August 1, 201115 yr Author comment_98609 Yo-yo, iti multumesc din suflet, draga mea! Tin sa te anunt ca sunt absolut per-fec-te! Mai, dar perfecte, imi vin ca turnate! Bai fericito! Macar ai unde sa le porti la strasse acolo la tine! La mine la servici eu macar sint insarcinata si abia ma mai misc de picioare umflate dar colegele mele total integre si la trup si ziceam eu si la cap...vin in slapi...da...ati auzit bine, slapi de plastic ordinari...si uneori e extrem de grele si cu pedichiura la ele.... Hihi, nu la Strasse mämica, la nunta, sambata aaaa, treaba cu slapii e ceva generic in IUES. Dar geanta LV aferenta o poarta? Caci in NY asa e moda la slapi neaparat oribilitatea aia de Louis Vuitton maro cu bej... Maneki, Yo-yo le-a luat din Ungaria si a fost o mega draguta si mi-a cumparat si mie. Iar eu le aaaa-doooor. Sunt atat de finute!Vroiam sa iti spun ca si eu iau HushP si mamei i-am luat de aici si ii plac atat de mult ca sunt moi si confortabili. Adriana si mie imi plac mult sandalele, sa le porti cu placere! Report
August 1, 201115 yr comment_98631 Faine încaltari dom'le!...ba pardon,domnitelor! Uma,cu sau fara pilot,eu chiar vreau sa dansez la nunta ta! Report
August 1, 201115 yr comment_98671 Uma,cu sau fara pilot,eu chiar vreau sa dansez la nunta ta!Daca e vre-odata sa fac greseala, tu esti prima pe lista! Promit Super toate incaltarile, dar m-am indragostit de sandalele Adrianei!! Report
August 1, 201115 yr comment_98703 Sabotii,care mi i-am luat olecuta înaintea sandalelor.Clasic,simplu,comod.Aaaaa,si fac toc-toc-toc-toc...cînd o iau la goana Report
August 1, 201115 yr comment_98708 Sabotii,care mi i-am luat olecuta înaintea sandalelor.Clasic,simplu,comod.Aaaaa,si fac toc-toc-toc-toc...cînd o iau la goana Superbi!!!!! Chiar la ceva de genul asta ma gandeam saptamana trecuta.... Da' stau cuminte o vreme, ca am un sac de papuci, sandale si alte incaltari. O fi dulapu' de papuci nou si pare incapator, da' n-as vrea sa-l umplu din prima.... Plus ca..... tre' sa-ncapa si bocancii jupanului! Report
August 1, 201115 yr comment_98709 Roxana, Lapona - aveti niste incaltari superbe! Sa le purtati cu placere! Report
August 1, 201115 yr comment_98710 Data viitoare incerc si eu sa-mi comand ceva de marca asta Esprit sa vedem cum ma impac.Eu am gasit un alt site care vinde incaltaminte si mi-am cumparat o pereche de sandale extrem de comode, mai ca nici nu le-as da jos din picioare cind ajung acasa Nu stiam cum vor fi dar am avut noroc, ale mele sunt un kakiFoarte bune sandalute! Sa le porti cu placere! Report
August 1, 201115 yr comment_98711 Yo-yo, iti multumesc din suflet, draga mea! Tin sa te anunt ca sunt absolut per-fec-te! Mai, dar perfecte, imi vin ca turnate! of, of, of, frumosi-s! sa-i porti sanatoasa! Sabotii,care mi i-am luat olecuta înaintea sandalelor.Clasic,simplu,comod.Aaaaa,si fac toc-toc-toc-toc...cînd o iau la goana nu mai zic si io, ca-i la fel! iar sandalele de care se facea vorbire is astea: Report
August 1, 201115 yr comment_98748 Yo-yo, iti multumesc din suflet, draga mea! Tin sa te anunt ca sunt absolut per-fec-te! Mai, dar perfecte, imi vin ca turnate! Ma bucur tare mult draga mea Lapona ca-ti vin!Sunt tare happy ca iti sunt buni nu de alata dar multe transpiratii reci mi-au trecut pe sina spinarii de emotiune ca iti vor fi mari . Sa-i porti sanatoasa! Report
