Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

:105: Respect.

Peter

Danke Peter :105: , dar ai vazut ca modul de pregatire e mai usor decat aluatul danez?

Sigur. Eu numai daca sunt in toane, fac aluat danez.. :P

In cel mai rau caz, il cumpar.

Sau dupa Adriana:

"Ajungem la hotel, ne pupam :P , cautam baia, facem p..., apoi mancam "Nussschnecke"(aluat danez) ce mi-ai adus din DE". =)) :-h

Peter :105:

Eu mai slab azi. La cerere(reteta noua, si nu probata sau reusita de mine)

Galuste de caise proaspete(mai gasesti caise acum?? Am luat de compot si nu a fost sa fie..)

Si am reusit sa fac galuste sparte.. :105:

Dar bune, ca am mai pus si sos de vanilie

post-27-14765282416925_thumb.jpg

Peter

Imi plac mereu muffins-urile tale, ce reteta ai folosit de data asta?

Este reteta Laurei Adamache , foarte bune.

Foxule, ce-i, mama, cu prelingerile alea ciocolatoase? I-ai terminat pe supusii Majestatii-sale :notworthy:

bravos-bravos!

Foxule, ce-i, mama, cu prelingerile alea ciocolatoase? I-ai terminat pe supusii Majestatii-sale :tongue3:

bravos-bravos!

Astea au fost numa' pentru "de-ai nostri".. Am avut musafiri si na.. sa nu vina oamenii chiar degeaba. :notworthy: Si cum eu nu ma pricep la ornat..... macar sa ciocolatesc prajiturile. Ca astea "dau bine" intotdeauna! :thumleft:

Foxule, ce-i, mama, cu prelingerile alea ciocolatoase? I-ai terminat pe supusii Majestatii-sale :floare:

bravos-bravos!

Astea au fost numa' pentru "de-ai nostri".. Am avut musafiri si na.. sa nu vina oamenii chiar degeaba. :notworthy: Si cum eu nu ma pricep la ornat..... macar sa ciocolatesc prajiturile. Ca astea "dau bine" intotdeauna! :tongue3:

aaa, pai la mine va urma perioada de ornare "coji de portocale confiate", ca mi-am luat de pe marginea drumului de-alea bio (de cand tanjeam!) si-am prestat confiere.

asa ca, merge/nu merge, cu asta impodobesc creatiunile dulci :lol:

deja am inceput cu tortul de mere :thumleft:

Foxule, ce-i, mama, cu prelingerile alea ciocolatoase? I-ai terminat pe supusii Majestatii-sale :lol:

bravos-bravos!

Astea au fost numa' pentru "de-ai nostri".. Am avut musafiri si na.. sa nu vina oamenii chiar degeaba. :notworthy: Si cum eu nu ma pricep la ornat..... macar sa ciocolatesc prajiturile. Ca astea "dau bine" intotdeauna! :floare:

aaa, pai la mine va urma perioada de ornare "coji de portocale confiate", ca mi-am luat de pe marginea drumului de-alea bio (de cand tanjeam!) si-am prestat confiere.

asa ca, merge/nu merge, cu asta impodobesc creatiunile dulci :lol:

deja am inceput cu tortul de mere :thumleft:

Norocoaso! Te individiez si pentru portocalele bio...... :tongue3:

Foxule, ce-i, mama, cu prelingerile alea ciocolatoase? I-ai terminat pe supusii Majestatii-sale :tongue3:

bravos-bravos!

Astea au fost numa' pentru "de-ai nostri".. Am avut musafiri si na.. sa nu vina oamenii chiar degeaba. :notworthy: Si cum eu nu ma pricep la ornat..... macar sa ciocolatesc prajiturile. Ca astea "dau bine" intotdeauna! :thumleft:

La Rigo Jancsi ai te rog si o reteta.Eu o stiam doar cu crema neagra, dar a ta e mai faina.

Foxule, ce-i, mama, cu prelingerile alea ciocolatoase? I-ai terminat pe supusii Majestatii-sale :floare:

bravos-bravos!

Astea au fost numa' pentru "de-ai nostri".. Am avut musafiri si na.. sa nu vina oamenii chiar degeaba. :notworthy: Si cum eu nu ma pricep la ornat..... macar sa ciocolatesc prajiturile. Ca astea "dau bine" intotdeauna! :tongue3:

La Rigo Jancsi ai te rog si o reteta.Eu o stiam doar cu crema neagra, dar a ta e mai faina.

Gata, am postat reteta.

Si eu am preparat-o cu o singura crema. Practic, se amesteca (sau nu) crema ciocolatoasa cu frisca.. :thumleft:

Buna seara,

Toata prajiturile arata fantastic, multe retete de aici le-am incercat si va urmaresc zilnic, dar postez rar. In seara aceasta vin si eu cu amandine:

Buna seara,

Toata prajiturile arata fantastic, multe retete de aici le-am incercat si va urmaresc zilnic, dar postez rar. In seara aceasta vin si eu cu amandine:

post-614-14789786653004_thumb.jpg

Amandine...intotdeauna binevenite. :headbang:

Finisajul:

-crema de cioco-nugat-frisca

post-27-14790328179194_thumb.jpg

Si daca se intareste frisca la frigider, sunt salvat. :occasion14:

Peter

Arata foarte bine rulada :occasion14:

Eu astazi am facut prajitura cu mere,reteta lui Any, careia ii multumesc. E preferata familiei.

post-614-14790404909132_thumb.jpg