February 27, 201214 yr comment_132622 merci, ti le pot imprumuta pe cele rosii. si mai am si altele, tot rosii, vezi tu la care te hotarasti.sunt 34, is bune? Multzu,dar mai bine-ti dau eu geanta cu imprumut pana se vor micsora picioarele mele sau se vor face sandalele un pic mai mari.Nu cu mult,caci ma-ncadrez si eu in 35-36 Ce ma macina pe mine e daca tu poti umbla pe toacetoata ziua sa stiu daca sa-ncep sa pun egoismul pe tine... Report
February 28, 201214 yr comment_132632 drum dus-venit la birou, cca 1km, stat toata ziua la birou -fara probleme.o petrecere de-o noapte, dans la greu - fara probleme.circulat 4-5km, plimbarea zilnica, o fac cu talpi ortopedice, oricat de inalte. cand am in program plecarea direct de la serviciu, imi aduc pantofi de schimb sau ma incalt adecvat inca de dimineata. Report
February 28, 201214 yr comment_132662 Moatzo sa ii porti sanatoasa si mandra cum te stiu! Any si eu mor dupa modelul englezesc, am avut o pereche de ghetute de lac si unele de piele (De la Cinti) si 2 ani le-am purtat intr-una pana le-am distrus oleaca talpuile in varf/calcai, de am lasat alte perechi de cizme sa se demodeze in dulap. Acum am si eu pantofiorii ca ai tai, dar de data asta fara garicile de model englezesc, de la Tommy, deja au 18 luni si nu i-am incaltat o data. Nu'sh de ce?! Tu la ce ii porti? eu numai la jeans sau pantalon genul care se poarta acum- usor strech. Eu cum sunt maruntica, precum procedeaza si Moatza, ma chinui sa evit sa port fara toc deloc, dar de dupa sarcina, nu am revenit in forta pe tocuri... inca ... si nici piciorul nu mi-a revenit la masura initiala ... auci, dulapul meu de incaltari Pana pe la 35 ani eram motorizata fara probleme pe toace, km intregi oriunde, inclusiv vacante, dealuri etc. Acum m-am calmat si ma incalt in comod in 95% dintre ocazii, vorba Adrianei...Chiar vroiam sa va intreb pentru ca mor pentru a face rost si a purta iar tocuri inaaaaalte, dar sa fie super comode: de unde procurati pantofi cu toc inalt, dar inalt si sa fie si comozi? Eu tot ce probez, in ultima vreme, in magazine, cu toc inalt, sunt foarte incomozi. Uneori daca sunt pe graba ma las pacalita si ii cumpar de frumusete ... apoi zac in dulap ... Report
February 28, 201214 yr comment_132695 Dani eu pe astia ii port doar la blugi sau cu pantaloni pana la glezna, stransi pe picior dar nu exagerat, mie imi plac aia care sunt stramti la glezna.Vreau sa-mi iau si de vara, am vazut niste modele super. Daca vrei toc comod am inteles ca cele cu plateau sunt comode. Report
February 28, 201214 yr comment_132709 Dani eu pe astia ii port doar la blugi sau cu pantaloni pana la glezna, stransi pe picior dar nu exagerat, mie imi plac aia care sunt stramti la glezna.Vreau sa-mi iau si de vara, am vazut niste modele super. Daca vrei toc comod am inteles ca cele cu plateau sunt comode. Si eu tot numai la pantaloni din aia, relativ stramti jos, ii folosesc pe pantofiorii astia, resepctiv genul acesta (Sau aia rosii de mai jos): ce pantofi cu platforma zici, tu? de tipul asta: astia sunt prea excentrici pentru gustul meu cumintel. Mie imi place genul de pantof din foto urmatoare, dar sa fie foarte comozi. Am avut unii si pantofior si cizma lunga acelasi model identic, comozi de puteam sta fara probl toata ziua cocotata pe ei. Le-am purtat de le-a luat naiba. Nu mai gasesc ceva la fel de comod: Report
February 28, 201214 yr comment_132715 Nu, Dani, aia pe care i-ai pus in prima poza sunt exagerati.E plateau si plateau. Eu nu ma refeream la plateau pentru balerinele din night . Eu oricum nu port toace de 10-12 cm pentru ca nu am nevoie ! Report
