December 23, 201114 yr comment_117554 wow... da pregatiri nu gluma...3 torturi!!!! 2 de dat, 1 ptr noi. le execut imediat, ma ia cu emotii la ornat, da' nu cred ca voi insista Report
December 23, 201114 yr comment_117563 cozonacul lui Geany, sa traiesti, fata!Sa traiesti sha tu fata eu maine dimineata prestez! si turte ezact dupa indicatiile ce mi-ai dat anu' trecut (ca am notat in caiet,turte moatza )cu foi destia cumaparate ca nu mai am timp si rabdare sa ma sparg eu in figuri cu sucitorul si cu bub' ce vrea sa ma ajute...nu merci mai bine ma las pagubasa... Vin cu impresii maine Report
December 23, 201114 yr comment_117568 eu am tacut malc, n-am zis nimic de turte, ca omu' nu stie daca nu-i zic eu, iar buzoienii nu obisnuiesc. asa ca o sa manance la nasha-sa! Report
December 24, 201114 yr comment_117647 Fursecuri cu nuca si visine , Chocolate crinkles , Raffaello ( verzi ) Report
December 24, 201114 yr comment_117658 Cozonaci. Si turte (scutecele domnului)... Sarbatori fericite tuturor Report
December 24, 201114 yr comment_117662 Fiindca maine vom avea musafiri, poimaine plecam noi in vizita si-apoi iar musafiri, va arat azi productia, de la fata locului, fara ornamente.Le-am asezat pentru maine: Stelutele albe: Turta dulce: Mixate: Report
December 24, 201114 yr comment_117664 Foile cu miere Foxyy: Lamaita Irenke: Mixate: Tuturor va urez Craciun fericit si sarbatori cu bine si sanatate. Report
December 27, 201114 yr comment_117909 Platoul de Craciun: Cozonacul Grania a lui Bunny Alba ca zapada, reteta Simonei B de pe Culinar. Si cornuletele Adrianei facute de Ramy. Report
December 27, 201114 yr comment_117960 Foarte frumos, Eataly. Asa fac si albacazapada, cu foi subtiri. Minunata! Report
December 27, 201114 yr comment_117966 Fursecuri cu nuca si visine , Chocolate crinkles , Raffaello ( verzi ) Perfecti ti-au iesit crinklesi! Report
December 27, 201114 yr comment_117967 Cozonaci. Si turte (scutecele domnului)... Sarbatori fericite tuturor N-am facut cozonac anul asta, dar cand fac, fac tot reteta ta ca anul trecut. Report
December 27, 201114 yr comment_117968 Alba ca zapada, reteta Simonei B de pe Culinar. Arata perfect! Report
December 27, 201114 yr comment_117969 Foile cu miere Foxyy: Lamaita Irenke: Mixate: Tuturor va urez Craciun fericit si sarbatori cu bine si sanatate. Foarte frumos, bravo Zoazo! Report
December 27, 201114 yr comment_117970 cozonacul lui Geany, sa traiesti, fata! eclere cu crema de vanilie+frisca, eclere cu spuma de ciocolata, glazura caramel. cojile de eclere le-am facut cu faina integrala, de-aia-s pistruiateun chec vienez cu martzipan, reteta dintr-un practic. l-am facut cu gandul la kekurile alea indesate care se vand in magazine. a iesit f bun, dar nu-i chiar asa de indesat. trufe, reteta Stellutzei, careia-i multumesc! maine mai am in program 3 torturi cu biscuiti si crema ganache imbunatatita. lejer! Ti-ai facut de cap!De la Stella am luat reteta de trufe, de la tine modelul, asa le-am facut si eu, forme de trufe chiar. Report
December 27, 201114 yr comment_118006 De la Stella am luat reteta de trufe, de la tine modelul, asa le-am facut si eu, forme de trufe chiar.daaa, strict autentic! ps: hi, hi! asa le-am nimerit! Report
December 29, 201114 yr comment_118310 Am indraznit aseara sa repet figura cu cozonacul, cel de la Craciun nu a crescut, nu a iesit bun, dar cu toate astea s-a mancat.Dar aseara am schimbat faina si acum a crescut frumos si este si gustos, l-am facut cu umplutura de mac. Iaca: Report
December 29, 201114 yr comment_118325 Foarte frumos, Eataly. Asa fac si albacazapada, cu foi subtiri. Minunata! Da, da asa subtiri nu le-am facut niciodata! Arata perfect! Multumesc Any, azi mai fac o tura ca jucam in deplasare. Am indraznit aseara sa repet figura cu cozonacul, cel de la Craciun nu a crescut, nu a iesit bun, dar cu toate astea s-a mancat.Dar aseara am schimbat faina si acum a crescut frumos si este si gustos, l-am facut cu umplutura de mac. Iaca: Bine ai facut Georgy, ca uite ce faini ti-au iesit! Report
December 30, 201114 yr comment_118571 wow... da pregatiri nu gluma...3 torturi!!!! 2 de dat, 1 ptr noi. le execut imediat, ma ia cu emotii la ornat, da' nu cred ca voi insista Moatzto , cum faci torturile de biscuitzi? Ca le-am vazut in poza si tare bine arata Report
December 30, 201114 yr comment_118602 Geany , mi-ai facut pofta cu trunchiul de copac! Am zis ca nu mai fac nimic pt ca mai am fursecuri si turta dulce...dar acum ca vad trunchiul tau....yummy.yummy Report
December 30, 201114 yr comment_118608 Geany , mi-ai facut pofta cu trunchiul de copac! Am zis ca nu mai fac nimic pt ca mai am fursecuri si turta dulce...dar acum ca vad trunchiul tau....yummy.yummy Da Simo' se zice ca poarta noroc E dint-o carte cu dulciuri Italienoase La blat nu am respectat am facut dupa creasta in loc de 4 oo 5 albuse si 3 galbenuse (doua merg la maioneza la salata beof),8 linguri de zahar,8 de ulei,8 de faina esenta de vanilie si rasatura de lamaie si mandarina.. Crema am avut 250 de gr. de ciocolata de la mosi de craciun si bomboane de pom si cu lapte tot felul doar putina am pus amaruie,mi s-a parut mie 250 de gr. de zahar pudra prea mult si am pus aproape 200 de gr. dar tot prea dulce mi s-a parut ,cred ca aia e pt. ciocolata amaruie menaj....120 de gr. de unt moale si esenta de rom... Sa vedem cum o fi cand era calda mi s-a parut prea dulce,acum s-a intarit tare fain numa bine si se vad fain ridurile... Report
December 31, 201114 yr comment_118786 Si sexiune' trunchi (ca aveam emotii) L-am gustat,e excelent Report