Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Gata si asta(l-am adus sa-l fac de ras :rolleyes: :beer2: )

post-405-0-57949300-1546170880_thumb.jpg

post-405-0-32893800-1546170889_thumb.jpg

post-405-0-56824800-1546170895_thumb.jpg

Buueeii'!! da da tu ala din ultima banca...ci' ti hlizesti asa?! crezi ca nu te aud?! =)) =))

Geanny tu scoli mortul cu mincarurile pe cate le faci

Tortul asta el l am minca asa ca haplea

eU Am cumparat un tortulet mic forma de trunchi de copac cum se face aici!

Mincare cu fandoseli am pofta sa existe!!

la multi ani sanatosi si frumosi!!

Doamne fereste Verb',e doar ceva facut rapid rapidulescu si din resturi(de ciocolata,mos craciun si om de zapada de astea primite de craciun,smantana ramasa de la sarmale :toothy6: ) dar ce-i drept si hunii sunt deacord cu tine :toothy9;

1 :rolleyes:

post-405-0-30071100-1546253671_thumb.jpg

2 dispare deja vazand cu ochii =))

post-405-0-45878700-1546253678_thumb.jpg

Maaii hunilor,puneti frana bre' ca oti' da in diabet =))

post-405-0-79409000-1546253692_thumb.jpg

(glumesc ,sunt asa de multumita cand le place tot si mananca cu pofta ,ca doar de aia le-am facut nu sa le tin in vitrina =)) )

post-405-0-56558300-1546253685_thumb.jpg

(si off topic,toate ca toate dar facui o salata beof asa de buna,perfecta in opinia mea ,de sta matza-n coada cum se spune,dar ce zic eu in coada,in vf. cozii sata matza asta =)) )

(si off topic,toate ca toate dar facui o salata beof asa de buna,perfecta in opinia mea ,de sta matza-n coada cum se spune,dar ce zic eu in coada,in vf. cozii sata matza asta :rolleyes: )

Și eu tot Off topic- ești tare haioasa Geany! Îmi și imaginez mâța aia :toothy6:)

La mulți ani de Anul Nou!

(si off topic,toate ca toate dar facui o salata beof asa de buna,perfecta in opinia mea ,de sta matza-n coada cum se spune,dar ce zic eu in coada,in vf. cozii sata matza asta :toothy9; )

Și eu tot Off topic- ești tare haioasa Geany! Îmi și imaginez mâța aia =)))

La mulți ani de Anul Nou!

:toothy6: Hi hi hi! du' sha' vezi matza-n oglinda la han :rolleyes: ... =)) =))

La multi ani si tie!! =))

Vorba Geaninei: l-am adus sa-l fac de ras! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif

Tortul de revelion, urat dar bun: blatul cu cocos al Mayei cu crema pe baza de branza de vaci, piersici din compot si gem de rozinchine.

post-84-0-09077900-1546355022_thumb.jpg

Boni, ba e foarte frumos! Cred că e și foarte bun!

Eu pentru revelion (la prieteni) am făcut o Pavlova, cam galbenă, dar extraordinar de bună. Eu îi fac și crema de lămîie de la tortul de bezea cu cremă de lămîie (lemon curd), că prea e bună, și o pun primul strat, apoi frișcă (evident că naturală) și fructele, coacăze, fructul pasiunii și physalis.

PhotoPictureResizer_190101_181528316-735x513.jpg

medovik? am mancat la Praga, acu ceva timp.

bravo, Lili, tre' sa ma mai uit si eu dupa reteta.

Ce de dulciuri bune ati facut!

Este dobos Lili?

Medovik

Chiar asteptam continuarea Eataly,arata superb :71: ma bucur ca ai fost multumita de rezultat :headbang:

multumesc :occasion14:

medovik? am mancat la Praga, acu ceva timp.

bravo, Lili, tre' sa ma mai uit si eu dupa reteta.

O sa o pun si eu pe cea folosita de mine, poate te inspira.

Mai mult ca perfect, Lili! =)) =))

Multumesc :floare:

Erau in plan niste placinte,hunii au zis ca vor clatite :P clatite sa fie,cu gem de capsuni,caise sau crema de ciocolata dupa gust :rolleyes:

post-405-0-56736200-1546859185_thumb.jpg

Lilly, cred ca in weekend prestez si eu cake-ul tau fara calorii. E perfect pentru intermittent fasting!

Foxule, pune, te rog mult, linkul (sau reteta, daca inca nu e pe forum) la prajitura cu nuci caramelizate, te rog mult!

Eu pana la voi nu am auzit de medovik asta. E un fel e Dobos alb, as zice. Foarte fain!

Foxule bine ca ai venit sa faci pofta si la altii nu numai mie!! Totul foarte ispititor!!!

Islerele sunt printre cei mai buni biscuiti (daca se pot chema asa) care exista. Eu cand i-am facut dupa reteta lui Kiken, i-am umplut cu dulceata de fragi facuta de mama. Doamne ce buni au mai fost!!

Vad ca Laponel' s-a abtinut de data asta,asa ca preiau eu legatura! ''RRrrrrrr!!'' :hug:

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hiding.gif Liniste ca abia ce imi reintru in ritmul asa-zis disciplinat. Pai tu vrei sa ma inec ca tiganu' la mal? Tine legatura a tine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Vad ca Laponel' s-a abtinut de data asta,asa ca preiau eu legatura! ''RRrrrrrr!!'' :hug:

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hiding.gif Liniste ca abia ce imi reintru in ritmul asa-zis disciplinat. Pai tu vrei sa ma inec ca tiganu' la mal? Tine legatura a tine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Stai linistita ca sunt eu pe felie! ''RRRrrr!! Rrrrrrrr! RRRrrrrr!!!''' :71: (deci eu tin locul si lui Laponel' ca sa fim intelesi :71: )

Pentru doritori / pofticiosi: Prajitura cu nuci caramelizate. Fac prajitura asta cam de cand fu postata si de fiecare data se aude numai: hmmmm, mmmm, cogalt, mmmm..... ? ? ? ? A fost pe post de tort, la cumatrie, asta-vara.. Au fost bis-uri, fara numar, fara numar!!!! Bine ca am facut portie tripla, sa ajunga! Chiar si asa, am avut ceva emotii, vazand ca se tot cer alte si alte felii! ?

Folosind o tava mare, fie cea de cuptor, fie una de cca 30 x 40 cm, iese o prajitura cu 2 straturi, de 15 x 40 cm (sau 20 x 30 cm, depinde cum taiati foaia) sau una cu 3 straturi, de 10 x 40 cm (sau ~13 x 30 cm). Uneori tai foaia / foile pe lungime, alteori pe latime, dupa cum am chef / pofta.

Spor la treburi!

Islerele sunt printre cei mai buni biscuiti (daca se pot chema asa) care exista. Eu cand i-am facut dupa reteta lui Kiken, i-am umplut cu dulceata de fragi facuta de mama. Doamne ce buni au mai fost!!

deci imi recomanzi reteta ei?