea de lazagnia cu ravioli (se pun in straturi cu sos si branza) poza de pe net.. Azi le-a venit randul ca am gasit la lidl ravioli cu 3 lei si ceva pachetul,si cam astea sunt ingredientele ,vreau sa fac un sos alb (besamel) un sos rosu,si pus in straturi cu cascaval si parmezan Report
September 22, 201610 yr comment_238945 Hunii au fost f. incantati,au mancat tot,e rapid de facut,se portioneaza usor,dar dupa gustul meu trebuie ravioli de aia de calitate,buni de la mama lor,astia care i-am avut eu,ca si umplutura ma refer ,sunt asa si asa(eu nu am simtit nici un gust de ciuperci) in sensul nu e rau dar nici prea grozav,in rest sosurile si branzeturile au facut toata treaba,din punctul asta de vedere Report
September 22, 201610 yr comment_238947 Bine de stiut! Poate gasesti cu prosciutto!Daa!! am mai luat si foi de lasagnia simple de la lidl cu 4 lei cutia,alea sunt bune ca am mai luat imi iese de doua ori sa fac ,la marimea tavii/formei mele Report
September 22, 201610 yr comment_238948 Ma declar fan Geany. Numai slowfood nu este. Dar e lecker. Cu ceva Spätzle si un sos pe langa.Friptura de curcan Peter Report
September 23, 20169 yr comment_238953 Numai slowfood nu este. Dar e lecker. Cu ceva Spätzle si un sos pe langa.Friptura de curcan Peter Ba e, ca nu cred ca l-ai facut in 10 minute! Report
September 23, 20169 yr comment_238965 Ploaie,ploiae..unde, unde? La noi e soare si un inceput de toamna ca la carte. Odata suntem si noi mai rasfatati. Si cum trebuia sa tai si gazonul, si am avut alte griji; no ca m-au pus astia si la gatit... Si cum "dovlecelul" era mai mare ca un dovleac, am facut chiftele din el...(mai la urma Rösti) Cu paste(care nu stiu cine le-a luat, insa aratau tare "scumpe" )si s-au cam rupt si ceva sos de ciuperci Asta este. Eataly, eu cu expresia de slow food m-am cam fentat. Ai dreptate. O friptura in sensul acela este slowfood.Eu ma refeream... la putine calorii.. Deci mancarea de aseara nu prea avea putine calorii. Dar asteptam pe Pisi(bucatareasa de duminica), ce mai face asa...Slowfood sau restaurant? =)) Noi zilele urmatoare, cabane si restauranturi...dar sa vezi peste vreo trei saptamini... Doamne ce ma bucur de pe acum...la circiumi Peter Report
September 24, 20169 yr comment_238980 Astazi sotul meu a plecat la o Expositie (IAA in Hannover) iar eu bucurandu-ma ca in sfarsit am un weekend fara el (nu ca nu m-ar bucura prezenta lui... dar cateodata e fain sa faci un mic dejun intre fete...)Asa ca, mi-am invitat doua prietene si le-am pregatit o masa copioasa ca mic dejun. Omleta cu rosii uscate si marar...si putina suca bineinteles.... condimentata cu sare, piper si chili...Le-am innebunit pe "nemtoaice". :hug: Stiu ca o omleta nu e mare scofala, dar a iesti mega gustoasa.. Iar la final un smoothie cu telina si mar Report
September 24, 20169 yr comment_238982 Bună ziua tuturor! Din păcate, a trecut foarte mult timp de când n-am mai fost activă aici... din fericire, a fost un timp bun pentru mine și copiii mei... acum, că sunt echilibrată din toate punctele de vedere, consider că e timpul să mă întorc- deși eu n-am rupt nicio clipă contactul cu forumul... dar, desigur, aș fi putut da, uneori, câte un feed back... Nădăjduiesc că mă primiți, din nou...Azi, mămăligă cu saramură de pui... sper să mai știu pune poze... Report
September 24, 20169 yr comment_238983 Bine ai revenit draga mea, din unele inimi n-ai fost plecata nicio clipa! Report
September 24, 20169 yr comment_238984 Bună ziua tuturor! Din păcate, a trecut foarte mult timp de când n-am mai fost activă aici... din fericire, a fost un timp bun pentru mine și copiii mei... acum, că sunt echilibrată din toate punctele de vedere, consider că e timpul să mă întorc- deși eu n-am rupt nicio clipă contactul cu forumul... dar, desigur, aș fi putut da, uneori, câte un feed back... Nădăjduiesc că mă primiți, din nou...Azi, mămăligă cu saramură de pui... sper să mai știu pune poze... Din multe inimi n-ai plecat! Că nici eu n-am dat p-afaraă de activitate! Azi, varză călită! Fără poze!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
September 24, 20169 yr comment_238986 Azi, mămăligă cu saramură de pui... sper să mai știu pune poze...vad ca poze stii sa pui, da' te rog explica si cum se face saramura de puiin ceea ce priveste inima, tu oricum ai fi greu de uitat Stiu ca o omleta nu e mare scofala, dar a iesti mega gustoasa..ba eu cred ca da, atunci cind arata ca a ta e foarte faina si inclin sa cred, si foarte buna Report
September 24, 20169 yr comment_238988 azi gratar de toate felurile, legume picante, orez sarbesc cu muuulte-multe legume.zilele trecute: shakshuka si-un drob picant ptr colegi c-o placinta sarata (si una dulce, shhh!) - tot ptr colegi Report
September 24, 20169 yr comment_238989 Eu intind labuta spre placinta sarata a Moatzei o salut pe Koralinda (demult tot spun ca o sa incerc si eu saramura de pui ca eu beshte' nu servesc ) si omleta lui Pisi arata f. bine!Nu va asteptati acum sa va pun si eu vreo poza cu ce am gatit azi,ca am fost singura cu Ale'(domnu' Geany e de scarbici),asa incat doar cartofi prajiti,eu si cu salata de ardei copti,Ale' cu kechup,si sendvisuri ,asa ca v-am zbart pe toti la bucatareala azi P.S Zoazo' si eu planuiesc o varza demult ,trebuie sa o comit si eu musai! Report
September 24, 20169 yr comment_238991 ..si incredibil de satioasa... N-am mai mancat nimic pana spre seara.. Ioi ce dor mi-e de o placinta sarata... Am mancat-o din priviri! Report
September 24, 20169 yr comment_238993 Eu intind labuta spre placinta sarata a Moatzei Ioi ce dor mi-e de o placinta sarata... Am mancat-o din priviri! serviti, serviti, maine fac iar! Report
September 24, 20169 yr comment_238994 Spre seara o mica inventie cu resturi din prin frigider.. un fel de fingerfood Report
September 25, 20169 yr comment_238999 buuun, de care aluat? Aluat de Pizza, insa l-am cumparat Report