August 1, 201115 yr comment_98753 Super toate incaltarile, dar m-am indragostit de sandalele Adrianei!!Eram geloasa pe Geoxurile lui Stefano cu care merge oricit si se simte foarte bine asa ca m-am pus in fata calculatorului si am cautat, mi-au placut si am avut noroc, sunt extrem de comode si sunt intre casual si elegant, alea sportive mie nu-mi plac si oricum nu le pot purta in fiecare zi. Acum vreau sa-mi iau si niste pantofi de aceeasi marca cind ma duc in Franta. Se pare ca e o marca care a inceput facind pantofi pentru cei care merg pe barci, yacht, iertati-mi explicatia infantila da' nu imi vine acum in minte cum sa zic altfel Report
August 1, 201115 yr comment_98755 [font=Comic Sans MS]Frumoase incaltari ... Sa le purtati cu placere! Eu nu am reusit sa ma conving a-mi lua incaltaminte cu talpa rigida (de lemn de ex.) desi mi s-a spus ca sunt comode, daca stii sa mergi in ele. Adriana, imi plac sandalele, dar si culoarea din poza, chiar daca tu ai ales alta. Si mie imi plac Geox-urile si ma impac bine cu ele. Am o pereche de sandale pe care le iau in concedii cand stiu ca merg mult pe jos. Au si ale tale talpa aceea speciala cu ... "aerisiri"? Aici nu am vazut incaltaminte asa faina la Esprit. [/font] Report
August 2, 201115 yr comment_98760 Geoxurile sunt ale lui Stefano, presupun ca au aerisire, habar n-am.Astea ale mele n-au, talpa e din acelasi material ca deasupra, un fel de piele intoarsa, piersica nu's cum sa-i zic dar nu transpir deloc cu ele. Report
August 2, 201115 yr Author comment_98776 Yo-yo, dovada ca nu ai nici cel mai mic motiv sa te impacientezi: Inca o data, iti multumesc foarte sincer pentru serviciul tau si sper sa imi dai ocazia sa ma revansez. Sambata dumnealor vor avea ocazia sa fie topaiti la o nunta Va multumesc mult fete si sa le purtati si voi cu placere si voie buna pe ale voastre. Maya, saboti din aceia avea mama cand eu eram cam de 4 ani. Moatza, imi plac de mor ai tai si as vrea sa ii iau si mamei asa. Ii scot la shopping, cred ca ii duc la Düsseldorf. Report
August 2, 201115 yr comment_98787 Maya, saboti din aceia avea mama cand eu eram cam de 4 ani. clar deci, cand era mama tanara Moatza, imi plac de mor ai tai si as vrea sa ii iau si mamei asa. Ii scot la shopping, cred ca ii duc la Düsseldorf. [i]iar acum, dupa ce au mai trecut anii, ii iei ca ai mei. din nou clar, am intrat in categoria mamaite, bunicute, matusele buey, sa stii ca i-am luat de la copii, is model de pici si-s marimea 34. [/i] Report
August 2, 201115 yr comment_98805 Uma,cu sau fara pilot,eu chiar vreau sa dansez la nunta ta!Daca e vre-odata sa fac greseala, tu esti prima pe lista! Promit Eu chiar daca nu-s a doua, macar pune-ma pe lista si promit ca dansez desculta meneaito! Report
August 2, 201115 yr comment_98812 Eu chiar daca nu-s a doua, macar pune-ma pe lista si promit ca dansez desculta meneaito! Ce,tu crezi ca eu dansam cu stilettos?Tot la talpa goala!Tzurai tza! Lapo,eu port papuci de toate felurile Report
August 2, 201115 yr comment_98821 Uma,cu sau fara pilot,eu chiar vreau sa dansez la nunta ta!Daca e vre-odata sa fac greseala, tu esti prima pe lista! Promit Eu chiar daca nu-s a doua, macar pune-ma pe lista si promit ca dansez desculta meneaito! Am aflat si eu recent ce e cu dansul asta Facem lista mare, dar sansele sunt minime (doar daca imi gaseste Maya neamtul ala....)Imi plac sabotii tai Miha, eu sunt moarta dupa saboti de cand ma stiu..si acum am o pereche Report
August 2, 201115 yr Author comment_98833 Maya, Moatza, nu mi-am dus ideea pana la capat: saboteii sunt cei pe care mama mea i-a pastrat zeci de ani si eu ii incaltam de mica, de pe la 6 ani faceam parada modei cu ei, cand era mama la servici. Apoi, cand m-am facut mare, i-am purtat asa cum si acum am in dulap bluzite cu panza topiza si cusute cu fir de matase naturala de 30 de ani si pe care le port si fac furori. Moatzo, ma refeream ca vreau sa ii iau mamei pentru ca par foarte comozi, nici o asociere cu varsta. Mama nu este nici mamaie, nici bunica nici matusa Report
