Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce retete vegetariane ati gatit azi?

Featured Replies

• Author

pai calda ca iti dai seama ca rece mi-o puneau in cap :) si la temperaturile care se facura...

da eu am gustat-o si rece aseara cind am mutat-o din oala si nu era rea, dar la ora asta parerea mea e ca merge doar calda

azi la prinz iar maninc o portie :)

• 2 weeks later...

Gordon Ramsey vegetable steak

post-9-0-25852500-1618813770_thumb.jpg

post-9-0-33800900-1618813795_thumb.jpg

Aici un video

Am pus condimentele preferate eu, nu am avut barbecue sos, asa ca am pregatit eu ceva in casa, nu am facut reductie de vin rosu ca nu aveam, am stropit cu un rosé delicat.Nu as avea pretentia ca seamana cu o friptura, e un alt mod de a pregati vinetele.

• 4 weeks later...

Paste cu ceapa prajta (cu turmeric, sos de soia si boia) si patrunjel.

Poza de la locul faptei rolleyes.gif

post-84-0-84135600-1621235774_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Io dupa mine biggrin.gif

In aceeasi tigaie, de data asta orez (cu putin mei, mai aveam de terminat intr-o punga) cu ananas si legume diverse, cu turmeric si sos de soja:

post-84-0-13738500-1623052268_thumb.jpg

Io dupa mine biggrin.gif

In aceeasi tigaie, de data asta orez (cu putin mei, mai aveam de terminat intr-o punga) cu ananas si legume diverse, cu turmeric si sos de soja:

post-84-0-13738500-1623052268_thumb.jpg

• 1 month later...

Am facut pentru iarnă ghiveci cu morcov, ceapa, păstăi, vânăta si dovlecei. La ochi puse toate.

Uitasem si ardei kapia si sos de roșii.

post-343-0-73417600-1626162304_thumb.jpg

Am facut pentru iarnă ...

Am constatat (mai de mult) cum ni se schimba gusturile pe masura de ne maturizam. Cand eram copil nu puteam sa vad ghiveciul (in general zarzavaturi gatite) iar acum ador tot ce e de acest fel. E si "setare de creier", probabil 71.gif, dar acum chiar imi plac legumele, sub orice forma.

Imi place ghiveciul si cald si rece. Il mai combin cateodata cu o telemea sarata sau branza framantata...icon_porc.gif

Il mai combin cateodata cu o telemea sarata sau branza framantata...icon_porc.gif

Uite ca asa nu l-am combinat niciodata! Nu fac cantitate mare de ghiveci dar mie personal ghiveciul facut vara cu legume coapte de soare mi se pare mult mai gustos. Poate e chestie de "setare" cum zici tu!

Edited by mino

Am constatat (mai de mult) cum ni se schimba gusturile pe masura de ne maturizam. Cand eram copil nu puteam sa vad ghiveciul (in general zarzavaturi gatite) iar acum ador tot ce e de acest fel. E si "setare de creier", probabil 71.gif, dar acum chiar imi plac legumele, sub orice forma.

Imi place ghiveciul si cald si rece. Il mai combin cateodata cu o telemea sarata sau branza framantata...icon_porc.gif

Ma regasesc in fraza asta, fiica-mea e la fel dar parca si mai si. Eu macar mancam morcovii din supa, ea nici atat :hungry: -. Acum si eu as putea sa mananc spre exemplu ghiveciul lui Mino si la micul dejun, si la amiaza si seara :) .

Mino, cred ca ghiveciul merge cu quinoa :P .

• 1 month later...
  • 1 month later...

Salata de paste cu ceapa, varza rosie, ardei capia, avodado, morcovi + dressing de iaurt si ulei de masline, cu mustar.

post-84-0-62112600-1634546608_thumb.jpg

Ce pofta mie de salata! A trecut vara si nu am mâncat o salata :blackeye: . Da si cand o sa pot mânca, atunci sa va țineți :D
  • 1 month later...
  • 7 months later...
Asta e ovo-lacto-vegetariana, o reteta cu conopida cu branza, ceapa, busuioc, rozmarin, inspirata de cauliflower cake a lui Ottolenghi, am sa o mai fac ca a fost buna-buna.

post-192-0-88298700-1658511345_thumb.jpg

Asta e ovo-lacto-vegetariana, o reteta cu conopida cu branza, ceapa, busuioc, rozmarin, inspirata de cauliflower cake a lui Ottolenghi, am sa o mai fac ca a fost buna-buna.

Ce bine arata!

Ce bine arata!

Multumim, s-a straduit ucenica ?. Reteta originala zicea ca se pune in forma de tort, pe margine cu seminte de susan, aia chiar arata bine, dar am zis ca n-are cine sa bibileasca la ea acuma. Asa am sa o fac cand oi avea musafiri.

Orzo cu ciuperci - cremos si aromat, unii au cerut portie dubla.

Orzo sunt pastele alea grecești sub forma de orez sau confund eu?