Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Va salut si va imbratisez cu drag pe toti, sa aveti o primavara (si nu numai) minunata!

Adevărat a înviat!

Vă salut și vă îmbrățișez cu drag pe toti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

La noi racoros-intunericios,am facut un bors de fasole cu ceapa verde,loboda,cimbru,leustean :thumleft:(am parcat sarmalele in congelator pana la inaltare :rolleyes: )

Daca vorbiti de meteo, asta.i situatia in Maramu

post-142-14926220740662_thumb.jpg

Frig si viscol

(scuzati poza "pixelata" de plasa de la geam, pe dealuri s.a asternut bine, dar nu se vede nimic din causa cetzii)

Daca vorbiti de meteo,

in gara la Buzau

post-100-14926680825097_thumb.jpg

post-100-14926681067618_thumb.jpg

si-n curtea prietenei mele, la Focsani

post-100-14926681221516_thumb.jpg

#rezist

:occasion15:

Ma gandesc sa-mi bag florile din jardiniere in casa, unde e o racoare placuta, azi noapte mi-am pus hanoracul peste pijama si mi-am tras gluga in cap!

Dar macar nu-s sub 0 grade!

P.S. Nimic glorios azi!

Si la noi ninge!(podul narcisa,unde locuiesc eu...poza nu-mi apartine...e de pe facebook :occasion15: ..pe principiul`` -Ai vazut ba ca ninge afara?!...-Nu ba`,da-mi un link si mie sa vad!`` :pupic: )

post-405-14926690538251_thumb.jpg

A nins fulguit toata noaptea, "totu.i alb pe camp, pe dealuri, imprejur, in departare" doar pe strazile din centru.i aparaie (imi trebuia o rima ????), vant rece in rafale si frig... Brrr...

Hristos a înviat și sărbători fericite în a doua zi de Paști! cine merge la udat? (obicei ardelenesc)

Nu mai merge nimeni la stropit, (nici copiii nu mai merg in dimineata de Paste dupa oua rosii - in tetz, cum se spune prin Maramures) cel putin in satucul meu n.a fost nici o miscare de asta :occasion15:

Deprimant! Eu mi-am bagat jardinierele in casa aseara, ca tot n-am caldura ca s-a spart teava RADET-ului, acum e soare si 4 grade, dar la noapte zice ca 0 sau -2 grade depinde unde te uiti! Daca eu lipsesc we nu e cazul sa joc poker daca inghetaa sau nu florile mele!

La noi ninge fara oprire :occasion15:

Asa arata centrul ieri,nu mai stiu azi,dar de nins ninge la fel...

post-405-14927579429876_thumb.jpg

Cica asa a fost surprins iepurasul de paste :pupic:

post-405-14927579496298_thumb.jpg

Mda, cred Geany trage niste fasole cu afumatura sau pomana porcului sa fie in ton cu vremea! :occasion15:
Haoleeooo! taci cu fasolea,ca-mi faci o pofta!! :occasion15: dar nu cred ca vor hunii ca abea am avut bors de fasole :pupic:

La noi ninge fara oprire :occasion15:

Cica asa a fost surprins iepurasul de paste :pupic:

Deprimant, dar ce poze frumoase ai facut!

Iepurasul si lalelele, treaca mearga, dar ce ne facem cu merii, prunii si gutuii, care erau in floare?

Cred ca ne stergem pe bot de fructe anul asta...

La noi ninge fara oprire :hug:

Cica asa a fost surprins iepurasul de paste :-*

Deprimant, dar ce poze frumoase ai facut!

Iepurasul si lalelele, treaca mearga, dar ce ne facem cu merii, prunii si gutuii, care erau in floare?

Cred ca ne stergem pe bot de fructe anul asta...

Pozele nu-mi apartin(sunt de pe facebook :occasion15: )am specificat, dar postarea e pe pagina anterioara :-* ....dar asa e,radem noi,glumim,ca sa mai facem haz de necaz,dar ``scroafa-i moarta-n popushoi' ''ar fi spus bunica mea,d-zeu sa o ierte, :hug: la noapte spuneau la radio ca se vor inregistra si temperaturi de -10 grade :-* la noi abea acum s-a oprit ninsoarea dar bate un vant puternic si rece si e intunericios asa...zi de stat in casa...am copt o negresa,dar ca sa ma joc,o tai in 2 si o insiropez si-i pun o crema vanilie-lamaie la mijloc,asta asa ca sa ma mai joc si eu putin (eu nu ma ating ca nu am voie iar sunt la dieta :pupic: )

Pai daca fasole au avut, trage-le o varza!

In unele regiuni or sa scape pomii, ca n-au scazut temperaturile chiar foarte mult, dar in partea in care a nins si se lasa gerul, o sa fie jale.

Si varza am avut de curand :occasion15: ,ce-i drept am la congi un carnat de ala fain semiafumat si niste ceafa,poate in we. le scot,deocamdata nu radeti,ca stiti ca eu cu cofetareala nu prea ...

post-405-14927654893177_thumb.jpg

Lipsa de ocupatie..de' :pupic:

Neata si de la mine. Azi liber, am voie sa ma destrabalez prin bucatarie. :pupic:

Mohorit si intunericios pe afara. Tortul e gata.

Azi un sparanghel tip cordon bleu cu cartofi pe aburi si un sos hollandaise.

Un WE frumos va doresc. :hug: :occasion15:

Peter

Afara ninge-ploua, in casa focul trosneste-n soba si eu am chef sa ma laud ????

Salata de vinete

post-142-14929353333498_thumb.jpg

Salata boeuf

post-142-14929354271526_thumb.jpg

Edit ca am uitat de ouale vopsite

post-142-14929355905005_thumb.jpg

Mama, cand am nevoie de decoratii te chem! Daca vezi creatiile mele, ma trimiti la gradinita, nu ca tine!