January 19, 20206 yr comment_259175 Cafelute pentru ladiez. Nush daca avem si ceai? Si o prajiturica: Report
January 19, 20206 yr comment_259176 Vaidimini!Eu la orice pot sa rezist inafara de Ferrero Roche! Daca imi dai cea mai mare cutie, nu ma las pana nu o termin! Verificat! De aia nu imi cumpar eu Report
January 19, 20206 yr comment_259177 Vaidimini!Eu la orice pot sa rezist inafara de Ferrero Roche! Daca imi dai cea mai mare cutie, nu ma las pana nu o termin! Verificat! De aia nu imi cumpar eu + 1...am crezut ca poate sunt eu defecta ...hi hi hi! deci mai suntem de astia in lume Report
January 19, 20206 yr comment_259180 Da-ni-le noua daca tie nu-ti plac!!! La mine e frig, adica erau +4C dimineata Eu is umpic racita si am un weekend lejer - relaxing . Adica ma vopsesc (cu henna!), fac gulas si am pus masina de paine la lucru sa fac o paine cu italian herbs . O sa vin cu poze mai tarziu. Report
January 19, 20206 yr comment_259186 Mama cum arata prajitura aia...va las si eu toate bomboanele pentru o prajitura din aia! Eu am fost la mama in vizita de duminica, acum relax si leneveala. Report
January 19, 20206 yr comment_259189 Da-ni-le noua daca tie nu-ti plac!!! La mine e frig, adica erau +4C dimineata Eu is umpic racita si am un weekend lejer - relaxing . Adica ma vopsesc (cu henna!), fac gulas si am pus masina de paine la lucru sa fac o paine cu italian herbs . O sa vin cu poze mai tarziu. Notat Imi pare rau ca esti atinsa de flama, mie imi pocneste capatana...prost macirialu' , cum ar spune fratellino meu Astept pozele Mama cum arata prajitura aia...va las si eu toate bomboanele pentru o prajitura din aia! Eu am fost la mama in vizita de duminica, acum relax si leneveala. Mie-mi spui...ce mi-as infige coltii in ea, haolo! Ceva fain, in ton cu tematica forumului Mai toarnă-mi ospătar un pahar cu viață ! Versuri de Liliana Smerea Văcaru _________________________________________ Mai toarnă-mi ospătar un pahar cu viață ! Să fii atent la gust ! Să fie potrivită ! Nici dulce nici amară, nici caldă, nici cu gheață, Așa cum e mai bună și merită servită ! Dacă îmi place gustul,să-mi dai chiar sticla-ntreagă ! Treptat și cumpătat s-o beau până la fund ! De-o fi să îmi devină din ce în ce mai dragă, Să-ți cer o altă sticlă s-o beau de la-nceput ! Am auzit că totul depinde doar de tine ! Că trebuie s-amesteci mai bine,mai intens, Altfel rămâne gustul plin de amărăciune În cupa celui care n-a prea avut de-ales ! Mai toarnă-mi ospătar un pahar cu viață Și muzica să-mi cânte un ritm ușor de vals. Iar pentru primul fel vreau ciorbă de speranță Și visele să-mi zburde pe ring în pași de dans ! La felul doi aș vrea fillè de bucurie, Ornat pe ici pe colo cu zâmbete, cu râs, Și ca desert aș vrea un tort de fericire Să îl împart cu cei care cu mine-au plâns ! Mai toarnă-mi ospătar un pahar cu viață Și lasă-mi timp să-l beau...să-l sorb că pe-un răsfăț ! Mai toarnă peste-amar o gură de dulceață, Căci...să simt gustul vieții, abia acum învăț ! Report
January 19, 20206 yr comment_259190 Ai luat ceva de cap? Imi place teribil cum suna, cand te duci la farmacie, sa va dau ceva de cap??? Ai grija sa te hidratezi suficient Report
January 19, 20206 yr comment_259191 hello, hello, io m-am foit un pic prin bucatarie - am facut un ghiveci cu piept de pui, un pic de ordine, acum sunt la pc sa platesc niste facturi, cica.inca n-am chef sa le dau banii, skip, ca mai e pana la scadentafamilionul recupereaza zile state acasa la sarbatori, eu mi-am luat co, ca n-am chef deloc de sambata la munca. Mino, la tine chiar se va potrivi, cica 20 ian e cea mai depresiva zi din an Sa ne luam de mana, zic timpul probabil peste balta: ninge ca la manual, e avertizare de la ministerul mediului de acumulare