May 1, 201313 yr comment_196208 ooups...pun una mai mare sa se vada si susanul ( foarte bine se potrivesc ) Report
May 1, 201313 yr Author comment_196220 Stella, tare bine cred ca merge stratul ala "croustillant" deasupra. Report
July 25, 201313 yr comment_203281 [center]Aseara am deschis sezonul de dovlecei ( din productie proprie ) invizibili! Yeeeaaahhhh! Ieri seara s-a racorit, a plouat chiar, asa ca am profitat de racoare si am pregatit dovleceii pentru azi, cînd iar lesinam de cald... si cica la weekend vom lesina de tot [/center] Report
July 25, 201313 yr Author comment_203288 Ce fain Maya! Noi am cules azi unul doar, pentru supica lui Manu.Cald si la noi azi, in sfarsit ca seara sunt zece grade.Prea mare diferenta intre zi si noapte. Report
July 26, 201313 yr comment_203322 Nici nu stiu cui sa multumesc mai intai, mai mult sau mai tare Am bananait pe aici si uite ce minunatii gasesc, am la indemana ceva brocoli si 1 bucata dovlecel. ma gandesc sa ii imperechez ca poate or fi de treaba si nu se isca razbel. Maine ca deja mai e nitel, vorba unui clasic in viata...e maine fara '20...va recunoaste cea citata cu siguranta expresia voi face si eu aceasta tarta cu tot cu poze de rigoare.Sper sa nu fiu codasa si sa iasa pe langa, inda indiferent de rezultat revin cu ...ce o iesi!! Minunate sunteti toate cu incercarile si comentariile voastre, dati curaj oricui sa incerce aceste delicatese. Report
July 28, 201313 yr comment_203354 Nici nu stiu cui sa multumesc mai intai, mai mult sau mai tare Am bananait pe aici si uite ce minunatii gasesc, am la indemana ceva brocoli si 1 bucata dovlecel. ma gandesc sa ii imperechez ca poate or fi de treaba si nu se isca razbel. Maine ca deja mai e nitel, vorba unui clasic in viata...e maine fara '20...va recunoaste cea citata cu siguranta expresia voi face si eu aceasta tarta cu tot cu poze de rigoare.Sper sa nu fiu codasa si sa iasa pe langa, inda indiferent de rezultat revin cu ...ce o iesi!! Minunate sunteti toate cu incercarile si comentariile voastre, dati curaj oricui sa incerce aceste delicatese. Nu ca-s faini? Asteptam pozele si, bine-ai venit! Si eu am sa-i refac! Mini-mono-poartie, cum v-am obisnuit!Doar 1 dovlecel! Report
July 29, 201313 yr comment_203392 :hungry prima repriza sectiune in prima repriza.Nu mi-a ajuns aluatul si am bagat repede un ou pe deasupra sectiune din a doua portie Ambele extraordinar de gustoase si usor de facutLa a doua incercare am schimbat laptele si untul cu 120ml sana si am pus 3 oua+ destul paprica. Multam, multam Report
July 30, 201313 yr comment_203422 Roth, ma bucur ca ti-au placut! Si eu ii fac destul de des!Deja azi am luat doi dovlecei! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
July 30, 201313 yr comment_203427 prima repriza La a doua incercare am schimbat laptele si untul cu 120ml sana si am pus 3 oua+ destul paprica.Pe arsita asta, ai aprins cuptorul?Jos palaria, pentru asa gospodina harnica! Report
July 30, 201313 yr comment_203433 Bella, in juma de ora sunt gata!Si eu intentionez deseara sau maine! P-astia i-ai incercat? Musai sa-i incerci!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
July 31, 201313 yr comment_203495 Bella, in juma de ora sunt gata!Si eu intentionez deseara sau maine! P-astia i-ai incercat? Musai sa-i incerci!Ii incerc la sigur, dar mai la toamna.Pe caldura asta nu aprind cuptorul nici daca lesin de pofta.Mai bine dau o fuga pan-la tine si ling tingirile... Report
