November 29, 200916 yr comment_2325 Adytzo, mi-a soptit mie o pasarea ca Humanitasu' vine-n forta cu noutati amush! -Hhaled Hoseseini: Splendida cetate a celor o mie de sori, mi-a placut la nebunie, si a fost genul de carte la care m-am gandit pe strada la ea Khaled Hosseini imi place si mie mult de tot. Ai citit "The Kite Runner"? Si asta e excelenta. Eu le-am citit pe amandoua. Minunate! Report
November 30, 200916 yr comment_2805 Vorbind cu niste prietene simbata am remarcat ca si ele aveau aceeasi idee ca si mine, Splendida cetate a celor o mie de sori, avind ca personaje femei a placut mai mult comparativ cu The Kite Runner femeilor.Apoi vorbisem si cu un prieten care le-a citit pe amindoua si lui ii placuse mai mult The Kite Runner.Ati remarcat si voi chestia asta? Orisicum tot cu pretenele mele vorbind toate au elogiat trilogia lui Larsen asa ca tre sa ma duc sa le cumpar si pe celelalte 2 :roll: Report
November 30, 200916 yr comment_3230 Vorbind cu niste prietene simbata am remarcat ca si ele aveau aceeasi idee ca si mine, Splendida cetate a celor o mie de sori, avind ca personaje femei a placut mai mult comparativ cu The Kite Runner femeilor.Apoi vorbisem si cu un prieten care le-a citit pe amindoua si lui ii placuse mai mult The Kite Runner.Ati remarcat si voi chestia asta? Orisicum tot cu pretenele mele vorbind toate au elogiat trilogia lui Larsen asa ca tre sa ma duc sa le cumpar si pe celelalte 2 :roll: Vanatorii de zmeie e pe lista de Craciun :oops: Inainte de a-mi cumpara Splendida cetate...am citit si despre vanatori, si mi-am cumparat intai cetetea cu acelasi gand ca si al vostru, Adriana Ma mai tenteaza Dan Lungu-Cum sa uiti o femeie :roll: Report
November 30, 200916 yr comment_3244 poate va intereseaza si astae link-ul spre o biblioteca online? ca mie asta imi apre :roll: Din punctul meu de vedere e f bine ca este si asa ceva da io nu dau cartea din mana pe randu' din calculator.Simt ca ma oboseste mai tare cititul pe calculator decat o carte.Si apoi e mai comod sa stau cu burta-n sus si cartea-n mana decat pironita-n scaun la calculator Report
December 1, 200916 yr comment_3358 Dragoste in vremea holerei, Gabriel Garcia Marquez - mama ce m-a mai enervat finalul. Imi place tare mult cum scrie nenea, dar cartea asta chiar m-a dezamagit... Report
December 3, 200916 yr comment_4589 Harry Potter si talismanele mortiiImi place de mor seria Harry Potter Report
December 4, 200916 yr comment_5133 DUNE de Frank Herbert si trebuie sa caut sfarsitul FUNDATIEI am gasit site-ul asta http://www.cartiaz.ro/ carti multe si marunte, imi aduc aminte cind cautam disperati lecturile obligatorii ale fiica-mii si imposibil de facut rost in citeva ore asa am gasit o ALIENS, una care nu am citit-o inca, o voi lista, tehnoredactez rapid si o pastrez ptr. vacanta asta din decembrie-ian., sper sa termin DUNE pina atunci Report
December 5, 200916 yr Author comment_5561 DUNE de Frank Herbert si trebuie sa caut sfarsitul FUNDATIEI am gasit site-ul asta http://www.cartiaz.ro/ carti multe si marunte, imi aduc aminte cind cautam disperati lecturile obligatorii ale fiica-mii si imposibil de facut rost in citeva ore asa am gasit o ALIENS, una care nu am citit-o inca, o voi lista, tehnoredactez rapid si o pastrez ptr. vacanta asta din decembrie-ian., sper sa termin DUNE pina atunciAi nevoie de Fundatia Renascuta, nu? O am eu in soft copy, word document. Daca o vrei, trimite-mi adresa ta de e-mail pe pm si ti-o trimit. Report
December 5, 200916 yr comment_5575 Cami, vai de capul meu, am revazut lista si din 8 carti am numai primele 4 si ultima imi lipsesc Marginea Fundatiei, Fundatia si Pamintul, Fundatia renascuta daca ai Fundatia renascuta o pastrez sa o citesc dupa ce le iau pe cele doua lipsa. trimit pmmultumesc Report
December 5, 200916 yr comment_5635 Am în format electronic aceste cărți: [code]A. S. Puskin - Dama de pica.rtfA. S. Puskin - Fata capitanului.rtfA.B. Strugatki - Picnic la marginea drumului.rtfA.C. Crispin - Alien IV - Invierea.rtfAdolfo Bioy Casares - Plan de evadare.docAdrian Marino - Pentru Europa.pdfAdrian Marino - Politica si cultura.pdfAlain Robbe-Grillet - Reluarea.rtfAlan Dean Foster - Alien - Al 8-lea pasager.rtfAlan Dean Foster - Aliens - Misiune de pedeapsa.rtfAlbert Camus - Caderea.rtfAlbert Camus - Ciuma.docAlbert Camus - Exilul si imparatia.rtfAlbert Camus - Opere.docAlbert Camus - Strainul.rtfAldous Huxley - Doua sau trei gratii.rtfAldous Huxley - Geniul si zeita.rtfAlecu Donici - Scrieri.pdfAlex Cojuhovschi - Pruncul.docAlex Mihai Stoenescu - Dinastia Bratianu.rtfAlexander Soljenitin - Vitelul si stejarul vol 1.rtfAlexander Soljenitin - Vitelul si stejarul vol 2.rtfAlexandre Dumas - Cavalerul reginei.rtfAlexandre Dumas - Cei trei muschetari.rtfAlexandre Dumas - Dupa douazeci de ani.rtfAlexandre Dumas - Robin Hood.rtfAlexandre