March 4, 201214 yr comment_134291 WARNING, urmează poză cu profil de cap de porc, dacă se oripilează careva voi şterge poza wow, ce oripilat? am prestat cam multe la viata mea! beeeeton a mers dupa perioada de detox sa va fie de bine! Report
March 4, 201214 yr comment_134293 Io! Io m-am oripilat ca in ce hal ti-a iesit!Ia ad-o tu la mine, sa nu sa oripileze si mosapirii! Daca leasina cand vor vedea ce culoare superba are (https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif ) si ce miros (https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif ) ? Report
March 4, 201214 yr comment_134303 beeeeton a mers dupa perioada de detox curat beton! ca principiu, nu mă tem de grăsimile naturale, mai nasoale sunt mîncărurile cu 0% grăsimi. porcul era de la fermă, cu pedigree iar porţioara mea a fost cam 6 jumări şi 5 centimetri cubi de guşă, restul garnituri. zoazo, mai e jumate, ţi-l trimit să te oripilezi la maxim, plus ceva miros la sticlă, că miroase şi azi, zici că a venit crăciunu' Report
March 4, 201214 yr comment_134316 WARNING, urmează poză cu profil de cap de porc, dacă se oripilează careva voi şterge poza wow, ce oripilat? am prestat cam multe la viata mea! beeeeton a mers dupa perioada de detox sa va fie de bine! Ahahahahahahaha !! Report
March 5, 201214 yr comment_134346 beeeeton a mers dupa perioada de detox curat beton! ca principiu, nu mă tem de grăsimile naturale, mai nasoale sunt mîncărurile cu 0% grăsimi. porcul era de la fermă, cu pedigree iar porţioara mea a fost cam 6 jumări şi 5 centimetri cubi de guşă, restul garnituri. zoazo, mai e jumate, ţi-l trimit să te oripilezi la maxim, plus ceva miros la sticlă, că miroase şi azi, zici că a venit crăciunu' Da' si mieeeeeeeeee!!!!!!!!! Chiar ca arata de belea.... parca si simt mirosu'... Report
March 5, 201214 yr comment_134451 Eh, abia acu pricepui io de ce se detoxifiase Dexter, activitati prealabile capului de porc. Acu' te mai apuci de o tura de detox? Report
March 5, 201214 yr comment_134482 Dar eu am priceput altfel.DEX face totul cu dexteritate si ca la carte!Daca-i detox,e drastic,dar si daca nu,tot e drastic. No si noi acuma...doar a recunoscut ca nu prea s-a atins,ci ca a fost pentru prieteni mai mult. Eu unica la ce m-am gandit atunci cand zi intrebat cum sa prepari capul,era toba,dar era prea tarziu,caci tu-l executasei deja in cuptor.Important ca v-a placut si fara mare bataie de cap, ca la toba. Report
March 27, 201214 yr comment_139308 Fetelor, am si eu o nelamurire ?! Am cumparat mazare congelata (de la Auchan) si am pus-o frumos la fiert, am fiert-o aproape 6 ore si tot nefiarta este, se simte cand o mananci, a ramas bobul tare. La gust este foarte buna si arata de iti vine sa salivezi.I-am pus si putin bicarbonat de sodiu, cum a zis mama ca la fasolea boabe, dar tot degeaba.Voi ati patit asa cu mazarea, ce ati facut in aceasta situatie?!?! Report
March 27, 201214 yr comment_139320 E foarte ciudat sa ii trebuiasca atit de mult, eu am fiert/gatit si fasole congelata si mazare proaspata congelata de mine si niciuneia nu i-a trebuit atit de mult, e ceva necurat la mijloc Report
March 27, 201214 yr comment_139327 E foarte ciudat sa ii trebuiasca atit de mult, eu am fiert/gatit si fasole congelata si mazare proaspata congelata de mine si niciuneia nu i-a trebuit atit de mult, e ceva necurat la mijloc Nici mie nu mi s-a parut normal, sa fi fost mazare din aceea furajera, aia am auzit ca se fierbe greu, dar banuiesc ca totusi se fierbe, nu ramane bobul tare. Nu stiu ce sa mai zic!Oricum de acolo nu mai cumpar legume congelate, asta este clar.Exact, mazarea congelata, pe care am pus-o noi asta vara, a fost OK, dar s-a terminat, a fiert foarte bine si a fost gustoasa. Nici asta nu pot sa zic ca nu este gustoasa, dar a ramas tare bobul. Report
