Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Any, felicitari si bun venit prichindelului. Refacere rapida si fara sechele. :love7:

Miha, sarcina usoara in continuare, acum e mai greu cand asteptare e mare, bb e si el nerabdator si se joaca tot timpul :rolleyes: . Nastere usoara.

Felicitari,Any!Multa sanatate !

Any scumpa! Felicitari! Sa fie sanatos si norocos micutul! Iar tie refacere rapida!

:love7: :love7: :love7:

Multumesc frumos dragele mele :) !

Noi suntem bine, bebe creste, mananca si doarme, iar eu ma recuperez incet incet.

Dragii mei,

puiul meu s-a nascut in dimineata zilei de 22 octombrie si de atunci fiecare zi este mai frumoasa!

Suntem bine, am nascut natural, iar dl Any a asistat la nastere. De fapt nu numai la nastere ci si la travaliu.

Sunt extrem de fericita, am o frumusete de copil, e sanatos, a recuperat deja greutatea pierduta in primele zile, mananca si doarme.

Multumesc celor care s-au interesat de mine, pupici si numai bine :hello: !

Felicitari scumpa mea si tie si d lui Any si puiutului de Any. Abia astept sa-l vedem si sa ne mai povestesti de el. Multa sanatate, bucurii si zile fericite va doresc.

Si mie mi-a facut ziua mai frumoasa vestea asta! felicitari maxime, ma bucur nespus ca sunteti bine, nici nu mai stiu ce sa urez ca sunt extrem de emotionabila in perioada asta :)

eu si bobita mea mai avem 4 saptamani pana sa ne cunoastem, si am inima cat un purice fricos.

cu drag, miha :floare:

Nastere usoara si bebe sanatos, Miha!

Bine ai venit pe lume Michelle :(( , Any, inca odata felicitari :((

Miha, sarcina usoara in continuare, mai e asa putin timp.

Acum despre ziua/zilele mele mai frumoase.In data de 8.10 ziua mea a devenit mai frumoasa la fel si cele care au urmat/ umreaza.

Micuta noastra Nicolle-Marie si-a facut aparitia pentru a-si face parintii cei mai fericiti oameni de pe pamant.

O alta zi fumoasa din viata noastra a fost acum o saptamana , pe 7.11 cand printesa noastra a devenit o mica crestina.

De acum viata noastra v-a fi mereu una insorita.

Acum despre ziua/zilele mele mai frumoase.In data de 8.10 ziua mea a devenit mai frumoasa la fel si cele care au urmat/ umreaza.

Micuta noastra Nicolle-Marie si-a facut aparitia pentru a-si face parintii cei mai fericiti oameni de pe pamant.

O alta zi fumoasa din viata noastra a fost acum o saptamana , pe 7.11 cand printesa noastra a devenit o mica crestina.

Multumesc draga mea, inca o data felicitari si tie Ioana :(( :(( ! Pupici tie si printesei tale :) !

De acum o asteptam pe Miha cu vesti :(( !

Dragii mei,

puiul meu s-a nascut in dimineata zilei de 22 octombrie si de atunci fiecare zi este mai frumoasa!

Suntem bine, am nascut natural, iar dl Any a asistat la nastere. De fapt nu numai la nastere ci si la travaliu.

Sunt extrem de fericita, am o frumusete de copil, e sanatos, a recuperat deja greutatea pierduta in primele zile, mananca si doarme.

Multumesc celor care s-au interesat de mine, pupici si numai bine :(( !

Felicitari scumpa mea si tie si d lui Any si puiutului de Any. Abia astept sa-l vedem si sa ne mai povestesti de el. Multa sanatate, bucurii si zile fericite va doresc.

Multumim :(( !

Salut!

Ce bine-mi pare, Ioana! Si iata, inca o tiza micuta, dar puternica, frumoasa, zglobie si care-si va face parintii mandri si fericiti! Sa va traiasca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Ioana, numai bine printesei si voua. Sanatate si tot ce va doriti. :((

Peter

Ioana, sa va traisca micuta, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa...e tare, tare dulce.