Dumas fiul - Dama cu camelii.rtfAlexandru Odobescu - Doamna Chiajna.pdfAlexandru Paleologu - Despre lucrurile cu adevarat importante.pdfAlexandru Vakulovski - Pizdet.docAlexandru Vlahuta - Din trecutul nostru.pdfAlexandru Vlahuta - Iubire.pdfAlfred Adler - Cunoasterea omului.docAlfred Binet - Dedublarea personalitatii si inconstientul.docAlina Andrei - Prea frumoasa poveste a domnului magar.pdfAlphonse Daudet - Tartarin din Tarascon.pdfAmza Pellea - Nea Marin.pdfAna Blandiana - Geniul de a fi.pdfAna Blandiana - La cules de ingeri.pdfAndre Neher - Moise si vocatia iudaica.docAndre Vauchez - Spiritualitatea evului mediu.docAndrei Makine - Crima Olgai Arberova.docAndrei Makine - Pamantul si Cerul.rtfAndrew Burt - Ca praful in vânt.docAnne Rice - Cronicile vampirilor 1 - Interviu cu un vampir.rtfAnne Rice - Cronicile vampirilor 2 - Vampirul Lestat.rtfAnne Rice - Cronicile vampirilor 3 - Regina damnatilor.rtfAnne Rice - Cronicile vampirilor 4 - Povestea hotului de trupuri.docAnne Rice - Cronicile vampirilor 5 - Diavolul Memnoch.rtfAnonim - Afacerea nebunul negru.docAnthony Storr - Freud.docAntim Ivireanul - Didahii.pdfAntoaneta Zaharia - Jocul.pdfAntoine de Saint-Exupery - Micul print.docAnton Holban - O moarte care nu dovedeste nimic.rtfAnton Pann - Povestea vorbii.pdfAntony Mello - Culegere de conferinte spirituale.pdfArnold Van Gennep - Riturile de trecere.pdfArthur C. Clarke - Al doilea rasarit.rtfArthur C. Clarke - Bucla inchisa.rtfArthur C. Clarke - Daca te voi uita vreodata, Pamant.rtfArthur C. Clarke - De-a v-ati ascunselea.rtfArthur C. Clarke - Expeditia spre Pamant.rtfArthur C. Clarke - Fantoma adincurilor.rtfArthur C. Clarke - Fintanile paradisului.rtfArthur C. Clarke - Insula Delfinilor.rtfArthur C. Clarke - Intilnire in zori.rtfArthur C. Clarke - Leul din Comarre.rtfArthur C. Clarke - Minia lui Dumnezeu.rtfArthur C. Clarke - Mostenire.rtfArthur C. Clarke - Nemesis.rtfArthur C. Clarke - Odiseea spatiala 2001.rtfArthur C. Clarke - Odiseea spatiala 2010.rtfArthur C. Clarke - Odiseea spatiala 2061.rtfArthur C. Clarke - Odiseea spatiala 3001.rtfArthur C. Clarke - Orasul si stelele.rtfArthur C. Clarke - Rendezvous cu Rama.rtfArthur C. Clarke - Rezistenta la rupere.rtfArthur C. Clarke - Sentinela.rtfArthur C. Clarke - Sfarsitul copilariei.docArthur C. Clarke - Superioritate.rtfArthur C. Clarke & Gentry Lee - Garadina din Rama.rtfArthur C. Clarke & Gentry Lee - Rama II.rtfArthur C. Clarke & Gentry Lee - Razboi pe Rama.rtfArthur Conan Doyle - Crimele din Baltimore.docArturo Perez Reverte - Tabloul flamand.rtfAtanasie Berzescu - Lacrimi si Sange.rtfAugust Strinberg - Dansul mortii.docAugust Strinberg - Domnisoara Julie.docAugust Strinberg - Fulger fara tunet.docAugust Strinberg - In fata mortii.docAugust Strinberg - Kristina.docAugust Strinberg - Nu va jucati cu focul.docAugust Strinberg - Sonata fantomelor.docAugust Strinberg - Tatal.docAugust Strinberg - Un joc al visului.docAurel Codoban - Amurgul iubirii.docAurel Codoban - Semn si interpretare - O introducere postmoderna in semiologie si hermeneutica.docAureliu Busuioc - Pactizand cu diavolul.pdfAureliu Busuioc - Unchiul din Paris.pdfBarbu Stefanescu Delavrancea - Luceafarul.pdfBernard Werber - Furnicile.doc.rtfBernard Werber - Revolutia furnicilor.rtfBernard Werber - Ziua furnicilor.rtfBoetius din Dacia - Despre viata filosofului.docBogdan Petriceicu Hasdeu - Muntele si Valea.pdfBogdan Suceava - Batalii si mesagii.pdfBrian Herbert - Dune - Nighttime Shadows On Open Sand.pdfBruce McAllister - Comando Psi.rtfC. G. Jung - Psihanaliza fenomenelor religioase.rtfCamil Petrescu - Ultima noapte de dragoste, intiia noapte de razboi.pdfCarlos Fuentes - Diana.rtfCarti populare romanesti.pdfCharles Dickens - A tale of two cities.pdfCharles Dickens - Timpuri grele.rtfCharles Dickens - Un colind de Craciun.rtfCharlotte Bronte - Jane Eyre.rtfChelsea Quinn - Yarbro.rtfCicerone Ionitoiu - Genocidul din Romania.docCicerone Ionitoiu - Morminte fara cruce.docCinel Cinel - Ghicitorile romanilor.pdfCinghiz Aitmatov - Vaporul alb.rtfClaude Mosse - Procesul lui Socrate.rtfClaudio Rendina - Papii - Istorie si secrete.pdfColin Forbes - Terminal.rtfConstantin Arginteanu - Astrologia odinioara si azi.docConstantin Noica - De Caelo.docConstantin Noica - Mathesis sau bucuriile simple.docConstantin Noica - Modelul cultural european.DOCConstantin Stamati - Imnul lautei romanesti.pdfCorin Braga - 10 studii de arhetipologie.docCorina Georgiana Saftoiu - Maine va fi o zi speciala.docCornel Ivanciuc - Cartea cuceririlor.pdfCostache Negruzzi - Negru pe alb.pdfCristian Troncota - Mihail Moruzov si Frontul secret.rtfCristian Tudor Popescu - Copiii Fiarei.pdfCristian Tudor Popescu - Timp mort.pdfCristina Nicoleta Sprinceana - Stiinta pierduta a lui Zalmoxis.docCristopher Marlowe - Tragica istorie a doctorului Faust.docDan Brown - Codul lui Da Vinci.rtfDan Brown - Conspiratia.rtfDan Brown - Fortareata Digitala.rtfDan Brown - Ingeri si Demoni.rtfDan Chertes - Floarea tacerii.docDan Dobos - Abatia 1 - Abatia.rtfDan Dobos - Abatia 2 - Blestemul Abatiei.rtfDan Dobos - Pletele Sfantului Augustin.rtfDan Sebastian Chertes - Pe o mare de vise.pdfDana Stanescu - Motanul Suki si floarea.pdfDaniel Defoe - Moll Flanders.rtfDaniel Walther - Ambuscada pe Ornella.rtfDashiell Hammett - Soimul maltez.rtfDavid Herbert Lawrence - Curcubeul.docDavid Lodge - Ganduri ascunse.docDavid Lodge - Terapia.docDea Loher - Legaturile Klarei.pdfDean Koontz - Soapte.rtfDelia Oprea - Veghea natiunii naste ingeri.pdfDianne Doubtfire - Timiditatea.rtfDictionar de proverbe si zicatori romanesti.pdfDimitrie Bolintineanu - Legende istorice.pdfDimitrie Cantemir - Descrierea Moldovei.pdfDimitrie Cantemir - Istoria ieroglifica1.pdfDimitrie Cantemir - Istoria ieroglifica2.pdfDino Buzzati - Monstrul Colombre si alte cincizeci de povest.docDinu Sararu - Niste tarani.pdfDorin David - Puzzle.pdfDorin Teodor Moisa - Creierul, o enigma descifrata.rtfDuiliu Zamfirescu - Viata la tara, Tanase Scatiu.pdfDumitru Matcovschi - Vad.pdfE.T.A. Hoffmann - Elixirele diavolului.docEdgar Allan Poe - Berenice.rtfEdgar Allan Poe - Hruba si pendulul.rtfEdgar Allan Poe - Jucatorul de sah al lui Maelzel.rtfEdgar Allan Poe - Masca mortii rosii.rtfEdgar Allan Poe - Metzengernstein.rtfEdgar Allan Poe - Misterul Mariei Roget.rtfEdgar Allan Poe - Un vis.rtfEdgar Allan Poe - William Wilson.rtfEdgar Wallace - Razbunatorul.docEdmondo de Amicis - Cuore.rtfElisabeth Eliot - Pasiune si Puritate.docEmil Cioran - Amurgul gindurilor.rtfEmil Cioran - Indreptar patimas.rtfEmil Cioran - Pe culmile disperarii.rtfEmil Cioran - Schimbarea la fata a Romaniei.docEmil Garleanu - Din lumea celor care nu cuvanta.pdfEmily Bronte - La rascruce de vanturi.rtfEric Brown - Meridian.rtfErnest Hemingway - Povestiri.docErnesto Sabato - Abaddon exterminatorul.rtfErnesto Sabato - Despre eroi si morminte.docErnesto Sabato - Intre scris si sange.docErnesto Sabato - Tunelul.rtfErnst Cassirer - Eseu despre om.docEugen Cizeck - Roma in timpul lui Nero.docEvanghelia Pacii lui Ioan.docF. M. Dostoievski - Adolescentul.docF. M. Dostoievski - Amintiri din casa mortilor.docF. M. Dostoievski - Crima si pedeapsa.rtfF. M. Dostoievski - Crime and punishment.pdfF. M. Dostoievski - Demonii.docF. M. Dostoievski - Eternul sot.rtfF. M. Dostoievski - Fratii Karamazov (Vol. 1).docF. M. Dostoievski - Fratii Karamazov (Vol. 2).docF. M. Dostoievski - Idiotul.docF. M. Dostoievski - Jucatorul.docF. M. Dostoievski - Netoska Nezvanova.docF. M. Dostoievski - Nopti albe.docF. M. Dostoievski - Oameni sarmani.docF. M. Dostoievski - Un roman in noua scrisori.docF. M. Dostoievski - Visul unchiului.docFarah Pahlavi - Memorii.rtfFilip Teodor - Secretele U.S.L.A..pdfFlorence Scovell-Shin - Jocul Vietii.docFrancis A. Schaeffer - Trilogia.rtfFrancis Bacon - The new organon.docFrancis Carsac - Robinsonii Cosmosului.docFrancis Schaeffer - Dans de unul singur.docFrancois Rabelais - Gargantua si Pantagruel.rtfFrancois Villon - Balade.pdfFrank Herbert - Dune 1 - Anexe.rtfFrank Herbert - Dune 1 - Dune (fara anexe).rtfFrank Herbert - Dune 2 - Mintuitorul Dunei.rtfFrank Herbert - Dune 3 - Copiii Dunei.rtfFrank Herbert - Dune 4 - Imparatul-Zeu al Dunei.rtfFrank Herbert - Dune 5 - Ereticii Dunei.rtfFrank Herbert - Dune 6 - Canonicatul Dune v.5.0.rtfFrank Herbert - Pandora 1 - Incidentul Iisus.rtfFrank Herbert - Pandora 2 - Efectul Lazar.rtfFrank Herbert - Pandora 3 - Factorul Inaltare.rtfFrank Herbert - Steaua si biciul.rtfFranz Brentano - Despre multipla semnificatie a fiintei la Aristotel.docFranz Kafka - Colonia Penitenciara.docFranz Kafka - In fata legii.docFranz Kafka - La galerie.docFranz Kafka - Metamorfoza.docFranz Kafka - O dare de seama pentru Academie.docFranz Kafka - Procesul.docFranz Kafka - Un artist al foamei.docFranz Kafka - Un medic de tara.docFranz Kafka - Unsprezece feciori.docFranz Kafka - Verdictul.docFrederick Forsyth - Negociatorul.rtfFrieda Fordham - Introducere in psihologia lui V.G. Jung.docFriedrich Nietzsche - Dincolo de Bine si de Rau.docFriedrich Nietzsche - Zarathustra.pdfGabriel Garcia Marquez - Aventura lui Miguel Littin clandestin in Chile.rtfGabriel Garcia Marquez - Despre dragoste si alti demoni.rtfGabriel Garcia Marquez - Dragostea in vremea holerei.rtfGabriel Garcia Marquez - Generalul in labirintul sau.rtfGabriel Garcia Marquez - Incredibila si trista... (povestiri).rtfGabriel Garcia Marquez - Povestea tarfelor mele triste.rtfGabriel Garcia Marquez - Toamna patriarhului.rtfGabriel Garcia Marquez - Un veac de singuratate.rtfGabriel Liiceanu - Despre limita.docGabriel Liiceanu - Jurnalul de la Paltinis.pdfGabriel Liiceanu - Usa interzisa.rtfGarabet Ibraileanu - Spiritul critic in cultura