Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Motanul incaltat ;))

Featured Replies

Ca s-o dam inapoi pe papuci va arat una din perechile mele de pantofi de la nunta.

post-125-13146559629176_thumb.jpg

post-125-13146559736313_thumb.jpg

Ca s-o dam inapoi pe papuci va arat una din perechile mele de pantofi de la nunta.

f eleganti, sunt din satin? ce vei face cu ei?

Si la restul de pantofi am salivat dar perechea asta e de-a dreptul de vis :mellow: . Arata ca o bijuterie ;) .

I-ai incaltat? Sunt comozi ?

f eleganti, sunt din satin? ce vei face cu ei?

da. sint din satin ivory. deocamdata stau in punguta lor si in cutie la loc.Trebuie dusi un pic la curatat ca si rochia. din pacate in viata noastra lucrurile se succeda atit de rapid incit nu am avut timp sa fac treaba asta in aproape un an.

Si la restul de pantofi am salivat dar perechea asta e de-a dreptul de vis =)) . Arata ca o bijuterie :D .

I-ai incaltat? Sunt comozi ?

Multumesc draga mea! Sigur ca i-am incaltat, i-am avut in picioare mereu cu exceptia dansului, unde am avut o pereche cu vf desfacut si tocul mai micut. Contrar asteptarilor, au fost mai comozi decit ma asteptam si datorita platformei nu am simtit pietricele si altele la picioare.

Sunt o bijuterie.

merci Adriana! Stai pe faza ca mi-am luat si eu cizme, azi vin.

• 1 month later...

Ok, le-am luat, astea sunt, reduse la 40 de la 50

Sorella, mersi ca m-ai facut sa le cumpar :floare: Ieri le-am purtat pentru prima oara, le-am avut vreo 5 ore timp in care am stat in picioare si mers si s-au comportat excelent :) Cind mai apare vreo ocazie iau si alte modele :D

Mi-am luat si eu pantofi de toamna...si de mers mult pe jos... :fuckme:

[center]post-314-13181080605636_thumb.jpg[/center]

poza e de pe internet

• 2 weeks later...

Eu mi-am luat cizme cu blanita de sus pîna jos si cu toc gras, de toate zilele :hug:

În viata mea nu am avut asa ceva. Deci, da... îmbatrînesc! Sînt foarte comode, se poate alerga cu ele fara probleme :hug:

Nu lucesc asa ca în poza. Se vad aiurea de la blitz, dar nu conteaza, ati înteles voi despre ce e vorba.

post-5-13194649678372_thumb.jpg

post-5-1319464977606_thumb.jpg

Eu mi-am luat cizme cu blanita de sus pîna jos si cu toc gras, de toate zilele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

În viata mea nu am avut asa ceva. Deci, da... îmbatrînesc! Sînt foarte comode, se poate alerga cu ele fara probleme https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Nu lucesc asa ca în poza. Se vad aiurea de la blitz, dar nu conteaza, ati înteles voi despre ce e vorba.

[

Mie imi plac !

Ore de ce ?Fiindca-s baba ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Eu mi-am luat cizme cu blanita de sus pîna jos si cu toc gras, de toate zilele :hug:

În viata mea nu am avut asa ceva. Deci, da... îmbatrînesc! Sînt foarte comode, se poate alerga cu ele fara probleme :D

In cazul asta, si io mi-s baba! Caut asa ceva de ani de zile si inca nica! Nu gasesc nimic de genul asta, care sa-mi si placa! :hug:

Sa le porti cu placere! :hug:

Eu mi-am luat cizme cu blanita de sus pîna jos si cu toc gras, de toate zilele :love7:

În viata mea nu am avut asa ceva. Deci, da... îmbatrînesc! Sînt foarte comode, se poate alerga cu ele fara probleme :love7:

Ce ai draga cu ele ca-s super faine ? Vreau si eu cu blanita asa groasa !!!

Sa stapaniti sanatoase noile achizitii.

Titirimundi, ce-mi plac pantofiorii, de mult cochetez cu ideea de am lua si eu asa,da inca nu indraznesc.

Maya, sa sti ca eu am imbatranit de mult :biggrin: .Anul trecut de ziua mea mi-am luat unele in genul asta,doar ca putintel mai inalt tocul si mai inaltuze,da foarte comode si blanita si pe talpa, nimic n-am simtit si am circulat cu ele pe ger, nu-mi mai venea sa ies din ele.

quote name='Ioana' date='27 October 2011 - 12:57 PM' timestamp='1319709452' post='108560']

Sa stapaniti sanatoase noile achizitii.

Titirimundi, ce-mi plac pantofiorii, de mult cochetez cu ideea de am lua si eu asa,da inca nu indraznesc.Maya, sa sti ca eu am imbatranit de mult :angryfire: .Anul trecut de ziua mea mi-am luat unele in genul asta,doar ca putintel mai inalt tocul si mai inaltuze,da foarte comode si blanita si pe talpa, nimic n-am simtit si am circulat cu ele pe ger, nu-mi mai venea sa ies din ele.

Multumesc. Iti recomand sa iti cumperi...sunt tare comozi si vin foarte frumos cu blugi albastri.

Eu mi-am luat niste pantofiori care mi-i doream de mult.....

[center]post-314-13198947177964_thumb.jpg

post-314-1319894725656_thumb.jpg[/center]

Si daca tot mi-au dat un bon cu 20% reducere pentru urmatoarele cumparaturi mi-am luat si ghetute :angryfire:

[center]

post-314-13198948150816_thumb.jpg[/center]

Eu mi-am luat niste pantofiori care mi-i doream de mult.....

Si daca tot mi-au dat un bon cu 20% reducere pentru urmatoarele cumparaturi mi-am luat si ghetute :angryfire:

sa-i porti sanatoasa! vreau si eu bon de reducere.

am inspectat un magazin unde stiu eu ca gasesc marimea mea, 34 adica, si m-am mirat - mama cat m-am mai mirat! - cand am vazut ca aveau niste pantofi supereleganti, mai multe culori, din piele -misto! - marimea 33 :angryfire:

io mi-am luat niste papuci Janosch, de la copii, f faini.

post-100-13199144221369_thumb.jpg

moatzo sa-ti trimit niste mergatori de la fi'mea cand ii raman mici? :occasion14: :105:

moatzo sa-ti trimit niste mergatori de la fi'mea cand ii raman mici? :occasion14: :105:

da, da, da!

nu mai ai mult de asteptat...acus te prinde Ada din urma la picior (cred ca si la inaltime :occasion14: )
  • 3 weeks later...