April 29, 201610 yr comment_236833 Asa e, Foxy are un suflet mare de tot. PeterIncetati, va rog, cu laudele. Ma faceti sa rosesc. :D Si, ce-i mai rau, ma faceti sa si cred asta..... Si mi se urca la cap!! :D Report
August 10, 201610 yr comment_238483 Vad ca nu ati mai avut deloc zile frumoase. Imi pare rau... Eu ma bucur azi, ca la WE o sa avem o vreme perfecta in Voralberg. Ptr. drumetii. Pe sambata ne-am propus asta: prima recompensa Peter Report
September 18, 201610 yr comment_238906 ce mi-a inveselit ziua astazi.. In Ro s-au copt strugurii...Mami meu a avut o recolta bogata..Iar astazi a baut primul Must.. mmmmm, ce n-as da sa fi putut sa gust si eu. Report
September 18, 201610 yr comment_238909 Eu totusi sper ca ai sa poti sa-ti satisfaci cumva pofta cu ceva must anul asta Eu una nu prea ma omor dupa asta prea proaspat,imi place ala mai acidulat,de parca in pahar e sifon si sa sfaraie pe limba,mai ales dupa un gratar cu mujdei Report
September 18, 201610 yr comment_238910 Eu totusi sper ca ai sa poti sa-ti satisfaci cumva pofta cu ceva must anul asta Eu una nu prea ma omor dupa asta prea proaspat,imi place ala mai acidulat,de parca in pahar e sifon si sa sfaraie pe limba,mai ales dupa un gratar cu mujdei Hmmm, nu cred ca o sa mai am noroc anul asta... dar vinul de dupa o sa il gust cu siguranta;) Somn usor, am plecat la nani ca maine incepe o noua saptamana de lucru. Report
October 3, 20169 yr comment_239153 Nu neapărat de azi, dar de bucurat mă bucur în fiecare zi de când a început școala. Stați așa nu începeți să dați cu pietre, că vă explic despre ce e vorba... În Italia școala e împărțită în mod divers decât în România. Școala elementară se face 5 ani și Școala medie în 3 ani. Până la urmă tot 8 ani sunt... Anul ăsta Mara a schimbat școala, a trecut la Medie... Școală nouă, colegi noi, profesori. Ea e de felul ei mai anxioasa mă gândeam că va fi un pic mai greu la început. Spre surprinderea mea vine acasă foarte fericită și relaxată. Nu mă așteptam, sincer! Așa că la rândul meu sunt foarte fericită! Iar sâmbătă am început cursul de înot! Yupiiii! Report
October 3, 20169 yr comment_239166 Deacu' incepe incet incet sa zboare cu aripile ei Si oricum orice inceput e o noua aventura, si noi ne gindeam cind schimba ca nu cunoaste pe nimeni, una alta, dar ei cresc si-si fac noi prieteni si se descurca. Report
October 4, 20169 yr comment_239174 Nu neapărat de azi, dar de bucurat mă bucur în fiecare zi de când a început școala. Stați așa nu începeți să dați cu pietre, că vă explic despre ce e vorba... În Italia școala e împărțită în mod divers decât în România. Școala elementară se face 5 ani și Școala medie în 3 ani. Până la urmă tot 8 ani sunt... Anul ăsta Mara a schimbat școala, a trecut la Medie... Școală nouă, colegi noi, profesori. Ea e de felul ei mai anxioasa mă gândeam că va fi un pic mai greu la început. Spre surprinderea mea vine acasă foarte fericită și relaxată. Nu mă așteptam, sincer! Așa că la rândul meu sunt foarte fericită! Iar sâmbătă am început cursul de înot! Yupiiii! Super Sorinuca, ma bucur mult.Noua ne vine randul la anul.Speram sa fie bine! Report
July 22, 20179 yr comment_242420 Iaca, mi-a venit și mie rândul la topicul ăsta... Dimineată s-au afișat rezultatele la UBB Cluj. Cătălin al meu a intrat la Informatică cu predare în limba engleză, cu 9, 96, al 24-lea din cei 145 locuri de la buget. Si are si cazare gratuita!!!! Report