rom.pdfGeorge Bacovia - Plumb.pdfGeorge Calinescu - Bietul Ioanide 1.pdfGeorge Calinescu - Bietul Ioanide 2.pdfGeorge Calinescu - Enigma Otiliei.pdfGeorge Calinescu - Istoria literaturii romane.pdfGeorge Calinescu - Viata si opera lui Ion Creanga.pdfGeorge Cosbuc - Cantece de vitejie.pdfGeorge Cosbuc - Fire de tort.pdfGeorge Meniuc - Interior cosmic.pdfGeorge Orwell - 1984.rtfGeorge Orwell - Ferma animalelor.rtfGeorge R.R. Martin - Un cantec pentru Lya.rtfGeorge R.R. Martin - Weekend intr-o zona de razboi.rtfGeorge R.R. Martin - Zburatorii noptii.rtfGeorge Toparceanu - Balade vesele si triste.pdfGeorges Simenon - Maigret si fantoma.rtfGeorges Simenon - Prima ancheta a lui Maigret.rtfGerard Klein - Seniorii razboiului.rtfGheorghe Tomozei - Miradoniz.pdfGiovanni Arpino - Parfum de femeie.rtfGiovanni Papini - Gog.rtfGordon Thomas - Mossad.rtfGreg King - Regele nebun.rtfGrigore Bajenaru - Cismigiu & Comp.rtfGrigore Georgiu - Istoria culturii romane moderne.pdfGuy des Cars - Bruta.rtfH.R. Patapievici - Omul recent.pdfHannah Pakula - Ultima Romantica - Regina Maria a Romaniei.rtfHarriet Lummis Smith - Pollyanna (Secretul Multumirii) Vol1.docHarriet Lummis Smith - Pollyanna (Secretul Multumirii) Vol2.docHarriet Lummis Smith - Pollyanna (Secretul Multumirii) Vol3.docHaruki Murakami - In cautarea oii fantastice.docHaruki Murakami - Iubita mea sputnic.rtfHaruki Murakami - La sud de granita.docHelen Fielding - Jurnalul lui Bridget Jones.rtfHenriette Beecher Stowe - Coliba unchiului Tom.rtfHerbert Marcuse - Eros si civilizatie.docHermann Hesse - Calatoria spre Soare-Rasare.rtfHermann Hesse - Jocul cu margele de sticla.rtfHermann Hesse - Siddhartha.rtfHonore de Balzac - Eugenie Grandet.rtfHoward Philips Lovecraft - Cautarea lui Iranon.rtfHoward Philips Lovecraft - Dagon.rtfHoward Philips Lovecraft - Monstrul din prag.docHoward Philips Lovecraft - Polaris.rtfHoward Philips Lovecraft - Zeii ceilalti.docI.S. Turgheniev - Un Cuib de Nobili.rtfIan Fleming - 007 - Traieste si lasa-i pe ceilalti sa moara.rtfIan Watson - O foarte lenta masina a timpului.docIlf si Petrov - Vitelul de aur.rtfIoan Slavici - Mara.docIoan Slavici - Moara cu noroc.pdfIoan Tesu - Virtutile crestine.pdfIon Barbu - Addenda.rtfIon Barbu - Din periodice.rtfIon Barbu - Dupa melci.rtfIon Barbu - Joc secund.rtfIon Barbu - Uvedenrode.rtfIon Creanga - Amintiri din copilarie.pdfIon Creanga - Povesti.pdfIon Creanga - Povestiri.pdfIon Luca Caragiale - D'ale carnavalului.pdfIon Luca Caragiale - Istoria se repeta.pdfIon Luca Caragiale - Napasta.pdfIon Luca Caragiale - O noapte furtunoasa.pdfIon Milos - O alta lume am visat.pdfIon Minulescu - Nu sunt ce par a fi.pdfIon Neculce - Letopisetul Tarii Moldovei.pdfIon Pillat - Limpezimi.pdfIon Rotaru - Comentarii si analize literare.pdfIonel Teodoreanu - La Medeleni 2-3.rtfIonel Teodoreanu - La Medeleni 4.rtfIonel Teodoreanu - La Medeleni vol.1.rtfIrvin D. Yalom - Plansul lui Nietzsche.docIrving Stone - Freud 1 - Turnul nebunilor.rtfIrving Stone - Freud 2 - Paria.rtfIsaac Asimov - Cavernele de otel.rtfIsaac Asimov - Eu, robotul.rtfIsaac Asimov - Fundatia 1 - Preludiul Fundatiei.rtfIsaac Asimov - Fundatia 2 - Fundatia.rtfIsaac Asimov - Fundatia 3 - Fundatia si Imperiul.rtfIsaac Asimov - Fundatia 4 - A doua fundatie.rtfIsaac Asimov - Fundatia 5 - Marginea Fundatiei.rtfIsaac Asimov - Robotul AL-76 o ia razna.rtfIsaac Asimov - Sa ne unim.rtfIsaac Asimov - Toate necazurile lumii.rtfIsaac Asimov - Victorie involuntara.rtfIvo Andric - Cronica din Travnik.docJ. D. Salinger - De veghe in lanul de secara.rtfJ.K. Rowling - Harry Potter Pocalul de Foc.rtfJ.K. Rowling - Harry Potter Prizonier la Azkaban.rtfJ.K. Rowling - Harry Potter si Camera Secretelor.rtfJ.K. Rowling - Harry Potter si Ordinul Phoenix.rtfJ.K. Rowling - Harry Potter si Piatra Filozofala.rtfJ.P Vernant - Omul grec.docJ.R.Tolkien - Stapinul inelelor 1 - Fratia inelului.docJack Higgins - Confesionalul.rtfJack Higgins - Pactul cu diavolul.rtfJack London - Colt Alb.rtfJacques le Goff - Nasterea purgatoriului Vol. II.docJames Clavell - Shogun (Vol. 1).rtfJames Clavell - Shogun (Vol. 2).docJames Joyce - Portret al artistului in tinerete.rtfJames Joyce - Ulysses.pdfJames Redfiel - Profetiile de la Celestine.docJan Van Helsing - Organizatii Secrete.rtfJane Austen - Mandrie si prejudecata.rtfJean Racine - Teatru.docJean Servier - Terorismul.docJeffrey Archer - Nici un ban in plus, nici un ban in minus.rtfJimmy Guieu - Cavernele de pe Wolf.rtfJoan D. Vinge - Regina zapezii 1.rtfJoan D. Vinge - Regina zapezii 2.rtfJohn Arden - Azilul fericit.docJohn Arden - Dansul sergentului Musgrave.docJohn Brunner - Rabdarea timpului.rtfJohn Brunner - Retelele infinitului.rtfJohn Brunner - Victimele novei.rtfJohn Galsworthy - Forsyte Saga 1.rtfJohn Galsworthy - Forsyte Saga 2.rtfJohn Galsworthy - Forsyte Saga 3.rtfJohn Grisham - ... Si vreme e ca sa ucizi.rtfJohn Grisham - Avocatul strazii.rtfJohn Grisham - Camera mortii.rtfJohn Grisham - Cazul Pelican.docJohn Grisham - Clientul.rtfJohn Grisham - Firma.rtfJohn Grisham - Juriul.rtfJohn Grisham - Si vreme e ca sa ucizi.rtfJohn Grisham - Testamentul.rtfJohn Le Carre - Omul nostru din Panama.rtfJohn Saul - Creatura.rtfJohn Saul - Proiect divin.rtfJohn Saul - Protectorul.rtfJohn Saul - Umbra.rtfJohn Steinbeck - La rasarit de Eden.rtfJohn Steinbeck - Soareci si oameni.rtfJonathan Coe - Casa somnului.rtfJonathan Swift - Calatoriile lui Gulliver.rtfJorge Luis Borges - Artificii.rtfJose Saramago - Pestera.rtfJose Saramago - Toate numele.rtfJoseph Heller - Catch 22.rtfJulio Cortazar - Cat o iubim pe Glenda.rtfJulio Cortazar - Toate focurile, focul.rtfJurgen Habermas - Constiinta morala si actiunea comunicativa.docKahlil Gibran - Profetul.docKama Sutra.docKen Carey - Transmisiunile semintiei stelare.rtfKenneth Wapnick - Un curs in miracole.rtfKrikor H. Zambaccian - Insemnarile unui amator de arta.pdfKurt Vonnegut - Leaganul pisicii.rtfLarry Niven - Lumea Inelara.rtfLee Harper - Sa ucizi o pasare cantatoare.rtfLegende populare romanesti.pdfLeo Taxil - Biblia hazlie.rtfLeon Wieseltier - Kaddish.pdfLeonard Oprea - Camasa de forta.pdfLiviu Rebreanu - Adam si Eva.pdfLiviu Rebreanu - Ion v1.pdfLiviu Rebreanu - Ion v2.pdfLiviu Rebreanu - Padurea spanzuratilor.pdfLiviu Rebreanu - Rascoala vol1.pdfLiviu Rebreanu - Rascoala vol2.pdfLuc Benoiste - Semne, simboluri si mituri.docLucian Blaga - In marea trecere.pdfLucian Blaga - Pasii profetului.pdfLucian Blaga - Poemele lumii.pdfLuis Sepulveda - Batranul care citea romane de dragoste.rtfLuis Sepulveda - Jurnalul unui killer sentimental.rtfLuis Sepulveda - Nume de toreador.rtfLuis Sepulveda - Yacare.rtfManagementul proiectelor.pdfMarcel Proust - Plecarea Albertinei.rtfMarcel Proust - Prizoniera.rtfMarcel Proust - Sodoma si Gomora.rtfMarcel Proust - Swan.rtfMarcia Muller - Trofee si lucruri moarte.rtfMargaret Atwood - Momente semnificative din viata mamei mele.docMargaret Mitchell - Pe aripile vantului.rtfMarin Preda - Cel mai iubit dintre pamanteni Vol.1.rtfMarin Preda - Cel mai iubit dintre pamanteni Vol.3.rtfMarin Preda - Cel mai iubit dintre paminteni vol.2.rtfMarin Preda - Imposibila intoarcere.rtfMarin Preda - Morometii Volumul I.docMarin Preda - Morometii Volumul II.docMarin Preda - Viata ca o prada.docMarin Sorescu - Iona.pdfMario Vargas Llosa - Cine l-a ucis pe Palomino Molero.rtfMario Vargas Llosa - Conversatie la catedrala.docMario Vargas Llosa - Pantaleon si vizitatoarele.docMario Vargas Llosa - Razboiul sfarsitului lumii.docMarius Oprea - Mostenitorii securitatii.docMark Twain - Aventurile lui Huckleberry Finn.docMark Twain - Print si cersetor.docMark Twain - Un yankeu la curtea regelui Arthur.rtfMartin Heidegger - Introducere in metafizica.docMartin Heidegger - Originea operei de arta.docMary Higgins Clark – Escrocheria.rtfMatei Visniec - Inteleptul la ora de ceai.pdfMatei Visniec - Mansarda la Paris cu vedere spre moarte.docMateiu Caragiale - Asfintitul crailor.pdfMateiu Caragiale - Cele trei hagialacuri.pdfMateiu Caragiale - Craii de curtea veche.pdfMateiu Caragiale - Intampinarea crailor.pdfMateiu Caragiale - Spovedanii.pdfMaurice Leblanc - Arsene Lupin si afacerea Kesselbach Vol 1.docMaurice Leblanc - Arsene Lupin si afacerea Kesselbach Vol 2.docMaurice Leblanc - Arsene Lupin si comoara regilor Frantei.rtfMaurice Leblanc - Arsene Lupin si enigma acului scobit.docMesa Selimovic - Dervisul si moartea.docMichael Crichton - Sfera.rtfMichael Devitt - Filosofia limbajului.docMichael Ende - Povestea fara sfarsit.rtfMichel Foucault - A supraveghea si a pedepsi.docMihai Eminescu - Geniu pustiu.pdfMihai Eminescu - Luceafarul.pdfMihai Eminescu - Memento Mori.pdfMihai Radulescu - Impuscarea calaretului.docMihail Bulgakov - Roman teatral.rtfMihail Sadoveanu - Tara de dincolo de negura.pdfMika Waltari - Amantii din Bizant.rtfMioara Avram - Ortografie pentru toti.pdfMircea Berinde - Paravanul venetian.rtfMircea Cartarescu - Dublu CD.docMircea Cartarescu - Levantul.docMircea Cartarescu - Nostalgia.docMircea Cartarescu - Orbitor.rtfMircea Cartarescu - Ruletistul.rtfMircea Dinescu - Moartea citeste ziarul.docMircea Eliade - Maitreyi.rtfMircea Eliade - Sarpele.rtfMircea Naumescu - Marea Experienta.pdfMiron Ciho - Civilizatia Egiptului greco-roman.pdfMiron Costin - Letopisetul Tarii Moldovei.pdfMiron Costin - Viata lumii.pdfMorihei Ueshiba - Arta Pacii.docMose Dayan - Istoria vietii mele.rtfNae Ionescu - Curs de teorie a cunostintei.pdfNancy Kress - Luna Probabilistica.rtfNancy Kress - Soarele Probabilistic.rtfNancy Kress - Spatiul probabilistic.docNeagoe Basarab - Invataturile lui Matei Bassarab catre fiul sau Teodosie.pdfNegarea Holocaustului.pdfNicolae Banescu - Istoria Imperiului Bizantin