Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

mama ce in urma sunt cu stirile si pozele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif

nu pot sa va iau pe toate/toti pe rand, asa ca va felicit la gramada. toti copiii sunt minunati. sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

ma bucur si sa vad/revad parintii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

la inceputul lui martie stiu sigur pisco :wub: :lol:

maine ma duc la ultrasunet dar nu aflu, las' sa fie surprise ;)..

va pun poza cu fasolica dar mai mult de atat....cand o iesi la suprafata :D

la Daniela in poza nu cred ca e buni :floare: sau e??

Gabi, aia de halouin e beton.Si-a luat rolul in serios.

Daniella, ce turta fancy a avut Bea!asa ca pentru o printesa.

Mi-a placut si tortul si-mi place si de tine.Esti fata "faina" cum se zice pe la noi! :floare:

Gabi, aia de halouin e beton.Si-a luat rolul in serios.

Daniella, ce turta fancy a avut Bea!asa ca pentru o printesa.

Mi-a placut si tortul si-mi place si de tine.Esti fata "faina" cum se zice pe la noi! :D

saru'manusitele de complimente! Si tortul tot tati! Eataly, cu tine si cu ingerasul tau balai cu ochi albastri, greu putem concura, doar sa intram si noi timide in club!

Uite aici ce frumoasa a fost turta, tati a comandat-o/cumparat-o si mie mi-a placut tare si a fost si buna:

Fetele va multumesc mult de tot de complimente si aprecieri. :D Deocamdata mai am de furca cu kilogramele ... si colac peste pupaza acum 10 zile m.am tuns si am vazut ca am 2 fire albe :D

Cu parul tuns scurt si blond platinat/alb e nasa Beutzei, nu-i buni, buni e babanca :)

Da, in ultima foto si eu am vazut-o curat karateka kid ! =))

Angel, dc si Fasolica e fetita ... am sa te vad eu peste vreo 14 ani incolo pe unde scoti tu, dar mai ales sotul tau, camasa cu hainele, fardurile, pantofii, posetele, accessoriile (masinile, scolile, vacantele/iesirile nu le pun la socoteala) ) si toate cele pentru 4 fete cucuiete! :D

Vai scuze Nasa !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Asa platinata ,putea sa fie foarte bine o buni ,asa ,mai tinerica .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Oricum sunteti frumosi cu totii .

Iar Bea e clar,s-a simtit cel mai bine .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Gabi, al tau al micu actor se face! serios!

Angel, ai baiat! So! Asa mi-ai zis în vis, si eu cred în tine! :)

Dar vine madam Omida si va spune ca-i fata.Am zis-o de cand am aflat ca-i insarcinata.Sorry girls! =))

Gabi, al tau al micu actor se face! serios!

Angel, ai baiat! So! Asa mi-ai zis în vis, si eu cred în tine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Dar vine madam Omida si va spune ca-i fata.Am zis-o de cand am aflat ca-i insarcinata.Sorry girls! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

No da baiat si fata ce-are ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Daniela, mersi de poze - o incantare sa va vad.

Eu zic asa, tu semeni mult cu sotul si fata seamana cu amandoi!

In poza karate kid Bea e imbracata ca un baietel - this is a NO-NO =))

Fetele va multumesc mult de tot de complimente si aprecieri. :D Deocamdata mai am de furca cu kilogramele ... si colac peste pupaza acum 10 zile m.am tuns si am vazut ca am 2 fire albe :D

Cu parul tuns scurt si blond platinat/alb e nasa Beutzei, nu-i buni, buni e babanca =))

Angel, dc si Fasolica e fetita ... am sa te vad eu peste vreo 14 ani incolo pe unde scoti tu, dar mai ales sotul tau, camasa cu hainele, fardurile, pantofii, posetele, accessoriile (masinile, scolile, vacantele/iesirile nu le pun la socoteala) ) si toate cele pentru 4 fete cucuiete! :)

Adica tu nu ai DECAT 2 fire albe ??????????????? Woooow! Eu daca nu m-as vopsi..... Pot sa te intreb cati ani ai? Arati foarte tanara si ce-mi place e ca esti zambareata aproape in toate pozele! lasa kilogramele, ca scapi tu de ele! Sanatoasa sa fii!

