January 13, 20206 yr comment_258983 Neatza! Ce trist e ce s-a intamplat cu Cistina Țopescu. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca acolo unde a ajuns! Report
January 13, 20206 yr comment_258992 Buna ziua La mine bate furtuna Brendan. A trecut tura de dimineata, acum asteptam tura de ora 3. Pe M7, aproape de iesirea catre Universitatea din Limerick, e o trambulina. In mijlocul ulitei. Only in Ireland! Am auzit de Cristina Topescu. Odihneasca-se in pace! Nu pot sa cred: sa n-o caute nimeni atata vreme!?! Trist ca a murit atat de tanara, trist ca a murit singura, trist ca n-a intrebat nimeni de ea 2 saptamani Report
January 13, 20206 yr comment_258995 Hello! Sper ca aveti un inceput de saptamana bun.La mine astazi e zi de recuperare. Am avut o vreme tare primavaratica peste weekend asa ca numai pe afara am stat. Am mers in parc, am facut kilometrii, chestii din astea.Azi e cu 10C mai frig ca ieri asa ca bag ceai si poate imi fac putin curaj sa ies vreo jumatate de ora pe afara la pranz. ( Sa nu va inchipuiti ca e ger- doar in jur de 7C si cer innorat). Report
January 13, 20206 yr comment_258999 Dimineata a fost rece si ceata groasa, dar la pranz a iesit soarele si sau facut 8 grade! Sper sa nu vina zapezile in martie si aprilie! Report
January 13, 20206 yr comment_259002 Buna ziua La mine bate furtuna Brendan. A trecut tura de dimineata, acum asteptam tura de ora 3. Pe M7, aproape de iesirea catre Universitatea din Limerick, e o trambulina. In mijlocul ulitei. Only in Ireland! Am auzit de Cristina Topescu. Odihneasca-se in pace! Nu pot sa cred: sa n-o caute nimeni atata vreme!?! Trist ca a murit atat de tanara, trist ca a murit singura, trist ca n-a intrebat nimeni de ea 2 saptamani My thoughts exactly... Cu o sora si un frate sa nu intrebe nimeni de ea 2 saptamani...si eu inca mai credeam in naivitatea mea ca , totusi, la noi in tara nu a ajuns inca fenomenul asta. Sa mori singur si uitat si sa fii descoperit abia dupa saptamani. Aici isi pune lumea intrebari doar cand incepe sa miroase... Report
January 13, 20206 yr comment_259004 Buna ziua La mine bate furtuna Brendan. A trecut tura de dimineata, acum asteptam tura de ora 3. Pe M7, aproape de iesirea catre Universitatea din Limerick, e o trambulina. In mijlocul ulitei. Only in Ireland! Am auzit de Cristina Topescu. Odihneasca-se in pace! Nu pot sa cred: sa n-o caute nimeni atata vreme!?! Trist ca a murit atat de tanara, trist ca a murit singura, trist ca n-a intrebat nimeni de ea 2 saptamani My thoughts exactly... Cu o sora si un frate sa nu intrebe nimeni de ea 2 saptamani...si eu inca mai credeam in naivitatea mea ca , totusi, la noi in tara nu a ajuns inca fenomenul asta. Sa mori singur si uitat si sa fii descoperit abia dupa saptamani. Aici isi pune lumea intrebari doar cand incepe sa miroase...D-zeu sa o odihneasca draga Laponel',nu vreau sa vb. cu pacat,dar cred ca aceasta izolare a ei a fost si voita,s-a spus la tv. cel putin ca avea perioade cand nu voia sa raspunda la telefon,avem si noi in familie o matusa tot asa singura si daca o suni uneori e bucuroasa de telefon dar alte ori nu raspunde nimanui pt. o perioada lunga de timp,si la usa daca te duci nu da drumul dar lumina e aprinsa,apoi cand revine daca o intrebi spune ca a fost plecata,daca-i spui ca ai vazut lumina spune ca poate era ocupata si oricum nu trebuie sa dea explicatii etc...i-am explicat toti de mai multe ori ce se poate intampla,sper ca dupa ce vede si acest caz sa-i dea de gandit . Report