Vol 1.rtfNicolae Banescu - Istoria Imperiului Bizantin Vol 2.rtfNicolae Dabija - Un geniu monstruos.pdfNicolae Esinescu - Copacul care ne uneste.pdfNicolae Filimon - Ciocoii vechi si noi.pdfNicolae Gane - Stejarul din Borzesti.PDFNicolae Labis - Moartea caprioarei.pdfNicolae Sfetcu - Retele de calculatoare.pdfNicolae Steindhardt - Jurnalul fericirii.rtfNicolas Stebing - Anglicanism si Ortodoxie.docNorman Spinrad - Solarienii.rtfOctavian Goga - Ne cheama pamantul.pdfOctavian Paler - Apararea lui Galilei.rtfOctavian Paler - Aventuri solitare.rtfOctavian Paler - Caminante.rtfOctavian Paler - Desertul pentru totdeauna.rtfOctavian Paler - Psihiatria sub dictatura comunista.docOctavian Paler - Un om norocos.rtfOctavian Paler - Viata pe un peron.rtfOlga Tokarczuc - Calatoria oamenilor cartii.docOmar Khayyam - Poezii.docOmraam Mikhael Aivanhov - Alchimia sau cautarea perfectiunii.DOCOmraam Mikhael Aivanhov - Calea Tacerii.docOmraam Mikhael Aivanhov - Cartea magiei divine.docOmraam Mikhael Aivanhov - Ce este un maestru spiritual.docOmraam Mikhael Aivanhov - Centri si corpuri subtile.rtfOmraam Mikhael Aivanhov - Craciunul - A primi si a darui - Determinism si nedeterminism.docOmraam Mikhael Aivanhov - De la om la Dumnezeu - Ierarhii si Sefiroturi ingeresti.rtfOmraam Mikhael Aivanhov - Dragonul innaripat.docOmraam Mikhael Aivanhov - Egregorul porumbelului libertatii.docOmraam Mikhael Aivanhov - Forta Sexuala sau Dragonul Innaripat.docOmraam Mikhael Aivanhov - Galvanoplastia Spirituala.docOmraam Mikhael Aivanhov - Lumina, spirit viu.docOmraam Mikhael Aivanhov - Noul pamant sau Reguli de Aur.docOmraam Mikhael Aivanhov - O filozofie a universalului.docOmraam Mikhael Aivanhov - O noua interpretare a evangheliilor.DOCOmraam Mikhael Aivanhov - Omul spre victoria destinului sau.docOmraam Mikhael Aivanhov - Reguli de aur.docOmraam Mikhael Aivanhov - Semintele fericirii.DOCOmraam Mikhael Aivanhov - Yoga nutritiei.docOvidiu Paun - Mesajul lui Paganini.pdfPanait Istrati - Ciulinii Baraganului.pdfPascal Bruckner - Palatul Chelfanelii.rtfPascal Quignard - Sexul si spaima.docPatrick Suskind - Parfumul.rtfPaul Ferrini - Linistea Inimii.docPaul Goma - Alfabecedar.pdfPaul Goma - Altina.pdfPaul Goma - Basarabia.pdfPaul Goma - Despre Plesita.pdfPaul Goma - Infarct.pdfPaul Goma - Profil.pdfPaulo Coelho - Al cincilea munte.docPaulo Coelho - Alchimistul.rtfPaulo Coelho - Diavolul si domnisoara Prym.rtfPaulo Coelho - La raul Piedra am sezut jos si am plans.rtfPaulo Coelho - Maktub.rtfPaulo Coelho - Manualul Razboinicului Luminii.docPaulo Coelho - Unsprezece Minute.docPaulo Coelho - Veronika se hotaraste sa moara.rtfPavel Corut - Quinta Sparta.pdfPerpessicius - Mentiuni critice.pdfPeter Cheyney - Ce le pasa damelor.rtfPetre Dulfu - Ispravile lui Pacala (Cartea).pdfPetre Ispirescu - Legendele sau basmele romanilor.pdfPetre Tutea - Cugetari memorabile.DOCPhilip Jose Farmer - Lumea fluviului.docPhilip K. Dick - Ubik.rtfPhilip K. Dick - Vanatorul de recompense.rtfPierre Albert & Andre Jean Tudesq - Istoria radio-televiziunii.docPierre Boulle - Planeta Maimutelor.rtfPlotinus - The six Enneads.docPonson de Terrail - Rocambole.rtfPorfir Fenicianul - Isagoga.docPoul Anderson - Operatiunea Haos.rtfPrentice Mulford - In zarea nemuririi.docPreston B. Nicholas & Peter Moon - Montauk Revizitat Aventuri in sincronicitate.docPreston B. Nicholas & Peter Moon - Proiectul Montauk Experimente in timp.docProfetiile lui Sundar Singh.docPublilius Syrus - Maxime.pdfRadu Anton Roman - Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.pdfRadu Gyr - Balade.docRadu Preda - Jurnal cu Petre Tutea.docRadu Stanca - Dona Juana.docRadu Vasile - Cursa pe contrasens.rtfRay Bradbury - Fahrenheit 451.rtfRaymond Chandler - Adio, frumoasa mea.rtfRaymond Chandler - Ramas bun pentru vecie.rtfRaymond Chandler - Somnul de veci.rtfRichard Bach - Pescarusul Jonathan Livingston.docRichard Condon - Familia Prizzi.rtfRichard Wurmbrand - Adu-ti Aminte de Fratii Tai.docRichard Wurmbrand - Daca Zidurile ar Putea Vorbi.docRichard Wurmbrand - Strigatul Bisericii Prigonite.docRobert A. Heinlein - Infanteria stelara.rtfRobert A. Heinlein - Luna e o doamna cruda.rtfRobert Louis Stevenson - Insula comorilor.pdfRobert Louis Stevenson - Treasure Island.pdfRobert Sheckley - Omega.docRodica Ojog-Brasoveanu - Al cincilea as.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Au Inflorit Liliacii.docRodica Ojog-Brasoveanu - Buna seara, Melania.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Cianura pentru un suris.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Disparitia statuii din parc.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Minerva se dezlantuie.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Necunoscuta din congelator.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Nopti albe pentru Minerva.