February 4, 20206 yr comment_259576 Fac si eu ca aia din Las Fierbinți.... ești nebun? 26 grade? asta e vara de-a binelea! Report
February 4, 20206 yr comment_259579 ieri cind am luat masina din parcare de la Lidl, de fapt cind am intrat in masina, 10 minute mai devreme, erau 2°C in plus, doar ca a iesit poza mai neclara, de aia am pus-o pe asta, facuta cind am ajuns acasabate föhn-ul Report
February 4, 20206 yr comment_259582 26 ?! Aici nu vad nici vara temperaturi de-astea De fapt de pe la 25 in sus incep sa-mi pierd comfortulLa mine e frig...vreo 5-6 grade, dar cu vant rece si umezeala de rigoare. De fapt bate vantul de vineri. Incepe brusc, se opreste brusc. Se zice ca la noapte-o fi frig. Pe de alta parte am vazut copaci cu flori. Si cate o camelie pe ici pe colo Report
February 4, 20206 yr comment_259583 ieri cind am luat masina din parcare de la Lidl, de fapt cind am intrat in masina, 10 minute mai devreme, erau 2°C in plus, doar ca a iesit poza mai neclara, de aia am pus-o pe asta, facuta cind am ajuns acasabate föhn-ul Tare nu e bine Oare cat o sa ne mai tolereze planeta asta?!?Macar noi ne-am trait traiul, ne-am mancat malaiul - dar puiganii astia mici care ne urmeaza? Ei ce-o sa faca? Buna! la noi ploios,intunericios,dar caldut,7 grade,sa vedem ce ne asteapta .Azi Party! (sa vedem ce o vrea Ale',sper sa scap repede cu niste cartofi prajiti si kechup ) desi imi iubesc hunii enorm de mult,cand prind cate o zi de asta cand sunt singura acasa imi place sa-mi fac de cap incep cu aspirat sters de praf una alta schimbat lenjerii etc,apoi cure de frumusete la domiciliu Home alone.. Bravo Geany! Mi-ar placea si mie niste de astea Report
February 4, 20206 yr comment_259585 Adriana, daca mai vad poze de-astea, intru in depresie! la vara ce mai facem? Alpha, sa nu te bata gandul sa te-ntorci vreodata daca 25C ti-e limita.Luni era o caldura in birou de-am stat cu geamul deschis larg toata ziua, asta ca sa nu dau drumul la AC! Report
February 5, 20206 yr comment_259590 sanie? e trist, sunt copii in zona mea care nici nu stiu ce-i aia.in curand nu vor mai sti nici ce-i aia zapada. Report
February 6, 20206 yr comment_259603 Neata! Bucurestiu a iesit deja la sanie, am inteles? Vin intariri:Si pentru cine da zapada , am gasit un tort amandina...mama, de cand nu am mai facut... Report
February 6, 20206 yr comment_259604 Iarna la Constanța după ce a plouat cu viscol spre uragan toată noaptea, dimineață m-am trezit cu asta pe trotuare, pe șosea jeg și gheață. Eu sînt un "copil" care nu știe ce e sania. Cît am fost eu la vîrsta la care aș fi putut să mă dau cu sania nu a fost nicio iarnă în care zăpada să se așeze suficient să alunece vreo sanie pe ea. Aveam o sanie în pod, cică ne plimbase tata cînd eram foarte mici, de cîte ori ningea o dădeau jos din pod, pînă îi frecam picioarele, că erau ruginite, se oprea ninsoarea și se topea zăpada Report
February 6, 20206 yr comment_259607 la mine nu-i fir de zapada. a batut vantul cu putere, inca mai bate, ieri a stropit putin, vreo ora. acum e uscat perfect, vant, urat si seceta. Report
February 6, 20206 yr comment_259610 Woauu cum arata tortuletul ala Laponel Si la noi nu-i fir de zapada ,a batut vantul cu putere ,a rupt cabluri si a lasat localitati fara curent si din cauza asta nici statia de pompare a apei nu functioneaza,asa ca iar tot orasul fara apa O zi faina tuturor! Report
February 6, 20206 yr comment_259612 la mine nu-i fir de zapada. La Bucuresti a nins toata noaptea, e zapada pana mai sus de genunchi.Am stat o ora ingropata in zapada, ca sa deszapezesc masina.Cand am terminat, jale: nu puteam iesi din parcare de nameti si strada insasi era sleauri.Iar ne-a luat iarna prin surprindere!Noroc ca pe marile artere au bagat lama... Report
February 6, 20206 yr comment_259614 asa ca iar tot orasul fara apa La Bucuresti a nins toata noaptea, e zapada pana mai sus de genunchi. am vazut la tv, si/si drept sa zic, io nici nu inteleg zapada in oras, dar nu-i dupa cum vrem noi.da' niste ploaie tare as fi vrut si la mine! Report
February 6, 20206 yr comment_259615 Daa!! draga Motz' tare rau e fara apa,merci ca te-ai gandit la mine azi cu tot vantul asta inghetat am mers la K' cu domnul Geany,si am luat un pui rotisat,cartofi congelati doar sa-i prajesc in ceaunelul cu ulei,salata verde,asta e meniul nostru de azi fara apa Woaw draga Bella,ce e pe la voi!! ...la noi uscat dar cu vant puternic rece P.S Edit ...cum spuneam,ne descurcam in orice situatie ... Edited February 6, 20206 yr by Geany Report