February 28, 201214 yr comment_132726 Nu, Dani, aia pe care i-ai pus in prima poza sunt exagerati.E plateau si plateau. Eu nu ma refeream la plateau pentru balerinele din night . Eu oricum nu port toace de 10-12 cm pentru ca nu am nevoie ! am vazut niste platouri tare elegante la madame in picioare, care si mie mi-ar fi placut, dar in magazin am vazut doar ciu-ciu . Ia arata poza, tu de care zici! ??? deci dumneata, miss Secret esti inalta , de aia? te doare al bascheti de 2 kg in plus, ca nici nu se vad si lungancele si scapa de ele numaidecat As fi vrut sa am si eu macar 1.67m-1,70 cm, dar nu-s ... Report
February 28, 201214 yr comment_132739 Ai gasit sandale cu toc la copii ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ma crezi ca aveau si 33? nu modelul asta, altu' mai festiv. made in brasil, da' erau 560 lei. ptr mine e prea mult, totusi. Moatzo sa ii porti sanatoasa si mandra cum te stiu! merci! Chiar vroiam sa va intreb pentru ca mor pentru a face rost si a purta iar tocuri inaaaaalte, dar sa fie super comode: de unde procurati pantofi cu toc inalt, dar inalt si sa fie si comozi? Eu tot ce probez, in ultima vreme, in magazine, cu toc inalt, sunt foarte incomozi. Uneori daca sunt pe graba ma las pacalita si ii cumpar de frumusete ... apoi zac in dulap ... la aceeasi inaltime a tocului, marimile mai mari se poarta mai usor. la 34, cu un toc de 12 cm stai efectiv in varfuri eu nu-mi iau decat f rar incaltari din prima. ii vizualizez, probez si macar a doua zi ii iau. cateodata ii probez de 3-4 ori, in zile diferite. poate nici nu-i mai gasesc. inseamna ca n-au fost ptr mine. deci tb sa aloci ceva timp.pe mine la tinerete ma rodeau toti pantofii din magazin, fara exceptie. nu-i vorba, ca nici nu se gaseau mai deloc si de-aia ani intregi imi faceam pantofi la casa de moda venus, in bucuresti, langa politia capitalei. erau mai scumpi, dar imi veneau perfect, n-aveam nicio problema cu ei. aveam toate culorile si modelele, ce invidiata mai eram!dupa ce-am gasit in magazine marimea mea, au inceput si chinurile. Moato, sa le tocesti cu placere! hi, hi, am ceva de munca! merci! Report
February 28, 201214 yr comment_132765 Nu, Dani, aia pe care i-ai pus in prima poza sunt exagerati.E plateau si plateau. Eu nu ma refeream la plateau pentru balerinele din night . Eu oricum nu port toace de 10-12 cm pentru ca nu am nevoie ! am vazut niste platouri tare elegante la madame in picioare, care si mie mi-ar fi placut, dar in magazin am vazut doar ciu-ciu . Ia arata poza, tu de care zici! ??? deci dumneata, miss Secret esti inalta , de aia? te doare al bascheti de 2 kg in plus, ca nici nu se vad si lungancele si scapa de ele numaidecat As fi vrut sa am si eu macar 1.67m-1,70 cm, dar nu-s ... S-o crezi tu! Uite de genul asta de plateau ziceam eu, mai finut, asa Report
February 28, 201214 yr comment_132769 Eu azi le-am primit pe astea, cumparate in Internet of course eu inca n-am conectat cerebelul pe vara Pikolinos 51€ in realitate nu-s asa de prafuite cum par in pozaGeox, 60 € Report
February 28, 201214 yr comment_132770 Sa le porti sanatoasa !Am vazut ca Geox face reducere de 60%. Criza curata. Report
February 28, 201214 yr comment_132772 Sa le porti sanatoasa !Am vazut ca Geox face reducere de 60%. Criza curata. bravo lor! numai la noi sunt 150 de euro Report
February 28, 201214 yr comment_132782 Mersi unde face reducere de 60?eu le-am luat de pe amazon si asta era redusa pentru ca era numai numarul asta, 38jumate, e cam lung in virf da' sper sa nu ma deranjeze Report
February 28, 201214 yr comment_132797 Mersi unde face reducere de 60?eu le-am luat de pe amazon si asta era redusa pentru ca era numai numarul asta, 38jumate, e cam lung in virf da' sper sa nu ma deranjeze La centrul comercial de langa satul meu, magazin monomarca Geox. Am fost duminica si am vazut ca fac reduceri de 60%.Geox cica n-a facut niciodata mai mult de 50%, dar cum momentul e asa cum e.... Report
