November 13, 201213 yr comment_170123 Bue, care ati facut voodoo sa ma-nbolnavesc io si sa nu mai particip la concurs, ha? Na gut, renunt la participare si astept o reteta sa dau storcatorul! @ Bonicica: Mi-a placut introducerea ta Simpatica! Prunele uscate sunt si ele specifice toamnei. Mi-ai starnit amintiri, la bunici era mereu in "sala" un sac cu prune si mere uscate pe post de dulce pentru nepoti @ Sefuleana: Tu cand te-nvarti o dat' zbang reteta! Imi place, cred ca si cu ton ar iesi buna. Tu esti o maestra a dip-urilor de genul, am vazut eu si pe blog. Ce as hali un nachos din ala, daca nu as avea gatleju'n pionieze. @ Adi-Edi: mere, tipice toamnei si zeama de lamaie, bun si-asa! @ Mon'em: bine ai venit si mult succes! Super faina tarta!@ Izuk si Gela: nu stiam ca poti face atatea nebunii cu fructele uscate, wow! Bataie mare pe premiile de la Lilly Faine retete, bravo! Din partea mea, o bucatica de tarta nocioloasa -era o idee pentru concurs- si un espresso tare ca sa vina inspiratia si harnicia! Spor la treaba! Report
November 13, 201213 yr comment_170138 Dori, bine ai venit in raza mea de actiune! Simpla reteta ta, no bake, buna de pus la categoria "don't light my fire".Dar si cu un aer festiv.Stiti terrinele alea de fructe uscate serbite de revelion? Gabitza, imi place dipul tau, foarte practic(reciclarea puiului fiert si jonglarea ingredientelor).Bafta si te mai asteptam "pi la noi"! Emma, bafta si tie! Adi, te invidiez ca gasesti cataif.Imi inchipui cat sunt de bune in combinatie cu merele aricii tai. Report
November 13, 201213 yr comment_170163 E pe vine, stai oleac sa isi faca antibioticul efectul ca vad doua ecrane in loc de unul. Report
November 14, 201213 yr comment_170295 Aura,tarta cu legume e buna calda sau rece,sau si-si?O sa o fac sambata.Banuiesc ca merg si alte legume,sau?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
November 14, 201213 yr comment_170304 Aura, felicitari pentru participare! Nu cred sa fi vazut pana acum asa o placinta de legume. Combinatia praz-spanac mbuuuuuna! Report
November 14, 201213 yr comment_170384 Aura,tarta cu legume e buna calda sau rece,sau si-si?O sa o fac sambata.Banuiesc ca merg si alte legume,sau?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifsi-si. O portie am mancat-o calda, dar mie mi s-a parut mai buna a doua zi, rece.Merg si alte legume. Reteta de unde m-am inspirat avea cartofi, ardei copti, dovlecei, vinete si spanac. Deci, e loc de combinatii multiple. Aura, felicitari pentru participare! Nu cred sa fi vazut pana acum asa o placinta de legume. Combinatia praz-spanac mbuuuuuna!Merci Laponica. Mie imi place tare mult prazul, iar acum in sezon il pun in loc de ceapa. Report
November 14, 201213 yr comment_170460 Toate retetele postate sunt foarte interesante , bafta tuturor! Report
November 16, 201213 yr comment_170755 Mananc un mar si ma uit ...la noua reteta. Ma'c sa-mi dau in bobi, cand o fac, cand o fac? Geniala fata babii, geniala nebunia aia in straturi! Bine ai venit la hora! Report
November 16, 201213 yr comment_170757 Felicitari ptr toate/toti concurentii! Va admir pe toate/toti si multa bafta! Olguta, Mandru ciocolatosul tau. Report
November 16, 201213 yr comment_170761 wow Olguta, m-ai ametit cu reteta asta. Dar nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, se vede ca-ti place sa te bagi la chestii migaloase. Bravo! Report
November 16, 201213 yr Author comment_170768 Felicitari ptr toate/toti concurentii! Va admir pe toate/toti si multa bafta! Olguta, Mandru ciocolatosul tau.Cerra, comentariile se fac in subiectul asta, celalalt e doar pentru postarea retetelor. Report
November 16, 201213 yr Author comment_170769 Olguta, splendid tortul tau, bun venit in concurs. Report
