June 15, 20179 yr comment_242216 Draga Stella, sa profiti din plin de noul capitol care se deschide in viata ta! Vacanta frumoasa, relaxanta, si sa revii pe arta (acum nu ai scuze, esti in vacanta mare ) Report
June 16, 20179 yr comment_242218 de la 1 iulie, intru in clubul "vacanta mare" adica pensionarea Stelin, sanatate sa fie si multi ani frumosi inainte! Te pup! Ce mai trece vremea! Report
June 22, 20179 yr comment_242249 Stella, bravo atat tie cat si fetei! Mama, cand a primit prima pensie, a exclamat: gata, sunt oficial in concediu premortal!, de-a ramas lat bietu' postas! Noroc ca tata era alaturi de ea si-a inceput sa rada.... altfel omu' o lua ad literam! Noi suntem bine. Am supravietuit unei saptamani caniculare (30 - 34 de grade la umbra, zi de zi), de azi s-a mai racorit nitel. 25... Imi impart timpul intre Edi, gradina (cea de langa casa si cea de la parcelarie), plimbari prin parcuri si magazine si, uneori, prin casa.. Salutari tuturor. Vacanta placuta celor ce-au terminat scoala si spor la munci celor ce inca sunt la serviciu! Si sanatate multa celor care au probleme!! Report
June 27, 20179 yr comment_242274 Pupicei Foxulin' si noi am sarbatorit de data asta la resteurant' pashpa' de ani de la casatorie a parintilor,va pun o poza cu superba (mami',tati' e si el pe acolo nu prea-i place la poznat ) In rest ne-am plimbarit peste tot prin imprejurimi,mici excursii ,ne bucuram de vacanta ..Azi se intrerupe furnizarea cu gaze pana la amiaza asa ca aragazul shomeaza',pateu cu rosii castraveti,branza etc. Report
June 27, 20179 yr comment_242275 Salut! De-un veac n-am mai scris p-aici. Deh, probleme cu copii neascultători și răi! Teoretic, acum am fi fost în concediu la Gergana, Albena, în Bulgaria.Practic-la spitalui Sf. Ioan, că unii nu se pot supune regulilor și iau pastile! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifAcum mai am o gură de concediu și joi plec la Brăila. Vin sâmbătă.Și-aici a plouat puțin și cald, ca un duș. Trebi administrative și...relax, că d-aia-s în concediu, nu? Report
June 27, 20179 yr comment_242277 Vazui ceva interesant https://girly.ro/lifestyle/amesteca-sare-si-ulei-de-masline-si-scapa-de-dureri-pentru-urmatorii-cinci-ani..o sa incerc si eu pt. durerile mele de spate Report
July 10, 20179 yr comment_242302 Zoazo'! studiam recenziile de la cazari Slanic ce zici,ma duc la Dobru'?! Report
July 10, 20179 yr comment_242303 Zoazo'! studiam recenziile de la cazari Slanic ce zici,ma duc la Dobru'?! Daaa, categoric și din tot sufletul! Du-te cu inima deschisă! Și cere, dacă au liber, camera 202.Iar la restaurant...nu știu ce nu ți-ar plăcea? Ciorba de burtă e fantastică, ceafa de porc...luați o porție la doi oameni, că n-o dovediți!Uite-aici: http://amfostacolo.r...-slanic-moldova Ai și poze!E scris de mine, dar mai sunt scrise și de alții! Report
July 10, 20179 yr comment_242304 Stiu iubita ,citisem demult...de ce zici camera 202?!....vara-mea ''diva'' a stat intr-o camera nu mai tine minte numarul,care dadea intr-o terasa faina,pe sub care curgea un paraias...e camera de care spui si tu?! Asta e poza cu terasa care dadea din camera lor(am decapitato''din poza in mod deliberat pe vara-mea ca sa nu fie probleme ) Report
July 10, 20179 yr comment_242305 Stiu iubita ,citisem demult...de ce zici camera 202?!....vara-mea ''diva'' a stat intr-o camera nu mai tine minte numarul,care dadea intr-o terasa faina,pe sub care curgea un paraias...e camera de care spui si tu?! Asta e poza cu terasa care dadea din camera lor(am decapitato''din poza in mod deliberat pe vara-mea ca sa nu fie probleme ) Buna poza! Mai ai? Report
July 10, 20179 yr comment_242308 Iti dai seama ca nu pot ...pe mine ma intereseaza terasa de aia am pus ca sa -mi spuna Zoaza' daca aia e camera! Report
July 10, 20179 yr comment_242309 Iti dai seama ca nu pot ...pe mine ma intereseaza terasa de aia am pus ca sa -mi spuna Zoaza' daca aia e camera! Si pe mine tot terasa. Ce se vede in poza e... terasata bine. Report
July 10, 20179 yr comment_242310 Daa! nu stiu daca e singura camera cu terasa,sau nu...o fi doar camera aia de zice si Zoaza' 202?! Report
July 10, 20179 yr comment_242311 Daa! nu stiu daca e singura camera cu terasa,sau nu...o fi doar camera aia de zice si Zoaza' 202?! Da, terasa de sus e interesanta. Daca ar fi fost dezvoltata ceva mai mult ar fi facut o mare diferenta. Dar, e drept, or mai fi si alte terase acolo. Report
July 10, 20179 yr comment_242313 Eh,na si tu acuma,lasa ca e buna si asa... Asta am spus si eu, mai devrme. E buna! Report
July 10, 20179 yr comment_242316 Am citit despre uleiul de arahide,merge si la maio' deci cred ca e ok.la fel cica si cel de dovleac ,si de porumb ... Sa ne spui cum ti-a iesit,daca ai sa ai timp! Report
July 10, 20179 yr comment_242317 Am citit despre uleiul de arahide,merge si la maio' deci cred ca e ok.la fel cica si cel de dovleac ,si de porumb ... Sa ne spui cum ti-a iesit,daca ai sa ai timp! Uleiul din samburi de dovleac e maro foarte inchis, asa ca nu merge. Ala de porumb e un cacat. Asa ca nu stiu unde ai citit tu si ce ai citit. Uleiul de masline este folosit in toata multe bucatarii din alte tari. In sensul ca aia nu folosesc altceva. Ala de floarea soarelui e folosit in Romania pentru ca, in Romania, nu era altceva. Si lumea s-a obisnuit cu el si nu mai vrea altceva. Dar, in sine, uleiul de floarea soarelui e un ulei de cacat. Uleiul de arahide este un ulei care e mai bun decat ala de floarea soarelui si este si neutru ca gust. Dar, tot asa, se pot folosi, cred eu, si ulei de susan, de samburi de strugure, de nuci, etc. Dar, ca calitate (lasand la o parte eventuala nota gustativa pe care fiecare ulei o adauga mancarii), uleiurile de masline, de arahide si de cocos sunt in varful listei. E drept, n-as face icre cu ulei de cocos... desi, poate ar fi o idee. Ma mai gandesc Report
July 10, 20179 yr comment_242318 pe mine,ma depaseste subiectul,intrucat nu am folosit,asa ca nu pot sa-mi exprim o parere . Mac' la nani,o seara frumoasa in continuare sau noapte buna,somn pufos ..dupa caz Report
July 13, 20179 yr comment_242332 doamnelor (și domnilor) care credeți că e cel mai util cadou care se poate face unei mămici care se pregătește să nască?mă gândesc la un vagon de pamperși dar parcă-i prea prozaic. ar fi ceva ce i-ar folosi ei personal, nu bebeului? mulțumesc anticipat pentru sugestii Report