January 22, 20206 yr comment_259301 Bărbații ăștia încă mai au impresia că femeile se îmbracă pentru ei, El: Vaaaaaai, pentru cine te-ai facut asa frumoasa? Pentru mine?EU: Nup. NEEEEXT! Nextu: Oh, ce frumos sa vad ca iti place sa ai grija de tine si de sufletelul tau. EU: Oh, dar poftiti, va rog, O cafea, o atentie, o maslina? de-aia cred că trebuie să comenteze în legătură cu asta Pe mine m-a iritat mereu stilul ăla de discuție ”ești femeie!”, adică ”vezi, ai grijă, tu trebuie să faci mereu mai mult decît bărbații”. Să păstrezi biroul curat, să le aduni hîrtiile pe care le împrăștie, să faci cafeaua, să le aduci de mîncare, de-astea... ce fac femeile în medii profesionale, nu? A fost un film cu Sarah Jessica Parker, se angajase undeva pe un post foarte calificat, iar un coleg se bucura ”ce bine că avem o femeie în echipă, idioții ăștia habar n-au să facă o cafea ca lumea”. Gen... M-am angajat la fix 18 ani pe un șantier, inclusiv femeile de acolo îmi dădeau indicații ce ”trebuie să facă o femeie”, deși era vorba de inginere, tehniciene cu mare vechime și experiență etc., De cand m-am facut mare am o vorba: Daca femeile ar tine cu ele, lipsa asta de balanta intre sexe nu ar exista. Nici macar conceptul... dar care erau cele care mai întîi duceau cafeaua la directori, la prînz opreau activitatea și făceau mîncare, coordonau curățenia prin birouri etc. Numai pe mine mă aștepta șeful cu cafeaua gata făcută Singura indicație a lui clară a fost de la început ”nu te băga în cîrd cu astea”. Ia uite, că e prima dată că mi-am adus aminte de chestia asta în... 31 de ani. Domnul Cercel... Iar în legătură cu ”vino și tu în fustă”, n-am a spune decît că, uite, chiar prin felul ăsta de a se îmbrăca, mai mult în blugi, le-a incitat mai mult imaginația și și-ar fi dorit să vadă ce nu le oferea, decît dacă apărea toată ziua în fustă și fără fir dus la ciorapi. Mai puțin înseamnă mai mult. Report
January 22, 20206 yr comment_259302 Cat despre barbatii care isi permit sa dea indicatii ori sa judece o femeie dupa modul in care se imbraca...dismissed. Atata timp cat la locul de munca nu este prevazut (scris ori nu) un dress code clar, nimeni nu are dreptul sa faca asemenea remarca. Din punctul meu de vedere este o ofensa declarata si dovada de lipsa de profesionalism la adresa acelei persoane. nooo, in cazul asta imi pari un pic prea vehementa.el o placea f mult, era mai mult o nazuinta, o dorinta din partea lui Ah...am inteles. Daca erau ceva sentimente implicate, delicata situatia. Insa cu atata mai mult as tine la profesionalism. Un domn se distinge prin instictul lui de protectie a femeii /tinta dorintelor lui si nu ar pune-o in nici o situatie care sa o jeneze. In fine, mi s-a mai spus acum vreo 30 de ani cum ca as trai in romane . Dar na, cum spuneam, cine stie natura relatiilor lor. Profesionalismul este profesionalism si atat...lucruri de genul nu isi au locul la munca , nu in vazul/auzul celorlalti, oricat de unit ar fi colectivul. In studentie lucram in alimentara ca sa fac un ban, vanzatoare. Alimentara de cartier. Sefu era foarte clar, fara din astea. Iar în legătură cu ”vino și tu în fustă”, n-am a spune decît că, uite, chiar prin felul ăsta de a se îmbrăca, mai mult în blugi, le-a incitat mai mult imaginația și și-ar fi dorit să vadă ce nu le oferea, da' deloc! nu mi-o amintesc decat in blugi. si era chiar frumoasa, ceva in genul tau, inalta si bine proportionata, dar bruneta. soarta... mai tarziu a avut un accident de masina soldat (aproape) c-o infirmitate si nu mai putea purta fusta Report
January 22, 20206 yr comment_259306 Am constatat că bărbații nu au nicio pretenție de la haine, ci de la cine le poartă și de la felul în care sînt purtate. Adevaru' e ca e cam greu sa ai vreo pretentie de la haine Report
January 22, 20206 yr comment_259307 Femeile se imbraca pentru alte femei si se dezbraca pentru barbati ? Report
January 22, 20206 yr comment_259309 Am constatat că bărbații nu au nicio pretenție de la haine, ci de la cine le poartă și de la felul în care sînt purtate. Adevaru' e ca e cam greu sa ai vreo pretentie de la haine Dacă te cheamă Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu sau Răzvan Ciobanu... stai că ăsta a murit, deci dacă te cheamă Botezatu sau Munteanu, ai pretenție de la haine, nu de la femeie Hazel Report
