Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu bubuletii nostri

Featured Replies

Vale la 1 an e un deliciu de copil :occasion14: , mozolici asa si cu trasaturile alea rotunde. Acum din ce se vede pot spune ca are trasaturi tare, tare frumoase si e si dragastoasa!

Maya, pur si simplu fetita din tomberon pe mine ma hipnotizeaza. Asa serioasa cum este, e fascinanta. :71:

geany ce asemanare mare ai gasit! :71:

Stella, era o dulcica Vale a ta cand era mica! Acum, prin ce se vede prinntre suvite, are trasaturi foarte frumoase! Mie imi place tare poza asta recenta invaluita in mister!

De obicei nu vrea sa pun poze cu ea...le pun acum si am sa le sterg sau rog pe maya sau adriana s-o faca :scratch: merci.

la ski, la mare, la o petrecere cu prietenii ...si una cu miccia....

post-16-13263216646789_thumb.jpg

post-16-13263216800411_thumb.jpg

post-16-13263217225155_thumb.jpg

post-16-13263217462574_thumb.jpg

ah stella, ce par frumos are! si iti seamana cand erai tanara, acelasi aer boem aveti amandoua :biggrin:

nu ca acum te-ai schimbat prea tare :floare:

De obicei nu vrea sa pun poze cu ea...le pun acum si am sa le sterg sau rog pe maya sau adriana s-o faca :floare: merci.

la ski, la mare, la o petrecere cu prietenii ...si una cu miccia....

E superba! Sa-ti traiasca copila! :biggrin:

ooo, ce domnisoara frumoasa cu un aer f copilaresc! si ce par are frumos!

sa fie norocoasa, Stella!

Stella si Maya m-ati zapacit cu fetele voastre frumoase!

Sa va traiasca, sa fie sanatoase si norocoase, sa aiba parte numai de fericire, bucurii si un drum in viata presarat cu flori si scaldat de razele calde ale soarelui!

Si Alex, viitor posesor de buletin, la 1 an, la 4 ani, la 10 ani si la 13 ani.

post-88-13263533913173_thumb.jpg

post-88-13263534704535_thumb.jpg

post-88-13263535386244_thumb.jpg

post-88-13263537441164_thumb.jpg

super poza Adriana. nu stiam unde traieste The Stig dom'le, ia uite-l. si-l si cunosdc :hello:

Alex si-a pastrat trasaturile de la 4 ani, are vartej in frunte ca Sara :hello:...

ma ia groaza cand ma uit ce repede a trecut timpul, acu 6 ani am facut 'cunostinta' cu Marco si acum uita-te la el! LORD!

Adriana, este super tare poza cu Marco, sa ne traiasca baietii si acum asteptam fetele!

Angel, sa-l vezi ce isi mai aranjeaza in fiecare zi vartejul, Eeee! Pupici si la mandrele tale!

Izuk, sa traiasca si mandra ta!

De obicei nu vrea sa pun poze cu ea...le pun acum si am sa le sterg sau rog pe maya sau adriana s-o faca :notworthy: merci.

vai ce copila e! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

din poza cea misterioasa parea mai matura. sa-ti traiasca fata frumoasa, sa fie sanatoasa si fericita.

Am trecut la bubuletzii care-s bubuloi deacuma? :scratch:

bubuletzi vor fi pentru noi "pe vecie" (vorba lui Maia mea), indiferent de varsta.

Alex mare seamana cu Alex mic.:notworthy: la Marco nu se vede :scratch:

sa va traiasca flacaii sanatosi.

Multumesc, dar toate complimentele tre sa mearga la bubuletzele mari, ele is cele mai frumoase.

Angel, cred ca va fi flatat cind ii voi spune ca e Stig :notworthy:

Am pus-o anume pe asta pentru ca nu i se vede fata :scratch:

O s-o pun iar de acasa pe cea pe care am pus-o prima data cu el acu 10 ani, cu sucitorul :notworthy:

Giorgiana si Adriana: sa va traiasca flacaii! :notworthy:

Alex inca mai vrea sa pozeze, dar Marco e misterios rau,

pozele sunt de acum 2-3 ani doar cea de la mare de asta vara ( scoasa dintr-un grup de prieteni, de asta e mai flou...

cea cu fiocco e chiar printre ultimele...am mai facut reo 2-3 de sarbatori, dar relax...in pijama=))

Faini is toti, doamne,toti bubuletzii si bubuloii. Sa traiasca si sa fie sanatosi.

Ma ingrozesc ce repede trece timpul. Cum ziceai si tu Angel, acum 6 ani si Denise , si Marco erau bubuletzi, si acum...

Ca sa nu mai zic de Vale...

Sa va traiasca si bubuloii! :rolleyes:

Stelino Vale' se vede ca e o fire f. vesela,solara ,are un zambet cald,ultima poza ea langa pisoi spui ca e din nou copilita aceea de 4 ani :scratch:

Vad ca v-ati pus pe furat (poze bubuloi)fur si eu una mica decupat ca nu mai sta domnu' la foto :rolleyes:

post-405-13263834265055_thumb.jpg

Haha , Geanino, se uita zmechereste pe sub sprancene...cam seamana cu matale flacaul cel mare :)

Mdea e un smecheroi de numa' :) si are un umor pe el,da' mucalit asa :)

sa va traiasca Bubuloii ai mari =))

Koral are dreptate ca: Maya are INTOTDEAUNA DREPTATE! Respectiv, toti bubuletii si bubuloii de artisti culinari sunt frumosi, destepti si care talentati, care misteriosi, care smecherosi, care din toate si in plus supeeerbi!

sa va traiasca Bubuloii ai mari :D

Koral are dreptate ca: Maya are INTOTDEAUNA DREPTATE! Respectiv, toti bubuletii si bubuloii de artisti culinar sunt niste frumosi, destepti si care talentati, care misteriosi, care smecherosi, care din toate si in plus!

Hi hi hi! =)) Bunica (si mama) avea o vb.: ''Dapai,fata hai',crezi ca tati mustili' fac mieri'''?! :o

Cum noi suntem un stup de albinute f. harnice (si f. vesele,si frumoase si dishtepti' sha' divremi-acasa..etc) nu se putea sa facem altceva decat miere :D ..logic!!! :o :D