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - O bomba pentru Revelion.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - O toaleta a la Liz Taylor.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Omul de la capatul firului.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Plan diabolic.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Razbunarea Slutilor.pdfRodica Ojog-Brasoveanu - Razbunarea slutilor.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Sa nu ne uitam la ceas.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Spionaj la manastire.rtfRodica Ojog-Brasoveanu - Telefonul Din Bikini.docRodica Ojog-Brasoveanu - Un blestem cu domiciliul stabil.rtfRoger Zelazny - Domn al luminii.rtfRoger Zelazny - Noua printi din Amber.docRudolf Steiner - Apocalipsa lui Ioan.docRudolf Steiner - Crestinismul ca fapt mistic.docRudolf Steiner - Evanghelia dupa Luca.docRudolf Steiner - Fiziologie oculta.docRudolf Steiner - Misiunea lui Mihail.docRyu Mukarami - Albastru nemarginit, aproape transparent.rtfS.N. Lazarev - Privire in viitor.docSade - Decameronul frantuzesc.rtfSade - Justine.rtfSalman Rushdie - Furia.rtfSalvador Dali - Arta pirtului + Elogiul mustei.rtfSamuel Beckett - Asteptandu-l pe Godot.docSamuel Beckett - Sfarsit de partida.docSanda Cordos - Lumea.docSandra Bowen - Misterele dezvaluite ale Craniilor de cristal.pdfSaul Kripke - Numire si necesitate.docSean McMullen - Glasul de otel.docSergiu Somesan - Carte de magie.docSergiu Somesan - Numarul fiarei.rtfSf. Nicolae Cabasila - Tâlcuirea dumnezeiestii liturghii.pdfSigmund Freud - Interpretarea viselor.pdfSigmund Freud - Psihanaliza fenomenelor oculte.docSigmund Freud - Viata mea si psihanaliza.pdfSimion Eugen - Scriitori romani de azi vol1.pdfSimion Eugen - Scriitori romani de azi vol4.pdfSimone de Beauvoir - Al doilea sex.rtfSorin Stati - Elemente de analiza sintactica.docSorin Stati si Gheorghe Bulgar - Analize sintactice si stilistice.docStanislaw Lem - Catarul.rtfStanislaw Lem - Eden.rtfStanislaw Lem - Solaris.docStefan Caraman - Pianoman.docStefan Octavian Iosif - Cantec sfant.pdfStelian Fulga - A doua sansa.docStephen Hawking - Scurta istorie a timpului (2).rtfStephen Hawking - Scurta istorie a timpului 1.docStephen Hawking - Scurta istorie a timpului.rtfStephen King - Apocalipsul.rtfStephen King - Capcana pentru vise.rtfStephen King - Carrie.rtfStephen King - Christine.docStephen King - Dolores Claiborne.rtfStephen King - Misery.rtfStephen King - O mana de oase.rtfStephen King - Salem's Lot.rtfStephen King - Shining.rtfStephen King & Peter Straub - Talismanul.pdfSun Tzu - Arta Razboiului.rtfTablitele de smarald ale lui Thoth, atlantul.docTed Anton - Eros, Magie si asasinarea profesorului Culianu.docTheodule Ribot - Memoria si patologia ei.docThomas A. Sebeok - Semnele. O introducere in semiotica.docThomas Mann - Casa Buddenbrook.rtfThomas Mann - Doctor Faustus.rtfThomas Mann - Muntele vrajit.rtfTitu Maiorescu - Comediile d-lui I. L. Caragiale.pdfTitu Maiorescu - Directia noua in poezia si proza romana.pdfTitu Maiorescu - Eminescu si poeziile lui.pdfTitu Maiorescu - In chestia poeziei populare.pdfTobias - Seriile ascensiunii.docTony Chester - Ultima lupta, prima lupta.docTracy Cavalier - Fata cu cercel de perla.rtfUmberto Eco - Foucault's Pendulum.docUmberto Eco - In cautarea limbii perfecte.docUmberto Eco - Insula din ziua de ieri.rtfUmberto Eco - Numele trandafirului.docUmberto Eco - Pendulul lui Foucault - Vol. I.docUmberto Eco - Pendulul lui Foucault - Vol. II.docUrsula K. Le Guin - Mana stanga a intunericului.rtfUrsula K. LeGuin - Lumii ii spuneau padure.rtfVartan Arachelian - Dialoguri cu Corneliu Coposu.docViata si invataturile SF. Nifon.pdfVictor Eftimiu - Cocosul negru.pdfVictor Kernbach - Luntrea sublima.rtfVictor M Bucur - Razboi total.rtfVieru Grigore - Acum si in veac.pdfVladimir Nabokov - Ada sau ardoarea.docVladimir Nabokov - Lolita.docWalter Scott - Talismanul.rtfWilliam Diehl - Chipul raului.rtfWilliam Diehl - Domnie in iad.rtfWilliam Diehl - Fiinta raului.rtfWilliam Golding - Imparatul mustelor.rtfWilliam Peter Blatty - Exorcistul.rtfWilliam Shakespeare - Sase sonete.pdfYukio Mishima - Templul de aur.rtf[/code] Cine le dorește # FTP Username: arta@pc4cluj.com# Password: culinar007# FTP Server: ftp.pc4cluj.com# FTP Server Port: 21 Report
December 6, 200916 yr Author comment_5868 Cami, vai de capul meu, am revazut lista si din 8 carti am numai primele 4 si ultima imi lipsesc Marginea Fundatiei, Fundatia si Pamintul, Fundatia renascuta daca ai Fundatia renascuta o pastrez sa o citesc dupa ce le iau pe cele doua lipsa. trimit pmmultumescEu am 7 Fundatii: Preludiul Fundatiei, Fundatia, Fundatia si Imperiul, A doua Fundatie, Marginea Fundatiei, Fundatia si Pamantul, Fundatia Renascuta. Trimite-mi pm si ti le trimit pe toate. Report