January 13, 20206 yr comment_259005 Da, s-ar putea sa ai dreptate. Cine stie cu ce demoni si tristeti se lupta si ea saraca Oricum o dai, tot trist e...a fost totusi un om foarte apreciat de televiziune, ma gandesc ca avea multi amici. Dar...na, cand te gandesti la oameni faimosi gen Robbin Williams, cine ar fi spus ca este depresiv? Nimeni nu stie ce poate fi in sufletul omului... Report
January 13, 20206 yr comment_259006 Draga Laponel,numai ea si stie ce a trait si ce era in sufletul ei! Dar oarecum legat de subiect(iar va tin la povesti),dar pt. mine a fost o lectie de viata ,si chiar vreau sa va impartasesc si voua ,revin iar si din nou la doamna mea din Italia,si ea cand am cunoscut-o eu era ramasa singura,ca tocmai ii decedas sotul,copii nu a avut niciodata restul toti decedati demult(parinti surori si un frate),dar s-a inconjurat de prietene,mereu dadea telefoane si primea telefoane,uneori era obosita si nu avea chef dar statea cu cate o prietene la telefon ore vb. despre orice din viata de zi cu zi,organiza partide de carti la care oferea bauturi si aperitive...eu eram subreta vb. lui Stelin' cu cordeluta pe cap si sortulet apretat chemata cu clopotzelul ,si avea cu mare grija notat in carnetel zilele fiecareia de nastere si le felicita si cumpara mici cadouri mizilicuri,si de sarbatori nu mai spun si din cand in cand organiza dineuri in sufragerie unde scotea argintaria si paharele vechi de cristal si etc...eu aveam doj' si ceva de ani,si cand am intrebat-o de ce la acea varsta(84 de ani avea pe atunci) se mai complica cu asa ceva,ea mi-a spus o vb. f. mare pe care nu am sa o uit niciodata,a zis'' Gioia bella( in traducere bucurie frumoasa asta eram io' ) prietenia esta precum o floare,trebuie sa o ingrijesti sa o uzi,sa-i acorzi atentie si iubire ..ceea ce oferi pana la urma cam aia e ceea ce primesti in schimb .... Report
January 13, 20206 yr comment_259007 prietenia este precum o floare, trebuie sa o ingrijesti sa o uzi, sa-i acorzi atentie si iubire ..ceea ce oferi pana la urma cam aia e ceea ce primesti in schimb .... Tare frumos spus si mare adevar! Report
January 13, 20206 yr comment_259008 prietenia este precum o floare, trebuie sa o ingrijesti sa o uzi, sa-i acorzi atentie si iubire ..ceea ce oferi pana la urma cam aia e ceea ce primesti in schimb .... Tare frumos spus si mare adevar! Asa consider si eu draga Woaw'!...inutil sa va mai reamintesc,ca v-am povestit ,ca eu la inceput am crezut ca acel loc de munca imi mananca zilele si nervii,si invidiam fetele care aveau doamne ''normale'' ''obisnuite'' ...acum nu asi mai schimba acea experienta pt. nimic in lume,jur pe rosu Report
January 14, 20206 yr comment_259011 Cat adevar si in acest articolas...https://www.viorelilisoi.ro/trist-se-moare-in-singuratate/?fbclid=IwAR2m-KybrBdR695-zjQnHlYs-jwcR7pEq0HfzZe5KteIlxNHfIbLm_0SnvU Si da, geany, prietenia sau, mai bine spus, iubirea, in orice forma a ei, trebuie hranita. Dar, e o floare care are mereu nevoie de doi gradinari care nu trebuie sa o hraneasca amandoi in acelasi timp...atata timp cat insa doar unul din ei o face, floarea aceea nu va rezista. Iubirea nu este o one way street...Mai pun un alt articol care ma bucura tare tare pentru ca imi oficializeaza oarecum ( asta e, cu totii avem nevoie de confirmari mai mult ori mai putin oficiale) credinta mea dintotdeauna, de cand am invatat sa scriu, adica. https://www.businessinsider.com/handwriting-helps-you-learn-2014-12?r=DE&IR=T O zi faina sa aveti! Report
January 14, 20206 yr comment_259012 Hello, hello! Azi am umblat hai hui, cu mama la banca si apoi la o colega, asa ca desi ma trezisem cu chef de curatenie, am amanat-o pe maine. Ma bag la filme si leneveala ca doar sunt in concediu. Sa avem o zi frumossa! Va trimit o raza de soare ca e minunat afara! Report
