Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Mamaaaa, dac-o vad eu pe asta...sa vad eu ca vii la mine tongue.gif

Fa si tu, te rog, o poza la articolul cu Spintecatorul din Yorkshire. Thank yee kindly! 6.gif

Mamaaaa, dac-o vad eu pe asta...sa vad eu ca vii la mine tongue.gif

Fa si tu, te rog, o poza la articolul cu Spintecatorul din Yorkshire. Thank yee kindly! 6.gif

post-343-0-47941200-1579094242_thumb.jpg

post-343-0-74168900-1579094250_thumb.jpg

Mai intai sa turnam cageaua, zic, dupa aia o sa se activeze si instinctul de palavragit.

Nush voi dar eu obligat trebuie sa incep cu cel putin una din asta:

c5e34e42e07c0e122ea10a878ff2a2b7.jpg

Minoriciu, dai tu pe urmatoarea?

Ok: dupa ce am terminat eu treaba ieri, m-am asezat la citit si am citit fiecare cuvintel cu atentie, multumesc tare mult, Mino!

Am urmarit recent un documentar foarte bine facut despre Jack the Ripper despre care se banuieste ca ar fi fost bolnav psihic si suferea de schizofrenie. Chipurile ar fi fost un macelar care locuia in apropiere de Whitechapel , cel putin asa suspecteaza detectivii moderni.

Nu m-am miscat , nu am clipit, nu am respirat adanc decat cand s-a terminat documentarul. Extraordinar de urmarit!https://www.dailymotion.com/video/x75c1x4

Si bonus:

https://www.bustle.com/p/this-bbc-jack-the-ripper-documentary-may-finally-give-us-some-answers-on-the-elusive-killer-9828964

Si uite-asa, dupa articolul din revista ta, m-am impiedicat in filmul Zodiac ...

'Neata! Raportez din nou frig si ceata. Erau -10 grade dimineata. Mi s-au lipit narile.sleep.gif

Asa ca sa bem un ceai. Aduc pentru toate gusturile:

un-ceai-cu-lamaie.jpg

chinese-tea.jpg

Ceai-de-catina.jpeg

Daa!! frig mare si la noi,domnul Geany fornait,asa ca fac o supa buna de pui sa-i dau asa fierbinte cu usturoi in ea si crutoane,si eu o sa trebuiasca sa fac revizia la centrala si sa platim si impozitul pe anul asta,da sa mai astepte putin :love7:

O zi faina tuturor! =))

Hello, hello! A iesit o raza de soare si la mine desi dimineata burnita. Am facut un capat de treaba si acum facem o pauză de cafea binemeritata.

post-343-0-50152900-1579175557_thumb.jpg

post-343-0-56565200-1579175563_thumb.jpg

Hello! Cand au trecut doua saptamani din ianuarie? De luni incep munca, gata leneveala. Cat poate sa fie de bine cand rezolvi treburile in tihna fara sa fii la munca. Dar fara munca nu se poate :). Azi am rezolvat ceva la dentist, am lasat o multime se bani,mi-am facut o nautura calda cu banana cica buna pentru bronsita si gata. Savurez ultimele ore de concediu cu un film!

Da, repede mai trece timpul! Juma' de luna s-a dus

Va doresc weekend placut!

Al meu va fi administrativ si fara iesiri smile.gif Am de spalat, facut ordine, cateva zdrente de calcat, plus ca vreau sa vad ceva rezultate in urma regimului inceput, asa ca ma abtin de la iesiri pana la sfarsitul lunii. Pe 31 este ceva "remember 80's disco"....acolo musai sa mergem. Mi-aduc aminte de tinereti laugh.gif

'Neata! Happy Friday!

Azi prilej de mare bucurie ca am realizat ca luni avem zi libera- Martin Luther's King's jr Birthday- asa ca e de bine.Din pacate a venit un val de frig pe la noi- azi maxima e -2C.

Si tot astazi merg sa imi i-au materiale pentru racituri si sper sa gasesc si ficati de pui pe unde merg dupa porc.

Un weekend asa cum vi-l doriti!

Edited by Wowerful

Noi vom avea saptamana viitoare saptamana s urta ca este liber pe 24 ianuarie! Yupiii!

Si tot astazi merg sa imi i-au materiale pentru racituri

headbang.gif#metoo, dar maine! snorting.gif

Pff!! eu de cand tot aman o fasole,de cate ori o propun hunii zic ca mai tarziu si vor altceva ;) trebuie pur si simplu sa o fac si gata,atunci nu vor mai avea incotro ;) .... :)

hello, hello, io m-am foit un pic prin bucatarie - am facut un ghiveci cu piept de pui, un pic de ordine, acum sunt la pc sa platesc niste facturi, cica.

inca n-am chef sa le dau banii, skip, ca mai e pana la scadenta

familionul recupereaza zile state acasa la sarbatori, eu mi-am luat co, ca n-am chef deloc de sambata la munca.