extrema, vizibilitate redusa, din astea. tocmai am facut ceai cu scortisoara, ghimbir, lamiie si miere si am decretat azi ca zi nelucratoare-de-nimic si degraba-privitoare-la-toate-mijloacele-mass-mediain localitate sezonul de viroze in plina desfasurare, toata lumea behăie asa ca nu e de mers nicaieri, noroc ca am provizii de toate felurile, vorba maica-mii, stilul de shopping e "parca vine al treilea razboi mondial" Pozeeeeee, pleaaase. La Jermanica vine vine primavaraaaa, cu -si anume- clasica hay fever, in ciuda celor aproape trei ani deja de desensibilizare Pasarelele canta, soarele straluceh, eu am tras draperii, pus casti, ascultat Black Sabbath, uitat la primul sezon Dracula pe Netflix. Offf, viata-i greu timpul probabil peste balta: ninge ca la manual, deci nu mai e probabil, e starea vremii la noi nu a nins deloc-deloc, ce-i mai rau, e ca nici macar n-a plouat. ca de obicei, la mine-i seceta maxima.si nici la munte n-a prea nins, de fapt in Poiana si pe V Ph a nins fix in zilele cand am fost noi, in rest, nimic!ziceau la tv ca au strans zapada din padure si o au depozitata in locuri aproape de partii, ca sa aduca treptat. eu n-am mai auzit de-asa ceva pana acum!de marti-miercuri vor fi iar 10-12C...e trist ca sunt schimbari atat de grave ale vremii. Oricat de controversa ar fi si metoda asta, tot mai bine decat generare de zapada artificiala, consum de combustibili fosili/curent plus emanatii CO2 .Crezi ca zapada din padure au strans-o cu lopatele si galetuse, nu tot cu utilaje care consuma combustibil si produc CO2? Doamneeee, zau daca mi-a strafulgerat asa ceva prin cap. Dar nici nu terminasem primul espresso, am o scuza. Hai ca acum ma provoci sa aflu cat codoi se produce cu ambele metode, ca sa comparam. Una peste alta, nu dai si tu un espresso lu' Tilica, ca uite ca i se impotmoli motorasu... Ai luat ceva de cap? Imi place teribil cum suna, cand te duci la farmacie, sa va dau ceva de cap??? =)) Ai grija sa te hidratezi suficient Rad pe bune!Am! Probabil ca nu am fost destul de hotarata, ma duc sa mai iau ceva de cap. Multumesc de grija, baby, beau grupa mare. Apa. Report
January 19, 20206 yr comment_259192 Stai tu linistita ca toti avem momentele blonde . Dau un espresso cum nu, dau cate unul de caciula fiecaruia care doreste. Original de la mama lui din Italia, din creierul muntilor, de la Livigno, de unde va transmit si salutari si pentru ca nu cred ca am scris inca anul asta, va doresc un an nou bun, linistit sau incarcat, dupa cum vi-l doriti, insa doar cu evenimente fericite!!!! Aici a fost frig, I mean FRIG -20 de grade dimineata, insa a iesit soarele, e superb. Vasuzem promisa si ceva ninsoare, n-a fost sa fie. De maine se mai incalzeste putin. Report
January 19, 20206 yr comment_259196 Stai tu linistita ca toti avem momentele blonde . Dau un espresso cum nu, dau cate unul de caciula fiecaruia care doreste. Original de la mama lui din Italia, din creierul muntilor, de la Livigno, de unde va transmit si salutari si pentru ca nu cred ca am scris inca anul asta, va doresc un an nou bun, linistit sau incarcat, dupa cum vi-l doriti, insa doar cu evenimente fericite!!!! Aici a fost frig, I mean FRIG -20 de grade dimineata, insa a iesit soarele, e superb. Vasuzem promisa si ceva ninsoare, n-a fost sa fie. De maine se mai incalzeste putin. Baga! Plus pozeeeee, pleaaaase! Distractie maxima, dragilor! Report
January 19, 20206 yr comment_259198 Stai tu linistita ca toti avem momentele blonde . Dau un espresso cum nu, dau cate unul de caciula fiecaruia care doreste. Original de la mama lui din Italia, din creierul muntilor, de la Livigno, de unde va transmit si salutari si pentru ca nu cred ca am scris inca anul asta, va doresc un an nou bun, linistit sau incarcat, dupa cum vi-l doriti, insa doar cu evenimente fericite!!!! Aici a fost frig, I mean FRIG -20 de grade dimineata, insa a iesit soarele, e superb. Vasuzem promisa si ceva ninsoare, n-a fost sa fie. De maine se mai incalzeste putin. Baga! Plus pozeeeee, pleaaaase! Distractie maxima, dragilor!Poze la cafea? :71: Promit sa vin cu poze . Report
