November 25, 201114 yr comment_112639 Ce de fete si baieti frumosi... sa va traiasca!Da' am si eu o intrebare: Manu are o soseata mov si una neagra? Ce haioasa e... Report
November 25, 201114 yr comment_112660 Am intrat si eu pe aici si ce am vazut, numai frumuseti de ingerasi, care mai de care mai frumos, sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Si vad ca avem si petitori pe aici. Dar pt.cupilul meu aveti vreo fata?!?! ce zici de a mea ? io place ? casa nu intra in zestre ( cel putin deocamdata ; mai incolo ,da ) http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/IMG_0673-1.jpg daca vede fie-mea poza pe aici , nu-mi mai zice mama ) nu-si pune poze pe nicaieri .... Edited November 25, 201114 yr by dani_ela Report
November 25, 201114 yr comment_112687 Stefana e o frumoasa!!! Si imi plac si unghiile, asa mi le faceam si eu in vacanta cand eram piciulina ca ea Report
November 26, 201114 yr comment_112695 am fost aseara la un show agricultural, un fel de balci cu de toate. daca vrea cineva iepuricii de-i avem le iau guinea pigs la amandoua de craciun Report
November 26, 201114 yr comment_112700 dani_ela ce domnisoara mare si frumoasa ai acolo! Angel , fetele tale se fac din ce in ce mai frumoase. Abia astept sa-l/o vad pe number 3 Report
November 26, 201114 yr comment_112730 Ce de fete si baieti frumosi... sa va traiasca!Da' am si eu o intrebare: Manu are o soseata mov si una neagra? Ce haioasa e... Da.Are stilul ei propriu. Report
November 26, 201114 yr comment_112733 Hazel, multumim mult.Dani_ela, domnisoara ta e o frumoasa, sa-ti traiasca!Angel, mi-a fost dor sa-ti vad fetele, ce dulci sunt cu ochisorii aia albastri si plini de bucurie! Report
November 28, 201114 yr comment_112983 ce zici de a mea ? io place ? casa nu intra in zestre ( cel putin deocamdata ; mai incolo ,da ) daca vede fie-mea poza pe aici , nu-mi mai zice mama ) nu-si pune poze pe nicaieri .... Ce frumusica este! Mie imi place de fata, diseara ii arat poza si lui Alex, sa vedem ce zice, parca il vad ca se rusineaza! Cat are fata ta, tot 14?!?! Este inaltutza si are un corp armonios!Sa ne traiasca "copilasii"! Report
November 28, 201114 yr comment_112984 am fost aseara la un show agricultural, un fel de balci cu de toate. daca vrea cineva iepuricii de-i avem le iau guinea pigs la amandoua de craciun Ce dragi imi sunt fetele tale si de fiecare data ma scald in ochii lor albastrii! Report
November 28, 201114 yr comment_113096 deci sa facem si noi cunostinta cum trebuie -eduard cu un...prieten voi aveti pisicute in cutii,eu am copii fata,desi este mai mare tot copil este(are 17 ani) - simona si,sa nu va speriati....eu Report
November 28, 201114 yr comment_113100 Mai ce copii mari si mici superbi pe aici, si nici cu mamutzele nu mi-e rusine , Incantata de cunostinta, sunt superbi cu totii, si cresc parca precum Fat frumos din poveste.Sa va traiasca si sa fiti mereu fericiti impreuna. Report
November 28, 201114 yr comment_113132 stiam ca l-am mai vazut pe Edi si uite ca nu m-a inselat memoria pe tine nu cred ca te vazusem, incantata de cunostinta Report
November 29, 201114 yr comment_113139 Sa va traiasca bubuletii si sa va bucurati de ei!Eu nu ma pot lauda:((( Report
November 29, 201114 yr comment_113166 Destiny, sa-ti traiasca copiii, sunt niste frumosi (Simona iti seamana, dupa parerea mea), sa va bucurati de ei! Report
