November 8, 201114 yr comment_109934 Multumesc mult doamnelor. Nici nu pot spune cata bucurie imi aduce zi de zi. Azi e zi mare pentru noi - se implineste exact un an de cand un embrion mic de trei zile mi-a fost transferat si dupa noua luni a devenit Annabelle. Report
November 8, 201114 yr comment_109944 La Multi Ani Annabella! sa fii sanatoasa, curioasa si voinica! Esti o scumpa! Eu mor dupa ei cand rad si cand ma uit la manutele si piciorusele alea mici! sa-i iei amprentele cat despre dintisori ... eh mai ai de asteptat cred eu... Dar de balit, incep sa o faca de pe la 2 luni, iar mugurii se dezvolta intai in gingie in luni de zile si dureaza pana ajung sa penetreze. Bucurati-va de bebelusa, cat mai mult acum, cat nu are inca mobilitate autonoma, caci dupa 8-9 luni si pana incepe sa mearga in picioruse vine greul. Ma bucur mult ca esti o mamica fericita si te felicit pentru starea de spirit pozitiva. Un bebeu ne aduce toata fericirea din lume! Izuk, Iza incepe sa devina o artista culinara ca si mami. E scumpa foc! Report
November 24, 201114 yr comment_112433 Sa va traiasca tuturor ingerasii, sa va bucurati de ei, sunt tare dulci toti!Pun si eu 2 poze cu gazele mele: Ale Si Ioana Report
November 24, 201114 yr comment_112436 Sa va traiasca tuturor ingerasii, sa va bucurati de ei, sunt tare dulci toti!Pun si eu 2 poze cu gazele mele: 2ut, ce frumuseti ai tu acolo, pericol!! Report
November 24, 201114 yr comment_112439 Multumesc mult, sa stii ca taticul e deja cu ochii in patru , ca orice tata de fete, cred. Report
November 24, 201114 yr comment_112444 Multumesc mult, sa stii ca taticul e deja cu ochii in patru , ca orice tata de fete, cred. ca orice tata? eu sunt cu ochii in patru de cand am nascut Report
November 24, 201114 yr comment_112448 Ioana-i data (promisa)? Ca daca e libera o rezerv pentru baiatul meu de 11 ani Report
November 24, 201114 yr comment_112462 Ioana-i data (promisa)? Ca daca e libera o rezerv pentru baiatul meu de 11 ani Ca varsta s-ar potrivi, ea are 7 ani, lista-i deschisa inca Report
November 24, 201114 yr comment_112465 Frumosi copii aveti!! Ochii Ioanei sunt electrizanti!! Dar si Ale are o expresie interesanta, v-asteapta zile grele! Report
November 24, 201114 yr comment_112470 Frumosi copii aveti!! Ochii Ioanei sunt electrizanti!! Dar si Ale are o expresie interesanta, v-asteapta zile grele! Si eu cred, de-aia ma bucur cat sunt inca mici... 2ut ai doua frumuseti! Ati cumaprat pusca? Cred ca-i pregatita deja. Report
November 24, 201114 yr comment_112476 aaaa, acuma vazui fetele! frumoase foc si niste buze senzuale la ele...greu, greu de taticu'! sa va traiasca! Cristina, ce fetita frumusica ai!si ce expresiva este la varsta ei! sa va traiasca! Report
November 24, 201114 yr comment_112478 aaaa, acuma vazui fetele! frumoase foc si niste buze senzuale la ele...greu, greu de taticu'! sa va traiasca! Cristina, ce fetita frumusica ai!si ce expresiva este la varsta ei! sa va traiasca! Multumim tare mult.Intr-adevar, Anabelle e o dulceata de copil. Report
November 25, 201114 yr comment_112548 2ut, sa-ti traiasca fetele sanatoase si voioase, ca tare-s frumoase https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
November 25, 201114 yr comment_112553 normal ca le tii ascunse superbe sant amandoua (si eu cu sor'mea am iesit la fel, una cu ochi caprui una cu ochi albastri )sa va traiasca, mi-e mila de sot Report
