Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

wow...

da pregatiri nu gluma...3 torturi!!!!

2 de dat, 1 ptr noi. le execut imediat, ma ia cu emotii la ornat, da' nu cred ca voi insista =))

cozonacul lui Geany, sa traiesti, fata!

Sa traiesti sha tu fata =)) :) eu maine dimineata prestez! :) si turte ezact dupa indicatiile ce mi-ai dat anu' trecut (ca am notat in caiet,turte moatza :( )cu foi destia cumaparate ca nu mai am timp si rabdare sa ma sparg eu in figuri cu sucitorul si cu bub' ce vrea sa ma ajute...nu merci mai bine ma las pagubasa... :(

Vin cu impresii maine :)

eu am tacut malc, n-am zis nimic de turte, ca omu' nu stie daca nu-i zic eu, iar buzoienii nu obisnuiesc. asa ca o sa manance la nasha-sa!

Fiindca maine vom avea musafiri, poimaine plecam noi in vizita si-apoi iar musafiri, va arat azi productia, de la fata locului, fara ornamente.Le-am asezat pentru maine:

Stelutele albe:

post-73-13247414260167_thumb.jpg

Turta dulce:

post-73-13247412681281_thumb.jpg

Mixate:

post-73-13247414326613_thumb.jpg

Foile cu miere Foxyy:

post-73-13247415711862_thumb.jpg

Lamaita Irenke:

post-73-13247415784109_thumb.jpg

Mixate:

post-73-13247415864071_thumb.jpg

Tuturor va urez Craciun fericit si sarbatori cu bine si sanatate.

Foarte frumos, Eataly.

Asa fac si albacazapada, cu foi subtiri. Minunata!

Cozonaci.

Si turte (scutecele domnului)...

Sarbatori fericite tuturor :)

N-am facut cozonac anul asta, dar cand fac, fac tot reteta ta ca anul trecut.

Foile cu miere Foxyy:

post-73-13247415711862_thumb.jpg

Lamaita Irenke:

post-73-13247415784109_thumb.jpg

Mixate:

post-73-13247415864071_thumb.jpg

Tuturor va urez Craciun fericit si sarbatori cu bine si sanatate.

Foarte frumos, bravo Zoazo!

cozonacul lui Geany, sa traiesti, fata!

eclere cu crema de vanilie+frisca, eclere cu spuma de ciocolata, glazura caramel. cojile de eclere le-am facut cu faina integrala, de-aia-s pistruiate

un chec vienez cu martzipan, reteta dintr-un practic. l-am facut cu gandul la kekurile alea indesate care se vand in magazine. a iesit f bun, dar nu-i chiar asa de indesat.

trufe, reteta Stellutzei, careia-i multumesc!

maine mai am in program 3 torturi cu biscuiti si crema ganache imbunatatita. lejer!

Ti-ai facut de cap!

De la Stella am luat reteta de trufe, de la tine modelul, asa le-am facut si eu, forme de trufe chiar.

De la Stella am luat reteta de trufe, de la tine modelul, asa le-am facut si eu, forme de trufe chiar.

daaa, strict autentic!

ps: hi, hi! asa le-am nimerit!

Am indraznit aseara sa repet figura cu cozonacul, cel de la Craciun nu a crescut, nu a iesit bun, dar cu toate astea s-a mancat.

Dar aseara am schimbat faina si acum a crescut frumos si este si gustos, l-am facut cu umplutura de mac. Iaca:

post-88-13251439122919_thumb.jpg

Foarte frumos, Eataly.

Asa fac si albacazapada, cu foi subtiri. Minunata!

Da, da asa subtiri nu le-am facut niciodata! :P

Arata perfect!

Multumesc Any, azi mai fac o tura ca jucam in deplasare. :P

Am indraznit aseara sa repet figura cu cozonacul, cel de la Craciun nu a crescut, nu a iesit bun, dar cu toate astea s-a mancat.

Dar aseara am schimbat faina si acum a crescut frumos si este si gustos, l-am facut cu umplutura de mac. Iaca:

Bine ai facut Georgy, ca uite ce faini ti-au iesit! :)

wow...

da pregatiri nu gluma...3 torturi!!!!

2 de dat, 1 ptr noi. le execut imediat, ma ia cu emotii la ornat, da' nu cred ca voi insista :drool:

Moatzto , cum faci torturile de biscuitzi? Ca le-am vazut in poza si tare bine arata :)

Geany , mi-ai facut pofta cu trunchiul de copac! Am zis ca nu mai fac nimic pt ca mai am fursecuri si turta dulce...dar acum ca vad trunchiul tau....yummy.yummy :drool:

Geany , mi-ai facut pofta cu trunchiul de copac! Am zis ca nu mai fac nimic pt ca mai am fursecuri si turta dulce...dar acum ca vad trunchiul tau....yummy.yummy :drool:

Da Simo' se zice ca poarta noroc :)

E dint-o carte cu dulciuri Italienoase :)

post-405-13252421069484_thumb.jpg

post-405-13252421163327_thumb.jpg

La blat nu am respectat am facut dupa creasta in loc de 4 oo 5 albuse si 3 galbenuse (doua merg la maioneza la salata beof),8 linguri de zahar,8 de ulei,8 de faina esenta de vanilie si rasatura de lamaie si mandarina..

Crema am avut 250 de gr. de ciocolata de la mosi de craciun si bomboane de pom si cu lapte tot felul doar putina am pus amaruie,mi s-a parut mie 250 de gr. de zahar pudra prea mult si am pus aproape 200 de gr. dar tot prea dulce mi s-a parut ,cred ca aia e pt. ciocolata amaruie menaj....120 de gr. de unt moale si esenta de rom...

Sa vedem cum o fi cand era calda mi s-a parut prea dulce,acum s-a intarit tare fain numa bine si se vad fain ridurile...

post-405-13252424082933_thumb.jpg