January 19, 20206 yr comment_259200 Poze la munti blackie si la zapada, daca aveti noroc!Distractie maxima! Report
January 20, 20206 yr comment_259223 Un start reusit tuturor in noua saptamana! Mino, sper ca ai inceput lin ziua de azi Report
January 20, 20206 yr comment_259224 Stai tu linistita ca toti avem momentele blonde . Dau un espresso cum nu, dau cate unul de caciula fiecaruia care doreste. Original de la mama lui din Italia, din creierul muntilor, de la Livigno, de unde va transmit si salutari si pentru ca nu cred ca am scris inca anul asta, va doresc un an nou bun, linistit sau incarcat, dupa cum vi-l doriti, insa doar cu evenimente fericite!!!! Aici a fost frig, I mean FRIG -20 de grade dimineata, insa a iesit soarele, e superb. Vasuzem promisa si ceva ninsoare, n-a fost sa fie. De maine se mai incalzeste putin.pai si tu te-ai dus tocmai unde e mai frig da poti minca pizzoccheri Report
January 20, 20206 yr comment_259229 Stai tu linistita ca toti avem momentele blonde . Dau un espresso cum nu, dau cate unul de caciula fiecaruia care doreste. Original de la mama lui din Italia, din creierul muntilor, de la Livigno, de unde va transmit si salutari si pentru ca nu cred ca am scris inca anul asta, va doresc un an nou bun, linistit sau incarcat, dupa cum vi-l doriti, insa doar cu evenimente fericite!!!! Aici a fost frig, I mean FRIG -20 de grade dimineata, insa a iesit soarele, e superb. Vasuzem promisa si ceva ninsoare, n-a fost sa fie. De maine se mai incalzeste putin.pai si tu te-ai dus tocmai unde e mai frig da poti minca pizzoccheri Hehehe stiam cum e ca am mai fost. Si nici usor de ajuns nu e, orasul are o singura intrare, pe un singur sens de mers, adica cand se intra nu se iese si invers, e trafic alternativ. De ajuns dinspre Elevtia se ajunge doar cu Vereina pe timp de iarna, un tren care transporta masinile printr-un tunel lung de 20 de km, la fel intr-un singur sens de mers o data. Pizzoccheri am mancat data trecuta dar nu sint pe gustul meu, imi amintesc de turtele cu hrisca pe care le faceau la tara in copilaria mea si care nici alea nu-mi placeau. Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma plang, am spus astea doar ca informatii. Este superb aici in caldarea asta intre munti. Mancarea este excelenta ca oriunde in Italia. O sa vin cu poze, poate chiar zilele astea, daca nu, cand ajung acasa sigur.Pana atunci va pun o poza din dimineata asta la 8 jumate cand au fost "decat" -16care s-au simtit ca -22. Ah, si inca un lucru interesant despre orasul/statiunea asta este ca totul este duty free, alcoolul si benzina inclusiv, ceea ce il face un paradis al shoppingului Edited January 20, 20206 yr by black_cat Report
January 20, 20206 yr comment_259230 Sa nu ma intelegeti gresit, nu ma plang, am spus astea doar ca informatii.Ah, si inca un lucru interesant despre orasul/statiunea asta este ca totul este duty free, alcoolul si benzina inclusiv, ceea ce il face un paradis al shoppingului eu am inteles, ai facut foarte binede fapt cind iti scriam de pizzocheri ma gindeam sa-ti zic si sa cumperi tot ce poti Report