January 22, 20206 yr comment_259310 Femeile se imbraca pentru alte femei si se dezbraca pentru barbati ? Inteleapta mica! Nu-mi mai scapi data viitoare Report
January 22, 20206 yr comment_259312 Femeile se imbraca pentru alte femei si se dezbraca pentru barbati ? Inteleapta mica! Nu-mi mai scapi data viitoare Nici nu vreau sa scap! Report
January 22, 20206 yr comment_259313 Nici io. Am constatat că bărbații nu au nicio pretenție de la haine, ci de la cine le poartă și de la felul în care sînt purtate. Adevaru' e ca e cam greu sa ai vreo pretentie de la haine Dacă te cheamă Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu sau Răzvan Ciobanu... stai că ăsta a murit, deci dacă te cheamă Botezatu sau Munteanu, ai pretenție de la haine, nu de la femeie Hazel Or avea ăia. Io nu. Io cu femeia Edited January 22, 20206 yr by dragos Report
January 23, 20206 yr comment_259317 Neatzaaaa la amiaza! Gata cafeaua! Mai avem cateva ore si e weekend lung, yuhuuuu! Edited January 23, 20206 yr by mino Report
January 23, 20206 yr comment_259320 Buna dimineata!!!! Soare si racoare aici.Vin si eu cu cafeluta si niste ciocolatele de la niste baieti mesteri ciocolatieri Report
January 23, 20206 yr comment_259321 Neataaaaaaa! Da'...de ce e weekend lung?24 ianuarie este zi liberă. În această zi se sărbătorește Mica Unire - Unirea Principetalor Române Report
January 23, 20206 yr comment_259322 Este liber de la guvern pe 24 ianuarie de ziua Unirii principatelor! Report
January 23, 20206 yr comment_259323 Ahaaaaa! Cum sa nu ii iubesti pe romani? Ei fac din orice o sarbatoare Blackie, mmmmm, as ingurgita pe loc bombonelele! Poftiti si de la mine una Report
January 23, 20206 yr comment_259328 'Neatza si de la mine! La noi e inca frig si de asta nici nu mai zic nimic. Azi se mai imbuneaza.Pai sa va bucurati de weekend-ul lung! E bun asa, e bine primit- mai ales in lunile astea reci! Ahaaaaa! Cum sa nu ii iubesti pe romani? Ei fac din orice o sarbatoare Blackie, mmmmm, as ingurgita pe loc bombonelele! Poftiti si de la mine una O iau eu ca tare arata pe gustul meu.. Report
January 23, 20206 yr comment_259336 Daa!! si Ale' e liber maine! asa ca paarrttyy!! (cu pizza sau paste,sandvisuri',popcorn,dulciurele deshtia' nimic f. interesant dar asa ii place lui sa sarbatoreasca ) Report
January 23, 20206 yr comment_259341 Da' voi aveti o pagina web care va place si va satisface si pe care consultati programele canalelor tv romanesti? Report
January 24, 20206 yr comment_259344 Da' voi aveti o pagina web care va place si va satisface si pe care consultati programele canalelor tv romanesti? Eu consult programele tv direct pe tele, cu ajutorul butonului Guide! Neatza! Am intrat in priza, sarbatoresc prin munca Mica Unire! Edited January 24, 20206 yr by mino Report
January 25, 20206 yr comment_259363 xin nian kuai le ! cum ati petrecut revelionul chinezesc? de azi incepe anul sobolanului Report
January 25, 20206 yr comment_259366 xin nian kuai le ! cum ati petrecut revelionul chinezesc? de azi incepe anul sobolanului Hi hi hi! din cate vad eu ca de obicei sunt happy in dragoste ,pff .... https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/horoscop-chinezesc-2020-ce-inseamna-anul-sobolanului-pentru-fiecare-zodie.html...deci 75 is' iepure citez''Persoanele născute în anul Iepurelui s-au bucurat un an 2019 plin de relații excelente. În 2020, ei pot continua să aibă noroc în relațiile interpersonale, precum și în dragoste. Ei au șansa de a întâlni pe cineva special anul acesta. Este, de asemenea, un an ideal pentru a căsătorie, dacă aveți astfel de planuri.'' ...domnul Geany dupa cum i-am spus (se vede treaba ca e tigru) probleme grave la mansarda jur ca eu i-am spus asta cu mult inainte sa vad horoscopul chinezesc citez''Este important să aveți grijă de sănătatea dvs. mentală în acest an, deoarece starea de spirit poate fi afectată de momente de întristare. Asta v-ar putea face să vă simțiți mohorât fără motiv.''... Report
January 26, 20206 yr comment_259368 Neata, guys! How's life? Ia, pentru voi, ca sa va alimentati cu energie! Ascultati, o sa va placa. In special Lolelor Report
January 27, 20206 yr comment_259381 Neatzaa! Dau si eu o cafea! Gata leneveala si vizitele! Sa intram in ritmul obișnuit ! Afara e caldutz si soarele strălucește pe cer, deja! Report