February 19, 20251 yr comment_270653 O tentativa de noodles, dar cu spaghetti, ca asta aveam in casa. Pofta era prea mare asa ca am improvizat cu ce am avut. Sosul l-am facut din avocado, unt de migdale, tahini, lamaie, sos de soja si apa. L-am turnat peste pastele fierte si am adaugat diverse (castravete, morcov, ceapa rosie, seminte de susan, nuci caju, brocoli gatit). In farfurie/castron fiecare a putut sa isi mai adauge ce supliment mai dorea. Scuzati castronul manjit, dar daca nu faceam poza atunci nu mai apucam, ca se golea de tot. Report
February 20, 20251 yr comment_270660 O tentativa de noodles, dar cu spaghetti, ca asta aveam in casa. Pofta era prea mare asa ca am improvizat cu ce am avut. Sosul l-am facut din avocado, unt de migdale, tahini, lamaie, sos de soja si apa. L-am turnat peste pastele fierte si am adaugat diverse (castravete, morcov, ceapa rosie, seminte de susan, nuci caju, brocoli gatit). In farfurie/castron fiecare a putut sa isi mai adauge ce supliment mai dorea. Scuzati castronul manjit, dar daca nu faceam poza atunci nu mai apucam, ca se golea de tot. Si eu fac uneori ceva asemanator, o salata de noodles reci cu morcov, castravete, muguri de soya, ceapa verde, seminte de susan si uneori pun pachetele de primavara deasupra. Eu azi am mai golit frigiderul si am facut o shakshuka. Poza direct din tigaie cu aburi cu tot. Report
February 20, 20251 yr comment_270661 O tentativa de noodles, dar cu spaghetti, ca asta aveam in casa. Pofta era prea mare asa ca am improvizat cu ce am avut. Sosul l-am facut din avocado, unt de migdale, tahini, lamaie, sos de soja si apa. L-am turnat peste pastele fierte si am adaugat diverse (castravete, morcov, ceapa rosie, seminte de susan, nuci caju, brocoli gatit). In farfurie/castron fiecare a putut sa isi mai adauge ce supliment mai dorea. Scuzati castronul manjit, dar daca nu faceam poza atunci nu mai apucam, ca se golea de tot. Si eu fac uneori ceva asemanator, o salata de noodles reci cu morcov, castravete, muguri de soya, ceapa verde, seminte de susan si uneori pun pachetele de primavara deasupra. Eu azi am mai golit frigiderul si am facut o shakshuka. Poza direct din tigaie cu aburi cu tot. Arata super bine shakshuka ta si da cu poftwle in mine ??. Eu am facut peste pane Report
February 21, 20251 yr comment_270662 Blackie ești a doua persoană care îmi pune sub ochi shakshuka , primul fiind soțul, așa ca o am programată pentru sâmbătă, azi am făcut aripioare la grătar cu o salată caldă de pak choi și niște broccoli făcut la funcția abur a noii mele jucării. Edited February 21, 20251 yr by mino Report
February 21, 20251 yr comment_270666 Simplu si rapid, dar bun. Garlic shrimps Astia sunt mereu bine primiti ? Report
February 22, 20251 yr comment_270667 Simplu si rapid, dar bun. Garlic shrimpsda, foarte bine primiti mereu cum zice clau Report
February 22, 20251 yr comment_270668 Wow, e retea pe aici pe undeva?aveam un soffritto congelat adica ceapa, morcov si ardei, nu stiu daca o fi fost si telina, nu-mi amintesc apoi bucatelele de carne erau intr-o punga, am pus faina peste si am agitat bine si apoi in 2 rinduri le-am prajit in putin ulei intorcindu-le cit am putut ca sa se rumeneasca bineapoi am pus intr-o oala soffritto, carnea, 1 lingura de bulion, paprica afumata si un amestec de arome pentru carne, un pahar de sos de rosii si o cutie mare de bere si am lasat acolo sa fiarba nu prea mult pentru ca bucatelele de carne erau micute, cind mi s-a parut ca erau ok am adaugat cartofii si lasat sa fiarba pina cind s-au fiert si gata tare buna a fost Report
February 22, 20251 yr comment_270669 Multumesc, Adriana, am intrebat pentru ca am cautat si eu pe net, o cautare simpla, recunosc, si am inteles ca e nevoie si de mazare. In farfuria ta nu distingeam mazarea. Report
February 23, 20251 yr comment_270674 Aseara, din cotoarele de la conopida si ramurele de la fenel plus 3 morcovi vestejiti, 3 cartofi, o lingura de bulion, citeva coji de parmigiano si 2 cutiute de supa concentrata Knorr am facut un minestrone pe care inainte de a-l servi l-am pasat doar partial Report
February 23, 20251 yr comment_270675 Eu am făcut piftie de porc în care am pus și urechi de porc, care îmi plac de mor. Fără poze! Report
February 23, 20251 yr comment_270676 Mi-am luat si eu inima in dinti am cumparat naut si tahini si am facut humus. Si pe langa asta am facut si o shawarma. Cu de toate Acum am in lucru niste lipii ethiopiene injera pe langa niste pui in stil ethiopian. E prima data cand incerc injera si nu stiu daca o sa imi iasa. Daca iese va arat aici, daca nu ca scriu la dezastre :crying: Aseara, din cotoarele de la conopida si ramurele de la fenel plus 3 morcovi vestejiti, 3 cartofi, o lingura de bulion, citeva coji de parmigiano si 2 cutiute de supa concentrata Knorr am facut un minestrone pe care inainte de a-l servi l-am pasat doar partial Arata bine. Ar trebui sa mai fac si eu niste supa crema din ceva. Eu am făcut piftie de porc în care am pus și urechi de porc, care îmi plac de mor. Fără poze!Piftie as manca la orice ora. Edited February 24, 20251 yr by black_cat Report