August 2, 201115 yr comment_98836 Lori, a fost doar o gluma, sper ca nu te-ai suparat.Sper s-o innoiesti pe mama ta cu ceea ce-si doreste! si sa ne arati si noua! Report
August 2, 201115 yr Author comment_98861 Io credeam ca tu te sucarisei Hotarat azi a fost martea cu 3 ceasuri rele ca numai pe dos am facut si am inteles Am plecat in miniexcursie cu camera dupa mine ca sa constat ca ii uitasem cardul...am plecat cu masina si din greseala am ales din lista de adrese cu totul altceva decat ceea ce trebuia...asa ca in loc de 20 minute pana la dsetinatie m-am invartit azi pentru doua ore prin jumate de Renanie...mmmdah, ar trebui sa nu mai port tocuri Report
August 3, 201115 yr comment_98916 Mai,cine sa se supereze!Eu chiar ador încaltarile din timpul lui Oma De fapt mie îmi plac toate genurile de încaltari.Chiar si adidasii! Report
August 3, 201115 yr comment_98955 Yo-yo, dovada ca nu ai nici cel mai mic motiv sa te impacientezi: Inca o data, iti multumesc foarte sincer pentru serviciul tau si sper sa imi dai ocazia sa ma revansez. Sambata dumnealor vor avea ocazia sa fie topaiti la o nunta Va multumesc mult fete si sa le purtati si voi cu placere si voie buna pe ale voastre. Maya, saboti din aceia avea mama cand eu eram cam de 4 ani. Moatza, imi plac de mor ai tai si as vrea sa ii iau si mamei asa. Ii scot la shopping, cred ca ii duc la Düsseldorf. Lapo, ce misto sunt!!! Sa ii porti sanatoasa si sa ii dansezi de numai! Report
August 4, 201115 yr comment_98984 Lapona , mor de dragul lor , sa-i porti sanatoasa si sa te distrezi sambata.Maya , ador genul asta de saboti. Spun si eu ca si Lapona , avea si mama o pereche , ii vad si acum in fata ochilor , maro , ceva mai deschis decat ai tai , toata ziua topaiam incaltata in ei. Apoi cand as fi putut sa-i port de-a binelea , cand a revenit moda si eram si eu destul de mare , nu mi s-au mai potrivit , intre mine si mama sunt 3 numere difeneta la picior.Am vazut si eu la Esprit niste pantofi de mi-a stat inima in loc , dar m-ar jupui sotul daca i-as lua si ar sta in dulap degeaba.Aici nu am cum sa port tocuri inalte , pe dealurile astea se preteaza pantofi ultra comozi , cu talpa cat mai joasa. Report
August 11, 201115 yr comment_99776 Sabotii,care mi i-am luat olecuta înaintea sandalelor.Sorella mea, pe siteul pe care am gasit eu marca asta de pantofi, de pe care am mai comandat deja, scrie sa comand un numar mai mic decit cel normal al meu pentru ca numerele sunt mai mari. Tu ai sesizat chestia asta sau o fi o diferenta intre 38 italian si cel nemtesc al lui Esprit?Am gasit o pereche gen balerine foarte misto si foarte reduse doar ca e numai 38 si daca is mari nu prea imi vine sa le iau. Report
August 11, 201115 yr comment_99801 Sabotii,care mi i-am luat olecuta înaintea sandalelor.Sorella mea, pe siteul pe care am gasit eu marca asta de pantofi, de pe care am mai comandat deja, scrie sa comand un numar mai mic decit cel normal al meu pentru ca numerele sunt mai mari. Tu ai sesizat chestia asta sau o fi o diferenta intre 38 italian si cel nemtesc al lui Esprit?Am gasit o pereche gen balerine foarte misto si foarte reduse doar ca e numai 38 si daca is mari nu prea imi vine sa le iau.Adriana,pe talpa sabotilor mei scrie ca-s facuti în Italia.Mie mi se pare ca pica marimile normale.Eu am 39,si îmi pare ca sabotul pica ca un 39 normal... Report