March 27, 201214 yr comment_139334 E foarte ciudat sa ii trebuiasca atit de mult, eu am fiert/gatit si fasole congelata si mazare proaspata congelata de mine si niciuneia nu i-a trebuit atit de mult, e ceva necurat la mijloc Nici mie nu mi s-a parut normal, sa fi fost mazare din aceea furajera, aia am auzit ca se fierbe greu, dar banuiesc ca totusi se fierbe, nu ramane bobul tare. Nu stiu ce sa mai zic!Oricum de acolo nu mai cumpar legume congelate, asta este clar.Exact, mazarea congelata, pe care am pus-o noi asta vara, a fost OK, dar s-a terminat, a fiert foarte bine si a fost gustoasa. Nici asta nu pot sa zic ca nu este gustoasa, dar a ramas tare bobul.De obicei, daca e prea sarata zeama sau sunt puse rosii / bulion inainte sa fie fierte legumele, ramane tare bobul. Dar in rest..... nu pricep ce-a fost. Doar cu varza am patit asa, dar vorbim de aia scortoasa, fierbi o luna la ea si tot tare ramane. Report
March 27, 201214 yr comment_139340 De obicei, daca e prea sarata zeama sau sunt puse rosii / bulion inainte sa fie fierte legumele, ramane tare bobul. Dar in rest..... nu pricep ce-a fost. Doar cu varza am patit asa, dar vorbim de aia scortoasa, fierbi o luna la ea si tot tare ramane. Iti dai seama ca nu am pus nici sare, nici rosii (am pus din acelea de la cutie decojite) inainte sa fie fiarta mazarea. Astea le-am pus dupa aproximativ 6 ore de fierbere. Si bobul tot tare a ramas. Cred totusi ca asa este soiul mazarei. Report
March 27, 201214 yr comment_139393 Dupa ce prepari mancarea mai las-o sa se raceasca acoperita cu un capac poate prin racire mai absoarbe si se mai fragezeste...nici eu nu am patit asa ceva decat cu fasolea f. veche Report
March 27, 201214 yr comment_139406 Intrebare pentru fetele care fac friptura (macare)din carme de vita.Folositi vita argentiniata? Ca eu am cumparat sa fac un osobucco si dupa ce am tinut-o 3 ore pe foc tot talpa a ramas.... Report
March 28, 201214 yr comment_139598 Dupa ce prepari mancarea mai las-o sa se raceasca acoperita cu un capac poate prin racire mai absoarbe si se mai fragezeste...nici eu nu am patit asa ceva decat cu fasolea f. veche Asa am facut, pana s-a racit complet cu capacul pus si... tot degeaba.Concluzia clara, de acolo nu mai cumpar never mazare. Report
March 28, 201214 yr comment_139626 Iulia, eu folosesc vita de Argentina cand si cand, insa nu am avut patanii din astea. Cel mai sfant insa e sa cumperi produse de provenienta locala. Sunt in orice caz mai proaspete, mai sigure si mai eco-friendly. Eu am inceput sa boicotez produsele venite de pe cealalta jumatate a planetei. Report
March 28, 201214 yr comment_139633 Mazare verde, fie congelata sau proaspata, cu sau fara sare, rosii da ori ba, eu mai mult de juma de ceas n-o gatesc si e moale. Nu mi s-a întîmplat niciodata sa fie tare. Gio, aia sigur a avut ceva... o fi fost batrîna rau.Mazarichea din gradina mea, cum am scos-o din pastaie am bagat-o cruda într-un amestec de orez fiert si morcov + ou, verdeturi, condimente etc, am format chiftele, le-am rumenit olecuta, si mazarea a fost "papă" de moale. Report
March 28, 201214 yr comment_139679 Giorgiana, mama, 6 ore?nici fasolea nu o fierb atata..Tb sa te duci sa le dai cu punga in cap alora. Iulia, eu mai iau vita argentiniana,dar pt frituri si intotdeauna am nimerit-o buna.Cred ca vita ta se pierduse pe drum si a imbatranit cautand un abator Report