July 31, 201313 yr comment_203508 Pacat, ca acum sînt dovleceii cum mai buni Mîine fac din nou. Ultima data am facut doar cu dovlecei galbeni. Superba culoarea "tartei" de la coaja dovleceilor si safran. mîine fac combinat, verde cu galben Report
July 31, 201313 yr comment_203510 Bella, in juma de ora sunt gata!Si eu intentionez deseara sau maine! P-astia i-ai incercat? Musai sa-i incerci!Ii incerc la sigur, dar mai la toamna.Pe caldura asta nu aprind cuptorul nici daca lesin de pofta.Mai bine dau o fuga pan-la tine si ling tingirile... Mai bine dai o fuga pan' la mine si-ti fac.Eu am curaj!.Doar ca vor mai astepta putin, pana vineri! Vii?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
July 31, 201313 yr comment_203522 prima repriza La a doua incercare am schimbat laptele si untul cu 120ml sana si am pus 3 oua+ destul paprica.Pe arsita asta, ai aprins cuptorul?Jos palaria, pentru asa gospodina harnica! Pe langa o portie de suc de rosii sau vinete de copt pt iarna...asta a fost mizilic.A mers la mine aragazul de ziceai ca doresc sa concurez soarele/vremea PS reteta e 'divina' nu eu. Am vrut sa ma opresc dar nu pot.... cui a scris pana acum. Report
July 31, 201313 yr comment_203524 Cu dedicatie pentru Bellamama si cu din nou, lui Eataly!.Citand un clasic in viata: "nu ma putui abtine!" Roth, e cazul sa mai rasfoiesti, ca sigur vei mai gasi ceva bun.De aceeasi autoare! Budinca de caramel? Report
August 4, 201313 yr comment_203716 Iar la facut budinca de dovlecei cu...diverse Fiind in cautare si adaptare de retete bune si gustoasa dar cu putine calorii, am lucrat la aceasta reteta care e dementiala...as manca zilnic. compozitie500 dovlecel feliat subtire pe lung150 brocoli rupt buchetele mici si codita feliata subtire150 sana70 gr faina cu agent de crestere2 ouasarepaprika prepararedupa spalat si feliat legumele pregatesc aluatul prin care dau feliile de dovlecel ca pentru pane si le asez frumos in forma de cozonacla mijloc pun buchetele de brocoli si tije , inchei cu felii de dovlecel pe care pe presar cu branza de oaie. Dau la cuptor pana devine aurie deasupra si ...gata la racit si papat Pentru 100gr produs avem 65 cal ( produs = greutate inainte de coacere) Calculatia caloriilor e facuta cu acest program http://calorii.oneden.com/ pe care eu il folosesc de ceva vreme, intai din amuzament, dupa care in cadrul regimului de slabit. pt EATALY si nu numai. Report
August 12, 201412 yr comment_219958 A trecut mai bine de un an de cand tot urmaresc dovleceii acestia. Acum imi dau seama ce am ratat pana acum Foarte fini si gustosi!!! Aici am taiat cand erau calzi, dar textura a ramas umeda si cremoasa si cand au fost reci. Nu m/a deranjat. Abia astept sa/i refac! Report
August 13, 201412 yr comment_219972 Aveam un dovlecel galben pe care nu stiam cum sa-l prepar. Ieri am vazut reteta si am si pus-o in aplicatie. A trebuit sa reduc reteta la jumatate iar ca si branza am folosit cheddar asa ca a iesit o mare galbeneala. Personal, nu am gustat inca ( am luat cu mine pentru pranz) dar domnul meu a mancat cam jumatate si a zis ca e bun Report
August 22, 201412 yr comment_220064 Mai bine dai o fuga pan' la mine si-ti fac.Eu am curaj!.Doar ca vor mai astepta putin, pana vineri! Vii?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifNu stiu cum de n-am vazut, timp de un an, asemenea invitatie.Sunt trista c-am ratat-o, mai ales ca vazui apetisanta poza cu dedicatie...Tardiv, un pup mare, Zoazo! Report