Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ps. eu pun in strecuratoare cantitatea de branza ,masline ,ceapa ,ce urmeaza sa servesc,deasupra unui castronel ,si colectez tot uleiul care se scurge si-i dau drumul inapoi in borcan.

Seful imi mai povestea de branzeturi nobile camembert si cu rosmarin proaspat asta daca vrei delicatese. :pupic:

Ia uite ce interesanta e asta,sper ca am voie daca nu sterg repede...My link

Geany, ceea ce-ti spuneam alaltaieri, vad degeaba, prin mesaj privat, e scris sper destul de clar in regulament

5. Sunt strict interzise:

d. utilizarea forumului în scop comercial: postarea de reclame, mesaje personale care conţin reclame, reclamă mascată (numele utilizatorului identic cu al unei societăţi comerciale sau pagini personale). În aceasta categorie intra si postarea de linkuri catre situri românesti cu acelasi profil cu ArtaCulinara.com.

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Pa-pa , fetelor! Ne "vedem" vineri!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif
Nu a fost cu intentie imi cer scuze.L-am sters .Se poate da link spre situri culinare care nu sunt romanesti?

Ok, daca nu sunt romanesti da.

Am inteles acum,nu se va mai repeta,credeam ca e vb. numai de forumuri concurente,ala nu mi s-a parut mie si deaici confuzia mea.

Geany, interesanta reteta. Daca o faci poate realizezi un topic sa avem si noi.

Nu mai fac nimik Danielo,mai faceti si voi,eu m-am cam lamurit si momentan nu mai pun nimik ce nu-i de pe situl nostru sau din retetele mele personale.Am inceput anul asta cu stangul si am reusit sa supar mai multe persoane cu ignoranta mea,asa ca deajuns,am zis eu :''Geany,mai tine-ti limba-n gura,ca vb. mult si prost...'' :blush:

Stai, ca-i si vina mea.Eu am ramas cu acasa ca program tv cu telenovele si ti-am zic ca-i ok.Mea culpa, Geany.

Trebuia sa fiu mai atenta. :icon_fessee: Geany scuzele mele!

Sper ca nu am cauzat nentelegeri.Adriana, imi astept pedeapsa.

Deci eu doresc sa-mi dau demisia din functia de hangita.Am crezut ca e perfecta pt. mine si am realizat ca nu e.Asa ca eu predau cheile de la han...

post-405-12946034089943_thumb.jpg

Sa nu credeti ca sunt suparata sau ceva..Nu nik...sunt smechera,sa va povestesc.

La nunta la noi nu gaseam cavaler si donsoara' de onoare,raspunsul era:''nuu multumesc frumos,am fost si am stat numa' la usa la pus flori in piept ca lumea venea pe rand etc,si in timp ce toti se distrau dansau si mancau,noi la usa''...Asa si eu,vreau sa vin la bar sa stau picior peste picior la barfe si la cioace si sa fiu servita.. :icon_fessee:

Asa ca voi intra la fel de des si voi fi la fel de nebuna,dar nu hangita na'...

Stai, ca-i si vina mea.Eu am ramas cu acasa ca program tv cu telenovele si ti-am zic ca-i ok.Mea culpa, Geany.

Trebuia sa fiu mai atenta. :lol: Geany scuzele mele!

Sper ca nu am cauzat nentelegeri.Adriana, imi astept pedeapsa.

Eataly,nici nu te gandi e vina mea si numai a mea,asta ar mai lipsi sa implic si alti oameni in ignoranta mea.Regulamentul e destul de clar(si pe mine ,m-a dus in eroare chestia cu acasa)asta e tot ,ne-am lamurit gata...,''end off story''... :icon_fessee:

Geany :lol: , vezi bine ca nu se inghesuie nimeni la responsabilitati: sa inchida, sa deschida hanul, sa stea pana la ultimul client, sa serveasca, sa gateasca, sa mai faca si cinste. Prin urmare pune cheile in cui, pe panoul din dreapta intrarii. Cine vine primul se stie ... ori nu serveste nimic si asteapta pe cineva mai vrednic, ori pune pe masa ceva ... si ne asteapta la taifas.

... si cu autoflagelarea.... Toata lumea stie ca sunteti cuminti ..., dar nazdravane totusi :icon_fessee: ! Exact cum ii sade bine forumistului ... sa nu se astearna monotonia si plictisul :lol:

Geaninoooooooooo, fata. greseala recunoscuta, e pe jumate iertata.

haida bre, ditamai siragul de chei, cred ca deja ai avansat chelareasa :icon_fessee:

tu esti inima hanului geanino, cum sa ne lasi asa , lasa ca doar e hanul prieteniei aici, asa ca toti servim sau ne servim, tu esti cu "ambianta" "antren" si dans.

basca , ne mai pove ce-a mai facut bubuletzu' ce-a mai "injinerit" ici si colo.

noapte poarta sfaturi bune, asa ca eu o sa trec mai tarzior pe la han, ca plec cu treburi disde dimineata. :lol: :lol:

Maii mai mai!!! iar nu ne intelesem,ce suntem turci?!....Io' vin si ma prezint ezact la fel dar sunt''oaspete'' nu hangita...Ce autoflagelare?! suntem prieteni virtuali(voi sunteti cei mai buni si mai loiali si mai calzi prieteni ai mei)...

