Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Intradevar,f. frumoase Bris' :violent5:

La noi in sf. e soare(ieri a plouat a fost intunericios si urat)acum e frig,dar se mai incalzeste...Am in plan pui cu smantana si ciuperci :love7: o zi minunata tuturor :love3:

Mama, cand am nevoie de decoratii te chem! Daca vezi creatiile mele, ma trimiti la gradinita, nu ca tine!

Saru-mana, nimic original, idei de pe net, dar sa stii ca am copiat si de la tine o decoratie de salata, mai demult si nu cred ca am pus poza aici, ceva cu masline daca.mi amintesc

Intradevar,f. frumoase Bris' :violent5:

La noi in sf. e soare(ieri a plouat a fost intunericios si urat)acum e frig,dar se mai incalzeste...Am in plan pui cu smantana si ciuperci :love7: o zi minunata tuturor :love3:

Multumesc iubito, idei de pe net

Toata noaptea a fulguit usor, acum sta sa iasa soarele, un pic frig, dar speram sa vina caldura, nu stiu cand, asteptam

Mama, cand am nevoie de decoratii te chem! Daca vezi creatiile mele, ma trimiti la gradinita, nu ca tine!

Saru-mana, nimic original, idei de pe net, dar sa stii ca am copiat si de la tine o decoratie de salata, mai demult si nu cred ca am pus poza aici, ceva cu masline daca.mi amintesc

Sa-mi amintesti ca m-as bucura!

Sa-mi amintesti ca m-as bucura!

Trebuie sa scociorasc prin hdd extern cand ajung la cealalta casa

Hello hellolalume

Mai traiesc,dar intru mai rar

In curand intru pe uiltima suta de metri inainte de pensionare

Multe de facut... :hungry:

O zi faina la tot hanul

Hello la toata lumea!

Si eu ca Stella, mai traiesc, dar intru mai rar!

Stella, apropos, si eu vreau la pensie!!!!

Altfel totul bine la mine...

Hristos a Inviat si La multi ani de Sf.Gheorghe!

Geanino, daca eu tot spun ca nu stiu ce sa mai gatesc, inseamna ca sunt pe o parte ca o "gospodina"- Hausfrau :105: care chiar nu stie ce sa mai gateasca sau nu

am deloc idei ce se mai poate gatii....

Dar cu situl asta(m-am uitat si eu din curiozitate) mi-ai atras atentia. Vad ca si la nemti-pare a fi ceva cu Facebook-ul)- tot aceeasi reteta.

Printre altele am vazut reteta(la nemti cunoscuta sub numele de "Kalter Hund")cu carne tocata, oua, brinza, bacon...

Reteta este mai altfel cum o prezint de obicei conlocuitorilor mei.

post-27-14932314024869_thumb.jpg

post-27-14932314040484_thumb.jpg

Acum stiu ca data viitoare sa iasa la fix cum arata in poza originala... =))

post-27-14932321542931_thumb.jpg

A avut succes... :hungry: Merci.

post-27-14932321538633_thumb.jpg

Peter

sunt pe o parte ca o "gospodina"- Hausfrau :105: care chiar nu stie ce sa mai gateasca sau nu

Peter

si pentru ca esti, sper, momentan un desperate househusband te-ai apucat sa pui retete in imagini la off topic :hungry:

sunt pe o parte ca o "gospodina"- Hausfrau :105: care chiar nu stie ce sa mai gateasca sau nu

Peter

si pentru ca esti, sper, momentan un desperate househusband te-ai apucat sa pui retete in imagini la off topic :hungry:

Si asa nu mai scrie nimeni pe aici...peste tot aici...ce importanta mai are?? =))

Peter

Pe curind ma las si eu....

Arata f. bine Pet' =))

:hungry: ma bucur nespus ca te-a inspirat ...

A fost carne tocata prezentata mai "altfel" . :105:

Si a fost si buna. Pina si sefa s-a bucurat ca i-am facut pireu de cartofi. =))

Peter

Printre altele am vazut reteta(la nemti cunoscuta sub numele de "Kalter Hund")cu carne tocata, oua, brinza, bacon...

Peter

Hallo Peter,

Arata bine dar serios, Kalter Hund? Eu Kalter Hund stiu o prajitura cu biscuiti si ciocolata, gen salam de biscuiti, nicidecum ceva sarat cu carne...nici pe net nu am gasit-o in alta forma decat dulce :hungry:

Altfel, salutare la toata lumea. Va citesc dar intru rar si postez si mai rar.

