April 9, 20215 yr Author comment_266242 pai calda ca iti dai seama ca rece mi-o puneau in cap si la temperaturile care se facura...da eu am gustat-o si rece aseara cind am mutat-o din oala si nu era rea, dar la ora asta parerea mea e ca merge doar caldaazi la prinz iar maninc o portie Report
April 9, 20215 yr comment_266246 M-a dus gandul la "antipasto piemontese" si de aia m-m gandit rece.?? Report
April 19, 20215 yr comment_266303 Gordon Ramsey vegetable steak Aici un video Am pus condimentele preferate eu, nu am avut barbecue sos, asa ca am pregatit eu ceva in casa, nu am facut reductie de vin rosu ca nu aveam, am stropit cu un rosé delicat.Nu as avea pretentia ca seamana cu o friptura, e un alt mod de a pregati vinetele. Report
May 17, 20215 yr comment_266380 Paste cu ceapa prajta (cu turmeric, sos de soia si boia) si patrunjel.Poza de la locul faptei Report
June 7, 20215 yr comment_266418 Io dupa mine In aceeasi tigaie, de data asta orez (cu putin mei, mai aveam de terminat intr-o punga) cu ananas si legume diverse, cu turmeric si sos de soja: Report
June 7, 20215 yr comment_266419 Io dupa mine In aceeasi tigaie, de data asta orez (cu putin mei, mai aveam de terminat intr-o punga) cu ananas si legume diverse, cu turmeric si sos de soja: Report
July 13, 20215 yr comment_266615 Am facut pentru iarnă ghiveci cu morcov, ceapa, păstăi, vânăta si dovlecei. La ochi puse toate. Uitasem si ardei kapia si sos de roșii. Report
July 13, 20215 yr comment_266617 Am facut pentru iarnă ...Am constatat (mai de mult) cum ni se schimba gusturile pe masura de ne maturizam. Cand eram copil nu puteam sa vad ghiveciul (in general zarzavaturi gatite) iar acum ador tot ce e de acest fel. E si "setare de creier", probabil , dar acum chiar imi plac legumele, sub orice forma.Imi place ghiveciul si cald si rece. Il mai combin cateodata cu o telemea sarata sau branza framantata... Report
July 13, 20215 yr comment_266618 Il mai combin cateodata cu o telemea sarata sau branza framantata... Uite ca asa nu l-am combinat niciodata! Nu fac cantitate mare de ghiveci dar mie personal ghiveciul facut vara cu legume coapte de soare mi se pare mult mai gustos. Poate e chestie de "setare" cum zici tu! Edited July 13, 20215 yr by mino Report
July 14, 20215 yr comment_266621 Am constatat (mai de mult) cum ni se schimba gusturile pe masura de ne maturizam. Cand eram copil nu puteam sa vad ghiveciul (in general zarzavaturi gatite) iar acum ador tot ce e de acest fel. E si "setare de creier", probabil , dar acum chiar imi plac legumele, sub orice forma.Imi place ghiveciul si cald si rece. Il mai combin cateodata cu o telemea sarata sau branza framantata... Ma regasesc in fraza asta, fiica-mea e la fel dar parca si mai si. Eu macar mancam morcovii din supa, ea nici atat -. Acum si eu as putea sa mananc spre exemplu ghiveciul lui Mino si la micul dejun, si la amiaza si seara . Mino, cred ca ghiveciul merge cu quinoa . Report
September 9, 20215 yr comment_266746 Sarmale, cred ca le-am fiert cam mult dar au fost delicioaseeeee . Report
October 18, 20214 yr comment_266933 Salata de paste cu ceapa, varza rosie, ardei capia, avodado, morcovi + dressing de iaurt si ulei de masline, cu mustar. Report
October 18, 20214 yr comment_266937 Ce pofta mie de salata! A trecut vara si nu am mâncat o salata . Da si cand o sa pot mânca, atunci sa va țineți Report
July 22, 20224 yr comment_267651 Asta e ovo-lacto-vegetariana, o reteta cu conopida cu branza, ceapa, busuioc, rozmarin, inspirata de cauliflower cake a lui Ottolenghi, am sa o mai fac ca a fost buna-buna. Report
July 22, 20224 yr comment_267652 Falafel - facute la cuptor - o reteta atat de usoara ca se poate face cu o singura mana ?. Report
July 22, 20224 yr comment_267653 Asta e ovo-lacto-vegetariana, o reteta cu conopida cu branza, ceapa, busuioc, rozmarin, inspirata de cauliflower cake a lui Ottolenghi, am sa o mai fac ca a fost buna-buna. Ce bine arata! Report
July 22, 20224 yr comment_267654 Asta e ovo-lacto-vegetariana, o reteta cu conopida cu branza, ceapa, busuioc, rozmarin, inspirata de cauliflower cake a lui Ottolenghi, am sa o mai fac ca a fost buna-buna. Ce bine arata! Multumim, s-a straduit ucenica ?. Reteta originala zicea ca se pune in forma de tort, pe margine cu seminte de susan, aia chiar arata bine, dar am zis ca n-are cine sa bibileasca la ea acuma. Asa am sa o fac cand oi avea musafiri. Report
July 25, 20224 yr comment_267655 Orzo cu ciuperci - cremos si aromat, unii au cerut portie dubla. Report
July 26, 20224 yr comment_267657 Orzo cu ciuperci - cremos si aromat, unii au cerut portie dubla. Orzo sunt pastele alea grecești sub forma de orez sau confund eu? Report
July 26, 20224 yr Author comment_267658 da, sint paste in forma de bob de orez mai mare sau de orz dar nu cred ca grecesti ca sint si aici, le zice ori orzo ori risoni (care ar fi un orez=riso mai mare) Report