Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Ptiu, ptiu ca frumusei mai sînt gemenii! :hug:

Iza,e o scumpa si cu palarie si printre nameti!

Cînd rasfoiesc bubuletii vostri, mi-amintesc de bubuleata mea. Mamma miaaa, ce mai trece timpul! :floare:

Denise, septembrie 2000, 3 ani si jumatate.

post-5-1326202911363_thumb.jpg

Denise 2011, 14 ani.

post-5-1326202978637_thumb.jpg

Ptiu, ptiu ca frumusei mai sînt gemenii! =))

Iza,e o scumpa si cu palarie si printre nameti!

Cînd rasfoiesc bubuletii vostri, mi-amintesc de bubuleata mea. Mamma miaaa, ce mai trece timpul! :hug:

Denise 2011, 14 ani.

Wow!!!!!!! E tare dulce pustoaica la 3 ani. Da' adolescenta.... m-a cam dat pe spate! Sa va traiasca! Si voi pe langa ea! :floare:

Denise la 3 ani , adorabila , la 14 ...superba .

mi-a furat izuk cuvintele din gura https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

OMG! Denise e o scumpa indiferent de varsta.

Maya, sa va traiasca si sa va bucurati de toate realizarile ei. Sa fie sanatoasa si desteapta ca frumoasa e de nu se poate.

Dar chiar cum de ai prins curaj sa pui poze si cum de te-a lasat ea sa le pui? :71:

Izuk, e o frumoasa fetita ta, si ce fericita e la zapada!

Salmida, ma topesc bebelusii tai! Cred ca-ti vine sa stai sa te tot uiti la ei toata ziua!

Maya, e superba domnisoara ta! Si a fost dulce tare de mica! Cred ca ti se delecteaza inima cand te uiti la ea!

Cînd rasfoiesc bubuletii vostri, mi-amintesc de bubuleata mea. Mamma miaaa, ce mai trece timpul! :scratch:

Denise 2011, 14 ani.

Maya, felicitari pentru asa domnisoara. Mica fiind, m-a hipnotizat ce frumoasa este! De doua ori frumoasa!

Izuk - ce frumusica e Izabela si ce bine-i sta in cyclam!

Salmida :tongue3: :scratch: de doua ori de frumuseii tai. Ce zambesc ei in somn - ma topesc cand ii vad!

Maya Denise era tare frumoasa cand era micuta iar acum a devenit si mai si. Are asa ceva al ei :lol: care te face sa te uiti muuult la pozele ei. Iar zambetul de acum - ce sa zic- cred ca va frange daca nu deja a frant multe inimi reci :P de nemti.

Maya,grele timpuri il asteapta pe tati vostru....

Acum eu ma-ntreb cu cine seamana asa mandra si frumoasa?

Frumusete de fete aveti, Maya si Stella. Desi in ultima poza a Stellei vale se vede misterios printre suvitele de par. Sa va traiasca!

Ce fain cu poze la interval mai mare de ani ...

Cristina, pupici pt tine si Annabelle (sper ca am scris bine :floare: ) Avem fiecare cate o "bella" acum. Fata mea se numeste si Isabella. :hungry:

Carpatica acusi-acusi vii si tu aici, nu? :floare:

ce mod superb de a-mi incepe ziua!

de la roz pana la Vale...gorgeaous!

nici nu ma asteptam ca Denise sa arate altfel. e superba intr-adevar.

zic si eu ca bobi: cand a trecut 1 luna? Salmida mie mi se pare ca seamana rau cocutele tale. :floare:...cel putin la varsta asta cu acelas par :hungry:...ma fascineaza gemenii pe mine, intotdeauna am fost asa.

Maya ca sa te copiez :hungry:...vale la 4 ani , la 1 an , si la ...19 cu fiocco

mie cel mai tare imi place de ea la 1 an, manjita toatahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif. sa o mananci, nu alta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif. acum, mare, e deja alta treaba...

tabla din aceea (ca la 4 ani) avem si noi. imediat mi-a sarit in ochi.

Denise 2011, 14 ani.

Wow, ce comoara aveti voi acolo. :crying:

Poza cu tomberonul e bes-ti-ala! :)

Stella ce dragalasa era Vale.Pacat ca aia actuala nu se disting bine trasaturile.Ai interdictie, nu?

Pupam si nasuc de flocos!

Denise la 3 ani , adorabila , la 14 ...superba .