March 29, 201214 yr comment_139700 Giorgi, eu am auzit ca daca o fierbi prea mult impietreste, da' nici chiar asa n-am crezut.Cumpar frecvent mazare congelata, cum o pun in oala - cum e gata! Iulia, daca-i asa cum zicea Dani, 90euro/kilu de bou arjentin, poa' sa stea mult si bine, ca nu-i de mine! Report
March 29, 201214 yr comment_139706 Fetelor, niciodata nu am patit asa ceva cu mazarea. Aia care o pun eu proaspata la congelator pentru iarna, fierbe imediat, ce am cumparat la punga (uncle Bens sau mai stiu eu care), tot asa fierbe imediat. Asta, nu stiu ce a avut.Vorba lui Ioana, ar fi trebuit sa ma duc sa le dau cu mazarea in cap. Dar nici nu mai cumpar de acolo mazare congelata varsata si al meu a zis ca se duce la supermarket si le lipeste un bilet mare pe cutia frigorifica: Atentie! Fraierilor, nu cumparati, ca este beton si nu fierbe!Sau eventual trebuia sa ne ducem la protectia consumatorului. Report
April 3, 201214 yr comment_140809 Dupa ce prepari mancarea mai las-o sa se raceasca acoperita cu un capac poate prin racire mai absoarbe si se mai fragezeste...nici eu nu am patit asa ceva decat cu fasolea f. veche Asa am facut, pana s-a racit complet cu capacul pus si... tot degeaba.Concluzia clara, de acolo nu mai cumpar never mazare. Giorgiana, încearca sa folosesti apa o apa minerala neutra la fiert, ceva fara mult calcar. Cînd cumperi mazarea congelata, cauta sa o alegi extrafina.În regiunile în care apa de robinet este calcaroasa, fiertul legumelor în apa minerala este singura solutie. Report
April 3, 201214 yr comment_140847 Dupa ce prepari mancarea mai las-o sa se raceasca acoperita cu un capac poate prin racire mai absoarbe si se mai fragezeste...nici eu nu am patit asa ceva decat cu fasolea f. veche Asa am facut, pana s-a racit complet cu capacul pus si... tot degeaba.Concluzia clara, de acolo nu mai cumpar never mazare. Giorgiana, încearca sa folosesti apa o apa minerala neutra la fiert, ceva fara mult calcar. Cînd cumperi mazarea congelata, cauta sa o alegi extrafina.În regiunile în care apa de robinet este calcaroasa, fiertul legumelor în apa minerala este singura solutie. Alexandru, asta era singura mazare congelata care o avea in frigiderul respectiv, in rest avea alte legume congelate. Numai cumparasem niciodata mazare congelata varsata si nu stiam cum este, dar nu m-am asteptat sa nu fiarba. Nu am patit niciodata. De aceea am si scris aici, ca sa nu mai pateasca si altcineva ca mine sau daca cineva a trecut prin asa ceva sa-mi dea un sfat, ceva. Cand cumpar mazare ambalata ma uit pe punga sa vad sa scrie extrafina, dar fiind varsata nu aveam ce sa vad, asta era, asta cumparai. Intelegi! Report
April 3, 201214 yr comment_140848 Alexandru, asta era singura mazare congelata care o avea in frigiderul respectiv, in rest avea alte legume congelate. Numai cumparasem niciodata mazare congelata varsata si nu stiam cum este, dar nu m-am asteptat sa nu fiarba. Nu am patit niciodata. De aceea am si scris aici, ca sa nu mai pateasca si altcineva ca mine sau daca cineva a trecut prin asa ceva sa-mi dea un sfat, ceva. Cand cumpar mazare ambalata ma uit pe punga sa vad sa scrie extrafina, dar fiind varsata nu aveam ce sa vad, asta era, asta cumparai. Intelegi!De unde anume ziceai ca ai cumparat-o? Ca sa nu luam de acolo!Edit: am vazut de unde....... N-am ajuns acolo pana acum, dar vazusem in Cora ca au adus congelatoare. M-a batut un gand, dar cred ca ma las pagubasa de sportul numit mazare congelata.... Report