February 7, 20206 yr comment_259632 Happy Friday everyone! La mine chiar e happy. Am avut aproape doua saptamani de incertitudini si frici dar ieri am primit rezultatul final si e de bine. Anul asta am scapat fara biopsie Report
February 7, 20206 yr comment_259633 Happy Friday everyone! La mine chiar e happy. Am avut aproape doua saptamani de incertitudini si frici dar ieri am primit rezultatul final si e de bine. Anul asta am scapat fara biopsie Bravo Wow'! ma bucur din suflet sa dea bunul d-zeu sa fie tot asa si de acum inainte Report
February 7, 20206 yr comment_259635 Happy Friday everyone! La mine chiar e happy. Am avut aproape doua saptamani de incertitudini si frici dar ieri am primit rezultatul final si e de bine. Anul asta am scapat fara biopsie Vai ce vesti bune, Wow!!! Ma bucur maxim pentru tine! <3 Si eu vesti bune : tomograful a iesit super, cica am un cap beton si testul de polineuropatie, trecut cu brio! Pfuuuuu. Sanatate maxima la toata lumea! Report
February 7, 20206 yr comment_259636 Happy Friday everyone! La mine chiar e happy. Am avut aproape doua saptamani de incertitudini si frici dar ieri am primit rezultatul final si e de bine. Anul asta am scapat fara biopsie Happy Friday everyone! La mine chiar e happy. Am avut aproape doua saptamani de incertitudini si frici dar ieri am primit rezultatul final si e de bine. Anul asta am scapat fara biopsie Vai ce vesti bune, Wow!!! Ma bucur maxim pentru tine! <3 Si eu vesti bune : tomograful a iesit super, cica am un cap beton si testul de polineuropatie, trecut cu brio! Pfuuuuu. Sanatate maxima la toata lumea! MULTA SANATATE TUTUROR SI MULT NOROC! Report
February 7, 20206 yr comment_259637 Ma bucur nespus pentru vestile voastre bune mai ales ca-i vorba de sanatate. Cand sanatatea schiopateaza e cel mai rau Eu a trebuit sa scriu o pagina in Irish, abia am terminat-o, si-mi fierbe creierul "Oidhreacht Chorca Dhuibhne a stiúraíonn anMúsaem seo. Is fochoiste de Chomharchumann Forbartha ChorcaDhuibhne í Oidhreacht Chorca Dhuibhne. " e o (doua) propozitie exemplificatoare Cum sa scrii ceva cand nu intelegi nimic?! Greu dom'le, greu! Weekend placut! Report
February 7, 20206 yr comment_259638 Bravo Wow'! ma bucur din suflet sa dea bunul d-zeu sa fie tot asa si de acum inainte Vai ce vesti bune, Wow!!! Ma bucur maxim pentru tine! <3 Si eu vesti bune : tomograful a iesit super, cica am un cap beton si testul de polineuropatie, trecut cu brio! Pfuuuuu. Sanatate maxima la toata lumea! MULTA SANATATE TUTUROR SI MULT NOROC! Ma bucur nespus pentru vestile voastre bune mai ales ca-i vorba de sanatate. Cand sanatatea schiopateaza e cel mai rau Eu a trebuit sa scriu o pagina in Irish, abia am terminat-o, si-mi fierbe creierul "Oidhreacht Chorca Dhuibhne a stiúraíonn anMúsaem seo. Is fochoiste de Chomharchumann Forbartha ChorcaDhuibhne í Oidhreacht Chorca Dhuibhne. " e o (doua) propozitie exemplificatoare Cum sa scrii ceva cand nu intelegi nimic?! Greu dom'le, greu! Weekend placut! Multumesc !! Multa sanatate la toata lumea! Din pacate pentru mine, sunt pacient cu risc si la orice umbra noua se lasa cu investigatii. Am scapat de data asta dar la un moment dat o sa mi se infunde... cred.Mai citisem si de saracuta Shannon Doherty saptamana asta asa ca piticii mei dansau hora la greu.alpha - e ceva despre un muzeu, right? Edited February 7, 20206 yr by Wowerful Report
February 8, 20206 yr comment_259645 Happy Friday everyone! La mine chiar e happy. Am avut aproape doua saptamani de incertitudini si frici dar ieri am primit rezultatul final si e de bine. Anul asta am scapat fara biopsie Vai ce vesti bune, Wow!!! Ma bucur maxim pentru tine! <3 Si eu vesti bune : tomograful a iesit super, cica am un cap beton si testul de polineuropatie, trecut cu brio! Pfuuuuu. Sanatate maxima la toata lumea! Wow, Lori, ma bucur ca sunteti bine! Tare urat este pana primesti un diagnostic sau rezultat, dar si cand e bun ca al vostru, parca e fara margini bucuria! La mine e frig si am reinceput tusea, dar ieri am fost la Iași si am bagat o tura de shopping sa mai uit de tuse. Culmea e ca in magazine nu tuseam deloc, concluzia sotului a fost ca trebuie sa stau prin magazine, a mea e ca tre sa cheltui bani Edited February 8, 20206 yr by mino Report
February 9, 20206 yr comment_259655 Va uitati la Oscars diseara/la noapte? Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Laura Dern, Renee, 1917 si Parasite, predictiile mele Report
February 9, 20206 yr comment_259656 PS daca nu l-ati vazut pe Banderas in ultimul film al lui Almodovar (Pain and Glory) sa va duceti mintenaș. Baderas e de mult mai bun si subtil in filme spaniole decit in alea de la hollywodd si e de 10 mai sexy jucind un personaj gay decit unul straight. Report