September 1, 201115 yr comment_101712 Azi am avut si eu Panna Cotta.Nu a fost pe-atat de profesionala ca cea a La-Chef-A si nici poza nu-i cine stie ce,dar avand in vedere ca nu pup curand alt aparat foto,o pun ca dovada Ellani, bine ai venit. Foarte reusite panna cottele, o sa le incerc si eu pe astea cu cacao. Deocamdata eu le-am facut cu zmeura ca e vremea fructelor de padure si sunt ceva mai ieftine si la noi in perioada asta. Report
September 1, 201115 yr comment_101727 Multumesc, La-Chef-A Am vazut topicul cu reteta(iar pozele de-acolo m-au pus serios pe ganduri daca merita-s-o pun si eu pe-a mea aici) si m-a amuzat ideea ca azi in colturi diferite ale lumii s-a mancat Panna Cotta. P.S Si eu care credeam ca doar aici trebuie sa dai o avere pentru 100 de grame de pomusoare... No,daca ziceti,Adriana(care,daca nu ma inseala memoria,o faceti in cantitati industriale ),ca e bine asa lucioasa,pot s-o repet cu incredere,tot in silicoane. Report
September 1, 201115 yr comment_101731 Mda...Izuko, mi-ai spulberat o saptamana de mancat cu cap si mers la sala. Äh...nu am incotro, maine imi voi face ciocolata caci daca nu o execut, risc sa dau in turbare Report
September 1, 201115 yr comment_101733 Ma iertati, dar cand vad ciocolata, imi uit toate manierele si buna crestere. Super toate deserturile, la ora asta mi.as umple o farfurie cu cate o bucatica din fiecare. Aura, dezvolti putin tortul ala, te rog? Report
September 3, 201115 yr comment_101841 Am refacut azi prajitura mea cu mere.Am primit niste mere bune si frumoase si mi s-a facut pofta de prajitura asta! Report
September 3, 201115 yr comment_101859 Ma iertati, dar cand vad ciocolata, imi uit toate manierele si buna crestere. Super toate deserturile, la ora asta mi.as umple o farfurie cu cate o bucatica din fiecare. Aura, dezvolti putin tortul ala, te rog? l-am facut dupa "Midsummer"-ul Andradei. In loc de gem am pus piure de capsuni cu gelatina si zahar. In rest exact ca cel al andradei. De margini nu sunt foarte multumita pentru ca nu am avut placa de silicon si am intins aluatul pe hartie cerata si s-a incretit un pic. Si la decor am schimbat, am facut vartejuri cu un betisor. La gust a fost foarte bun, racoritor. Pentru azi am facut brownies Katherine Hepburn, cele mai bune brownies pe care le-am mancat pana acum. Report
September 3, 201115 yr comment_101874 Ellani, eu am crezut ca panna cotta ta e tot ciocolata Pai intr-un fel,tot e ciocolata pentru ca are cacao.Asa ca n-ai gresit deloc. Report
September 3, 201115 yr comment_101889 pentru brownies am folosit o tava de 16/27 cm si nu a iesit inalta, are doar 1 1/5 cm. Data viitoare fac reteta dubla. Brownies Katherine Hepburn: 110 g de unt, 60 g ciocolata, 200 g zahar, 2 oua mari, 30 g faina, sare.Se pune ciocolata cu untul la topit, se adauga zaharul, apoi ouale unul cate unul si se amesteca bine. Se adauga si faina, sare si optional 1 cana de migdate maruntite. Se pune in tava si se da la cuptor pentru 30 min, la 325 F. Ca sa nu iasa prea pufos, gen cake, eu amestec la mana, nu prea vartos ca sa nu inglobeze mult aer. Nu renuntati la cantitatea de zahar, desi pare mult. Asta nu lasa glutenul sa se dezvolte si sa iasa pufoasa.Nu lasati prea mult in cuptor, cand faceti testul cu scobitoarea trebuie sa ramana cateva frimituri. Report
September 4, 201115 yr comment_101908 Aura, multumesc de reteta. Mie imi place si cum a iesit asa subtire. Eu nu am mai avut rabdare si pana ai venit tu cu reteta...am comis o ciocolata de casa, dupa aproape un an. Si probabil ca va trebui sa fac timp dublu la cardio sa ii anulez efectul. Report
September 6, 201115 yr comment_102174 Lapo , cer iertare Nu am vrut sa lovesc sub centura Cum ai facut de au iesit asa mini-ciocolate? Report
September 6, 201115 yr comment_102178 spiralele lui Eataly, cu.... unt de arahide. Yummy!Trebuie sa-i mai dau o sansa lui Nea Peanut. Prajituri de dus in vizita: Stai sa ghicesc: alba ca zapada(lamaita) si prajitura cu coeficient de inteligenta mare( desteapta)? Report
September 6, 201115 yr comment_102210 spiralele lui Eataly, cu.... unt de arahide. Yummy!Trebuie sa-i mai dau o sansa lui Nea Peanut.sunt bune oricum, chiar si simple. Report
September 7, 201115 yr comment_102258 Nenorocirea aia de placinta cu foi cumparate cu mere si scortisoara,urata da' buna rau'... Report
September 7, 201115 yr comment_102272 Izuka, sunt putine ispitele carora le cedez din prima clipa, printre care una este ciocolata de casa )) Stai linistita ca nu e vina ta. Am taiat-o pur si simplu cu cutitul. Aura, multumesc de reteta de tort. Geany, mi.ai facut pofta de placinta cu foi, cred ca nu am mai mancat de o vesnicie. Report
September 7, 201115 yr comment_102280 Briose cu mure , facute ieri , duse la noul loc de munca azi: Report
September 7, 201115 yr comment_102311 Briose cu mure , facute ieri , duse la noul loc de munca azi:ce frumoase si colorate sunt cupcake-urile tale, koral. Cum le-ai facut de nu sunt tuguiate si sunt asa frumos nivelate? Report