March 19, 201016 yr comment_28057 Ma faci sa-i refac Iata si dovadace frumosi ti-au iesit.brava Fetelor, incercati si cu seminte de fenicul, sunt foarte aromati! Report
March 19, 201016 yr comment_28128 Am fost deturnaaaaat ! Acum doua zile am vazut intr-un magazin niste grisine italienesti scumpe foc, pe care scria ca-s cu ulei de masline si rozmarin.Ochiii vad, <3(inima)... solicita. Asa ca eu am facut covrigei verzuli (asa mi-a iesit haluatul)de incercare o jumatate de portie - 42 de bucatiNu sunt asa de fatzosi ca ai vostri, dar miroasa de la 5 metri distanta.Au iesit crocanti dar se pot sfarama in masele mult mai bine ca cei din magazin.[center]..[/center]Probabil ca voi recidiva.Acum m-am prins si cat de subtiri sa-i fac si cat de mare sa fie inelul. Report
March 20, 201016 yr comment_28307 Probabil ca voi recidiva. ... si nu au trecut decat 16 ore! Am refacut in dimineata aceasta timpurie portia intreaga - 69 de ... pozitii Ieri am citit pe net si am vazut ca unii pun drojdie, altii praf de copt, multi nimic.Azi am incercat cu drojdie. Un pachetel care era inceput. Sa fii fost 6 grame ?Aluatul se lucreaza la fel de usor, in final au capatat si o aroma de paine insa au rams crocanti.Tot pe net am vazut ca e slobod la condimentare si transa aceasta am facut-o picanta. Pe langa rozmarin macinat am pus si piper alb+negru si o priza de chilli. Report
March 20, 201016 yr Author comment_28330 Nu sunt asa de fatzosi ca ai vostri, dar miroasa de la 5 metri distanta.important ca au iesit buni si ca ti-au placut Report
March 20, 201016 yr Author comment_28333 Probabil ca voi recidiva.... si nu au trecut decat 16 ore!Am refacut in dimineata aceasta timpurie portia intreaga - 69 de ... pozitii Ieri am citit pe net si am vazut ca unii pun drojdie, altii praf de copt, multi nimic.Azi am incercat cu drojdie. Un pachetel care era inceput. Sa fii fost 6 grame ?Aluatul se lucreaza la fel de usor, in final au capatat si o aroma de paine insa au rams crocanti.Tot pe net am vazut ca e slobod la condimentare si transa aceasta am facut-o picanta. Pe langa rozmarin macinat am pus si piper alb+negru si o priza de chilli. ai fost foarte harnic,bravo sunt diferite retete si cu diferite condimente.am vazut si eu o reteta cu chilli si piper,dar cum sunt alergica la tot ce-i piperat am ales varianta cu susan Report
May 7, 201016 yr comment_36320 I-am facut! ... cu ulei de masline si rosmarin! Sunt excelenti! Nu prea am avut rabdare sa-i modelez. Oricum, sunt deliciosi!Multumesc, Taylor! Report
May 8, 201016 yr Author comment_36427 cu placere cristinica.am sa incerc si eu varianta cu rozmarin. Report
August 11, 201115 yr comment_99808 Azi la servici, mi-a cerut un coleg reteta tarallinilor.I-a tinut minte de un an si jumatate. Yesss! Am o jumatate de portie cu aluatul la odihna.Mirosenii: Rozmarin, piper, chilli si oregano macinate in mojar. Report
August 12, 201115 yr comment_99890 Jurnal de rontaiala: I-am dus colegului impreuna cu reteta si o punga cu taralli. Dar eu incep munca adanc in noapte si pana sa soseasca am dat atacul. Dupa o vreme am legat bine punga si am sigilat-o cu banda adeziva.Dupa o ora am desigilat-o In fine au rams cativa sa-i duca si sotiei acasa. Genialii covrigei au mai multe straturi de arome ce se dezvaluie progresiv. La inceput simti uleiul de masline, apoi vinul. Spre final aroma plantelor mediteraneene si cand nu mai ai nimic in gura isi face simtita prezenta si chilli-ul. Recidivez azi din nou pentru familie, dar ca sa mearga mai repede si sa incapa mai multi intr-o tava, renunt la forma de inel si le modelez ca bastonase. E mai ergonomic in tava. Ingrediente am, insa trebuie sa mai cumpar Ieri i-am intors in tava dupa cinci minute, pe partea cealalta. Bine am facut. Se retine. Dupa ce i-am oparat si i-am asezat in tava, i-am presarat cu sare cristalizata si extra-chilli. Ma duc sa framant. Report
August 15, 201115 yr comment_100175 de cand le-am pus gand rau...azi i-am comis. Sara mananca la ei de cand am scos prima transa, fierbinti, nu mai avea rabdare super reteta Taylor...as incerca si cu vanilie, oare or iesi?ai mei au mac in ei, am ramas fara susan Report
November 26, 201114 yr comment_112764 Eu am facut cu vanilie si coaja rasa de lamaie. Un spectacol!!! Report
January 30, 201214 yr comment_126041 De cate ori se voreste despre taralli,(de curand la "Caut o reteta") de atatea ori sunt pur si simplu obligat sa-i fac.Mai vorbiti ! Am mainile netede si parfumate de la framnatatul aluatului cu untdelemn de masline si mirosenii (rozmarin, oregano, busuioc).Doar sa se odihneasca (in pace ) inca 20 de minuturi... Report
July 20, 201214 yr comment_157897 I-am facut si eu aseara, nu stiu cum de mi-a "scapat" asa o reteta buna! Merci Taylor! Cu urmatorii am sa experimentez si alte mirodenii Report
July 22, 201214 yr comment_157962 I-am facut si eu aseara, nu stiu cum de mi-a "scapat" asa o reteta buna! Merci Taylor! Cu urmatorii am sa experimentez si alte mirodenii Abia astept sa-i experimentez si eu fiindca prea arata bine ai vostri. Nu stiu daca ma apuca maine, poate dupa apus ma incumet si eu ca sa avem dupa ce bea o bere! Report
July 22, 201214 yr comment_158021 Bine ca stiu unde e reteta; aici ii gasesc peste tot, fiind specialitatea locului...dar am sa incerc acasa . Report
July 23, 201214 yr comment_158091 La mine-s primii pe lista, daca nu dadea pofta cu porumbul fiert aseara, ca molima, in toata lumea, asta era planificat la bere. Dar saptamana asta sigur rezolv si covrigeii ca prea mi-au facut cu ochiul! Report
July 26, 201214 yr comment_158480 I-am facut si eu, dar nu mi-au iesit si sunt SUPARAAAATA!! Am pus ulei de masline din ala facut artizanal si se poate sa fi fost prea gras aluatul pentru cata faina este in reteta - nu stiu. Cand i-am pus la oparit, aluatul s-a facut ATAT DE MOALE, ca prima transa s-au lipit ireversibil de prosop. Am mai adaugat faina, dar ...no comment.I-am copt, asa cum s-au aflat si miroase in casa de te da jos(frumos, adica), dar nici macar nu ma pot uita la ei si nici vorba sa se topeasca in gura sau altele de pe la topicul asta.Si inca ma dadeam gospodina!(((( Daca stie cineva din cei carora le-au reusit sa-mi explice unde e greseala, i-as fi recunoscatoare. Report