Peter

Hallo Peter,

Arata bine dar serios, Kalter Hund? Eu Kalter Hund stiu o prajitura cu biscuiti si ciocolata, gen salam de biscuiti, nicidecum ceva sarat cu carne...nici pe net nu am gasit-o in alta forma decat dulce :hungry:

Altfel, salutare la toata lumea. Va citesc dar intru rar si postez si mai rar.

Falscher Hase

Peter

Eu = dieta ... :hungry: dar dieta dupa capul meu =)) ...din punctul meu de vedere,cartoful e demonizat pe nedrept =)) ...f. posibil sa gresesc ,dar asta e opinia mea :105: ...eu cred ca,cartoful fiert in coaja sau copt e ok.,o data pe luna ...azi am gasit cartofi de astia,cu cojitza subtire-subtire,astfel incat doar i-am spalat,nu i-am mai curatat..

post-405-14933789191698_thumb.jpg

Pt. huni i-am taiat rondele si prajit,alaturi de piftele/parjoale si snitele...pt. mine i-am copt,direct pe tabla din cuptor

post-405-14933789121069_thumb.jpg

I-am sarat piperat,presarat cu usturoi verde tocat,marar verde tocat ,fulgi de ardei iute si chefir,salatica verde..

post-405-14933789268_thumb.jpg

Bun-bun..me happyy!! =))

Salutare, bucurie si toate cele bune tuturor!

Poate, va rog, sa mi dea cineva link cu o reteta postata de Etaly in care folosea cicolata de la prea multe figurinele sarbatori (Oua de paste/mos craciuni)?

Multumesc

We minunat

Ma bucur sa va vad Stelin si Dany' :105: :-* cu resturi de la un ou de ciocolata gigantic a facut-o si pe asta Eataly https://forum.artaculinara.ro/topic/3739-rich-chocolate-and-almond-cake/ :)

Azi intunericios si urat la noi..azinoapte am visat ca mancam brocoli =)) nu cred ca am mai mancat de cand m-am reintors din Italia ,parca i-am facut lui domnu' Geany atunci si nu i-a placut..asa ca azi am luat la punguta congelat,sa-l trag la tigaie inabusit cu ulei de masline usturoi fulgi de ardei iute,sa vad ce fac,doar pt. je' ... =))

Poza de pe net..

post-405-14935458584765_thumb.jpg

O zi faina tuturor! =))

:hungry:

post-405-14935665237887_thumb.jpg

post-405-14935665299425_thumb.jpg

post-405-14935665356596_thumb.jpg

Nu e rau de loc,dar parca m-asi mai juca putin =))

post-405-14935665415784_thumb.jpg

post-405-14935665488091_thumb.jpg

Chiar mi-a placut,o sa-mi mai fac...

post-405-14935665561409_thumb.jpg

Multumesc Stella si Giani. :hungry: tortul ciocolatos ma inspira mai mult, dar sa vad cu ce inlocuiesc ca nu am faina de migdale..., cu faina de seminte de dovleac cred ca e ok. Chiar mi-a fost de folos ca nu gasisem reteta asta. Merci, mult!

Sa-ti fie de bine Geanny. Eu si picea adoram broccolli (proapata) facut 20 minute la grillul cuptorului incins la 200grade, stropit cu ulei, fulgi de usturoi rasnit, sare.

Imbratisari tuturor!

1 mai fericit!

Multumesc Stella si Giani. :hungry: tortul ciocolatos ma inspira mai mult, dar sa vad cu ce inlocuiesc ca nu am faina de migdale..., cu faina de seminte de dovleac cred ca e ok. Chiar mi-a fost de folos ca nu gasisem reteta asta. Merci, mult!

Sa-ti fie de bine Geanny. Eu si picea adoram broccolli (proapata) facut 20 minute la grillul cuptorului incins la 200grade, stropit cu ulei, fulgi de usturoi rasnit, sare.

Imbratisari tuturor!

1 mai fericit!

Nu, dovleac nu.Dar daca ai nuci sau alune de padure merge.

Uite si asta are 200 gr de ciocolata.

1 mai muncitoresc ,pe balcon :hungry:

post-405-14936341885301_thumb.jpg

Ador cartofeii aia mici cat nucile,si cu un sos din usturoi/ mujdei,+ chefir,smantana,ulei maslinos,piper si marar tocat marunt..

post-405-14936341992418_thumb.jpg