March 14, 20197 yr comment_251042 Feniculul cu ce l-ai gratinat? Arata foarte misto si apetisant. O singura data am luat fenicul si nu am fost cazuta pe spate, poate nu l-am folosit bine. Eu l-am folosit in salate initial apoi cred ca la mancare gatita sa scap de el. Report
March 14, 20197 yr comment_251048 Feniculul cu ce l-ai gratinat? Arata foarte misto si apetisant. O singura data am luat fenicul si nu am fost cazuta pe spate, poate nu l-am folosit bine. Eu l-am folosit in salate initial apoi cred ca la mancare gatita sa scap de el. Feniculul e de doua feluri.Baiat si fata.Baiatul e rotund , aromat si e bun de mancat crud. Fata e plata si se mananca fiarta(nu cruda). Eu prin Romania, am vazut mai mult fete(fara gust ) in general. Eu numai baieti prefer( ) chiar daca-i fierb.Au gust/aroma, dar trebuie sa-ti placa. L-am fiert partial, l-am dat la cuptor cu pesmet aromatizat(patrunjel uscat si piper rosu) si parmigiano.Un fir de ulei si sub grill. Report
March 14, 20197 yr Author comment_251049 Feniculul cu ce l-ai gratinat? Arata foarte misto si apetisant. O singura data am luat fenicul si nu am fost cazuta pe spate, poate nu l-am folosit bine. Eu l-am folosit in salate initial apoi cred ca la mancare gatita sa scap de el.are un gust destul de pronuntat (?) e posibil sa nu-ti placamai ales crudmie gatit imi place mai mult ca e mai putin pronuntat Report
March 14, 20197 yr comment_251054 eu de ce n-am de jocul asta cu flori, fete si baieti la fenicul mie imi place mult crud in salata cu portocale acum stiu ce sa cumpar. pe gratar e bun, fiert nu-mi place Report
March 14, 20197 yr comment_251059 eu de ce n-am de jocul asta cu flori, fete si baieti la fenicul mie imi place mult crud in salata cu portocale acum stiu ce sa cumpar. pe gratar e bun, fiert nu-mi place Noi il mai mancam asa gol taiat felii inainte de masa, pana aateptam sa fie gata pastele. Ridichii confit Fenicul gratinat Rosti de cartofi Arata bine totul. Nu obisnuiesc sa fac nimic din astea trei feluri, nici nu stiam de ridichi confit. Bravo. Report
March 14, 20197 yr comment_251060 si mie imi place fenicul gol, ca aperitiv. ridichi am tot timpul in frigider, la noi se pot cumpara la punga de juma de kg, fara frunze, nu neaparat la legatura. plus daikon, toate imi plac. confit nu am facut niciodata. cred ca trebuie sa fie mai dulci, nu? Report
March 14, 20197 yr Author comment_251063 acu ca ai pomenit de daikon o sa incerc sa il fac confit, ca ridichile is mici de tot Report
March 14, 20197 yr comment_251072 nu stiu prin ce minune iesise niste fenicul in gradina la soacra-mea, langa cismea. avea niste vecini care mergeau la munca in Italia si cred ca-i adusese seminte, asa se planteaza?in fine!Si cum frunzele lui seamana cu mararul, cumnata-mea a pus in sarmale. Si-a zis ca sunt f bune mie nu-mi place aroma si cred ca n-am luat decat o data, ca sa-l incerc. Edited March 14, 20197 yr by moatza Report
March 14, 20197 yr comment_251081 si mie imi place fenicul gol, ca aperitiv. ridichi am tot timpul in frigider, la noi se pot cumpara la punga de juma de kg, fara frunze, nu neaparat la legatura. plus daikon, toate imi plac. confit nu am facut niciodata. cred ca trebuie sa fie mai dulci, nu? Da, dulci, aromate, usor picante depinde. Report
March 15, 20197 yr comment_251090 Nici nu știu dacă ar trebui sa postez aici ( bucatele mele pălesc pe lângă ce faceti voi) - fasole păstăi și varza de bruxelles. Le-am dat un clocot și apoi le-am uns cu ceva grăsime și le-am bagat la cuptor.Am ronțăit păstăile ca pe chipsuri Dar trebuie să-mi iau conopida... Report
March 15, 20197 yr comment_251094 Feniculul e de doua feluri.Baiat si fata.Baiatul e rotund , aromat si e bun de mancat crud. Fata e plata si se mananca fiarta(nu cruda). Azi am invatat ceva,nu stiam ca e de doua feluri(multumesc de info)! Mie imi place crud in salata,fiert n-am incercat niciodata. Report
March 15, 20197 yr comment_251096 Feniculul cu ce l-ai gratinat? Arata foarte misto si apetisant. O singura data am luat fenicul si nu am fost cazuta pe spate, poate nu l-am folosit bine. Eu l-am folosit in salate initial apoi cred ca la mancare gatita sa scap de el. Feniculul e de doua feluri.Baiat si fata.Baiatul e rotund , aromat si e bun de mancat crud. Fata e plata si se mananca fiarta(nu cruda). Eu prin Romania, am vazut mai mult fete(fara gust ) in general. Eu numai baieti prefer( ) chiar daca-i fierb.Au gust/aroma, dar trebuie sa-ti placa. L-am fiert partial, l-am dat la cuptor cu pesmet aromatizat(patrunjel uscat si piper rosu) si parmigiano.Un fir de ulei si sub grill. Deci ce am luat eu de la Lidl eea ca in prima poza, rotund si aromat. Chiar ieri am vazut la 10 lei kg. Eu l-am mancat mai mult crud in salate. Edited March 15, 20197 yr by mino Report
March 25, 20197 yr comment_251454 Ciuperci eryngii sau king trumpet mushroom, cardoncelli in italiano. In umido(suc rosii si mazare proaspata). Cred ca am scapat si fava proaspata ca tot am curatat de mi-am distrus unghiile. Report
March 25, 20197 yr Author comment_251461 pai daca nu-ti pui manusi imi plac cardoncelii, i-am luat de citeva ori de la Esselunga da' nu m-am gindit sa-i combin cu mazare Report
March 26, 20197 yr Author comment_251505 La mine au devenit obișnuința. Sînt dintr-astea de unică folosință dar rezistente, asa ca uneori, in functie de ce fac, le refolosesc. Dacă iei exact masura ta nu te incomodeaza deloc. Report
March 27, 20197 yr comment_251535 Kolokythopita Sau placinta sarata cu dovleac Foi phillo, dovleac ras, orez fiert(in reteta de mai sus l-a pus nefiert, dovleacul meu nu era prea zemos), branza feta. Foile phillo unse cu unt, 4 jos si 4 sus. Eu am avut cam mult orez si umplutura multa mi-a facut placinta inalta. Data viitoare nu mai exagerez cu orezul. Report
April 11, 20197 yr comment_252124 Astea prajite, dar merg si la cuptor. Eu le fac asa: dovlecei rasi pe razatoarea mare, oua in functie de cat sunt de aposi, amidon sau faina si parmigiano. Report
April 11, 20197 yr Author comment_252125 mersisper sa le fac ca am luat niste dovlecei fericita ca erau made in Italy dar deja cind am taiat unul pentru peste am simtit mirosu ala de pamint care nu-mi place si pe care l-am mai simtit la cei cumparati iarna Report