Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Dragii mei,

puiul meu s-a nascut in dimineata zilei de 22 octombrie si de atunci fiecare zi este mai frumoasa!

Suntem bine, am nascut natural, iar dl Any a asistat la nastere. De fapt nu numai la nastere ci si la travaliu.

Sunt extrem de fericita, am o frumusete de copil, e sanatos, a recuperat deja greutatea pierduta in primele zile, mananca si doarme.

Multumesc celor care s-au interesat de mine, pupici si numai bine :occasion14: !

Bun venit puiului tau!

• Author
Felicitari Any! Toate zilele iti vor fi mai frumoase de acum incolo! Recuperare rapida si un copilas sanatos si vesel iti doresc!
Felicitari Any! Recuperare rapida i-ti doresc tie,iar micutului ai spunem bine ai venit pe lume.
Felicitari, Any! Bun venit micutului vostru, recuperare usoara si ne bucuram pentru voi!
Any, ma bucur pentru voi, sunteti o familie implinita acum! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de minunea voastra!

Fruumoase vesti!!!

Felicitari Any! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Bun venit pe lume puiutului vostru.

Sa aveti parte de multe bucurii si zile frumoase impreuna.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Si mie mi-a facut ziua mai frumoasa vestea asta! felicitari maxime, ma bucur nespus ca sunteti bine, nici nu mai stiu ce sa urez ca sunt extrem de emotionabila in perioada asta :)

eu si bobita mea mai avem 4 saptamani pana sa ne cunoastem, si am inima cat un purice fricos.

cu drag, miha :cheers:

Felicitari! :cheers: Sa va traiasca puisorul, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de zile minunate impreuna! :)

Multumesc :) !

Felicitari Any',ma bucur nespus pt. voi :) multa sanatate si fericire..

felicitari !!

sa ti traiasca puiutul mic!

Sa va traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa va bucure!

Asa de mult imi place cand citesc vesti bune si frumoase!

Multumesc :)!

Felicitari Any ! Recuperare usoara si numai zile frumoase sa aveti !

Multumesc, incerc sa ma recuperez :cheers: !

Any, felicitari!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta cu puiul vostru!

Felicitari Anutza. Cum il chiama pe puiul vostru? Sa fie bine sanatos, voinic , voios si norocos, ca frumos e deja.

Recuperare rapida si tie si "tanti auguri" al marito.

Multumesc, am sa transmit si sotului :)! Michele il cheama, ca pe bunicul :).

Bun venit puiului tau!

Felicitari Any! Toate zilele iti vor fi mai frumoase de acum incolo! Recuperare rapida si un copilas sanatos si vesel iti doresc!

Felicitari Any. Multa sanatate si fericire va dorim. :cheers:

Brigitte si Peter

Felicitari, Any! Sa va umple viata de bucurii!

Felicitari, Any, sa va traiasca si s-aveti impreuna parte doar de bucurii!

Felicitari Any! Recuperare rapida i-ti doresc tie,iar micutului ai spunem bine ai venit pe lume.

Felicitari, Any! Bun venit micutului vostru, recuperare usoara si ne bucuram pentru voi!

Any, ma bucur pentru voi, sunteti o familie implinita acum! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de minunea voastra!

Multumesc :)

Sa va traiasca Any!!!! :)

Felicitari,mamico!Bun venit pui mic!Sa fiti sanatosi si fericiti!

Felicitari si numai viata frumoasa si buna, plina de noroc si veselie sa aveti!

Fruumoase vesti!!!

Felicitari Any! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Bun venit pe lume puiutului vostru.

Sa aveti parte de multe bucurii si zile frumoase impreuna.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Si mie mi-a facut ziua mai frumoasa vestea asta! felicitari maxime, ma bucur nespus ca sunteti bine, nici nu mai stiu ce sa urez ca sunt extrem de emotionabila in perioada asta :)

eu si bobita mea mai avem 4 saptamani pana sa ne cunoastem, si am inima cat un purice fricos.

cu drag, miha :cheers:

Iti doresc nastere usoara, sa zboare pur si simplu astea 4 saptamani si sa-ti cunosti cat mai repede bobita!

Oooooo, ce mă bucur! Ce veste frumoasă!

Să vă trăiască!

Bun venit, Michele!

(Are aproape 2 săptămâni acum... Încearcă să dormi cât de mult poți, că ai nevoie...)

Felicitări Anny și proaspătului tătic!

Bun venit Michele, si asa cum zice si Sorina, profita cand doarme dragalasul sa te odihnesti si tu Anutza.

Mihamarky, sarcina placuta in continuare si nastere usoara si rapida.

Oooooo, ce mă bucur! Ce veste frumoasă!

Să vă trăiască!

Bun venit, Michele!

(Are aproape 2 săptămâni acum... Încearcă să dormi cât de mult poți, că ai nevoie...)

Felicitări Anny și proaspătului tătic!

Multumim, incerc sa ma odihnesc cand doarme el :cheers: .

Bun venit Michele, si asa cum zice si Sorina, profita cand doarme dragalasul sa te odihnesti si tu Anutza.

Mihamarky, sarcina placuta in continuare si nastere usoara si rapida.

Exact Stellina, cand doarme el ma odihnesc si eu. Deocamdata inca ma dor toti muschii si toate ciolanele :) , dar trece!

Felicitate Any si bun venit micutului pamîntean :)

Any, felicitari si bun venit prichindelului. Refacere rapida si fara sechele. :)

Miha, sarcina usoara in continuare, acum e mai greu cand asteptare e mare, bb e si el nerabdator si se joaca tot timpul :cheers: . Nastere usoara.