Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Trebuie sa scriu aici, altfel primesc cu facaletul :occasion14:

Cum azi e ultima mea zi de concediu/liber, am fost printre altele si la pesti, si am avut noroc.

post-27-14951038557245_thumb.jpg

post-27-14951038566783_thumb.jpg

Si am pregatit citeceva ptr. gratarit deseara(ceace nu pot arata aici ca iarasi primesc cu facaletul....cred ca imi fac Facebook :thumleft: )

Dar nici ala nu e bun, ca iarasi trebuie sa plateasca amenda..

Peter

Haii maii Pet' ca nu ne bate nimeni!!! :occasion14:

Ce poze frumoase...relax!! :)

La noi e cald, frumos,soare...eu la vesnica dieta asa ca nu am ce sa va arat,mi-am facut de cap la ziua unchiuletului,am gustat din toate inclusiv prajituri :) maine seara avem petrecerea de botez,asa ca o luam de la capat,vai de capul meuuu!!! :thumleft:

:) :love7:

Mai stii?

Mnnee!! :thumleft:

Cat despre pregatiri,bestiale!!! :occasion14: m-ati terminat cu salata aia de cartofi tre' sa fac si eu.. :)

(ceace nu pot arata aici ca iarasi primesc cu facaletul....cred ca imi fac Facebook :thumleft: )

Dar nici ala nu e bun, ca iarasi trebuie sa plateasca amenda..

Peter

Bravo :occasion14: pentru prima parte, pentru a doua esti liber sa faci tot ceea ce doresti

Deci eu astept sa vad toti pestii tai prinsi si gatiti pe facebook. La fel ca Maya sau Adriana,Carmela,Camy,Stella, Alexandru suntem si acolo si aici, asta e locul nostru in care vorbim ce vrem noi, acolo ne mai vede si restul lumii nu ca am avea ceva de ascuns!

P.S. am intrat pe Facebook sa-mi cunosc prima nepoata de la verisoara mea ca mama ei a zis ca nu trimite poze pe mail ca ii e lene, dar cum sunt curioasa ca o pisica...cam cat crezi ca am rezistat??

asta e locul nostru in care vorbim ce vrem noi, acolo ne mai vede si restul lumii nu ca am avea ceva de ascuns!

ba e exact invers, aici ne vede oricine pentru ca oricine de oriunde poate citi,

acolo pot citi doar cei care au un account de Fb, si apoi depinde de setarile fiecaruia, de exemplu ce postez eu vad numai prietenii mei

Si la mine la fel tot numai prietenii! Insa aici intra numai cine stie de noi.

asta e locul nostru in care vorbim ce vrem noi, acolo ne mai vede si restul lumii nu ca am avea ceva de ascuns!

ba e exact invers, aici ne vede oricine pentru ca oricine de oriunde poate citi,

acolo pot citi doar cei care au un account de Fb, si apoi depinde de setarile fiecaruia, de exemplu ce postez eu vad numai prietenii mei

:P

Mie, imi face placere sa intru pe arta si sa citesc, sa ma inspir din retele postate, si sa vad ce mai faceti. Placerea asta o am de pe vremea lui "culi", si-mi pare rau ca forumul nu e asa activ cum era inainte. FB am ,dar nu-i prea folosit, mai sterg praful pe-acolo, dar rar.

Un sfarsit de saptamana placut tuturor!

:hug:

+1 :P

Crezi ca pe Facebook citeau atiti? Numai ca exemplu, nu m-am gandit la altceva...

post-27-14952597548755_thumb.png

Daca vrei iti explic eu deosebirea dintre Facebook si AC. :-*

Peter

La mine e exact invers.Chiar daca aici intra oricine, putini stiu cine este in spatele numelui Eataly(asta daca nu iei la puricat postarea cu artistii).

Si cum bine stiti scriu mai multe aici(poze, confesiuni, sentimente, fixatii, greseli gramaticale si non :P ).

Deci mie mi s-a intamplat sa caut cu google o reteta stiam sigur ca de la voi o stiu si m-a trimis la arta culinara doina, e una cu un blog, se pare vizitat, asa ca am retinut ca de-acum sa scriu ceva legat strict de voi, cum ar fi salata de dovlecei a Adrianei sau prajitura cu prune sau alte fructe a lui Eataly. Altfel, in cel mai bun caz ma trimite la blogurile voastre. La asta m-am referit ca aici nu intra sa citeasca decat cei care vor sa stie si ce mai faceti voi.