February 23, 20251 yr comment_270677 Black esti internationalapovesteste-ne experimentul fie de bine fie de rau Report
February 24, 20251 yr comment_270678 Black esti internationalapovesteste-ne experimentul fie de bine fie de rauPuiul a fost un succes! Injera, cum m-am temut adica esec. Asa ar fi trebuit sa iasa Dar mie nu mi s-au format gaurele alea decat f putin. Banuiesc ca trebuia sa mai las la fermentat.Din pacate restaurantul etiopian la care mergeam noi s-a inchis pe vremea covidului iar ce am mai gasit pe net ori nu au reviewuri bune ori sint mult prea departe. Mai incerc Report
February 24, 20251 yr comment_270681 Injera, cum m-am temut adica esec. Asa ar fi trebuit sa iasa Dar mie nu mi s-au format gaurele alea decat f putin. Banuiesc ca trebuia sa mai las la fermentat.Din pacate restaurantul etiopian la care mergeam noi s-a inchis pe vremea covidului iar ce am mai gasit pe net ori nu au reviewuri bune ori sint mult prea departe. Mai incercda, pare ca a ta n-a crescut/fermentat suficientstii ce-mi aminteste vazind-o?testaroli care se fac in Liguria in zona Pontremoli mi se paresint tot asa un fel de lipii/clatite nu's cum sa le zic dar care acolo se taie fisii si se maninca ori in supa ori amestecate cu pesto dar nu stiu consistenta si ingredientele de baza daca sint la fel, aspectul mi se pare asemanator, am gasit un link, astia insa nu au nimic de fermentat inauntru https://www.residenceliguria.com/it/Ricette/Testaroli Report
February 24, 20251 yr comment_270684 Blackie (și iubitoarelor de piftie), ești invitata mea!Vin fuguta!!!! Injera, cum m-am temut adica esec. Asa ar fi trebuit sa iasa Dar mie nu mi s-au format gaurele alea decat f putin. Banuiesc ca trebuia sa mai las la fermentat.Din pacate restaurantul etiopian la care mergeam noi s-a inchis pe vremea covidului iar ce am mai gasit pe net ori nu au reviewuri bune ori sint mult prea departe. Mai incercda, pare ca a ta n-a crescut/fermentat suficientstii ce-mi aminteste vazind-o?testaroli care se fac in Liguria in zona Pontremoli mi se paresint tot asa un fel de lipii/clatite nu's cum sa le zic dar care acolo se taie fisii si se maninca ori in supa ori amestecate cu pesto dar nu stiu consistenta si ingredientele de baza daca sint la fel, aspectul mi se pare asemanator, am gasit un link, astia insa nu au nimic de fermentat inauntru https://www.residenceliguria.com/it/Ricette/TestaroliMai era o etapa de 36 de ore de fermentare pe care unele retete ziceau ca poti sa o sari. La mine nu a mers fara etapa aia. Mai am niste faina teff ramasa, o sa ma mai joc la un moment dat cand o sa capat iar curaj. Intre timp trecem la retete pe care stim sigur sa le facem, cum ar fi ciulama de ciuperci cu mamaliguta. Report
February 24, 20251 yr comment_270691 Intre timp trecem la retete pe care stim sigur sa le facem, cum ar fi ciulama de ciuperci cu mamaliguta. ce buna e si asta Report
February 24, 20251 yr comment_270696 Wow, e retea pe aici pe undeva?aveam un soffritto congelat adica ceapa, morcov si ardei, nu stiu daca o fi fost si telina, nu-mi amintesc apoi bucatelele de carne erau intr-o punga, am pus faina peste si am agitat bine si apoi in 2 rinduri le-am prajit in putin ulei intorcindu-le cit am putut ca sa se rumeneasca bineapoi am pus intr-o oala soffritto, carnea, 1 lingura de bulion, paprica afumata si un amestec de arome pentru carne, un pahar de sos de rosii si o cutie mare de bere si am lasat acolo sa fiarba nu prea mult pentru ca bucatelele de carne erau micute, cind mi s-a parut ca erau ok am adaugat cartofii si lasat sa fiarba pina cind s-au fiert si gata tare buna a fostFacut, mancat, placut, nu am poze ca nu a fost timp si oricum s-ar fi uitat ciudat la mine ca le pozez mancarea din farfurie. Nu am pus mazare, dar pentru ca ai zis ca nu iti aminateai daca ai pus telina, eu am pus si am mai pus si niste cubulete de patrunjel radacina. Asa m-a dus capul. Culoarea nu a fost ca cea din farfuria ta, nu stiu de ce, dar a fost buna rau. Mai fac. Multumesc Report
February 25, 20251 yr comment_270699 ma bucurin soffritto poti pune ce-ti place inseamna ca ai tai nu-s obisnuiti, la mine se stie si la restaurant ca tre sa dea mai intii farfuria la pozat si apoi maninca Report
March 2, 20251 yr comment_270708 a venit al doilea Cuckoo si am pus in el 3 cartofi, 2 cepe, 3 ardei mari si 4 cirnati - dupa cum se vede, ar fi incaput si o cantitate dubla. Le-am facut la "roast", nu la air fryer. Rezultat a fost cu mult peste asteptari. Mai fac. Report
March 2, 20251 yr comment_270710 super valabila azi fac aripioare la air fryer, cosul de "fript" e mai mic decit vasul principal, sa vedem cite intra si cum ies Report