Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alearga, Lola, alearga!

Featured Replies

La 6000 de pasi ma refeream. 20.000 e deja performanta! E super daca mergi cate 14 km! Bravo bravo!

Am inteles eu gresit, scuze.

Pffff nu merg in fiecare zi 14 km. Media pe saptamana trecuta de ex e 10 km, dar variaza de la o zi la alta.

La 6000 de pasi ma refeream. 20.000 e deja performanta! E super daca mergi cate 14 km! Bravo bravo!

da, si eu ma gandeam, mie mi-ar tb aproape 3 ore.

3 ore de mers!!!

Gagici, pasii astia la mine sint pe toata ziua, deci 2 plimbari de catel plus una plimbare mai alerta de una singura plus pasii prin casa si pe langa casa plus o plimbare scurta seara cu catelul iar inainte de culcare.

am inteles, nu 3 ore dintr-o bucata, dar per total destul. cat poti sa mergi prin casa?

am inteles, nu 3 ore dintr-o bucata, dar per total destul. cat poti sa mergi prin casa?

Hahaha mult daca esti ametita si te invarti in cercuri, te duci dupa ceva si uiti dupa ce ai plecat.... =))

Mie imi este greu sa ajung la 20.000 pe zi. Saptamana trecuta am reusit 2 zile la rand dar m-am resimtit. Am avut 2 ture de cate 50 minute (+/-) si restul cat am patrulat pe la servici, copilul la activitati, etc. Si in cazul meu 20.000 pasi= 14.5km.

Ferice de cine are catel si il scoate la plimbare! =))

Am o colega care face cate 10-12.000 doar la servici si acasa. La servici o vad ca ba merge dupa ceai/cafea, ba merge la baie, ba isi i-a ceva de la masina cu snack-uri. Tot timpul are ceva de facut :)

Acasa nu stiu ce face ca eu acasa fac cei mai putini pasi, desi urc scarile, le cobor, trebaluiesc la bucatarie... Am intrebat-o daca danseaza si cica nu danseaza.

Ieri doar 12.000 dar era cat pe ce sa raman cu 4.000 daca nu fortam nota si ieseam la terenul de sport de la liceu.

Edited by Wowerful

• Author

Hahaha mult daca esti ametita si te invarti in cercuri, te duci dupa ceva si uiti dupa ce ai plecat.... =))

laugh.gif Pai ce alte optiuni ai? Nu ai vazut ce a zis Dex, ca daca mergi in linie dreapta ajungi in Germania!

Hahaha mult daca esti ametita si te invarti in cercuri, te duci dupa ceva si uiti dupa ce ai plecat.... :)

laugh.gif Pai ce alte optiuni ai? Nu ai vazut ce a zis Dex, ca daca mergi in linie dreapta ajungi in Germania!

In cateva zile as fi la tine =))

Pașii pe ultima săptămâna - record personal :105:

post-1728-0-16598000-1555235721_thumb.jpeg

Bravo Wow, esti campioana saptamanii :105: . Bine, nu pot face comparatie decat intre noi 2 ca de restul lumii nu stiu cati pasi au facut, asa ca te declar campioana mea.

Bravo Wow, esti campioana saptamanii :105: . Bine, nu pot face comparatie decat intre noi 2 ca de restul lumii nu stiu cati pasi au facut, asa ca te declar campioana mea.

Saru-mana! Sa vedem cat mai tine.

Mai am 2 saptamani in competitia de la serviciu. Momentan sunt pe locul 5 dar cred ca nu am sanse sa urc mai sus. Locul 1 e cu 150.000 de pasi inaintea mea :105:

Bună seara la Lole!

Nu aș fi crezut să ajung să scriu vreodată (la subiect) pe aici...

Am ajuns să o fac și pe asta.

Din octombrie am schimbat munca și într-un fel și viața.

De două ori pe săptămână merg în palestra la walking câte o oră. Ne omoară antrenoarea.

Dar fac față, nu mă dau bătută.

Nu m-am cântărit și nici nu vreau să o fac dar rezultatele le văd la haine, la mușchi (hahaha, am descoperit că și eu am mușchi) și la lumea care îmi zice că am slăbit.

Important e că mă simt bine eu.

Am sărit de vreo săptămână și îmi pare rău dar am o bronșită urâtă. La început am mers, dar când am început să fac ceva crize respiratorii m-am oprit.

Mă pun pe picioare și o iau de la capăt.

• Author

Extraordinar de onorabil, Wow! Esti inspiratie pura!

Buna buna la fetele fasnete , frumoase, active si silfide. Incet incet imi reintru si eu in ritmul obisnuit. Afara e o vreme care te imbie cu toate tricurile la alergat, insa, stau frumos Búbico si ma tin de alimentatie corecta in continuare si imi fac exercitiile care trebuie. Cred ca am slabit in 6 saptamani cam 6 kilograme, nu stiu sa spun sigur pentru ca nu m-am cantarit de ceva timp.

• Author

Tre sa incepi o provocare cu tine insati :)

Sau, daca vrei, cu mine tongue.gif

Nu mai alerg, dar nu a opreste nimeni sa nu merg pe ruta pe care o alergam.. Ce zici?

Tre sa incepi o provocare cu tine insati :rolleyes:

Sau, daca vrei, cu mine tongue.gif

Nu mai alerg, dar nu a opreste nimeni sa nu merg pe ruta pe care o alergam.. Ce zici?

Let's do It!

Cu mine insami e o provocare provocarea ca eu sunt maestra la sabotari, la bagat bete in roata! Daca ai sti tu in ce forma buna eram eu acum un an cand lucram greutati de 3 ori pe saptamana! Ca sa nu mai zic cum eram in ultimul an inainte de sarcina!!

• Author
Eu marturisesc spasita ca am fost foarte foarte lenesa si nici sportul meu medicinal nu mi l-am facut consecvent. Trebuie sa reintru in rutina. In weekend pot mers, ca na, dureaza mai mult , probabil vreo 2 ore cei 7 km, insa in timpul saptamanii crosstrainer, ca asta am voie. Alergat...cica un an pauza...crying.gif de unde naiba imi iau eu doza de endorfina?

Pasii pe săptămâna trecută, dar azi e lata rău. E ora 3 și eu nu am 1000 de pași. Și afara ploua, ploua, ploua...

post-1728-0-85255000-1557687495_thumb.jpeg

Bravo Wow, tine-te pe pozitii. Eu ultimele 3 saptamani stau la o medie de 14 mii pe zi, ceea ce in alte vremuri as fi considerat super, dar acum parca nu ma satisface. Ce e drept au fost si zile foarte ploiase si chestii de rezolvat, scuze scuze.....

Cu vremea buna poate mai cresc si eu numarul.

• Author

Hey guys,

eu am fost saptamana asta de 3 ori la sala...mai am pana ajung la 5 sedinte pe saptamana. Am alternat partea de sus cu antrenamentul partii de jos, m-a mustruluit fiziokinetoterapeutul meu ca am pus prea multe greutati si mi-a spus sa ma apuc de Pilates cat mai repede...

La partea de cardio mi-a spus ca sa fac pe loc, nu stiu cum sa explic, stiti cum fac fotbalistii alergat pe loc repede repede? Eh, a zis ca daca fac din ala is super tare...

In rest, mers pe banda inclinata si eliptica jumi-juma.

60346796_2357567277820818_1757267052906676224_n.jpg

Nu mai pun poza-săptămâna ce a trecut am avut și eu o medie de 14mii de pași pe zi.

Ieri a fost cât pe ce sa nu fac plimbarea ca era vânt și urâcios și făcusem ceva gradinareala pana pe seara. Dar am ieșit și a fos bine.

• Author

Eu am venit sa va povestesc ca is tare mandra de mine!

Am absolvit prima ora de yoga, m-am dus la curs de avansati. In afara de vreo doua pozitii care implica partile mele busite, a mers chiar bine, as spune eu.

N-as fi crezut ca poti transpira atata la yoga ohmy.gif

Dupa am bagat 30 minute de banda /deal, mers alert. Imi puteti spune daca brataricile voastre respectiv appul masoara pasii si cand esti pe banda ori doar cand te misti de la A la B?

• Author
Azi nu mai sunt chiar asa mandra...n-as fi crezut ca poti face febra musculara de la yoga...cu asta m-am trezit dimineata in partea superioara a corpului si, ca sa contrabalansez treaba, mi-am lucrat azi partea de jos. Numai sub limba nu am febra musculara, in rest e uniforma treaba ph34r.gif