March 2, 20251 yr comment_270711 Fain de tot, Dex! Sa-l folosesti cu placere si sa ne arati ce mai stie sa faca! Ce dimensiune are cosul? Report
March 5, 20251 yr comment_270712 Eu simplu, ca de obicei si fara poze. S-a cerut supa cu galusti, aveam in congelator o pulpa de curcan, destul de mare, am facut supa si carnea am folosit-o la o mancare de praz cu masline. Report
March 6, 20251 yr comment_270713 Eu tot asa, fierbind osul pentru Mela, am facut 2 oale de supa, intr-una am fiert morcov cartofi si piept de pui si am facut salata boeuf, apoi tortellini in supa si apoi cu cealalta minestrone Report
March 6, 20251 yr comment_270716 Aripioarele Cuckoolui - 3 pounds la air fryer, pe doua rinduri. Descoperirea secolului: delicata squash, cu coaja si seminte, la air fryer - semintele sunt ca alea de se vindeau la cornet. de mincat la film, in loc de popcorn Report
March 9, 20251 yr comment_270727 Fain au iesit aripioarele, ai pus mai multe decat am pus eu la cuptor. E drept ca n-am decat un gratarel, ale mele au ajuns cam pentru 3 persoane. Le-ai lasat asa cum le-ai pus la inceput, sau le-ai mai intors pe parcurs? Nu m-am gandit ca merg pe mai multe randuri. Cat despre squash, n-am gatit niciodata varietatea asta, arata bine, interesant cu semintele, ce idee buna!Eu nu prea am gatit zilele astea, sper sa-mi vina pofta de bucatarit cat de curand. Report
March 10, 20251 yr comment_270730 daca squash è dovleacul spaghetti adica asta prima data a pomenit Alexandru de el acu jdemii de ani, e interesant pentru ca semanind cu spaghetti-le ii poti adauga un sos si zici ca maninci spaghetti vegetale iar daca e butternut adica asta e preferatul meu pentru ca are putine seminte acum impreuna cu hokaido(la care poti minca si coaja) si care e asta Report
March 10, 20251 yr comment_270731 Delicata squash e lunguiet, galben cu dungi verzi sau portocalii. Si noi de obicei luam butternut, dar mai rar ca ai mei nu prea sunt mancatori. Report
March 10, 20251 yr comment_270735 Nici noi nu suntem mâncători de dovleac, dar când îmi vine poftă iau butternut, ca parcă nu are gustul ăla de dovleac cum are dovleacul nostru plăcintar. Săptămâna asta am făcut varză cu afumătură, langoși, fasole bătută și o supă crem de dovlecel. Din păcate fără poze! Report
March 11, 20251 yr comment_270740 delicata squash e asta (poza furata) - ferma unde fac aprovizionarea in sezon creste multe specii printre care si asta. mult timp am cojit si scos seminte dar nu e nevoie nici de una, nici de alta. au iesit super, de aia spun ca e descoperirea secolului. Adi, am mai intors aripile pe parcurs. Report
March 11, 20251 yr comment_270743 Am facut si eu aripioare zilele trecute, dar la cuptorul clasic. Am mai refacut caracatita intr-o zi pentru ca tare buna mi-a iesit prima data. Astept sa se mai topeasca din muntii de zapada ca sa pot scoate cuptorul de pizza ca tare mi-e dor de o pizza. Intre timp am facut o placinta cu carne. Report
March 14, 20251 yr comment_270755 Arata super, mi-ai facut poftă! Eu nu iubesc urzicile, dar daca iti plac poti pune in grădina ta câteva semințe sa le înmulțești, mama are în grădină un colț dedicat urzicilor. Report
March 14, 20251 yr comment_270757 Arata super, mi-ai facut poftă! Eu nu iubesc urzicile, dar daca iti plac poti pune in grădina ta câteva semințe sa le înmulțești, mama are în grădină un colț dedicat urzicilor.Sa stii ca chiar ieri mi-am comandat pe net seminte de urzici. Report
March 14, 20251 yr comment_270759 Azi am făcut zacuscă de ciuperci, aveam niște ciuperci de pădure, la congelator și am mai pus și niște bureți pleurotus. Report
March 16, 20251 yr comment_270761 Blackie oul tau a dat cu poftele in mine asa ca am facut paine prajita cu ou posat si seara am facut sarmeld cu foi de mangold Report
March 22, 20251 yr comment_270771 Ieri a pluat la noi si a fost frig asa ca am facut o ciorbita radauteana(care a iesit belea!) si chiftele marinate cu piure Report
March 22, 20251 yr comment_270772 Imi place si mie mult ciorba radauteana, poate fac zilele astea, mersi de idee. Iar chiftele am vrut si eu sa fac azi, stateam pe ganduri daca sa fac marinate sau nu. Pana la urma am mancat hamburgeri ?. Report
March 23, 20251 yr comment_270773 Dupa o pauza in bucatarie, mi-am luat inima in dinti si am gatit azi cat de cat. Mi-am pregatit ingredientele de aseara asa ca azi am reusit sa fac:- supa de dovlecel cu morcovi- gulas- placinta cu spanac si telemea- pateuri cu branza (ca pachetul de foietaj a fost prea mare pentru placinta)As fi vrut sa fac si tortul mimoza dar mi s-au cam terminat bateriile ?. Report
March 24, 20251 yr comment_270775 Ce bine arată ce ai gătit, Adi! Eu am luat un picior de porc în ideea de a face o ruladă, dar în final soțul a vrut piftie, așa ca piftie am făcut. Ieri ne-a fost poftă de pizza. Sâmbătă am făcut mămăligă cu ou fiert moale și brânză, totul fără poze Report
March 24, 20251 yr comment_270783 Bravo adi harnicutaMino si eu aveam picior de porc dezosat pe care l-am bagat in slowcooker cu linte dar carnea am mincat-o aseara cu legume la cuptor Report
March 28, 20251 yr comment_270797 Pentru ca ploua si bate vantul am gatit ca de Craciun, ciorba de vitel si sarmale. Minae mi-am propus sa ajung sa cumpar foietaj si Brie sa incerc reteta aia ca arata intr-un mare fel. Vin aici cu poza, promit, desi cred ca mai degraba voi posta la dezastre. Report
March 30, 20251 yr comment_270799 Ce am mai pozat din ce am gatit in ultima vreme, multe inspirate de voi. Supa minestroneHumusFasole batutaOua cleioase pentru ca mi-a facut Clau pofta cu ouale poshateAnchovies prajiteVita cu ciuperci urechi de lemn si legume, cu sos de piper Report