January 14, 20206 yr comment_259013 Hey, hey, girl! Atunci profita la maxim de orice minutel de concediu, pentru ca meriti!Eu de saptamana trecuta tot aman curatenia Nu am nici un chef. Aseara am avut niste momente speciale, iar. Ma duc la bucatarie si arunc o privire pe geam ca sa vad in zare ( era deja noapte) cum cerul era rosu rosu si parca pulsa. Primele ganduri au fost ceva de genul: vine cutremur, fenomen meteo nou, extraterestrii, atac nuclear? Dimineata se lamuri misterul. Furnalul unei rafinarii din apropiere a avut niste defecte tehnice si a eliberat necontrolat gaze care au ars cu ditamai palalaia , ceea ce a nelinistit pompieri, politie, fortele oficiale de orice fel si locuitorii din 4 orase. Mi-am adus instantaneu aminte de Cernobal, de serial, pe care nici acum nu am avut puterea sa il vad pana la final... Report
January 14, 20206 yr comment_259019 Cat adevar si in acest articolas...https://www.viorelil...lxNHfIbLm_0SnvU Si da, geany, prietenia sau, mai bine spus, iubirea, in orice forma a ei, trebuie hranita. Dar, e o floare care are mereu nevoie de doi gradinari care nu trebuie sa o hraneasca amandoi in acelasi timp...atata timp cat insa doar unul din ei o face, floarea aceea nu va rezista. Iubirea nu este o one way street...Mai pun un alt articol care ma bucura tare tare pentru ca imi oficializeaza oarecum ( asta e, cu totii avem nevoie de confirmari mai mult ori mai putin oficiale) credinta mea dintotdeauna, de cand am invatat sa scriu, adica. https://www.business...14-12?r=DE&IR=T O zi faina sa aveti! Aia e prietenie speciala, ceva foarte rar. Eu recunosc ca uneori obosesc sa tot fiu cea care intreaba de sanatate, initiaza intalniri. Dar imi dau seama ca ce fac e pentru mine. Ma simt bine sa am amici in vizita si sa vorbim vrute si nevrute.Macar vin cand ii chem si nu cauta scuze sa ma evite Aseara am avut niste momente speciale, iar. Ma duc la bucatarie si arunc o privire pe geam ca sa vad in zare ( era deja noapte) cum cerul era rosu rosu si parca pulsa. Primele ganduri au fost ceva de genul: vine cutremur, fenomen meteo nou, extraterestrii, atac nuclear? Dimineata se lamuri misterul. Furnalul unei rafinarii din apropiere a avut niste defecte tehnice si a eliberat necontrolat gaze care au ars cu ditamai palalaia , ceea ce a nelinistit pompieri, politie, fortele oficiale de orice fel si locuitorii din 4 orase. Mi-am adus instantaneu aminte de Cernobal, de serial, pe care nici acum nu am avut puterea sa il vad pana la final... Apoi nu stiu ce se intampla: cutremure in Porto Rico, vulcan care a erupt in Philippine, tragedia cu Iranul. Oare sunt semne? Si la final: buna dimineata! Sunt deja la a 2a cafea a zilei. Astazi vremea e ca si ieri- ceata, gri dar 6C. Pe dupa- amiaza se anunta ceva ploaie. O sa vedem cata. Report
January 14, 20206 yr comment_259025 Nu stiam unde sa pun acest text preluat, dar pentru ca nu e in imagini vi-l pun aici....have fun! Preluat ))))) ”Trebuia să mă duc la ginecolog la sfârșitul săptămânii, dar am primit în dimineața asta un telefon de la biroul medicului, mi s-a zis că am fost reprogramată pentru azi la ora 9:30. Abia terminasem să pregătesc pe toată lumea pentru școală și serviciu, și era în jur de 8:45. Drumul către cabinetul ginecologului dura cam 35 de minute, așa că nu prea aveam mult timp la dispoziție. Așa cum fac multe femei, îmi place să fac un efort în plus în ceea ce privește igiena când vine vorba de astfel de vizite, dar de data asta nu mai aveam timp să fac ceea ce făceam de obicei. Așa că am alergat sus, mi-am aruncat pijamalele, am luat prosopul care era