November 25, 201114 yr comment_112559 Am intrat si eu pe aici si ce am vazut, numai frumuseti de ingerasi, care mai de care mai frumos, sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Si vad ca avem si petitori pe aici. Dar pt.cupilul meu aveti vreo fata?!?! Report
November 25, 201114 yr comment_112561 2ut, sa-ti traiasca fetele sanatoase si voioase, ca tare-s frumoase https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Multumesc, Boni, si micuta mea a inceput anul asta scoala, ca si Maia ta.normal ca le tii ascunse superbe sant amandoua (si eu cu sor'mea am iesit la fel, una cu ochi caprui una cu ochi albastri )sa va traiasca, mi-e mila de sot :P Multumim, si eu mi-as fi dorit sa am o sora, poate de-aia am tinut mortis sa nu raman cu un singur copil (sotul meu zice ca i-ar placea sa mai avem unul si sa fie tot fata...) Am intrat si eu pe aici si ce am vazut, numai frumuseti de ingerasi, care mai de care mai frumos, sa va traiasca si sa va bucurati de ei! Si vad ca avem si petitori pe aici. Dar pt.cupilul meu aveti vreo fata?!?! Sa-ti traiasca si tie feciorul, se vede ca a crescut si nu mai are mutrita aia de copilas...Gasim si pentru el ca frumos e, destept e, familie buna are... Report
November 25, 201114 yr comment_112590 Moama Gergy, nici nu l-am recunoscut pe Alex.M-am uitat de doua ori la avatar sa fiu sigura. Report
November 25, 201114 yr comment_112592 Da, s-a facut baiat mare si s-a schimbat mult, este mai inalt ca mine, are 43 la picior, ii fug ochii dupa fete si pana in momentul de fata invata bine, chiar mai bine ca in ceilalti ani. Cred ca s-a maturizat putin si pare sa se fi si ambitionat. Pt.el invata! Report
November 25, 201114 yr comment_112593 Ce am gatit azi: Ce frumoase sunt pozele, dulcea lui mama, sa pup eu pe nasuc o fata mumoasa si harnica, care o ajuta pe mami la bucatarie stand pe aragaz! Report
November 25, 201114 yr comment_112595 Ce am gatit azi: Poza cu facaletul (sau ce-o fi) e mortala! Ce mare s-a facut si piticuta ta! Report
November 25, 201114 yr comment_112606 Da, s-a facut baiat mare si s-a schimbat mult, este mai inalt ca mine, are 43 la picior, ii fug ochii dupa fete si pana in momentul de fata invata bine, chiar mai bine ca in ceilalti ani. Cred ca s-a maturizat putin si pare sa se fi si ambitionat. Pt.el invata! Bravo Alex!43 la picior??Dumnezeule mare. Ce am gatit azi: Ce frumoase sunt pozele, dulcea lui mama, sa pup eu pe nasuc o fata mumoasa si harnica, care o ajuta pe mami la bucatarie stand pe aragaz! Multumesc Georgy!Transmit. Ce am gatit azi: Poza cu facaletul (sau ce-o fi) e mortala! Ce mare s-a facut si piticuta ta! Da e facalet, pentru taiat taietei.Asa-i e mare.In ianuarie o inscriu la scoala. Report
November 25, 201114 yr comment_112617 Super pozele Lily, Manu e o sugubeata ca si tine Domnisoarele Biei sunt niste frumoase, iar pe Alex il admiram mereu in tandem cu frate-su Cody .Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Report
November 25, 201114 yr comment_112625 Tii ce frumos ai prins-o pe Manu! zici ca-s poze de reclama!Alex e deja cavaler, e normal sa-i fuga ochii dupa fete la 14 ani. Doar nu vroiai sa-i fuga dupa baieti? Din a 7-a si eu flirtam cu baieti ... sa va traiasaca sanatosi si sa va aduca multe bucurii! Report