In ceea ce priveste fetitele asa e, haine, posete, etc... dar si cans vine baiatul acasa si zice ca vrea bani sa-i cumpere prietenei sau sa o scoata in oras, sau ca vrea masina, motocicleta, etc... Dar recunosc, fetitele vor mai multe (ca doar am si eu una :D )

Dar recunosc, fetitele vor mai multe (ca doar am si eu una :) )

Stai sa vezi cîte le trebuie de la 14-15 încolo!!!

Daniella e mai mare ca mine cu un an si 12 zile, iar eu am 28, deci Daniela 29 :D )))))))))))))))) Asa e, Daniella? =))

(Ralesule, ne vezi vîrstele în profil :D )

ma, tu ma sperii! detaliaza please!

(am uitat ca pot sa vad varstele in profil, na!)

Daniella e mai mare ca mine cu un an si 12 zile, iar eu am 28, deci Daniela 29 :scratch: )))))))))))))))) Asa e, Daniella? :scratch:

(Ralesule, ne vezi vîrstele în profil :D )

exact! tauroaice amandoua!...si aproape de o varsta =)) ...frageda ...

ma, tu ma sperii! detaliaza please!

(am uitat ca pot sa vad varstele in profil, na!)

Maya, dar chiar ca esti foarte talentata pentru 28 anisori =))

chiar sunt curioasa si eu ce ne asteapta? :scratch:

cred ca daca o sa compari ce aveam noi la varsta fetitei tale cu ce are ea acum, poti face o oarecare paralela intre ce doreai la 14-15 si ce doresc ele acum ...solar, autobronzante, abonament la masaje, sa-si mareasca buzele (si nu numai), gablonturi dar si swarowsky, lactoc, jaca de motor, cosmetice Dior, bani sa plece la mare/munte etc, vineri/sambata/duminica bani de film la IMAX (+floricele si putin shopping inainte de film), bani sa-i cumpere domnisorului cadò :scratch: si cate nici cu mintea nu putem gandi ..

ador sa ma uit la poze....mi-ati facut ziua :scratch:

Bea in ultima poza e karate kid reloaded :D (imi place tipa cu parul grizonat :scratch: )

in alta ordine de idei, eu sant convinsa ca e fetita nr 3 =)) nu stiu de ce, asa simt. si ma simt bine. mi-e frica de baietei, sincer. nu stiu ce sa fac cu ei :D

De ce sa iti fie frica de baietei? Nici eu nu am avut in familie baietei si iata ne descurcam minunat! Si e o iubire mare mare intre noi! Am sperat mereu sa am un baietel ca prim nascut si iata ca cineva de sus mi l-a dat si sint foarte fericita! Urmatoarea data "comandam" la barzaune o fetita:)

cine are dreptate are ceva de la mine, promit! adica cine ghiceste ( da trebuie asteptat pana iese)

daniela si maya... :D muahaha...ia uite unde erau tinerelele :D

io sant babaciune pe langa voi inseamana. intru in categoria mamelor mature in caz ca nu stiati :D, asa mi s-a spus si mi se falfaie chiar :D

cine are dreptate are ceva de la mine, promit! adica cine ghiceste ( da trebuie asteptat pana iese)

io sant babaciune pe langa voi inseamana. intru in categoria mamelor mature in caz ca nu stiati :D, asa mi s-a spus si mi se falfaie chiar :D

Cum mai, pai tu nu stii a calcula? Dupa calculele noastre tu ai avea asa vreo douashcinci? :D

Mama matura, auzi la ea! Cine zice bullshituri de astea?

Cum mai, pai tu nu stii a calcula? Dupa calculele noastre tu ai avea asa vreo douashcinci? :D

Mama matura, auzi la ea! Cine zice bullshituri de astea?

fufele zice :D :D

asa e , doar am implinit 25...vezi ca stii? :D

Daniella, sunteti intr-adevar o familia frumoasa! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati unul de altul!

Si lui Bea un calduros LA MULTI ANI!!! sa creasca mare si norocoasa!

aha =)) alea sunt mame imature :D ?

anyway tin minte premiul pus deoparte :notworthy:

Georgiana multumesc mult de tot! Multa sanatate, noroc si fericire inapoi va doresc tuturor! :occasion14:

Mariaaaaaa ce baiat mare, frumos si cu plete ai! Sa-ti traiasca sa fie sanatos! :occasion14: im iplace tare atitudinea, fata, manutele ...ce l-as pupaci! pare asa de mare....cum ziceai 90 cm :notworthy:

Multumesc Daniella :D

Cica imi seamana si la chip si la personalitate :occasion14:

este f bun de pupat :notworthy: si pupa direct cu limba =))