lângă chiuvetă, și m-am spălat bine în acea zonă pentru a mă asigura că măcar sunt prezentabilă… Apoi am aruncat prosopul în coșul cu rufe murdare, am băgat câteva rufe la spălat, am sărit în mașină și am alergat să prind programarea. Așteptam doar de câteva minute când am fost deja chemată. Știind ce urmează, m-am urcat pe masă, m-am uitat într-o parte și mi-am imaginat că sunt pe undeva prin Paris, sau orice alt loc care e la mulți kilometri distanță. Am fost foarte surprinsă atunci când medicul mi-a zis: ,,Oh, doamne, dar văd că te-ai pregătit mult pentru întâlnirea noastră, nu?” Nu am răspuns. După programare, am răsuflat ușurată și am mers acasă. Restul zilei a fost perfect normal… Am făcut cumpărături, curățenie, gătit. Apoi, după școală, când fiica mea de 6 ani se juca, m-a strigat din baie: ,,Mami, mami, unde mi-e prosopelul?” I-am zis să ia un altul din dulap. A răspuns: ,,Nu, am nevoie de ăla neapărat, era lângă chiuvetă. Aveam în el tot sclipiciul, l-am pus acolo de dimineață ca să mă joc cu el când mă întorc”. Nu mă mai duc în viața mea la acel doctor!” Report
January 14, 20206 yr comment_259026 Nu stiam unde sa pun acest text preluat, dar pentru ca nu e in imagini vi-l pun aici....have fun! Mi-am adus aminte de o colega. Cica a mers cu cel mic la pediatru- doctor chipes. Si ea s-a aranjat un pic si cand a vorbit cu el incerca sa fie glumeata, relaxata si detasata.Cand a iesit sa mearga la masina, a observat ca avea bluza patata si mai avea si niste crackers de care ii dadea copilului atasati la esarfa.A pus capul in pamant si a plecat repede din zona. Eu sunt de parere ca pe doctori de fapt nici nu ii intereseaza chestiile de care suntem noi preocupate Report
January 14, 20206 yr comment_259027 Hi hi hi! stiu si eu una...O tipa se duce la ginecolog,ciocaneste la usa,intrati!,i se raspunde,buna ziua,buna ziua,ii raspunde un barbat imbracat cu un halat...tipa f. emotionata il intreaba? pot sa ma dezbrac?!..da puteti! i se raspunde...pot sa ma urc pe masa?! intreaba ea...da puteti! ii raspunde ...asteapta ea asteapta,si intreaba ,si acum ce urmeaza domnule doctor?...habar n-am! ii raspunde omul,io-s zugravul! ... Report
January 15, 20206 yr comment_259038 Ce liniste aici....azi m-am apucat de aruncat lucruri inutile si dupa ce am umut vreo 3 sarsanale am gasit niste reviste nepuse la locul lor....aici sigur ar veni Moatza sa ma ajute sau macar sa rasfoiasca dosarele...deci... Edited January 15, 20206 yr by mino Report
January 15, 20206 yr comment_259039 aici sigur ar veni Moatza sa ma ajute sau macar sa rasfoiasca dosarele...deci... iti par eu mai organizata sau...? hello, hello, ceata, promoroaca si -4C la mine, nu-mi prea place.a doua saptamana singura la birou, colega a facut o boala de-asta cu bube, de copii, sper sa ma ocoleasca norocul.deci ocupata, incheiere de luna, de an, de-ale mele.glorie, ura si la gara! io am ajuns deja Report
January 15, 20206 yr comment_259040 aici sigur ar veni Moatza sa ma ajute sau macar sa rasfoiasca dosarele...deci... iti par eu mai organizata sau...? hello, hello, ceata, promoroaca si -4C la mine, nu-mi prea place.a doua saptamana singura la birou, colega a facut o boala de-asta cu bube, de copii, sper sa ma ocoleasca norocul.deci ocupata, incheiere de luna, de an, de-ale mele.glorie, ura si la gara! io am ajuns deja Organizata nu stiu, dar curioasa sigur esti! Cu ocazia asta in timp ce asez foile le mai si citesc. Report
January 15, 20206 yr comment_259045 Hello si din Sibiu!La noi a inghetat o ceata deasa peste oras, de 3 zile am tot asteptat soarele. Parca nici sa vorbesc nu mai stiam. Acu' e bine ca s-a luminat si-s asa de frumosi pomii albi, cu promoroaca! In rest munca multa, da' nu-i bine sa ma plang. Bine ca e! Report