November 16, 201213 yr comment_170771 Mananc un mar si ma uit ...la noua reteta. Ma'c sa-mi dau in bobi, cand o fac, cand o fac? Geniala fata babii, geniala nebunia aia in straturi! Bine ai venit la hora! Cand o faci, cand o faci? Astept sa se termine asta si fac si tarta ta Felicitari ptr toate/toti concurentii! Va admir pe toate/toti si multa bafta! Olguta, Mandru ciocolatosul tau. Multumesc, cerra! wow Olguta, m-ai ametit cu reteta asta. Dar nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, se vede ca-ti place sa te bagi la chestii migaloase. Bravo! Multumesc, Aura!! Olguta, splendid tortul tau, bun venit in concurs. ?Multumesc, Adriana Bafta tuturor Report
November 16, 201213 yr comment_170779 Eu n-am mai facut un tort normal, cu doua straturi de nus'cand.8 straturi(am numarat bine), Olguzta?8 straturi de extaz culinar. Bafta! Report
November 16, 201213 yr comment_170781 Cerra, comentariile se fac in subiectul asta, celalalt e doar pentru postarea retetelor. Iti multumesc foarte frumos ptr ajutor si imi cer sz ptr greseala. Report
November 16, 201213 yr comment_170783 Eu n-am mai facut un tort normal, cu doua straturi de nus'cand.8 straturi(am numarat bine), Olguzta?8 straturi de extaz culinar. Bafta!Multumesc, Lily Report
November 16, 201213 yr comment_170784 Eu n-am mai facut un tort normal, cu doua straturi de nus'cand.8 straturi(am numarat bine), Olguzta?8 straturi de extaz culinar. Bafta! Eu ma opresc la tortul "mimoza" . Olguta, toata stima si mandria pentru curaj si nu numai. Report
November 16, 201213 yr Author comment_170785 Iti multumesc foarte frumos ptr ajutor si imi cer sz ptr greseala.cu placere, nici o problema Report
November 16, 201213 yr comment_170798 Vai de mine si de mine, Olguta ! Eu in general ma feresc de prajiturile complicate, daca se poate sa se amestece totul intr-o cratita si sa se bage la cuptor, dar tortul tau... mai ca mi-as lua si concediu sa-l fac!O intrebare: mousse-urile si cremele si mai stiu eu ce-i acolo, le-ai facut toate inainte de a asambla tortul? Sau ai pus blatul si le-ai facut pe masura ce ai asamblat? Ma gandesc la gelatina, sa nu se inchege? Scuze, poate ai scris in reteta dar nu mai pot sa ma uit pe pagina aia, mor de pofta ... Report
November 17, 201213 yr comment_170806 Vai de mine si de mine, Olguta ! Eu in general ma feresc de prajiturile complicate, daca se poate sa se amestece totul intr-o cratita si sa se bage la cuptor, dar tortul tau... mai ca mi-as lua si concediu sa-l fac!O intrebare: mousse-urile si cremele si mai stiu eu ce-i acolo, le-ai facut toate inainte de a asambla tortul? Sau ai pus blatul si le-ai facut pe masura ce ai asamblat? Ma gandesc la gelatina, sa nu se inchege? Scuze, poate ai scris in reteta dar nu mai pot sa ma uit pe pagina aia, mor de pofta ... Subscriu, adi! Si cata rabdare, nene! Eu n-am avut rabdare nici sa citesc reteta pana la capat, d-apoi s-o traduc si s-o pun si-n practica! Bravo, Olguta! Report
November 17, 201213 yr comment_170845 Vai de mine si de mine, Olguta ! Eu in general ma feresc de prajiturile complicate, daca se poate sa se amestece totul intr-o cratita si sa se bage la cuptor, dar tortul tau... mai ca mi-as lua si concediu sa-l fac!O intrebare: mousse-urile si cremele si mai stiu eu ce-i acolo, le-ai facut toate inainte de a asambla tortul? Sau ai pus blatul si le-ai facut pe masura ce ai asamblat? Ma gandesc la gelatina, sa nu se inchege? Scuze, poate ai scris in reteta dar nu mai pot sa ma uit pe pagina aia, mor de pofta ... Subscriu, adi! Si cata rabdare, nene! Eu n-am avut rabdare nici sa citesc reteta pana la capat, d-apoi s-o traduc si s-o pun si-n practica! Bravo, Olguta! Sub-subscriu! Nici eu nu am reusit sa fiu atenta la reteta, la cat e de lunga si complexa... Olguta, jos palaria, arata excelent! http://img9.imageshack.us/img9/1449/537868.gif Report
November 17, 201213 yr comment_170857 Mi-am facut curaj sa citesc de la cap la coada romanul Olgutei , si revin ca mai am o intrebare (deocamdata): nu se pot face toate intr-o zi? Adica preparat+asamblat, pe urma lasat la frigider pana a 2-a zi? Da, imi dau seama ca trebuie sa ma scol cu noaptea-n cap ... Report