E superba la fel ca toti coiplasii artistilor culinari!

mi-a furat izuk cuvintele din gura

:71:

OMG! Denise e o scumpa indiferent de varsta.

Maya, sa va traiasca si sa va bucurati de toate realizarile ei. Sa fie sanatoasa si desteapta ca frumoasa e de nu se poate.

Dar chiar cum de ai prins curaj sa pui poze si cum de te-a lasat ea sa le pui?

Am mai pus eu poze cu ea. Cînd era mai piticuta. Acu' de cînd e mai mare, e mai greu. Nu prea se lasa fotografiata... daca se lasa, nu-i plac fotografiile daca cumva la "facere" avea vreun cos pubertar pe frunte. Asta de la 14 ani, mi-a dat voie s-o pun mai dedemult, dar n-am ajuns.

Maya, e superba domnisoara ta! Si a fost dulce tare de mica! Cred ca ti se delecteaza inima cand te uiti la ea!

Da, doar e a mea! Stii tu cum sta treaba cu cioara si pui din dotare :D

maya, ai tinut-o ascunsa degeaba! e o frumusete de fata! f frumoasa!

Moatzo, cum s-o ascund? Mai sînt poze cu ea chiar la subiectul asta. Si la ala cu melancolii. Pun si eu în functie de cum si cînd am voie :71:

Maya, felicitari pentru asa domnisoara. Mica fiind, m-a hipnotizat ce frumoasa este! De doua ori frumoasa!

Daniella, cum spuneam, copii de artisti culinari. Normal ca sînt frumosi ² :D

Maya Denise era tare frumoasa cand era micuta iar acum a devenit si mai si. Are asa ceva al ei care te face sa te uiti muuult la pozele ei. Iar zambetul de acum - ce sa zic- cred ca va frange daca nu deja a frant multe inimi reci de nemti.

Inimi reci? Nemtii? Nö.

Inca nu a frînt nimi. Nu are prieten si se pare ca momentan nici nu-i curioasa. Daca ar fi sa fie însa, nu as avea probleme =))

Maya,grele timpuri il asteapta pe tati vostru....

Acum eu ma-ntreb cu cine seamana asa mandra si frumoasa?

Hmmm, posibil ca tati nostru, desi, la fel ca mine este pro love, sa se uite urît atunci cînd va fi. Chiar sper ca nu-i va frînge careva inima Denisei în asa fel încît sa o vada ca sufera, ca atunci sigur e vai si-amar de steaua aluia :71:

[size=1]De aia se tot uita el dupa o bota de baseball :occasion14: ... se pregateste :D[/size]

Maya ca sa te copiez =))...vale la 4 ani , la 1 an , si la ...19 cu fiocco

Stella, Vale e adorabila. Stiu ca am vazut odata undeva o poza cu ea lînga un cal. O frumoasa exotica mi s-a parut atunci! Poate îti da voie sa ne pui si ceva mai din fata : P

Frumusete de fete aveti, Maya si Stella. Desi in ultima poza a Stellei vale se vede misterios printre suvitele de par. Sa va traiasca!

Multumim! Asa este, avem toate cîte 1, 2, 3... belle! :)

nici nu ma asteptam ca Denise sa arate altfel. e superba intr-adevar.

Multumesc. Avem copii superbi! Asta este :71:

Poza cu tomberonul e bes-ti-ala! :occasion14:

Da, poza originala e chiar frumoasa. Asa scanata nu a iesit prea bine.

Mi-a placut si mie ideea, dar daca as fi stiut motivul fotografului de la gradinita, înainte de a-i da rochita, as fi îmbracat-o corespunzator. Adica ca vreunul dintre pustii din Our Gang, asa mai rupta si moshcolita :71:

Maya e superba!! Zici ca e o actrita zau asa :71: :71:

Ori am eu pitici' ori seamana cu Hannah Montana (Miley Cyrus)?! :occasion14:

post-405-13262965741634_thumb.jpeg

Stella Minunata Vale! :occasion14:

Fetelor aveti niste bubuleti si bubulete minunati sa va traiasca sa fie sanatosi,ca sunt superbi! :71:

Maya e superba!! Zici ca e o actrita zau asa :71: :71:

Ori am eu pitici' ori seamana cu Hannah Montana (Miley Cyrus)?! :71:

Denise ii mai frumoasa decat Hannah ceeaia :occasion14: