Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Risotto, fel de fel de feluri

Featured Replies

risotto cu porcini congelați (prima oară cînd găsesc așa ceva, de obicei îi iau deshidratați). in poză se văd mai mult cozile, erau și pălării :hungry:

post-1215-14932577420316_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

am mai auzit, dar nu m-a interesat asa tare ca mi s-a parut cam extravagant ptr gusturile mele.

da' acuma parca am o revelatie, e un desert de fapt?

edit: ce-i deasupra: parmezam si reductie de balsamic sau cocos si toping de ciocolata?

E total sărat, numai căpșunile se simt un pic acrișoare, nu dulce. Deasupra e reducție de balsamic și o brînză Praid care mie îmi place tare mult, chiar dacă în original rețeta are parmezan.
  • Author
Desi am incercat combinatii ciudate asta nu prea ma atrage. Posibil si sa-l fi incercat o data pe la inceputurile mele, dar nu mi-a ramas nici o amintire de nici un fel, mi se pare ca Laura din Italia il facea (pentru cei batrini asa ca mine care si-o amintesc) :hungry:

Desi am incercat combinatii ciudate asta nu prea ma atrage. Posibil si sa-l fi incercat o data pe la inceputurile mele, dar nu mi-a ramas nici o amintire de nici un fel, mi se pare ca Laura din Italia il facea (pentru cei batrini asa ca mine care si-o amintesc) :hungry:

Nici pe mine :D L-am făcut de curiozitate, are ceva inedit, recunosc, dar nu e ceva ce aș mai face. Poate doar dacă te naști acolo și crești cu el să nu mai poți de drag și poftă, dar nu e cazul meu :pupic:

Nici pe mine :D L-am făcut de curiozitate, are ceva inedit, recunosc, dar nu e ceva ce aș mai face. Poate doar dacă te naști acolo și crești cu el să nu mai poți de drag și poftă, dar nu e cazul meu :pupic:

a, bon, deci intuiam corect.

Carmella, cum se cheama branza aia si producatorul? merci!

a, bon, deci intuiam corect.

Carmella, cum se cheama branza aia si producatorul? merci!

Hochland, brînză Praid. E de 2 feluri, eu am pus ”alintată cu vin”. Sînt excelente!

ia sa vedem! merci!

• 1 month later...
  • Author

Ieri imi povestea coafeza de un ristorant la care a fost si care i-a placut, m-am uitat pe siteul lor si am vazut o poza, de la care am plecat si am facut orezul de azi :)

Riso venere con polpo, zucchine, menta e pancetta croccante

adica orezul negru l-am fiert de ieri pentru ca aveam niste supa, l-am fiert cit sa fie foarte al dente, apoi azi am aruncat in tigaie caracatita taiata bucati congelata si 2 dovlecei taiati feliute cu mandolina, am pus nitica apa calda si orezul si amestecat pina ce era totul perfect, am stins focul, adaugat menta si servit cu sunculita asta pe care in cuptor am prajit-o

fotoac.jpg

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
mi-ai făcut poftă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif cred că fac și eu cu praz și ciuperci king oyster
  • Author

:occasion14: hai

initial trebuia sa fie doar ciuperci si cirnat dar nu-mi mai incapea in minestrone o bucata de dovleac si am pus-o in risotto

de fapt am calit putin in tigaie condimentul (cirnat, dovleac si ciuperci care erau codite de la niste pleurotas care semanau cu portobello si o punguta mica de champignon)

am inceput apoi normal risotto-ul si dupa ce s-a evaporat vinul am adaugat condimentul

• 2 weeks later...