Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Am intrat si eu pe aici si ce am vazut, numai frumuseti de ingerasi, care mai de care mai frumos, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Si vad ca avem si petitori pe aici.

Dar pt.cupilul meu aveti vreo fata?!?! =))

post-88-13222158374479_thumb.jpg

ce zici de a mea ? io place ? casa nu intra in zestre ( cel putin deocamdata ; mai incolo ,da :tongue3: )

http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/IMG_0673-1.jpg

daca vede fie-mea poza pe aici , nu-mi mai zice mama :blink:) nu-si pune poze pe nicaieri ....

Edited by dani_ela

post-49-13222709839877_thumb.jpg

post-49-13222710010954_thumb.jpg

am fost aseara la un show agricultural, un fel de balci cu de toate. daca vrea cineva iepuricii de-i avem le iau guinea pigs la amandoua de craciun :icon_twisted:

dani_ela ce domnisoara mare si frumoasa ai acolo!

Angel , fetele tale se fac din ce in ce mai frumoase. Abia astept sa-l/o vad pe number 3 :icon_twisted:

Hazel, multumim mult.

Dani_ela, domnisoara ta e o frumoasa, sa-ti traiasca!

Angel, mi-a fost dor sa-ti vad fetele, ce dulci sunt cu ochisorii aia albastri si plini de bucurie!

ce zici de a mea ? io place ? casa nu intra in zestre ( cel putin deocamdata ; mai incolo ,da :71: )

daca vede fie-mea poza pe aici , nu-mi mai zice mama :() nu-si pune poze pe nicaieri ....

Ce frumusica este! Mie imi place de fata, diseara ii arat poza si lui Alex, sa vedem ce zice, parca il vad ca se rusineaza! :(

Cat are fata ta, tot 14?!?! Este inaltutza si are un corp armonios!

Sa ne traiasca "copilasii"!

am fost aseara la un show agricultural, un fel de balci cu de toate. daca vrea cineva iepuricii de-i avem le iau guinea pigs la amandoua de craciun :71:

Ce dragi imi sunt fetele tale si de fiecare data ma scald in ochii lor albastrii!

deci sa facem si noi cunostinta cum trebuie

post-244-13224993362967_thumb.jpg-eduard cu un...prieten :occasion14:

voi aveti pisicute in cutii,eu am copii

post-244-13224994153553_thumb.jpg

fata,desi este mai mare tot copil este(are 17 ani)

post-244-1322499463824_thumb.jpg- simona

si,sa nu va speriati....eu

post-244-13224995020065_thumb.jpg

Mai ce copii mari si mici superbi pe aici, si nici cu mamutzele nu mi-e rusine :love7: ,

Incantata de cunostinta, sunt superbi cu totii, si cresc parca precum Fat frumos din poveste.

Sa va traiasca si sa fiti mereu fericiti impreuna. :occasion14:

stiam ca l-am mai vazut pe Edi si uite ca nu m-a inselat memoria :love7:

pe tine nu cred ca te vazusem, incantata de cunostinta :occasion14:

Destiny, sa-ti traiasca copiii, sunt niste frumosi (Simona iti seamana, dupa parerea mea), sa va bucurati de ei!

stiam ca l-am mai vazut pe Edi si uite ca nu m-a inselat memoria :D

pe tine nu cred ca te vazusem, incantata de cunostinta :D

Da ,Angel ,l-ai mai vazut demult

:D

Destiny, sa-ti traiasca copiii, sunt niste frumosi (Simona iti seamana, dupa parerea mea), sa va bucurati de ei!

2 ut,multumesc.Sa fie sanatosi si ai tai.Da,Simona seamana cu mine :D

Angel ai niste fete superbe!!

Edi e si el foarte scump cu catelul!!

Sa va bucurati de ei!!

Angel ai niste fete superbe!!

Edi e si el foarte scump cu catelul!!

Sa va bucurati de ei!!

Zerda,el iubeste foarte mult animalutele,si pe unde gaseste cate unul vrea sa-l ia acasa

Pai incurajeaza-l, poate intr-o zi se face veterinar!! Sau doar o sa aiba 3 caini! E bine ca simte asa, nu ca toti marlanii, care zic ca nu e decat un animal!! :D

mersi zerda. :D

sa stii ca toti copii sant la fel, nu au suflet sa raneasca animalele. ale mele si de un melc le pare rau, au plans din cauza la o buburuza ca nu le-am dat voie sa o tina in casa. cum ma sa tin buburuza in casa??

la noi nu vezi animale pe strada dar se opresc la fiecare caine pe care il intalnim. Nepoata vrea sa se faca veterinar, sa vedem daca se tine de idee

mersi zerda. :violent6:

sa stii ca toti copii sant la fel, nu au suflet sa raneasca animalele. ale mele si de un melc le pare rau, au plans din cauza la o buburuza ca nu le-am dat voie sa o tina in casa. cum ma sa tin buburuza in casa??

la noi nu vezi animale pe strada dar se opresc la fiecare caine pe care il intalnim. Nepoata vrea sa se faca veterinar, sa vedem daca se tine de idee

Angelina, pai ce nu le faci la fete un bug hotel/house?

Ai putea sa-l pui pe D. în tema, sa ia fetele cu el la magazin de constructii, sa aleaga scîndurele, caramizi, bete de bambus, paie.... ce stiu eu... si îi pui la treaba! :71: E o chestie faina. Eu am început, dat din pacate nu l-am terminat. Acum e prea tîrziu, dar în primavara continui :D

Uite, un model mai micut :

http://www.echinat.de/images/insektenhotel_01.jpg

mai mare:

http://members.chello.at/federmohn/lgs/lgs11.jpg

tu stii cate bugs si creaturi avem aici? doar trebuie sa treaca strada si studiaza pe viu, inclusiv soparle, serpisori, scorpioni. numai in gradina nu aveam :violent6:

tu stii cate bugs si creaturi avem aici? doar trebuie sa treaca strada si studiaza pe viu, inclusiv soparle, serpisori, scorpioni. numai in gradina nu aveam :violent6:

Daaa, mie-mi spui, care stau lînga padure? :D Si noi avem insecte de toate felurile, dar asa în casuta lor e mai cool. Le pot studia acasa, le pot urmari evolutia. Cum se aseaza la casa lor, pîna la întemeierea familiilor, rînduri de generatii... etc :71:

Sopîrle si serpisori avem si noi, scorpioni nu :D

Ce-a mai trecut timpul! Parca mai ieri se stramba Alex prin poze si-acuma deja si-a luat o mina de rebel! Fac si io ca Lili, 43? Traieste pe picior mare!

Manu s-a facut si ea domnisoara, chiar nu mai pare o fetita!

Iar noi intinerim. :violent6:

Sa va traiasca!