January 18, 201016 yr comment_16100 Normal ca sunt vizibili, dar asa, mai timizi, delicati, aproape invizibili. Recepie by Eryn Pentru 4 dovlecei mici(aproximativ 700 gr)2 oua70 gr faina10 gr praf de copt100 ml lapte20 gr unt topitsofran(eu am pus un condiment indian pe baza de curry)sare Dovleceii ii spalam uscam si curatam o lamela da, una nu.Adica mai lasam pe alocuri si coaja.Ii taiem rondele subtiri, ideal ar fi pe razatoarea cu lame. Faina o amestecam cu praful de copt.Ouale le mixam bine cu sare, adaugam untul topit. Laptele aromatizat de curry.Si faina in ploaie. Compozitia obtinuta o amestecam cu rondelele de dovlecei.Delicat si cu atentie sa nu le rupem. Turnam totul intr-o tava unsa si tapetata, nivelam si batem bine sa se uniformizeze.Deasupra presaram 10 gr de cascaval (eu, parmigiano). Coacem pana se rumeneste usor deasupra , eu 30 de minute la 180 de grade. Report
January 18, 201016 yr comment_16115 daca nu merg la cinema in seara asta, asta fac pt cinaeataly, grazie Report
January 18, 201016 yr Author comment_16160 daca nu merg la cinema in seara asta, asta fac pt cinaeataly, grazie Oricat de buni ar fi dovleceii mei, as alege cinema.N-am mai fost de 8 ani. Oricum daca-i faci , astept impresii. Arata super etaly e total pe gustul meu Multumesc Geanina! Report
January 19, 201016 yr comment_16216 Oricat de buni ar fi dovleceii mei, as alege cinema.N-am mai fost de 8 ani. Oricum daca-i faci , astept impresii. imprejurarile m-au dus la cinema (La prima cosa bella, ca Avatar era de la 22.00 - prea tarziu, se termina pe la unu noaptea) diseara "appuntamento" cu dovleceii invizibili, promis (fac si poze, cu demonstratul va fi mai greu , ca am o leeeennnnneeee cat sapte persoane , da' vad io cum fac) Report
January 20, 201016 yr Author comment_16503 eataly,arata foarte bine.merci de idee Ma bucur ca va plac. Bristena , iar ai fost la cinema? Report
January 20, 201016 yr comment_16516 [quote name="Eataly" Bristena ' date=' iar ai fost la cinema? Report
January 26, 201016 yr comment_17186 Deci ieri am luat dovleceii O intrebare: dupa ce ii tai rondele nu ii sarez? Ca astfel isi lasa o gramada de apa. Intreb doar. Pana acum orice reteta cu dovlecei am prestat, ei dovleceii adica, trebuiau sarati si lasati juma de ora sa transpire. de reteta. Suna yumi. Report
January 26, 201016 yr Author comment_17222 Nu , nu i-am sarat.I-am folosit imediat, nu-s ca vinetele , mai amarui.La vinete asa fac , dar dovleceii sunt mai "dulci".Nu cred ca necesita operatia asta. Report
January 26, 201016 yr comment_17248 Aham. Deja sunt in cuptor Bineinteles ca i-am sarat Amu sa vedem ce o iesi Tine pumnii Report
January 26, 201016 yr comment_17256 Ioi ce faini is. Acu stau si ma invart pe langa ei, poate-poate s-or raci mai iute Report
January 26, 201016 yr comment_17292 Uha, i-am halit pe toti Bestiali Sectiunea nu a fost asa aratoasa ca a ta, adica nu asa pufoasa. Poate mai trebuia faina? Bine, eu nu am cantarit nimic Am pus la oki. Data aviatoare ma bag si eu la creatii. Report
January 29, 201016 yr comment_17805 Waw, Eataly, ce simpla e si ce bine arata... saptamana viitoare o sa o prestez si eu, sper... Multumesc de idee! Sorina Report
February 5, 201016 yr comment_18941 [quote name='Eataly' date='20 January 2010 - 03:30 PM' timestamp='1263994238' post='16503Bristena , iar ai fost la cinema? si la cinema si "turist" la roma, da' saptamana trecuta tot am reusit sa-i comit...da' mi-a mai trebuit o saptamana sa descarc si micsorez pozele, numai sa nu te uiti la data ca am uitat sa o setez (acuma l-am adus la zi cu data pe aparat) buni, buni rau de totdaca-ti spun ca am facut de doua ori intr-o saptamana ma crezi? la a doua tura n-am mai facut poze ca erau oaspeti de fata, da' siguuur se repeta la cat de usor se fac si cat de buni sunt blonda frumoasa si zambareata si la fata harnica Report
February 5, 201016 yr comment_18942 nu stiu ce-am facut sau ce s-a intamplat de apare mesajul asa Report
February 5, 201016 yr comment_18958 na, ca am facut alta boroboata, da' nu te superi ca-s tot de la tine "citire" uite dovleceii, nu-s invizibili (ca dupa poza de mai sus chiar erau invizibili sau transformers , clar am nevoie de inca un cafei)inaintesi dupa Report
February 5, 201016 yr Author comment_18976 M-ai facut sa rad!Ma bucur ca v-au placut si arata bine tot ce ai facut tu acolo.Acum ma oftic ca n-am luat dovlecei din piata. Report
July 10, 201016 yr comment_46719 Nu prea ma omor eu dupa dovlecei, insa aveam un kil prin frigider... si pentru ca sunt satula de risotto cu dovlecei si fritatta, am zis sa incerc ceva nou. Nu imi pare rau. A rezultat o tarta extrem de frageda si buna! Sunt foarte incantata! Multumesc, Eataly! Report
July 10, 201016 yr comment_46721 Uite cum am putut eu scapa reteta asta mersi Cristina ca ai scos-o la lumina. Cu urmatorii dovlecei asta fac. Report
July 10, 201016 yr comment_46733 Acuma am luat o feliuta rece, rece... deci dupa ce sta cateva ore la frigider, e si mai buna! Report
July 11, 201016 yr Author comment_46830 Ma bucur ca ti-a placut, Cristinica.Si mie imi place rece.Credeam ca apuc sa fac si eu cu dovleceii mamei din gradina, dar de la ploi, nu s-au facut.Ieri am cules doi mici.Ca nu ma impac deloc cu dovlecii giganti din piata. Report