Felicitari, Ioana si Sotului! Sa aveti zile senine si fericite o viata intreaga, impreuna cu Printesa voastra, Nicolle Marie :(( ! Sa aiba o viata minunata! Sa-ti fie de bine crestinarea :((

Ce ne mai bucuram deja acum. Am primit biletele. :((

post-27-14461094313589_thumb.jpg

Peter

Vacanta frumoasa! Sava simtiti minunat, sa va bronzati frumos, sa va scaldati in ape calde, sa va desfatati cu scubadiving, Sa ne aduceti foto, cu iubita mea: marea!

Vacanta frumoasa! Sava simtiti minunat, sa va bronzati frumos, sa va scaldati in ape calde, sa va desfatati cu scubadiving, Sa ne aduceti foto, cu iubita mea: marea!

Merci Daniella.

Azi am economisit vreo 200 de euroni. :occasion14: In loc sa-mi cumpar o masina noua de bucatarie cu toate cele de mixat, taiat si alea,alea, mi-am luat de la ebay aceeasi masina(nou-nouta). Doar masina de baza. 70 €. :rolleyes: Celelalte piese mai sunt foarte bune si imi pare rau sa le arunc.

post-27-14479536770087_thumb.jpg

Peter

Azi am economisit vreo 200 de euroni. :occasion14: In loc sa-mi cumpar o masina noua de bucatarie cu toate cele de mixat, taiat si alea,alea, mi-am luat de la ebay aceeasi masina(nou-nouta). Doar masina de baza. 70 €. :rolleyes: Celelalte piese mai sunt foarte bune si imi pare rau sa le arunc.

Peter

Super afacere! :drool: Bravo! S-o stapaniti sanatosi si s-o folosit muuuuuuulti ani de-acum incolo! :rolleyes:

• 1 month later...

Merci fetelor. Functioneaza perfect! :thumleft:

Am vrut sa scriu ca ma bucur. Bag seama ca sefa ma iubeste..mi-a/ne-a luat dulciuri ce eu nu pot sa le fac. :blackeye:

Seara la TV asa cite putin...

post-27-14523355721258_thumb.jpg

Peter

• 1 month later...

Dragii mei, am flacau mare =)) , la 4 luni si 11 zile ieri, a inceput sa-i iasa primul dintisor.

Azi am vazut ca dintisorul cu pricina nu e singurel, iese si al doilea!

Sunt extrem de fericita, nici macar n-am inceput diversificarea, incepem peste 5 zile cu pireu de pere. In ritmul asta, va manca direct pere crude =)) .

Yees! Sa-ti traiasca flacaul, Any! Acum tre' sa ai grija la degete, ca musca! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Si-a ascutiti ca niste ace!

Dragii mei, am flacau mare =)) , la 4 luni si 11 zile ieri, a inceput sa-i iasa primul dintisor.

Sunt extrem de fericita, nici macar n-am inceput diversificarea, incepem peste 5 zile cu pireu de pere. In ritmul asta, va manca direct pere crude =)) .

Any, dar nu pierde timpul al tau, mai! Deja la 4 luni? Sa fie fara tambalau si dureri va urez !

Any, sa-ti traiasca flacaul! :) Si sa aiba dantura perfecta! :)

Sa fie sanatos si aiba toti dintii in curand sa guste tot ce faci tu bun!

Dragii mei, am flacau mare :notworthy: , la 4 luni si 11 zile ieri, a inceput sa-i iasa primul dintisor.

Sunt extrem de fericita, nici macar n-am inceput diversificarea, incepem peste 5 zile cu pireu de pere. In ritmul asta, va manca direct pere crude :rolleyes: .

sa cresti mare si sa ai dinti sanatosi, bebe Any! sa va bucurati impreuna de fiecare pas in cresterea puiului! Peste cateva luni se stie: papa fructe din livada! :floare: