Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce ati gatit astazi?

Featured Replies

Eu ramin mereu interzisa de munca pe care o prestati mereu cu jumatatile astea de animale :appl:

nu chiar jumatate, ci un sfert de vitel, ceea ce inseamna o pulpa din spate plus doua coaste. adica 30 de kg*14lei=420lei, cca 90euro. si-n asta intra si bonusul de care ziceam :thumleft:

avem antrenamet, nu-i chiar moarte de om si merita avand in vedere calitatea produsului. l-am transat, curatat de pielite, am facut portii si pisicilor si cainilor pe care-i avem in grija, toata lumea multumita!

Eu aveam niste suvite de piept de pui pe care le-am pus intr-o punguta cu niste curcuma si un alt amestec de condimente plus un pic de faina, le-am agitat nitel si apoi le-am aruncat in tigaia in care pusesem un pic de lapte, a inceput sa fiarba si sa se lege imediat sosuletul asa ca am mai adaugat un pic de apa si am lasat pina pieptul era gata, servit cu mamaliga din ziua de dinainte a fost foarte bun

polenta pollo curcuma.jpg

Azi "meatless sunday": rosioare cherry, ceapa rosie(Tropea) si cuburi de paine de secara.La final cascaval(Asiago).

adica s-ar putea face cu piine uscata?

Pai daca painea e uscata o pui la sarsit, sa absoarba sosuletul lasat de legume si suficient sa topeasca si cascavalul. :thumleft:

Povestisem la han ca am vazut pe net si m-a incantat ideea de lazagnia cu ravioli (se pun in straturi cu sos si branza) poza de pe net..

post-405-14745391094312_thumb.jpg

Azi le-a venit randul ca am gasit la lidl ravioli cu 3 lei si ceva pachetul,si cam astea sunt ingredientele ,vreau sa fac un sos alb (besamel) un sos rosu,si pus in straturi cu cascaval si parmezan

post-405-14745391476046_thumb.jpg

post-405-14745391797505_thumb.jpg

post-405-14745391853644_thumb.jpg

post-405-14745391915263_thumb.jpg

post-405-14745391972918_thumb.jpg

:-* Hunii au fost f. incantati,au mancat tot,e rapid de facut,se portioneaza usor,dar dupa gustul meu trebuie ravioli de aia de calitate,buni de la mama lor,astia care i-am avut eu,ca si umplutura ma refer ,sunt asa si asa(eu nu am simtit nici un gust de ciuperci) :appl: in sensul nu e rau dar nici prea grozav,in rest sosurile si branzeturile au facut toata treaba,din punctul asta de vedere :thumleft:

Bine de stiut! Poate gasesti cu prosciutto!

Daa!! am mai luat si foi de lasagnia simple de la lidl cu 4 lei cutia,alea sunt bune ca am mai luat imi iese de doua ori sa fac ,la marimea tavii/formei mele :thumleft:

Ma declar fan Geany. :thumleft:

Numai slowfood nu este. Dar e lecker. Cu ceva Spätzle si un sos pe langa.

Friptura de curcan

post-27-14745686959795_thumb.jpg

Peter

Ploaie,ploiae..unde, unde? La noi e soare si un inceput de toamna ca la carte. Odata suntem si noi mai rasfatati. :-*

Si cum trebuia sa tai si gazonul, si am avut alte griji; no ca m-au pus astia si la gatit...

Si cum "dovlecelul" era mai mare ca un dovleac, am facut chiftele din el...(mai la urma Rösti) =))

Cu paste(care nu stiu cine le-a luat, insa aratau tare "scumpe" :-* )si s-au cam rupt :o si ceva sos de ciuperci

post-27-14746515769147_thumb.jpg

post-27-14746515903656_thumb.jpg

post-27-14746516341624_thumb.jpg

Asta este.

Eataly, eu cu expresia de slow food m-am cam fentat. Ai dreptate. O friptura in sensul acela este slowfood.

Eu ma refeream... :-* la putine calorii.. :sad3: Deci mancarea de aseara nu prea avea putine calorii.

Dar asteptam pe Pisi(bucatareasa de duminica), ce mai face asa...