Apropo de bubulet se pregateste de gradi, a facut pachetelul in gentuta,a pregatit hainute si face baie de o ora, hi hi hi!!!maine pan la 12 am in plan curatenieee!!!!

Maii mai mai!!! iar nu ne intelesem,ce suntem turci?!....Io' vin si ma prezint ezact la fel dar sunt''oaspete'' nu hangita...Ce autoflagelare?! suntem prieteni virtuali(voi sunteti cei mai buni si mai loiali si mai calzi prieteni ai mei)...

Apropo de bubulet se pregateste de gradi, a facut pachetelul in gentuta,a pregatit hainute si face baie de o ora, hi hi hi!!!maine pan la 12 am in plan curatenieee!!!!

Geanino topicul asta e fain, ca spui vrute si nevrute si nu esti off si poti posta de la felul 1 la desert fata sa incalci reguli. Io nu vin neaprat cand mi-e sete, sau foame sau frig. Mai degraba vin cand am ceva ceva de impartit cu voi. Insa cel mai fain e ca te gasim pe tine aici si ne inveselesti invariabil cu cate ceva.

Aha! La 11:20 faceti baie! Chiar ma gandeam mai adineauri cu orele de culcare ale bubuletilor anuntate pe topicurile pt cei mici (6-7 jum) si cumpaneam ... , ca eu la ora aia nici nu ajung de la serviciu acasa. :icon_fessee:

Aha! La 11:20 faceti baie! Chiar ma gandeam mai adineauri cu orele de culcare ale bubuletilor anuntate pe topicurile pt cei mici (6-7 jum) si cumpaneam ... , ca eu la ora aia nici nu ajung de la serviciu acasa. :icon_fessee:

Al meu e special,nu-l scot nici cu ordinul procuraturii acum din cada,asa ca... :lol:

L-am invatat prost,face ce vrea si ''se impune''vb. cuiva...Asta e...trag ponoasele...

Geanino topicul asta e fain, ca spui vrute si nevrute si nu esti off si poti posta de la felul 1 la desert fata sa incalci reguli. Io nu vin neaprat cand mi-e sete, sau foame sau frig. Mai degraba vin cand am ceva ceva de impartit cu voi. Insa cel mai fain e ca te gasim pe tine aici si ne inveselesti invariabil cu cate ceva

Maii !!!aici la partea asta nu stiu ce sa mai spun,e cam cu semnul intrebarii,asa credeam si eu dar se pare ca m-am inselat...Ma rog....

Ei, Adriana! Chiar cred ca ti s-ar potrivi! Pai ca o hangita de pe la noi? sau ca o hangita de pe la ei?

Vezi tu, ca hangita, portul ca portul, dar toata treaba e sa faci antren cu toti mesenii, ca mirele si mireasa la nunta :icon_fessee: , parerea mea ...daca vrei sa ai succes sa se intoarca lumea cu drag :lol:

Voi rideti si glumiti, dar mie mi-au cerut aseara sa ma imbrac de hangita la Carnaval :icon_fessee:

Cum ma imbrac eu?

Adriana ai sa razi de cazi pe burta dar jur,jur pe rosu pe ce vrei tu ia' ce am visat eu azi noapte,nu glumesc nu-i gluma nu-i panarama...

Hangita de pe la noi, vivandiera :icon_fessee:

Eu ma gindeam la o fusta lunga si larga, am una facuta din resturi de peste 20 de ani, am pus-o pe mama sa o desfaca in talie si sa o largeasca :lol:

Si deasupra tre sa-mi caut o bluza alba dintr-aceea la care se pot cobori umerii :lol:

Da' n-am la ce se intoarce lumea doar ma cunosc toti, e o chestie intre prieteni, fiecare face ceva de mincare, ne mascam de carnaval si ne simtim bine ca intotdeauna cind ne vedem :lol:

Am visat ca eram o hangita de pe vremuri,aveam un corset rosu cu sireturi in ics in fata dedesupt o iie cu alba cu maneca clopotel''(ca la albacazapada ma rog)si fusta de cenusareasa,si eram urmarita de niste cavaleri cu sabii(eram foarte speriat si fugeam ,spanzuratoare scria pe fruntea mea),si m-am refugiat intr-un turn cilindric,ajunsa sus am daramat scara de lemn,dar am realizat ca turnul a fost inconjurat si eram pandita,asa ca am sarit pe acoperisul unei case am intrat pe fereastra,si fugit pe usa,m-am pierdut intr-o multime furioasa de oameni ce parca erau intr-o revolutie...

Jur ca asta am visat nu pot sa dovedesc in nici unfel dar asta a fost visul meu de azinoapte...

In trecut adoram cartile de al. Dumas: cei trei muschetari,dupa 20 de ani, vicontele de bragelone,carol al IX lea regina Margot,etc Fausta toate,ca-s mai multe ,Pardaillan etc...