Mino, la tine chiar se va potrivi, cica 20 ian e cea mai depresiva zi din an :)

Edited by moatza

Hello, hello! Moatza, serios? Sincer la cate o sa am de facut luni la munca, nu cred ca o sa am timp de depresii. Si asta e bine, mai ales ca sunt refacuta dupa boala si cu chef de munca. Ma dispera ca transpir ca o fantana arteziana la orice miscare, ma gandesc sa imi iau niste tricouri sa am de schimb. In alta ordine de idei vine copilul cu pretena sambata, ca nu au fost de sarbatori. Yuhuuu, abia astept sa-i am acasa!

timpul probabil peste balta: ninge ca la manual, e avertizare de la ministerul mediului de acumulare extrema, vizibilitate redusa, din astea. tocmai am facut ceai cu scortisoara, ghimbir, lamiie si miere si am decretat azi ca zi nelucratoare-de-nimic si degraba-privitoare-la-toate-mijloacele-mass-media

in localitate sezonul de viroze in plina desfasurare, toata lumea behăie asa ca nu e de mers nicaieri, noroc ca am provizii de toate felurile, vorba maica-mii, stilul de shopping e "parca vine al treilea razboi mondial"

timpul probabil peste balta: ninge ca la manual,

deci nu mai e probabil, e starea vremii :71:

la noi nu a nins deloc-deloc, ce-i mai rau, e ca nici macar n-a plouat. ca de obicei, la mine-i seceta maxima.

si nici la munte n-a prea nins, de fapt in Poiana si pe V Ph a nins fix in zilele cand am fost noi, in rest, nimic!

ziceau la tv ca au strans zapada din padure si o au depozitata in locuri aproape de partii, ca sa aduca treptat. eu n-am mai auzit de-asa ceva pana acum!

de marti-miercuri vor fi iar 10-12C...e trist ca sunt schimbari atat de grave ale vremii.

hello, hello, io m-am foit un pic prin bucatarie - am facut un ghiveci cu piept de pui, un pic de ordine, acum sunt la pc sa platesc niste facturi, cica.

familionul recupereaza zile state acasa la sarbatori, eu mi-am luat co, ca n-am chef deloc de sambata la munca.

Mino, la tine chiar se va potrivi, cica 20 ian e cea mai depresiva zi din an :71:

Sa ne luam de mana, zic headbang.gif

timpul probabil peste balta: ninge ca la manual, e avertizare de la ministerul mediului de acumulare extrema, vizibilitate redusa, din astea. tocmai am facut ceai cu scortisoara, ghimbir, lamiie si miere si am decretat azi ca zi nelucratoare-de-nimic si degraba-privitoare-la-toate-mijloacele-mass-media

in localitate sezonul de viroze in plina desfasurare, toata lumea behăie asa ca nu e de mers nicaieri, noroc ca am provizii de toate felurile, vorba maica-mii, stilul de shopping e "parca vine al treilea razboi mondial"

Pozeeeeee, pleaaase. La Jermanica vine vine primavaraaaa, cu -si anume- clasica hay fever, in ciuda celor aproape trei ani deja de desensibilizare angryfire.gif Pasarelele canta, soarele straluceh, eu am tras draperii, pus casti, ascultat Black Sabbath, uitat la primul sezon Dracula pe Netflix. Offf, viata-i greu crying.gif

la noi nu a nins deloc-deloc, ce-i mai rau, e ca nici macar n-a plouat. ca de obicei, la mine-i seceta maxima.

si nici la munte n-a prea nins, de fapt in Poiana si pe V Ph a nins fix in zilele cand am fost noi, in rest, nimic!

ziceau la tv ca au strans zapada din padure si o au depozitata in locuri aproape de partii, ca sa aduca treptat. eu n-am mai auzit de-asa ceva pana acum!

de marti-miercuri vor fi iar 10-12C...e trist ca sunt schimbari atat de grave ale vremii.

Oricat de controversa ar fi si metoda asta, tot mai bine decat generare de zapada artificiala, consum de combustibili fosili/curent plus emanatii CO2 .

Mino, la tine chiar se va potrivi, cica 20 ian e cea mai depresiva zi din an :71:

Sa ne luam de mana, zic headbang.gif

Pozeeeeee, pleaaase. La Jermanica vine vine primavaraaaa, cu -si anume- clasica hay fever, in ciuda celor aproape trei ani deja de desensibilizare angryfire.gif Pasarelele canta, soarele straluceh, eu am tras draperii, pus casti, ascultat Black Sabbath, uitat la primul sezon Dracula pe Netflix. Offf, viata-i greu crying.gif

Oricat de controversa ar fi si metoda asta, tot mai bine decat generare de zapada artificiala, consum de combustibili fosili/curent plus emanatii CO2 .

Crezi ca zapada din padure au strans-o cu lopatele si galetuse, nu tot cu utilaje care consuma combustibil si produc CO2? =))