January 20, 20206 yr comment_259232 Ba, cre'ca defecta is io! Nu ma impac cu astea, neam! nici mie nu-mi plac Ferrero. Mama cum arata prajitura aia... am observat-o si eu, cu atentie si ingrijorare ( vorba presedintelui, daca nu stiu doamnele de pe-afara) si vad ca are 2 spume, oliac' di blat...adica nu cine-stie-ce, dar entremetu' asta iti ia ochii! e destul de greu de realizat, sunt f multe forme si ustensile dedicate, multi timpi de asteptare... nici usor de ajuns nu e, orasul are o singura intrare, pe un singur sens de mers, adica cand se intra nu se iese si invers, e trafic alternativ. De ajuns dinspre Elevtia se ajunge doar cu Vereina pe timp de iarna, un tren care transporta masinile printr-un tunel lung de 20 de km, la fel intr-un singur sens de mers o data. Pizzoccheri am mancat data trecuta dar nu sint pe gustul meu, imi amintesc de turtele cu hrisca pe care le faceau la tara in copilaria mea si care nici alea nu-mi placeau. mai zi, mai zi, ca e chiar interesant! Report
January 20, 20206 yr comment_259234 Vaidimini!Eu la orice pot sa rezist inafara de Ferrero Roche! Daca imi dai cea mai mare cutie, nu ma las pana nu o termin! Verificat! De aia nu imi cumpar eu + 1...am crezut ca poate sunt eu defecta ...hi hi hi! deci mai suntem de astia in lume Am si eu unul defect in familie. Daca avem asa ceva in casa zici ca-i lovit de streche. Si mie imi plac dar pot manca un pe zi. Noroc cu el, ca nu rezista mai multe zile in casa. Hello, hello. Pe aici s-a mai incalzit. Dar e intunecat. Prefer frig dar cu soare. Haideti la un ceai, sa ne mai inveselim.http://www.productphotographerindia.com/wp-content/uploads/2014/09/tea-with-patisa-and-biscuits.jpg EDIT: ca acum am vazut ce a scris blacky. Si eu vreau poze si povesti de la munte. Edited January 20, 20206 yr by boni Report
January 20, 20206 yr comment_259235 sa ne mai inveselim. ce sa ne veselim, blue monday azi...m-am dus cu niste acte de semnat la sef si dupa ce am iesit din birou, il aud cum striga la mine: trage fusta la spate! am o fusta violet in cute si o mai ridic cand stau pe scaun, sa nu se boteasca...asa a ramas si asa am defilat pe holuri pe-aici suntem noi prieteni, da' orishicum, nu asa intimi sa ne stim culorile la dessous-uri! vai, vai, ce rusine imi e! edit: in birou era si inginerul-sef, cand am revenit cu inca ceva la semnat - trasesem fusta - asta s-a bagat dupa usa si privea in jos. Edited January 20, 20206 yr by moatza Report
January 20, 20206 yr comment_259237 sa ne mai inveselim. ce sa ne veselim, blue monday azi...m-am dus cu niste acte de semnat la sef si dupa ce am iesit din birou, il aud cum striga la mine: trage fusta la spate! am o fusta violet in cute si o mai ridic cand stau pe scaun, sa nu se boteasca...asa a ramas si asa am defilat pe holuri pe-aici suntem noi prieteni, da' orishicum, nu asa intimi sa ne stim culorile la dessous-uri! vai, vai, ce rusine imi e! edit: in birou era si inginerul-sef, cand am revenit cu inca ceva la semnat - trasesem fusta - asta s-a bagat dupa usa si privea in jos.Erau blue ? Moatza, nu stiu daca asta o sa te faca sa te simti putin mai bine, insa sa stii ca mi s-a intamplat si mie cand eram tanara inginera, iesita de 2 ani de pe bancile facultatii. Eu am prins marginea fustei in elasticul ciorapilor cand am fost la wc si am defilat asa prin curtea organizarii de santier . Acum rad, atunci nu prea imi venea. Si daca tot e blue Monday, un pic de blue si de la mine Report
January 20, 20206 yr comment_259238 mi s-a intamplat si mie cand eram tanara inginera, iesita de 2 ani de pe bancile facultatii. o mica diferenta...nu-s blue, dar imi place la tine! Report
January 20, 20206 yr comment_259239 Hello, hello! La mine deocamdata multe hartii de facut si multa marfa de primit. Cred ca m-am defectat dupa raceala asta ca nu mai merge cafea pe care o savuram prin toti porii, asa ca dau rapid si un ceai! Moatzo, m-ai facut sa rad desi tie nu cred ca iti vine sa razi! Blackie ce frumos! Pentru bolnaviori un ceai de ghimbir! Edited January 20, 20206 yr by mino Report