:P

+1 :-*

Crezi ca pe Facebook citeau atiti? Numai ca exemplu, nu m-am gandit la altceva...

Unbenannt.png

Daca vrei iti explic eu deosebirea dintre Facebook si AC. :P

Peter

Teoretic pe facebook un subiect public poate fi văzut numai într-o singură zi de atîția cîți au vizualizat subiectul ăla aici :P forumul este că vrei să intri și faci acțiunea asta, pe facebook, vrei- nu vrei, unele subiecte îți apar în fața ochilor și tot vrei- nu vrei cîteodată faci click pe ele. E adevărat că fiind afișate cronologic pe facebook, noutatea rămîne în urmă, dar și acolo se pot reactiva subiecte care iar beneficiază de vizibilitate. Facebook-ul și forumurile sînt diferite și oarecum complementare, după părerea mea, ideea că e bine să scrii sau să fii activ pe forum și pe facebook nu, că ”te vede lumea”, nu are niciun suport. Pe forum poți să ai o identitate mai ascunsă, dar asta nu înseamnă că nu ești tot tu și că ești mai discret decît dacă afișezi ceva public pe facebook sub numele real :hug: Și nu e cazul nimănui în mod special, stați liniștiți, doar gîndiți-vă la asta :P

Scuzati absenta :P ocupeishan' rau :hug:

Poze de la pregatire pt. petrecerea de botez a verisoarei mele ...sa nu va asteptati la poze cu mine,ca eu nu stau la poznat' dar ma vad pe undeva prin fundal :P

post-405-14954511589843_thumb.jpg

Ale'...

post-405-14954511843953_thumb.jpg

Azi avem saptamana altfel incat am fost la tati la unitate :P

post-405-14954511654324_thumb.jpg

post-405-14954511920666_thumb.jpg

Mainile' sus!! :P

post-405-14954511784801_thumb.jpg

:-*

post-405-14954511716952_thumb.jpg

Doi "domnuci", cum zicea bunica-mea... Si, Ale ce-a crescut de cand nu l-am vazut, si tot frumusel.

Ma bucur ca te-am revazut si pe tine, chiar daca in "fundal" :pupic:

Doi "domnuci", cum zicea bunica-mea... Si, Ale ce-a crescut de cand nu l-am vazut, si tot frumusel.

Ma bucur ca te-am revazut si pe tine, chiar daca in "fundal" :pupic:

:hug: :pupic:

Daa!! a crescut,dar tot copilaros e...azi au facut intrecere in saci :lol:

post-405-14955565421161_thumb.jpg

In rest soare frumos,cald pe la noi ...

Mai Geanny, da' ce barbati eleganti si seriosi ai! Cel putin Ale' e atata de patruns de moment...

In sac, e tot copilul de-l stim!

Sa va traiasca si sa va bucurati mereu de el! Frumusel-foc! Seamana cu tata-sau!

Mda'! Ale era ''patrus de moment'' fiindca nu statea sa-i faca tacsu' freza,apoi era bumbos,ca lui nu-i place freza lui :pupic: ..fitze,bre' :lol:

Merci oricum Zoazo,ma bucur sa te revad,voi ce mai faceti?! Stefan? sunteti bine,sanatosi?! :hug: :-*

O zi faina tuturor! :pupic:

Mda'! Ale era ''patrus de moment'' fiindca nu statea sa-i faca tacsu' freza,apoi era bumbos,ca lui nu-i place freza lui :pupic: ..fitze,bre' :lol:

Merci oricum Zoazo,ma bucur sa te revad,voi ce mai faceti?! Stefan? sunteti bine,sanatosi?! :hug: :-*

O zi faina tuturor! :pupic:

Da, Geanny, bine in general! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifServiciu-casa...Aseara am picat impuscata pe la 9 seara.

Caut un diabetolog care sa aiba contract cu Casa de Sanatate, sa-l inscriu pe Stefan in programul gratuit! Cred ca tot la prietena mea din Galati vom ajunge.Asa ca va trebui sa-mi iau o zi de concediu, s-ajungem la ea, sa-l ia in evidenta...Greu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Pagina 2017, anul...????

Woow, ce fain! Eu am 40 mesaje / pagina si-s la 1009 pagini!