February 28, 201214 yr comment_132813 La centrul comercial de langa satul meu, magazin monomarca Geox. Am fost duminica si am vazut ca fac reduceri de 60%.Geox cica n-a facut niciodata mai mult de 50%, dar cum momentul e asa cum e.... Va pot confirma cum au evoluat trendurile reducerilor in retail: cine pana in 2008 facea 2-30-40% (progresiv si grupate pe anumite produse), acum a ajuns sa faca 50-60-70%. Si partea cea mai infricosatoare in evolutia crizei este ca in Asia pretul materiilor prime creste intr-un ritm alert, in timp ce in Europa retailerii reduc preturile la produsele finite pentru ca nu se vinde (s-a modificat comportamentul de cumparare, clientul e mult mai prudent, scoate banii din portofel mai greu, chiar daca veniturile sale nu au suferit nici o modificare versus inainte de criza economica si financiara). Asta ineamna ca in Europa scad profiturile, adica se reduc costurile si deci locurile de munca. Not good. Nu stiu ce cotitura vor lua toate ... , dar pare ca vor fi ceva schimbari in politicile de preturi pe termen lung. Iarna asta a rupt toti retailerii de imbracaminte incaltaminte: caldura mare pana pe 20 ianuarie 12-15 grade, fara zapada, dupa care a venit inghetul/zapezi care au taiat iar 8% (in Italia de nord am eu datele) din vanzarile in timpul perioadei de reduceri de iarna. Cine a mai vandut geci si cizme ca intr-un an normal? Iarna asta a fost ciresica ... Sa le porti sanatoasa pe ambele perechi, Adriana. Report
February 28, 201214 yr comment_132828 Da, asa e cum zici Dani, magazinele sunt pline si acum de marfa si in acelasi timp goale, nu intra nimeni. Rarut de tot.Foarte multe activitati comerciale inchid, am observat la centrul comercial duminica, o groaza de magazine inchise. Report
February 28, 201214 yr comment_132834 acum se vinde sub cost, pentru a produce cash necesar pentru plati: chirii, utilitati, salarii, furnizori marfa etc. Cine are dispozitie si rabdare de shopping, acum sunt preturi miiici! ce ma oftic ca atunci la inceput de februarie nu am reusit sa fac si eu shopping la Bologna Report
February 28, 201214 yr comment_132837 Eu am shoppinguit pe 2 ianuarie cu 50%.De acum astept sa dau jos alea 3-4 kg. Report
February 28, 201214 yr comment_132840 Eu am shoppinguit pe 2 ianuarie cu 50%.De acum astept sa dau jos alea 3-4 kg. pentru incaltari nu conteaza 3-4 kg in sus - in jos! in ultimele 5 zile ale perioadei voastgre de reduceri du-te, daca iti mai gasesti numarul si modelul, faci afacere! Report
February 28, 201214 yr comment_132845 Eu am shoppinguit pe 2 ianuarie cu 50%.De acum astept sa dau jos alea 3-4 kg. pentru incaltari nu conteaza 3-4 kg in sus - in jos! in ultimele 5 zile ale perioadei voastgre de reduceri du-te, daca iti mai gasesti numarul si modelul, faci afacere! Nu mai iau nimic, le-am luat pe ultimele acum o luna (alea din poza) si in plus am destule.Astept vara de-acum. Report
February 28, 201214 yr comment_132847 Nu mai iau nimic, le-am luat pe ultimele acum o luna (alea din poza) si in plus am destule.Astept vara de-acum.si eu la fel si culmea e ca mi se pune pata pe o pereche 2 si le port pana le zapacesc, si alte 5 perechi stau neatinse 1 an -2, pana le trece modelul, in conditiile in care eu nu apuc sa cumpar la reduceri ca nu am (mai bine zis nu imi fac!) niciodt timp in per. asta sa ajung pe nicaieri la shopping... Report
February 29, 201214 yr comment_132938 Si eu mi-am luat de la Geox luna asta o pereche de cizmulite blanite la 60 euro... asta la magazinul de langa casa.In centru in Vicenza am vazut reducere de 40-50%, dar fiind direct magazin Geox, cam tot alea erau preturile. Astea sunt blanoasele mele... Report