November 29, 201114 yr comment_113174 stiam ca l-am mai vazut pe Edi si uite ca nu m-a inselat memoria pe tine nu cred ca te vazusem, incantata de cunostinta Da ,Angel ,l-ai mai vazut demult Report
November 29, 201114 yr comment_113175 Destiny, sa-ti traiasca copiii, sunt niste frumosi (Simona iti seamana, dupa parerea mea), sa va bucurati de ei!2 ut,multumesc.Sa fie sanatosi si ai tai.Da,Simona seamana cu mine Report
November 29, 201114 yr comment_113176 Angel ai niste fete superbe!! Edi e si el foarte scump cu catelul!!Sa va bucurati de ei!! Report
November 29, 201114 yr comment_113177 Angel ai niste fete superbe!! Edi e si el foarte scump cu catelul!!Sa va bucurati de ei!!Zerda,el iubeste foarte mult animalutele,si pe unde gaseste cate unul vrea sa-l ia acasa Report
November 29, 201114 yr comment_113181 Pai incurajeaza-l, poate intr-o zi se face veterinar!! Sau doar o sa aiba 3 caini! E bine ca simte asa, nu ca toti marlanii, care zic ca nu e decat un animal!! Report
November 29, 201114 yr comment_113185 mersi zerda. sa stii ca toti copii sant la fel, nu au suflet sa raneasca animalele. ale mele si de un melc le pare rau, au plans din cauza la o buburuza ca nu le-am dat voie sa o tina in casa. cum ma sa tin buburuza in casa?? la noi nu vezi animale pe strada dar se opresc la fiecare caine pe care il intalnim. Nepoata vrea sa se faca veterinar, sa vedem daca se tine de idee Report
November 29, 201114 yr comment_113209 mersi zerda. sa stii ca toti copii sant la fel, nu au suflet sa raneasca animalele. ale mele si de un melc le pare rau, au plans din cauza la o buburuza ca nu le-am dat voie sa o tina in casa. cum ma sa tin buburuza in casa?? la noi nu vezi animale pe strada dar se opresc la fiecare caine pe care il intalnim. Nepoata vrea sa se faca veterinar, sa vedem daca se tine de ideeAngelina, pai ce nu le faci la fete un bug hotel/house?Ai putea sa-l pui pe D. în tema, sa ia fetele cu el la magazin de constructii, sa aleaga scîndurele, caramizi, bete de bambus, paie.... ce stiu eu... si îi pui la treaba! E o chestie faina. Eu am început, dat din pacate nu l-am terminat. Acum e prea tîrziu, dar în primavara continui Uite, un model mai micut : http://www.echinat.de/images/insektenhotel_01.jpg mai mare: http://members.chello.at/federmohn/lgs/lgs11.jpg Report
November 29, 201114 yr comment_113213 tu stii cate bugs si creaturi avem aici? doar trebuie sa treaca strada si studiaza pe viu, inclusiv soparle, serpisori, scorpioni. numai in gradina nu aveam Report
November 29, 201114 yr comment_113218 tu stii cate bugs si creaturi avem aici? doar trebuie sa treaca strada si studiaza pe viu, inclusiv soparle, serpisori, scorpioni. numai in gradina nu aveam Daaa, mie-mi spui, care stau lînga padure? Si noi avem insecte de toate felurile, dar asa în casuta lor e mai cool. Le pot studia acasa, le pot urmari evolutia. Cum se aseaza la casa lor, pîna la întemeierea familiilor, rînduri de generatii... etc Sopîrle si serpisori avem si noi, scorpioni nu Report
November 29, 201114 yr comment_113221 Ce-a mai trecut timpul! Parca mai ieri se stramba Alex prin poze si-acuma deja si-a luat o mina de rebel! Fac si io ca Lili, 43? Traieste pe picior mare! Manu s-a facut si ea domnisoara, chiar nu mai pare o fetita! Iar noi intinerim. Sa va traiasca! Report