January 30, 201214 yr comment_126069 Moatzo , iaca , am gasit o poza de la Craciun woooowwww ! ca mare este si fruuumoooaaaasa foc ! sa o pup io pe ea Report
January 30, 201214 yr comment_126070 Moatzo , iaca , am gasit o poza de la Craciun Inca o ochioasa, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Report
January 30, 201214 yr comment_126072 prima data cu el acu 10 ani, cu sucitorul mi-aduc aminte de poza asta, ce-a mai trecut timpul! Moatzo , iaca , am gasit o poza de la Craciun Simona, e-o dulcica, iti vine sa-i mozolesti obrajorii! Tare mi-e draga! Report
January 30, 201214 yr comment_126078 Mutti ce dulce-i picea , eu nu am vazut-o pana acum Noi am descoperit o noua delicatesa ...zapada . Ar manca zapada cu kila daca as las-o . Report
January 31, 201214 yr comment_126222 Moatzo , iaca , am gasit o poza de la Craciun vai frumoasa-i!!! ce ochisori are https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifsa traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurari cu si de ea. Noi am descoperit o noua delicatesa ...zapada . Ar manca zapada cu kila daca as las-o .draga de ea, cat e de bucuroasa! are asa o fetisoara vesela iza ta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif eu nu am putut sa scot de la petrecerea Maiei decat o singura poza in care sa fie mai mult ea. in rest e plin de copii de jur imprejur Report
January 31, 201214 yr comment_126230 Izuk, si eu eram maaare amatoare de zapada la vîrsta ei... chiar si mai mare Boni, La Multi Ani Maiei! Mutti, frumoasa fata ta si oachesa tare Îti seamana. Report
January 31, 201214 yr comment_126237 Noi am descoperit o noua delicatesa ...zapada . Ar manca zapada cu kila daca as las-o . m-ai facut sa zambesc! am prestat si eu la greu, plus turturi! tb sa treaca si prin faza asta, are de unde! eu nu am putut sa scot de la petrecerea Maiei decat o singura poza oooo, ce domnisoara! are trasaturi f fine, o sa fie o frumusete.fardurile tale n-o tenteaza? Report
January 31, 201214 yr comment_126244 Simona, ce fetita dulce si ce ochisori frumosi am vazut in poza ta! Izuk, ce bucurie si pofta se citeste pe fata Izei! Boni, La multi ani pt Maia! Pacat ca nu vedem si cum o pictat-o tanti aceea. Ador fetitele cu par lung! Report
January 31, 201214 yr comment_126246 plus turturi! tb sa treaca si prin faza asta, are de unde! Aaaa, daaaa, turturiiii! Inghetata pe bat!(ce vreti, am trait vremuri comuniste din plin )Polara abia prin liceu, la oras mai gaseam, ca la noi în sat nix! Report
January 31, 201214 yr comment_126254 va multumesc frumos mi-s mandra tare oooo, ce domnisoara! are trasaturi f fine, o sa fie o frumusete.fardurile tale n-o tenteaza?o, ba da, o tenteaza. nu prea am eu destule cate ar incerca ea are voie cateodata, duminica, inainte de baie, sa se "picteze". eu nu stau prea mult in oglinda. nu-mi seamana deloc la capitolul asta, dar nici la infatisare. totul are de la tati. eu am noroc ca stiu precis ca eu am nascut-o apropos de mancat zapada. cand mergeam in tabara cu scoala, iarna, ne faceam un fel de inghetata: zapada amestecata cu gem. mmmmmmmm o bunatate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gifii ziceam "Gletscher Wonne". s-ar traduce ceva in genul: extaz din ghetar/zapada, pe acolo Report
January 31, 201214 yr comment_126271 Simo, sa-i mai faci poze, ca-i tare dragalasa! Eu vreau sa mananc zapada cu Iza! Boni, Maia ta are un aer distins, aristocratic.O printesa si in suflet dupa cum ai descris-o! Report
January 31, 201214 yr comment_126281 Boni, Maia ta are un aer distins, aristocratic.O printesa si in suflet dupa cum ai descris-o! te pricepi la printese! Report
January 31, 201214 yr comment_126283 Boni, Maia ta are un aer distins, aristocratic.O printesa si in suflet dupa cum ai descris-o!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
January 31, 201214 yr comment_126294 eu nu am putut sa scot de la petrecerea Maiei decat o singura poza in care sa fie mai mult ea. in rest e plin de copii de jur imprejur Dar ce cuminte sta ea la machiat-desenat-pictat! Pup fata dulce! Report
January 31, 201214 yr comment_126326 Elena esti o dulce si o frumoasa! Imi vine sa o pap! Iza o fericita, radiaza de bucurie! Maia o fina si cred ca e o cuminte si o fetita tare educata ! pupam toti copiii ca frumosi mai sunt! Eataly, chiar asa s-a nascut si granita italineasca, asta daca nu au spus doar snoave aia de pe Etna. Report
January 31, 201214 yr comment_126331 Eataly, chiar asa s-a nascut si granita italineasca, asta daca nu au spus doar snoave aia de pe Etna. Da, nu ma indoiesc.Ce ma amuza pe mine e ca aveam si noi granita noastra si nu am omologat-o!Uite ce fain suna: O Gletscher Wonne de zmeura va rog! Report
January 31, 201214 yr comment_126353 Eataly, chiar asa s-a nascut si granita italineasca, asta daca nu au spus doar snoave aia de pe Etna. Da, nu ma indoiesc.Ce ma amuza pe mine e ca aveam si noi granita noastra si nu am omologat-o!Uite ce fain suna: O Gletscher Wonne de zmeura va rog! aaaa, aia da-da-da ... Report
January 31, 201214 yr comment_126441 Mutti, e superba Elena! Ce ochisori si mutritza dulce are! Izuk, fetita ta e asa de plina de viata, ca mai ca-mi face si mie pofta de durgalit prin zapada! Radiaza fericire in jurul ei! Boni, o printesa ai tu acolo! Ce trasaturi fine are! Toti copiii sunt dragalasi si-mi place tare sa ma uit la pozele voastre. Ar trebui sa-l mai pozez si eu pe nazdravanul meu. Report