December 6, 200916 yr comment_5872 Umberto Eco-BAUDOLINO De asemenea, recomandabil, mai mare dragu'. Dar daca aveti chef de aventuri si nu ati citit pana acum, prindeti-l pe de-ntregu' pe Don Quijote a lu' Cervantes.Baudolino e divers . Io as vrea sa aud recenziille voastre asupra "istoriei frumusetii" tot a lui Eco, ma bate gandul sa mi-o fac cadou de Craciun. M-ar interesa. Report
December 6, 200916 yr comment_5914 Umberto Eco-BAUDOLINO De asemenea, recomandabil, mai mare dragu'. Dar daca aveti chef de aventuri si nu ati citit pana acum, prindeti-l pe de-ntregu' pe Don Quijote a lu' Cervantes.Baudolino e divers . Io as vrea sa aud recenziille voastre asupra "istoriei frumusetii" tot a lui Eco, ma bate gandul sa mi-o fac cadou de Craciun. M-ar interesa. Istoria frumusetii, este de fapt o un curs de estetica pe întelesul tuturor, o lectura placuta. M-a surprins, oarecum ca un semiotician ca Eco are modul acesta de abordare, foarte departat de -sa zicem- un René Huyghe sau un Nathan Knobler. Report
December 6, 200916 yr comment_5978 Tja, tja, fiecare cu "intelesul" lui...o istorie a frumusetii pe -mai ales- gustul dar si intelesul tuturor, cred ca ar fi o lectura de genul :oops: De preferat a se citi pe serile cu ...si mai ales la lumina Sfat pentru prietenii nostri din sexul -cica- tare:- lectura este strict interzisa in tren, alte mijloace de transport sau diverse locuri publice si mai ales nu inainte de a se sui la volan :mrgreen: - este recomandat sa se citeasca in compania unei femei Report
December 8, 200916 yr Author comment_6744 Cami, vai de capul meu, am revazut lista si din 8 carti am numai primele 4 si ultima imi lipsesc Marginea Fundatiei, Fundatia si Pamintul, Fundatia renascuta daca ai Fundatia renascuta o pastrez sa o citesc dupa ce le iau pe cele doua lipsa. trimit pmmultumescCare e ultima Fundatie? Eu stiam ca e Fundatia renascuta. Report
December 11, 200916 yr comment_8134 Romanul meu preferat - Noaptea de Sanziene de Mircea Eliade! L-am citit acum vreo 8 - 9 ani si chiar ma gandesc sa il recitesc! Cand eram la liceu si in vacantele din timpul facultatii imi placea sa stau de dimineata pana seara sa citesc (ii faceam o caruta de nervi mamei ), dar din pacate acum nu mai am timp si decat sa fiu mereu intrerupta, mai bine renunt... Report
December 11, 200916 yr comment_8148 Romanul meu preferat - Noaptea de Sanziene de Mircea Eliade!proful meu de Romană la Bolintineanu' a fost Mircea Handoca.. de la el am învăţat prima dată de Eliade (şi ceva Noica, deşi atunci nu prea era kosher să aminteşti de ei). îl citesc şi recitesc de aproape 40 de ani şi încă nu m-am plictisit... Report
December 11, 200916 yr comment_8194 In primul rand : bine v-am gasit ! (Sunt Medeea de pe culi) Am ramas placut surprinsa de cartea,in trei volume, "Cronica de familie" de Petru Dumitriu, carte care a aparut la colectia de la Jurnalul National. Se scria despre ea ca ar fi comparabila cu "Morometii"...poate ca nu are valoarea literara si creionarea perfecta a personajelor, dar e un roman bine scris, de epoca, care chiar m-a transpus in acele vremuri. Am citit de curand "Vanatorii de zmeie" de un scriitor din Afganistan. Superba ! Acum caut sa mi-o cumpar,s-o am in biblioteca (fusese imprumutata de la o prietena). A aparut la editura Niculescu. Report
December 11, 200916 yr comment_8209 In primul rand : bine v-am gasit ! (Sunt Medeea de pe culi)Am citit de curand "Vanatorii de zmeie" de un scriitor din Afganistan. Superba ! Acum caut sa mi-o cumpar,s-o am in biblioteca (fusese imprumutata de la o prietena). A aparut la editura Niculescu.Citeste "Splendida cetate a celor o mie de sori", acelasi autor, Khaled Hosseini, si aceeasi editura. O sa-ti placa si mai tare! Am vorbit despre ea cu 2 pagini in urma... Report
December 11, 200916 yr comment_8291 Am citit dupa multi, multi ani......La Medeleni. Cand am vazut-o pe raftul unei biblioteci la mii de km. de Romania (nici macar nu e o biblioteca romaneasca, dar are cateva carti) nu am putut rezista.... Ma face sa cred ca am 15 ani !! O sa caut si Mara, si Morometii....mi-e dor de ele...... Report
December 27, 200916 yr comment_12266 Eu am terminat Barbati care urasc femeile de Larsson Stieg si pina cind ma duc la supermarket sa mi le iau pe urmatoarele doua am inceput azi dimineata Doctor Zivago, ca in seara de Craciun am vazut filmul. Report
December 27, 200916 yr comment_12274 Eu am terminat Barbati care urasc femeile de Larsson Stieg si pina cind ma duc la supermarket sa mi le iau pe urmatoarele doua am inceput azi dimineata Doctor Zivago, ca in seara de Craciun am vazut filmul. Ha, ha! si tu ai stat pana la 1,30 sa-l vezi? Report
December 27, 200916 yr comment_12276 Ha, ha! si tu ai stat pana la 1,30 sa-l vezi?Da, dar au stat si baietii linga mine, unu dormind ca de obicei, Marco linga mine spionind ce scriam/citeam in Internet. Report