July 22, 20179 yr comment_242421 Iaca, mi-a venit și mie rândul la topicul ăsta... Dimineată s-au afișat rezultatele la UBB Cluj. Cătălin al meu a intrat la Informatică cu predare în limba engleză, cu 9, 96, al 24-lea din cei 145 locuri de la buget. Si are si cazare gratuita!!!! Bravooooooooo!!!!!!!!!!!!!! Felicitari si bafta multa in continuare!!!!! Report
July 22, 20179 yr comment_242423 Felicitări băiatului tău, koral! Îmi aduc aminte că acum 4 ani tot așa rezultat excepțional a avut, ești o mamă fericită Report
July 22, 20179 yr comment_242431 Felicitari pentru baiat si pentru tine, sa aiba noroc si sa auzim numai de bine!! Report
July 22, 20179 yr comment_242433 Iaca, mi-a venit și mie rândul la topicul ăsta... Dimineată s-au afișat rezultatele la UBB Cluj. Cătălin al meu a intrat la Informatică cu predare în limba engleză, cu 9, 96, al 24-lea din cei 145 locuri de la buget. Si are si cazare gratuita!!!! Daca nu ti-am mai zis, iti repet: ai ce meriti! Asa l-ai crecut, asa il ai! Sa fiti sanatosi si sa te mai bucure! Felicitari!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
July 23, 20179 yr comment_242455 Iaca, mi-a venit și mie rândul la topicul ăsta... Dimineată s-au afișat rezultatele la UBB Cluj. Cătălin al meu a intrat la Informatică cu predare în limba engleză, cu 9, 96, al 24-lea din cei 145 locuri de la buget. Si are si cazare gratuita!!!! Bravooooooooo!!!!!!!!!!!!!! Felicitari si bafta multa in continuare!!!!! Mulțumim din suflet, Moni! ;) ( cu ocazia asta îmi cer scuze că nu am răspuns mesajelor tale pe telefon, dar acum a trecut perioada de stres, sper să fiu mai activă . ) Report
July 23, 20179 yr comment_242457 Felicitări băiatului tău, koral! Îmi aduc aminte că acum 4 ani tot așa rezultat excepțional a avut, ești o mamă fericită Mulțumim din suflet! Da, așa este, mereu a avut rezultate bune și repet, am fost niște părinți severi care au insistat să fie respectate unele reguli... Nu zic că li se potrivește tuturor copiilor acest stil dar la el a dat rezultate și de multe ori spune că s-ar fi bucurat să fiu mai strictă și mai pretențioasă în privința lui... ( problema mea e că nu știu să urlu la nervi... ) Report
July 23, 20179 yr comment_242458 Cu asa o mama asa un baiat, felicitari Mulțumim, Adriana! Cred că am avut multe de învățat și de la voi, cele care ați avut copii mai mari puțin și ați mai descris pe aici experiențele cu ei... Report
July 23, 20179 yr comment_242461 Felicitari pentru baiat si pentru tine, sa aiba noroc si sa auzim numai de bine!! Mulțumim din suflet,ai dreptate, noroc să aibă, că restul le are deja. :pupic: Report
July 23, 20179 yr comment_242463 Iaca, mi-a venit și mie rândul la topicul ăsta... Dimineată s-au afișat rezultatele la UBB Cluj. Cătălin al meu a intrat la Informatică cu predare în limba engleză, cu 9, 96, al 24-lea din cei 145 locuri de la buget. Si are si cazare gratuita!!!! Daca nu ti-am mai zis, iti repet: ai ce meriti! Asa l-ai crecut, asa il ai! Sa fiti sanatosi si sa te mai bucure! Felicitari!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Mulțumim, Zozo. Adevărul e că și eu am avut noroc, a fost ușor de crescut și nu am avut niciodată probleme serioase cu el. Te sărut cu drag și te îmbrățișez de un milion de ori!!!! Report
July 23, 20179 yr comment_242464 Mulțumesc din suflet și celor care mi-ați scris pe fb... de acum am intrat in vacantaaaaaaaaaaaa..... :pupic: Report
July 23, 20179 yr comment_242465 Mulțumim, Adriana! Cred că am avut multe de învățat și de la voi, cele care ați avut copii mai mari puțin și ați mai descris pe aici experiențele cu ei... :pupic:Asta ma bucura extrem de mult Report