Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prajitura cu mere si prune

Featured Replies

Sa va fie de bine, Oana, Boni, va invidiez (dar constructiv)! :hungry:

adică ai egoism pe noi, așa se zice https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

ia că vin eu cu poza artistică.

post-84-13478961913204_thumb.jpg

fulgii mei de migdale sunt grăunțe de migdale că așa i-a găsit soțul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

Frumos, Maya, frumos, dar cand ma gandesc la faptul ca mai e si gustos ce ne-arati tu acolo...fug sa pap o bucata d-aia de-a mea, sa-mi treaca pofta, dar lasa ca-mi va veni si mie randul sa ma rasfat, sa mai treaca vreo cateva zile si pac si io la razboiu!

Sa va fie de bine, Oana, Boni, va invidiez (dar constructiv)! :hungry:

adică ai egoism pe noi, așa se zice https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

fulgii mei de migdale sunt grăunțe de migdale că așa i-a găsit soțul https://forum.artaculinara.ro

Mai ales pe talentul tau de a transforma am egoism!

• Author

Arata minunat Ioana! :P

Multumesc Geany, uita ca postul tau mi-a fugit data trecuta de la citarea multipla.

fulgii mei de migdale sunt grăunțe de migdale că așa i-a găsit soțul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

Boni, super,cu ce ai inlocuit faina, cu faina de migdale?Am sa incerc si eu cu struguri .

[center]Marul din interior l-am curatat de coaja, iar cel de deasupra l-am lasat cu coaja.

Stafidele le-am îmbatat în Amaretto :P

O bunatate de prajitura!!!

Maya, super ca de fiecare data.

Mi-ati facut pofta sa o refac da mi s-a stricat cuptorul si singura solutie este sa fac in microunde,da nu ma risc cu tot cu grlilul lui ca nu l-am mai folosit de ani de zile.

Acum prune nu mai am,dar am primit azi de la un vecin 8 kg si sambata imi mai aduce, cuptor sa am ca prune am deja :lol:

Boni, super,cu ce ai inlocuit faina, cu faina de migdale?Am sa incerc si eu cu struguri .

am facut amestec jumi/juma cu faina integrala si faina de migdale. mi-a fost teama ca iese prea "grea" si nu creste destul si nu se coace bine.

am de gand sa o incerc si sub forma de muffins, ca aia se coc mai bine in cuptorul meu (cam arde).

• Author

am facut amestec jumi/juma cu faina integrala si faina de migdale. mi-a fost teama ca iese prea "grea" si nu creste destul si nu se coace bine.

am de gand sa o incerc si sub forma de muffins, ca aia se coc mai bine in cuptorul meu (cam arde).

Buna idee si cu muffins-urile.

Eu as face cand imi repar cuptorul cu un ameste de faina de orez si migdale.

Acum am vazut reteta si pozele voastre ... foaaaarte frumos totul!!!

E genul de praji care-mi place, sigur o voi face curand.

Ce-mi place de voi! :lol:

Inca o data multumesc pt reteta :sad3: :105:

Am facut prajitura si de ziua mea, am lasat-o putin cam multisor la cuptor si nu a mai fost asa siropoasa, data viitoare am sa fiu mai atenta, dar a fost f buna si asa...

post-1297-1348256817927_thumb.jpg

Pupici!

• Author

Inca o data multumesc pt reteta ;) :floare:

Am facut prajitura si de ziua mea, am lasat-o putin cam multisor la cuptor si nu a mai fost asa siropoasa, data viitoare am sa fiu mai atenta, dar a fost f buna si asa...

post-1297-1348256817927_thumb.jpg

Pupici!

Wow Oana, ai refacut-o.Super e in combinatia cu strugurii.Inc aodata La multi ani ;)

Ioana, merci pentru reteta! ;)

post-257-13483711824965_thumb.jpg

Ria, ma bucur ca ai incercat-o si v-a placut.

Executa, extrem de frageda si gustoasa:

post-115-13484191432751_thumb.jpg

post-115-13484191705504_thumb.jpg

sar'mana Ioana!;)

Iulia :floare: , foarte frumos ti-a iesit,ma bucur ca v-a placut.

Eu inca fara cuptor.Am materie prima da n-am in ce coace :crying: