March 14, 20197 yr Author comment_251074 Vezi sa ai mare grija cu asfaltul...atata timp cat nu ai dureri, dar apar pe la genunchi, glezna, sa stii ca trebuie sa schimbi terenul, sa alternezi, cel putin, ori sa lasi spatiu de 2 zile intre sesiuni. Asta daca ai de gand sa alergi in fiecare zi. Eu pun deocamdata sportul/cardio la rece, pentru ca nu am voie sa ies din cuvantul medicului. In schimb, am niste terapeuti super cu care lucrez exercitii. Ma tin de treaba si alimentatia este de data asta controlata la punct si virgula. Report
March 14, 20197 yr comment_251077 Lori, nu te gandi ca-s vreo caprioara peste imas, mai mult marsez - licenta poetica, nu sariti! - adica marsaluiesc Fug elegant cand se-apropie pe contrasens vreun tip sportiv ce-alearga azi singura, Raluca la film cu baietu', traseul ala standard de 6km - is multumita. de maine ma scoate omu' la haer curat de munte, nu am sperante sportive prea mari cu el. Report
March 14, 20197 yr comment_251085 Azi sper sa ajung la sala. Pana la ora asta am dor 6500 pasi.Si iar sunt jos cu moralul. Aia e! moatza- eu am mai zis- cand ma fac mare as vrea sa fiu ca tine. Lori iti doresc sa te faci bine cat mai curand! Edited March 14, 20197 yr by Wowerful Report
March 15, 20197 yr comment_251091 Pasii mei de astazi. Sint pasii de toata ziua pentru ca am mai zis am bratara la mana mereu. Pana ma culc mai duc catelul o data la o plimbare scurta, trec de 20 000. Dar nu mi se intampla in fiecare zi. Media e cam 14 mii. Report
March 15, 20197 yr comment_251092 Pasii mei de astazi. Sint pasii de toata ziua pentru ca am mai zis am bratara la mana mereu. Pana ma culc mai duc catelul o data la o plimbare scurta, trec de 20 000. Dar nu mi se intampla in fiecare zi. Media e cam 14 mii. Whoa! Bravo!!Și eu am azi 13 mii și mai fac vreo doi dar nu prea mulți. E recordul săptămânii la mine. (Am același tip de brățara ) Report
March 15, 20197 yr comment_251112 Pasii mei de astazi.inca putin si iesi din judet Nu, ca ma invart in cercuri Report
March 15, 20197 yr Author comment_251124 Pasii mei de astazi.inca putin si iesi din judet Pasii mei de astazi.inca putin si iesi din judet Nu, ca ma invart in cercuri Pasii mei de astazi. Sint pasii de toata ziua pentru ca am mai zis am bratara la mana mereu. Pana ma culc mai duc catelul o data la o plimbare scurta, trec de 20 000. Dar nu mi se intampla in fiecare zi. Media e cam 14 mii. Exceleeeeent! Bravo, bravo, Blackie!!! Lori, nu te gandi ca-s vreo caprioara peste imas, mai mult marsez - licenta poetica, nu sariti! - adica marsaluiesc Fug elegant cand se-apropie pe contrasens vreun tip sportiv ce-alearga azi singura, Raluca la film cu baietu', traseul ala standard de 6km - is multumita. de maine ma scoate omu' la haer curat de munte, nu am sperante sportive prea mari cu el. Nu subestima, e o performanta! Asa ca, leaga-to omu cu o shfarî (regionalism ) si trage-l dupa tine Azi sper sa ajung la sala. Pana la ora asta am dor 6500 pasi.Si iar sunt jos cu moralul. Aia e! moatza- eu am mai zis- cand ma fac mare as vrea sa fiu ca tine. Lori iti doresc sa te faci bine cat mai curand! Multumesc tare mult de suport, draga mea! Crede-ma ca nu e nimeni care sa isi doreasca asta mai mult ca mine. E un proces de durata, pentru ca e treaba veche...cronica, dar, am o echipa extraordinara care se ocupa de mine! Thumbs up! Hai cu miscarea, hai cu miscurealaaaaaa! Report
March 18, 20197 yr comment_251201 De azi e deschis sezonul la marsaluiala. Eu am inceput de saptamana trecuta- am avut 2 zile sub 8mii, 1 zi la 9 mii si restul la +10 mii.Nu e rau dar se poate si mai bine. Spor! Report
March 18, 20197 yr comment_251204 Wow, wow! Super challenge!Eu traseul standard de 6km, e bine!Ma tot uit dupa o bratara de-aia ca a voastra, simt ca m-ar stimula. De care e, ca nu ma pricep deloc Report
March 18, 20197 yr comment_251209 De azi e deschis sezonul la marsaluiala. Eu am inceput de saptamana trecuta- am avut 2 zile sub 8mii, 1 zi la 9 mii si restul la +10 mii.Nu e rau dar se poate si mai bine. Spor!De lunea care vine, dupa ce ma mai asez jn pic in noua casa ma bag si eu la provocare. Dar chiar si azi intre 2 ture de plimbat catel si umblat dupa tot felul de chestii administrative, am facut 12 mii. Report
March 18, 20197 yr comment_251210 Wow, wow! Super challenge!Eu traseul standard de 6km, e bine!Ma tot uit dupa o bratara de-aia ca a voastra, simt ca m-ar stimula. De care e, ca nu ma pricep deloc Brățara mea e Fitbit.Asa si a mea. Mie imi place pentru ca , am mai zis, nu o scot de la mana decat cand fac dus. Inainte aveam un pedometru dar uitam sa il iau uneori iar telefonul nu il iau cu mine cand ies in parc cu catelul. Bratara asta iti numara pasii, inregistreaza ritmul cardiac, are optiuni pentru diverse activitati: alergat, ciclism sau mars, ii poti activa optiunea de gps si iti arata si traseul pe care l-ai facut. Poate sa iti dea si notificari cand primesti mesaje sau apeluri telefonice daca vrei, si poate fi folosita si ca telecomanda pentru camera foto a telefonului. Se conecteaza la telefon prin bluetoth si descarci datele, si iti arata un grafic saptamanal. Ah, si iti mai spune si cate ore ai dormit, cate au fost somn profund sau somn superficial si perioadele de trezire din timpul noptii. Report
March 18, 20197 yr comment_251212 La o prima cautare, Fitbit pare a costa un sac de bani. Cel putin asa am gasit eu. Pare a fi cea mai scumpa. Asa e?Ah, acum vad ce face..... Pare sa-si merite pretul.. ? ? Report
March 19, 20197 yr comment_251215 La o prima cautare, Fitbit pare a costa un sac de bani. Cel putin asa am gasit eu. Pare a fi cea mai scumpa. Asa e?Ah, acum vad ce face..... Pare sa-si merite pretul.. Eu am primit-o cadou de la copil, chiar nu m-am uitat cat costa . Acum ce sa zic,as fi trait si fara ea sincer, mie imi trebuia ceva sa-mi numere pasii. Insa acum ca o am , o iubesc.In afara de ce am spus deja ca face, calculeaza si caloriile arse tinand cont de sexul,varsta, greutatea si inaltimea utilizatorului. O mai avea si alte functii pe care nu mi leamintesc acum sau nu le stiu. Edited March 19, 20197 yr by black_cat Report
March 19, 20197 yr comment_251229 Eu l-am primit dupa o tragere la sorti A durat un an pana am inceput sa il port.Blackie cred ca al tau e un model mai avansat. Al meu e Fitbit Charge 2. E foarte eficient pentru ce am eu nevoie dar nu are GPS si alte optiuni avansate. Primesc mesajele text pe el, dar nu emailuri. Ieri am ajuns la 11.4 mii. Chiar eram curioasa ce distanta trebuie parcursa pentru 10 mii de pasi si in cazul meu trebuie sa parcurg cam 7 km adica 50 minute de mers alert. Report
March 19, 20197 yr comment_251233 Eu l-am primit dupa o tragere la sorti A durat un an pana am inceput sa il port.Blackie cred ca al tau e un model mai avansat. Al meu e Fitbit Charge 2. E foarte eficient pentru ce am eu nevoie dar nu are GPS si alte optiuni avansate. Primesc mesajele text pe el, dar nu emailuri. Ieri am ajuns la 11.4 mii. Chiar eram curioasa ce distanta trebuie parcursa pentru 10 mii de pasi si in cazul meu trebuie sa parcurg cam 7 km adica 50 minute de mers alert. Cam asta vad ca e media si la mine, cam 0,7 m pasul . Eu nu nici macar nu folosesc alertele de telefon pentru ca de aia nu iau telefonul cu mine, ca sa nu stiu de ele. Report
March 19, 20197 yr comment_251237 azi raportez iar traseul standard, are 6.2km. si cu ce-oi mai fi miscat in rest, tre sa fie 10.000 de pasi.eu nu mi-am calculat lungimea pasului, dar cica la 70cm e socotit.acum mergand cu logica mai departe, io fiind mai mica de-naltime, am si picioarele mai scurte care n-am avut noroc, si deci pasul mai scurt => pasi mai multi pe aceeasi distanta bine, lasa, va mai ametesc si maine Report
March 23, 20197 yr Author comment_251396 Hai ca maine a trecut demult, tu nu ne-ai mai ametit. Eu sunt in continua miscare, bat lumea in lung si-n lat, ma incadrez in grafic, am grija sa nu ies din cuvantul medicilor, ma simt MULT mai bine. Am facut chiar si cateva sprinturi de vreo doua minutele...mama. Imi e dor de cardio. Edited March 23, 20197 yr by Lapona Enigel Report
March 23, 20197 yr comment_251397 Eu am asta Xiaomi Mi Band, legat de telefon cu aplicatia MiFit, vibreaza daca ma suna cineva, mesaje etc.Parca vro 20 de euro, chinezarie.Dar functioneaza si-mi place.Si mai alez bateria dureaza 4-5 zile la mine. Report
March 23, 20197 yr comment_251399 Hello! Pașii mei pe ultimele 10 zile. Ieri am căzut in butoiul cu lene, așa ca azi trebuie sa imi iau revanșa. Report
March 24, 20197 yr Author comment_251427 Zis iz marvälîs, Wowerful!!! Bravooooo!Hai, care va mai laudati? Report
March 25, 20197 yr comment_251470 ca sa nu ma mai certe Lori raportez luni, marti, joi saptamana trecuta traseu obisnuit, vineri - program administrativ, sambata - vitel, duminica - musafiri, socializareazi am luat-o iar pe acelasi traseu, a inflorit crangul, lume multa, copii, biciclisti si io.n-am nimic nou de raportat, io cu ale mele. Report
March 25, 20197 yr comment_251478 Am ieșit și azi pe afara. Cam înnourat dar plăcut, poate 10C Report
March 26, 20197 yr comment_251482 Voi ce obiectiv de pasi aveti? Care este numarul de pasi optim? Report