Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ai ai ai! diabet...o sa fie greu cu gatitul,trebuie regim ,sa-mi spui si mie detalii despre ce o sa spuna medicul in legatura cu asta(si tata are ..stii tu!..)Multa sanatate!

Caut un diabetolog care sa aiba contract cu Casa de Sanatate, sa-l inscriu pe Stefan in programul gratuit! Cred ca tot la prietena mea din Galati vom ajunge.

Zozo, ma bag si io in vorba: tata a fost insulino-dependent ani buni! iar dr care l-a luat in evidenta ptr tratament, fel de fel de analize, interventii chirurgicale era din orasul de domiciliu. un diabetic tb sa aiba o relatie buna si stransa cu dr sau. tb sa se vada destul de des, sa-l tina sub observatie permanenta si asta ar fi cam greu daca nu sunt ambii in acelasi oras. ptr tata a fost in interesul lui sa aiba dr aproape.

poate ar fi bine sa va recomande dr de familie pe cineva, trebuie sa cunoasca.

sanatate multa! tu esti bine sau esti mai mult cu grija celorlalti? s-au terminat pb la serviciu?

Ooff, asta cu medicul de familie...E o poveste lungă și grea! Nu-i nici locul, nici momentul! Diabetul lui Ștefan de...1,4-1,7 glicemia.Nu e insulino-dpendent, ia Siofor 1000 de doua ori pe zi. Regim? Ăsta nu mănâncă nimic! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Știu, Motzulina, că tre să fie din oraș, dar...iar nu-i locul și momentul să dezvolt! Pe scurt: nu le pot face eu singură pe toate!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Oricât aș vrea să pot!

Vă mulțumesc pentru grijă și sfaturi !

asta e locul nostru in care vorbim ce vrem noi, acolo ne mai vede si restul lumii nu ca am avea ceva de ascuns!

ba e exact invers, aici ne vede oricine pentru ca oricine de oriunde poate citi,

acolo pot citi doar cei care au un account de Fb, si apoi depinde de setarile fiecaruia, de exemplu ce postez eu vad numai prietenii mei

:pupic:

+1 :P

Crezi ca pe Facebook citeau atiti? Numai ca exemplu, nu m-am gandit la altceva...

post-27-14952597548755_thumb.png

Daca vrei iti explic eu deosebirea dintre Facebook si AC. :pupic:

Peter

Teoretic pe facebook un subiect public poate fi văzut numai într-o singură zi de atîția cîți au vizualizat subiectul ăla aici :hug: forumul este că vrei să intri și faci acțiunea asta, pe facebook, vrei- nu vrei, unele subiecte îți apar în fața ochilor și tot vrei- nu vrei cîteodată faci click pe ele. E adevărat că fiind afișate cronologic pe facebook, noutatea rămîne în urmă, dar și acolo se pot reactiva subiecte care iar beneficiază de vizibilitate. Facebook-ul și forumurile sînt diferite și oarecum complementare, după părerea mea, ideea că e bine să scrii sau să fii activ pe forum și pe facebook nu, că ”te vede lumea”, nu are niciun suport. Pe forum poți să ai o identitate mai ascunsă, dar asta nu înseamnă că nu ești tot tu și că ești mai discret decît dacă afișezi ceva public pe facebook sub numele real :lol: Și nu e cazul nimănui în mod special, stați liniștiți, doar gîndiți-vă la asta :D

Povesti. Oricine isi poate face un cont, indiferent unde, sub orice nume. Ca o fi ala real sau ala dorit la momentul respectiv, nu conteaza. In plus, FB nu implica ca acolo esti cu numele real sau cu identitatea reala. Lumea virtuala e plina de surprize. Asa ca, cred eu, nu ezista motiv ca sa scrii ceva, undeva si sa nu scri, acelasi lucru in alta parte, indeferent sub ce nume.

Asta lasand la o parte ca multa lume nu stie cu ce se mananca FB, ca sa zic asa si sa raman si in "sfera"... :-*

Din punctul meu de vedere, daca nu te iei de par cu unii si altii pe motiv de politica, sport, parenting sau religie, nu imi pare o problema!

reciclarea resturilor - doua linguri tocana de ficat cu ceapa, o mana paste fierte, un ou ratacit prin frigider, peperoncino si cina-i gata, sa cinam (numai sa nu o numiti carbonara, ca n.are nici in clin nici in maneca ????)

post-142-14957326590233_thumb.jpg

reciclarea resturilor - doua linguri tocana de ficat cu ceapa, o mana paste fierte, un ou ratacit prin frigider, peperoncino si cina-i gata, sa cinam (numai sa nu o numiti carbonara, ca n.are nici in clin nici in maneca ????)

post-142-14957326590233_thumb.jpg

Bun asa! Bravo!

Daa! si pt. cine trebuie sa manance nesarat,gustul picant si ierburile aromatice sunt o buna solutie .
Asa e cum zici Geany, plantele aromatice inlocuiesc foarte bine sarea si dupa o perioada nici nu ti se pare mancarea ca ar fi fara sare.