January 15, 20206 yr comment_259048 Buna si de la mine, fete! Aveam un topic unde ne povesteam chestiile de bine, parca, nu? Ia sa bem noi o turceasca. Aveti grija dupa aia sa nu va apucati sa dansati din buric asa, necontrolat Care aveti timp de-o mocca si de-o cioaca? @ Geany, mi-ai adus aminte de unul mai tampitel, asa: Doua surori s-au trezit cu sudori pe ele pentru ca au visat ca au fost violate. A doua zi, sudorii au recunoscut totul. @ Wowy: Hm...chiar ii povesteam cuiva zilele trecute ca , avand in vedere frecventa cu care se intampla nenorocirile de doi ani incoace, la orice nivel, parca ma trage si mai tare ata sa ma mut in padure la bunica. Nasol e ca nu e nici apa curenta , nici gaz...cine naiba trage pe dealurile alea? Bai, da' linie telefonica e. Una peste alta, cel mai tare moment speshäl a fost tot de la fereastra trait si pe ala inca nu l-a depasit pana acum nici un altul. Nu mai tin minte daca am povestit...de la fereastra pot localiza zona pe unde merg eu sa alerg, care e o vale cu areale f mari protejate, cu palcuri de padure. Intr-o noapte, sa tot fi fost asa 23.30, aud un huruit care venea de sus. Ca un elicopter care se apropie. Dar muuuuuult mai intens zgomotul. Banuiesc ca oricine stie senzatia. Distingi in departare, se intensifica, se apropie, se departeaza. Eh, no. Dupa vreo 5 minute mi-am dat seama ca zgomotul tot acolo e. O noapte neagra ca smoala. Ascut urechea mai bine. Zic cred ca survoleaza autostrada astia, cine stie. Ce vorbesti? Mai trec 5 minute. La fel de intens...zic bai, ce naiba. Deschid fereastra, huruitul ingrozitor. Venea clar din zare si din cer. La negreata aia nu aveai ce sa vezi pe cer, cert e ca vedeam insa doua lumini, ca doua reflectoare in cer acolo, care maturau practic zona, dar ele ramaneau in acelasi loc, neclintite - reflectoarele adica...fratica, sentimentul pe care l-am simtit - greu de descris. Dar am fost atat de convinsa ca gata , au venit. Nici pana acum nu am aflat ce operatie de teren o fi fost aia, banuiesc ca a fost un exercitiu militar cu elicopetere din alea maroaie cu mai multe elice. Fkin weird...La fel si alaltaseara, foarte ciudat sentiment sa vezi tot cerul practic in rosu aprins , in mijlocul noptii, cum pulseaza efectiv in ritm de flacara. Brrrr...@ Boni, am vazut ieri pe FB niste fotografii superbe cu pomi plini de promoraca pe fundalul unui cer wow @ Mino: Mamaaa, si eu as veni ca is curioasa rau. Ce e cu spintecatorul ala , zi-ne si noua. Sunt fan inrait a tot ce e de genul. Si , cand termini, hai si la mine, ca am o schinari de reviste nearienjati. Dau cafeli, fara numar, fara numar Report
January 15, 20206 yr comment_259049 Ma tot tin sa va arat si mereu uit. Nush voi, dar eu sunt in cap dupa Creuzete de ani si ani de zile si tot nu m-am saturat de ele. Doamne, cred ca eram in stare sa pun din toate in carucior, dar nu aveam loc in bagaje °°... Gata, ma duc sa caut topicul ala cu veselii si bucurii Report
January 15, 20206 yr comment_259051 Gata, am terminat! Lori maica, ce era imprastiat pe pat erau vreo 10 reviste de cultura generala, din 263, luate in ani de zile, care nu erau puse in dosare. Acum tot Arborele Lumii e complet si ordonat. Acum ma pot apuca sa-l citesc de la cap la coada. Sunt 7 capitole (bibliorafturi) diferite, iar al optulea este cu ce nu a incaput in celelalte 7 plus indexul. De-acu pot veni la tine, dar dupa ce imi trece stranutul si gustul de fier din gura...mie mila de cei care lucreaza in arhive, cred ca nu as putea din cauza prafului. Report