May 26, 201016 yr comment_38868 Adriana, sa va traiasca , sa fiti fericiti.Ieri nu mergea forumul, asa ca urarile sunt si azi de actualitate. Report
May 26, 201016 yr comment_38871 Si din partea mea toate urarile de bine, multa sanatate si mult succes la scoala! In curand faci si tu 18. Incredibil cum trece timpul. La multi ani fericiti Marco! Report
May 26, 201016 yr comment_38881 La multi ani Marco! Sa fii sanatos si plin de noroc in viata! Adriana sa va traiasca baiatul si abia astept sa vad meniul. Deja dau tarcoale pe forum Report
May 26, 201016 yr comment_38891 La Multi Ani, Marco! Adriana, sa va traiasca! Si eu abia astept sa vad meniul. Report
May 26, 201016 yr comment_38892 ''LA MULTI ANI !'' Sa va traiasca si sa va bucurati de el,multe impliniri!!!... Si eu astept cu nerabdare meniul... Report
May 26, 201016 yr comment_38894 La multi ani Marco! Sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos.La multi ani Adriana Si eu astept cu nerabdare meniul, dar mai ales o poza cu sarbatoritul...mi-aduc aminte de poza cu linguroiul, ce mic era Report
May 26, 201016 yr comment_38895 Multumesc frumos, Lori, nu alerga timpul ca si asa e impresionant sa il vad ca e mai inalt ca mine si viseaza motocicleta, la 18 eu o sa fiu si mai batrina el si mai inalt si cine stie ce o sa viseze Multumesc din suflet tututor Oana, cu pozele e greu ca nu mai sta deloc sa i le fac, nici cu santaj nici platit Meniul e in proportie de 90% facut si congelat, petrecerea va fi simbata dupa-amiaza si seara, sa speram ca va fi soare si frumos.Azi fac sosul pentru paste si grilez legumele iar vineri fac tortul, din fericire crescind pretentiile scad asa ca am avut mina libera si fac o chestie cit mai simpla, nu zic ce de frica sa nu-mi iasa Report
May 26, 201016 yr comment_38911 [center]La Multi Ani lui Marco! [/center] E aceeasi zodie cu mine. Ii doresc sa aibe mult mult noroc in viata! Timpul trece asa de repede...azi maine o sa ne povestesti aici pe forum cum a fost cand Marco a venit cu iubita acasa sa v-o prezinte! Report
May 26, 201016 yr comment_38913 Marco, sa traiesti si sa fii sanatos!Adriana, sa va umple zilele de bucurii! Report
May 26, 201016 yr comment_38916 Marco, La Multi Ani! Adriana, sa va traiasca feciorul si voi pe langa el! Report
May 26, 201016 yr comment_38930 LA MULTI ANI!!! MARCO!!!Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai si sa ajungi acolo unde iti doresti cu adevarat!!! Drumul vietii sa-ti fie presarat numai de flori inmiresmate si scaldate de razele blande si calde ale soarelui!!!Adriana, sa-ti traiasca baiatul si sa te mandresti cu el!!! Report
May 26, 201016 yr comment_38966 La multi ani Marco!Adriana, sa iti traiasca feciorul sanatos si sa iti aduca numai bucurii. Report
May 26, 201016 yr comment_39011 Adriana, La Multi Ani fiului tau si petrecere frumoassa!! si complimente pentru organizarea perfecta...si eu abea astept sa vad meniul Report