January 11, 201214 yr comment_121263 Vale la 1 an e un deliciu de copil , mozolici asa si cu trasaturile alea rotunde. Acum din ce se vede pot spune ca are trasaturi tare, tare frumoase si e si dragastoasa! Maya, pur si simplu fetita din tomberon pe mine ma hipnotizeaza. Asa serioasa cum este, e fascinanta. geany ce asemanare mare ai gasit! Report
January 11, 201214 yr comment_121275 Stella, era o dulcica Vale a ta cand era mica! Acum, prin ce se vede prinntre suvite, are trasaturi foarte frumoase! Mie imi place tare poza asta recenta invaluita in mister! Report
January 11, 201214 yr comment_121416 De obicei nu vrea sa pun poze cu ea...le pun acum si am sa le sterg sau rog pe maya sau adriana s-o faca merci. la ski, la mare, la o petrecere cu prietenii ...si una cu miccia.... Report
January 12, 201214 yr comment_121455 ah stella, ce par frumos are! si iti seamana cand erai tanara, acelasi aer boem aveti amandoua nu ca acum te-ai schimbat prea tare Report
January 12, 201214 yr comment_121465 De obicei nu vrea sa pun poze cu ea...le pun acum si am sa le sterg sau rog pe maya sau adriana s-o faca merci. la ski, la mare, la o petrecere cu prietenii ...si una cu miccia....E superba! Sa-ti traiasca copila! Report
January 12, 201214 yr comment_121468 ooo, ce domnisoara frumoasa cu un aer f copilaresc! si ce par are frumos!sa fie norocoasa, Stella! Report
January 12, 201214 yr comment_121486 Stella si Maya m-ati zapacit cu fetele voastre frumoase! Sa va traiasca, sa fie sanatoase si norocoase, sa aiba parte numai de fericire, bucurii si un drum in viata presarat cu flori si scaldat de razele calde ale soarelui! Si Alex, viitor posesor de buletin, la 1 an, la 4 ani, la 10 ani si la 13 ani. Report
January 12, 201214 yr comment_121521 super poza Adriana. nu stiam unde traieste The Stig dom'le, ia uite-l. si-l si cunosdc Report
January 12, 201214 yr comment_121523 Alex si-a pastrat trasaturile de la 4 ani, are vartej in frunte ca Sara ...ma ia groaza cand ma uit ce repede a trecut timpul, acu 6 ani am facut 'cunostinta' cu Marco si acum uita-te la el! LORD! Report
January 12, 201214 yr comment_121525 Faini baietii vostri , Georgi si Adriana , sa va traiasca . Report
January 12, 201214 yr comment_121528 Adriana, este super tare poza cu Marco, sa ne traiasca baietii si acum asteptam fetele!Angel, sa-l vezi ce isi mai aranjeaza in fiecare zi vartejul, Eeee! Pupici si la mandrele tale!Izuk, sa traiasca si mandra ta! Report
January 12, 201214 yr comment_121544 De obicei nu vrea sa pun poze cu ea...le pun acum si am sa le sterg sau rog pe maya sau adriana s-o faca merci.vai ce copila e! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifdin poza cea misterioasa parea mai matura. sa-ti traiasca fata frumoasa, sa fie sanatoasa si fericita. Am trecut la bubuletzii care-s bubuloi deacuma? bubuletzi vor fi pentru noi "pe vecie" (vorba lui Maia mea), indiferent de varsta. Alex mare seamana cu Alex mic. la Marco nu se vede sa va traiasca flacaii sanatosi. Report
January 12, 201214 yr comment_121554 Multumesc, dar toate complimentele tre sa mearga la bubuletzele mari, ele is cele mai frumoase. Angel, cred ca va fi flatat cind ii voi spune ca e Stig Am pus-o anume pe asta pentru ca nu i se vede fata O s-o pun iar de acasa pe cea pe care am pus-o prima data cu el acu 10 ani, cu sucitorul Report
January 12, 201214 yr comment_121572 Giorgiana si Adriana: sa va traiasca flacaii! Alex inca mai vrea sa pozeze, dar Marco e misterios rau, pozele sunt de acum 2-3 ani doar cea de la mare de asta vara ( scoasa dintr-un grup de prieteni, de asta e mai flou...cea cu fiocco e chiar printre ultimele...am mai facut reo 2-3 de sarbatori, dar relax...in pijama=)) Report
January 12, 201214 yr comment_121593 Faini is toti, doamne,toti bubuletzii si bubuloii. Sa traiasca si sa fie sanatosi. Ma ingrozesc ce repede trece timpul. Cum ziceai si tu Angel, acum 6 ani si Denise , si Marco erau bubuletzi, si acum... Ca sa nu mai zic de Vale... Report
January 12, 201214 yr comment_121622 Sa va traiasca si bubuloii! Stelino Vale' se vede ca e o fire f. vesela,solara ,are un zambet cald,ultima poza ea langa pisoi spui ca e din nou copilita aceea de 4 ani Report
January 12, 201214 yr comment_121624 Vad ca v-ati pus pe furat (poze bubuloi)fur si eu una mica decupat ca nu mai sta domnu' la foto Report
January 12, 201214 yr comment_121639 Haha , Geanino, se uita zmechereste pe sub sprancene...cam seamana cu matale flacaul cel mare Report
January 12, 201214 yr comment_121641 Haha , Geanino, se uita zmechereste pe sub sprancene...cam seamana cu matale flacaul cel mare Mdea e un smecheroi de numa' si are un umor pe el,da' mucalit asa Report
January 12, 201214 yr comment_121702 sa va traiasca Bubuloii ai mari Koral are dreptate ca: Maya are INTOTDEAUNA DREPTATE! Respectiv, toti bubuletii si bubuloii de artisti culinari sunt frumosi, destepti si care talentati, care misteriosi, care smecherosi, care din toate si in plus supeeerbi! Report
January 12, 201214 yr comment_121708 sa va traiasca Bubuloii ai mari Koral are dreptate ca: Maya are INTOTDEAUNA DREPTATE! Respectiv, toti bubuletii si bubuloii de artisti culinar sunt niste frumosi, destepti si care talentati, care misteriosi, care smecherosi, care din toate si in plus!Hi hi hi! Bunica (si mama) avea o vb.: ''Dapai,fata hai',crezi ca tati mustili' fac mieri'''?! Cum noi suntem un stup de albinute f. harnice (si f. vesele,si frumoase si dishtepti' sha' divremi-acasa..etc) nu se putea sa facem altceva decat miere ..logic!!! Report