Slowfood sau restaurant? =)) =))

Noi zilele urmatoare, cabane si restauranturi...dar sa vezi peste vreo trei saptamini... :hug:

Doamne ce ma bucur de pe acum...la circiumi :hug:

Peter

Astazi sotul meu a plecat la o Expositie (IAA in Hannover) iar eu bucurandu-ma ca in sfarsit am un weekend fara el :-*(nu ca nu m-ar bucura prezenta lui... dar cateodata e fain sa faci un mic dejun intre fete...)

Asa ca, mi-am invitat doua prietene si le-am pregatit o masa copioasa ca mic dejun. =))

post-2172-14747242514069_thumb.jpg

Omleta cu rosii uscate si marar...si putina suca bineinteles.... condimentata cu sare, piper si chili...Le-am innebunit pe "nemtoaice". :hug: :hug:

post-2172-14747243889366_thumb.jpg

Stiu ca o omleta nu e mare scofala, dar a iesti mega gustoasa..

post-2172-14747243722057_thumb.jpg

Iar la final un smoothie cu telina si mar :sad3:

post-2172-14747246468126_thumb.jpg

Bună ziua tuturor! Din păcate, a trecut foarte mult timp de când n-am mai fost activă aici... din fericire, a fost un timp bun pentru mine și copiii mei... acum, că sunt echilibrată din toate punctele de vedere, consider că e timpul să mă întorc- deși eu n-am rupt nicio clipă contactul cu forumul... dar, desigur, aș fi putut da, uneori, câte un feed back...

Nădăjduiesc că mă primiți, din nou...

Azi, mămăligă cu saramură de pui... sper să mai știu pune poze...

post-508-14747248225952_thumb.jpg

post-508-14747248747366_thumb.jpg

Bine ai revenit draga mea, din unele inimi n-ai fost plecata nicio clipa!

Bună ziua tuturor! Din păcate, a trecut foarte mult timp de când n-am mai fost activă aici... din fericire, a fost un timp bun pentru mine și copiii mei... acum, că sunt echilibrată din toate punctele de vedere, consider că e timpul să mă întorc- deși eu n-am rupt nicio clipă contactul cu forumul... dar, desigur, aș fi putut da, uneori, câte un feed back...

Nădăjduiesc că mă primiți, din nou...

Din multe inimi n-ai plecat! Că nici eu n-am dat p-afaraă de activitate! Azi, varză călită! Fără poze!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

vad ca poze stii sa pui, da' te rog explica si cum se face saramura de pui

in ceea ce priveste inima, tu oricum ai fi greu de uitat :sad3:

Stiu ca o omleta nu e mare scofala, dar a iesti mega gustoasa..

ba eu cred ca da, atunci cind arata ca a ta e foarte faina si inclin sa cred, si foarte buna

azi gratar de toate felurile, legume picante, orez sarbesc cu muuulte-multe legume.

zilele trecute: shakshuka

post-100-14747430878639_thumb.jpg

si-un drob picant ptr colegi

post-100-14747431895905_thumb.jpg

c-o placinta sarata (si una dulce, shhh!) - tot ptr colegi

post-100-1474743359034_thumb.jpg

Eu intind labuta spre placinta sarata a Moatzei :-* o salut pe Koralinda =)) :hug: (demult tot spun ca o sa incerc si eu saramura de pui ca eu beshte' nu servesc =)) ) si omleta lui Pisi arata f. bine!

Nu va asteptati acum sa va pun si eu vreo poza cu ce am gatit azi,ca am fost singura cu Ale'(domnu' Geany e de scarbici),asa incat doar cartofi prajiti,eu si cu salata de ardei copti,Ale' cu kechup,si sendvisuri ,asa ca v-am zbart pe toti la bucatareala azi :sad3: :hug:

P.S Zoazo' si eu planuiesc o varza demult ,trebuie sa o comit si eu musai!

:hug: :sad3:

..si incredibil de satioasa... N-am mai mancat nimic pana spre seara..

Ioi ce dor mi-e de o placinta sarata... Am mancat-o din priviri!

Eu intind labuta spre placinta sarata a Moatzei

Ioi ce dor mi-e de o placinta sarata... Am mancat-o din priviri!

serviti, serviti, maine fac iar!

Spre seara o mica inventie cu resturi din prin frigider..

post-2172-14747459676131_thumb.jpg

un fel de fingerfood :sad3:

post-2172-14747459787899_thumb.jpg