Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

Faine si presupun extrem de calduroase

Sorina sa le porti sanatoasa :floare: !

Multumesc mult!

Daaaa, Doamneee cand a fost frigul ala siberian domneam in ele. Cand veneam acasa parca nici nu-mi venea sa mi le dau jos.

Aaa, Adriana, am uitat sa-ti spun ca-mi plac la nebunie cizmele tale de la Geox. Sa le porti cu placere!

Pikolinos 51€ in realitate nu-s asa de prafuite cum par in poza

Astea sunt blanoasele mele...

asta e genul meu preferat de incaltari. la talpa ma refer. le ador :floare:

sa le purtati sanatoase.

Aaa, Adriana, am uitat sa-ti spun ca-mi plac la nebunie cizmele tale de la Geox. Sa le porti cu placere!

De-ai sti de cind le cautam si mi le doream, cum le-am vazut le-am si bagat in cos :) chiar daca-s cu juma de numar mai mari

asta e genul meu preferat de incaltari. la talpa ma refer. le ador :)

pare comoda, sa vedem cum ma voi simti in ele

• 4 weeks later...

a venit primavara! ia sa scoatem la interval cea mai recenta achizitie!

post-100-13327887110531_thumb.jpg

tot la reducere =))

• 2 weeks later...

In general nu comand incaltaminte de pe net, dar astia au niste preturi irezistibile.Am zis ca daca nu-mi vin le fac cadou.Si tot se merita!

Aia culoarea mandarinei, cu un pic de toc sunt extrem de comozi.

De mocasini nu mai vorbesc.

Multumesc Any!

In general nu comand incaltaminte de pe net, dar astia au niste preturi irezistibile.Am zis ca daca nu-mi vin le fac cadou.Si tot se merita!

Aia culoarea mandarinei, cu un pic de toc sunt extrem de comozi.

De mocasini nu mai vorbesc.

Multumesc Any!

Nici eu nu am comandat niciodata incaltaminte pe net, pentru ca niciodata nu iau marimea mea, adica difera mereu de la firma la firma. Cateodata iau 39, alta data 38,5 si chiar 38 la cizme.

• 3 weeks later...

Mai deunazi

picea i-a luat prima la purtare. Nu am surprins.o cu astia, dar cu favoritii ei defileaza zilnic:

post-685-13352718189154_thumb.jpg

Am mai pus ochii pe cateva perechi de sandale de la tommy si diverse altele, astept sa dea un pic caldura sa dau iama in ele...

merci =)) , pentru blugi i-am luat, in afara de skinny am luat o pereche acum usor larguti, cu bentita jos, foarte comozi. Pacat ca nu sunt si pantofii astia comozi. Sunt de stat pe scaun, nu de mers =))

Cadou de la Denise, de ziua mea! :lol:

splendizi! mai ales ca si cadou de la fiica ta :rolleyes: Spune-mi te rog, sunt comozi? poti sa ii porti o zi intreaga (10 ore) ... sau doar ea ii poate purta, ca la varstaei si eu aveam o ambitie de neclintit in ceea ce priveste pantofii incomozi. Sper sa imi dai o veste buna, ca exista toace de 10-12 comode si la alte firme decat alea de 800 eur in medie... .

Sa-i porti cu placere!

Sunt absolut superbi, Maya!! Sa-i porti cu placere :lol:

Felicitari Denisei pentru asa cadou :rolleyes:

Merci, fetelor!

Daniela, mie astia cu talpa groasa mi se par mult mai confortabili decît cei cu talpa subtire. Astia chiar sînt comozi, iar pielea exterior cît si interior foarte moale.

Eu cred ca daca pantoful sta bine pe picior, înaltimea este mai usor de suportat. E clar ca un papuc de 800 de euro trebuie sa fie calitativ super tare, ceea ce probabil si este, dar asta nu înseamna ca e si confortabil pentru orice picior.

Ce pantofi frumosi aveti,Dana si Maya!Sa-i purtati sanatoase caci placere stiu ca veti avea!Totusi nu mai zic nimic,ce sa faci cu ei,Maya,daca te plictisesti de ei,caci chiar te vei gandi c-am fost nascuta-n tabara :-*

Dar nu pot sa nu remarc gusturile classy ale Denisei.Merge pe calea cea dreapta :lol:

Acuma, dupa frumusetile voastre e cam in pom sa ma prezint cu incaltarile motanului din mine,dar daca tot am facut pozele,v-arat ce mi-am luat pentru ploaie :)

post-1267-13354619169416_thumb.jpg

si pentru soare

post-1267-13354619296368_thumb.jpg

Cu alea rosii m-am fudulit deja :)

ce de papucei frumusei pe aici, sa-i folositi cu placere fetele, fara basici sau bataturi.

Cum a venit vremea frumoasa, al meu iubit m-a cadorisit cu o pereche de "pampuncei" :angryfire:

post-479-13360548123767_thumb.jpg