May 13, 20188 yr Author comment_243495 Risotto cu ardeirosu si speck tot adus din vacanta cu Peter Report
June 2, 20188 yr Author comment_243551 Risotto cu salsiccia di Bra si mazare proaspatasalsiccia di Bra e acel cirnat facut din carne de vita care se poate minca si crud, foarte putin grasmazare proaspata, adica abia scoasa din pastaia ei, de o mie de ori mai buna decit cea la cutie si mai ales decit cea congelata cumparata, pe locul al doilea poatea fi cea proaspata si congelata de mine fara a-i face nimic Report
January 19, 20197 yr Author comment_245893 Risotto cu ardei si crevetiardeii sint uscati, deshidratati, asta vara, sint satisfacuta de rezultat Report
February 10, 20197 yr Author comment_247115 azi cu ramasite ramase prin congelator, citeva felii de cirnat afumat si un mix de legume din care vad ca se vad numai feliile de dovlecel, restul s-a facut crema in timpul amestecarii Report
February 17, 20197 yr Author comment_247712 fiind duminica e risotto cu un fund dintr-o bucata de bresaola pe care am terminat-o si nu se mai putea taia felii si o bucata de mortadella si un fenel pe care nu mai vroia s-al manince nimeni Report
February 17, 20197 yr comment_247714 fiind duminica e risotto cu un fund dintr-o bucata de bresaola pe care am terminat-o si nu se mai putea taia felii si o bucata de mortadella si un fenel pe care nu mai vroia s-al manince nimeni Cu ce? ? Cu un capat? Sau.... ? ? Report
February 17, 20197 yr Author comment_247715 fiind duminica e risotto cu un fund dintr-o bucata de bresaola pe care am terminat-o si nu se mai putea taia felii si o bucata de mortadella si un fenel pe care nu mai vroia s-al manince nimeni Cu ce? ? Cu un capat? Sau.... ? ? da, cu capatul care ramine Report
March 7, 20197 yr comment_250295 Farfuriile le-am cumparat aproape de casa ta. Maison du Monde.? Report
March 7, 20197 yr comment_250305 Farfuriile le-am cumparat aproape de casa ta. Maison du Monde.? O sa aiba cosmaruri Adriana cu Maison-ul ?.Musai tre sa mergi Adriana. Eu nu am fost niciodata ca nu il am aproape, dar te consumi inauntru ??. Cel putin asa mi s-a zis. Iti vine sa cumperi orice. Report
March 7, 20197 yr comment_250328 Vai Any asa este.Pacat ca nu ai unul aproape.Eu ador magazinul ala. Report
March 7, 20197 yr Author comment_250341 Deci vedeți ca toate drumurile duc la Maison du monde? ?cum as putea eu să mă împotrivesc??Doar că inainte ar mai trebui să sparg cîteva eventual in capul cuiva ca sa mai fac loc că n-am unde să le mai pun ? Report
April 14, 20197 yr Author comment_252227 Risotto agli asparagiculoarea e data de curcuma abundenta Report
June 17, 20197 yr Author comment_254045 tot cu sparanghel dar mai mititel care se numeste asparaginasi bucatele de cirnat congelat Report