Mie imi plac f. mult ca ma obisnuisem din Italia,dar hunii nu vor,se iau dupa tacsu' :hug: domnu' Geany le spune parfumuri si ca strica mancarea :pupic: nu-i plac asa ca nu pot folosi ...

La noi a fost cald frumos,am spalat lenjeriile,dar acum s-a innorat si a inceput sa ploua... :pupic:

fetelor va pup pe toate!

:rolleyes: B) Imi e dor de voi fetelor!! ;)

La noi nici nu poua nici nu sta,mi-am pus primii castraveciori pe anul asta ,cu bucati de pepene la murat pe balcon,azi avem la resteurant' banchetul de sf. de clasa a patra B) asa ca am treaba multa!! B)

Va pup!!! :floare:

Daa!! draga Dex',iaca poze mai vechi cu Ale de pe forum...

post-405-14969461460202_thumb.jpg

post-405-14969461550973_thumb.jpg

post-405-14969461900494_thumb.jpg

post-405-14969462001743_thumb.jpg

post-405-14969462085999_thumb.jpg

Si iaca-l acum,trageti voi concluzii :floare: aici cu doamna

post-405-14969462176944_thumb.jpg

Cu bicutza(ca avenit si ea la banchet ,domnu' Geany e de scarbici')

post-405-14969462255933_thumb.jpg

post-405-14969462343508_thumb.jpg

dansam trenuletul

post-405-14969462419796_thumb.jpg

Am vrut sa-l ajut sa-i tai eu cu cutitul,mi-a dat viteza in momentul unu' ''vreau singur''... ;)

post-405-14969462561449_thumb.jpg

:rolleyes:

post-405-14969462726277_thumb.jpg

Mda'!! recunosc am un pic de melancolie blegoasa,puii zboara!! B)

Geany, baiatul asta al tau parca e clona lui ta-su! O fi semanand cu tine la fire, dar la fata si miscari .... Bravo pentru sfarsitul clasei a patra, gata, de-acum incepe sa se uite dupa fete mai serios! :rolleyes:

Geany, baiatul asta al tau parca e clona lui ta-su! O fi semanand cu tine la fire, dar la fata si miscari .... Bravo pentru sfarsitul clasei a patra, gata, de-acum incepe sa se uite dupa fete mai serios! :rolleyes:

Sarumana' :floare: B) ...daa!! e tacsu' tot ;) ...dar s-a pastrat inca f. copilaros,ii place inca sa se joace cu pusti si soldatei cu lego si masinute,dar joaca si fotbal cu baietii,ii place sa fie portar si e inca unul f. bun,apara f. bine B)

In rest la noi azi intunericios si racorica (ca dupa ploaie,ca ieri a plouat)ne-a dat doamna liber pe azi asa ca azi suntem acasa,spusese domnu' Geany ca azi e zi de pizza,deci de nu s-or razgandi asta o sa le fac ,si cam atat...

O zi faina tuturor! B)

Pui inceput ca aici https://forum.artaculinara.ro/topic/432-pollo-alla-cacciatora/ apoi dat la cuptor cu ceva ciupercute si masline

post-405-14970912019372_thumb.jpg

Dupa un timp la cuptor stropit cu vin

post-405-14970912137348_thumb.jpg

Si la final

post-405-14970912205828_thumb.jpg

Si o placinta,cu cas framantat,initial am vrut sa o fac cu piper ceapa verde si marar verde tocat,sarata,apoi m-am razgandit,nu am mai pus ceapa piper si marar ci am pus putin zahar si stafide,a iesit cam ca o pasca,daca faceam poale-n brau era mai painoasa asa..in fine asta e

post-405-14970912081681_thumb.jpg

post-405-14970937919377_thumb.jpg

post-405-14970937854142_thumb.jpg

Geany, m-ai dat gata... super arata placinta. S-aveti pofta!

Iar de Ale, ce sa mai zic?! Un frumos! Sa-ti traiasca!

Merci mult draga Milli! :( :(

E vara e cald am mai vazut o idee faina :71: umplutura cu smantana ,ceapa ,sunculita si cascaval razuit (cam ca la tarta flambee a lui Maya https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1413-tarte-flambee/) dar mai usor de executat pe felii de paine...

http://www.youtube.com/watch?v=z0D4GQWMkbM

Urmeaza sa o comit si eu cat de curand :( mai multe detalii aici...sau cautati cu Flammkuchen toast :(

Helo hello

N-am dat bir cu fugitii dar am avut o perioada mai "plina"

pe 1 iunie, de ziua copiilor, faceam ultimul concert.

Deocamdata sunt in vacanta ( la care am dreptul dupa un an de munca) dar de la 1 iulie, intru in clubul "vacanta mare" adica pensionarea

Fiimea lucreaza de la 1februarie,s-a mutat impreuna cu frendul

O pagina se deschide,alta se termina in cartea vietii

Sper sa tina mult si bine, si sa fimsanatosi cu totii

Va-mpupez cu drag

Gianino, ce flacau mare ai.

Il mai vad in pozele cu tatal sau pe FB...fotocopie, nu altcva

Numai bine tuturor si o vacanta binemeritata scolerilor, siparintilor lor