March 12, 201016 yr comment_26123 Apai atunci sariti direct O sa va fluut batista de la geam cind o sa treceti pe deasupra lui Torino Report
March 12, 201016 yr comment_26137 Io ziceam ca sariti direct in Sardinia dar daca vreti sa faceti escala la Torino io va tin ca loc este berechet. Report
March 18, 201016 yr comment_27964 cu o floare nu se face primavara, dar cu mai multe ...daDeci in sfirsit vine primavara Report
March 21, 201016 yr comment_28551 Si la mine a fost soare si cald astazi o azalee ciresul este plin de fori Report
March 21, 201016 yr comment_28552 Si la mine a fost soare si cald astazi o azalee ciresul este plin de fori Nu inteleg de ce nu mi-a luat pozele Report
March 23, 201016 yr comment_29129 Ghioceii mei pe care i-am luat cu mine cand ne-am mutat si care inflorisera in primul an, acum au facut doar frunze. Sint mari frunzele insa tija aia care trebuia sa poarte floarea lipseste cu desavarsire. Are cineva idee ce s-a intamplat? Sa fie stressul mutarii? Oare primavara viitoare isi mai revin? Report
March 25, 201016 yr comment_29692 primele lalelutze Norocoaso, ce dragi imi sint. Noi mai avem de asteptat pana sa le vedem si pe afara ca la magazin si in ghivece au aparut de mult. Report
March 26, 201016 yr comment_29952 Una dintre cele 2 camelii noi forsityanarcisele galbeneDeci sper ca in sfirsit vine primavara Report
April 13, 201016 yr comment_32414 Adriana, uite unul din Amaryllis-i: Inspectat, normal, de catre gradinaru'-sef! Doar asta era inflorit. Cel rosu, mai avea putin si-i explodau si lui florile, dar eu aveam un tren de prins... asa ca n-am avut ce sa pozez. Ceilalti, sunt si ei in sir, vin acusi, dar..... nema poze. Report
April 14, 201016 yr comment_32446 forsityaDeci sper ca in sfirsit vine primavara [center]WOW! Adriana, ce super e forsytia ta. Oare cand o ajunge si a mea la fel? Iata florile din gradina mea: forsytia: narcise: piersicul meu pitic: branduse, ghiocei si zambile: Bradutul din gradina, pe care il impodobesc in fiecare iarna: [/center] Report
April 15, 201016 yr comment_32693 Am pozat si Amaryllis-ul rosu, aproape inflorit. Mama mi-a spus ca acum are cele 2 flori mari si frumoase, iar imediat langa ele a crescut o tija noua, cu 4 bobocei... Report
April 16, 201016 yr comment_32738 [center]Tocmai ce a inceput sa-mi infloreasca si visinul: [/center] Report
April 21, 201016 yr comment_33503 In curand va exploda rododendronul...si o mica primula ratacita printre pietre, bujorul e plin de boboci.... Report
April 22, 201016 yr comment_33514 Eu am pus cele 20 de surfinii de culoarea astasi pe linga celelalte care-s aceleasi de anul trecut (ortensiile, cameliile care sunt noi, leandrii, iasomia falsa una e de anul asta, trandafirii) mi-am luat trandafirasii astia colorati si micuti care-s tare dragalasi Report
May 10, 201016 yr comment_36655 Verbină, cerceluş şi salvie nuştiucum. http://i9.photobucket.com/albums/a57/n_puiu/Picture005-2.jpg Şi bonsai-ul lui fi-miu: http://i9.photobucket.com/albums/a57/n_puiu/Picture006-3.jpg De-ăsta mi-e cam teamă, i-am şi zis băiatului, mă să ai grijă, cum eşti tu cam ameţit aşa, să nu ne trezim cu el pînă-n tavan! Report
May 13, 201016 yr comment_37064 De-ăsta mi-e cam teamă, i-am şi zis băiatului, mă să ai grijă, cum eşti tu cam ameţit aşa, să nu ne trezim cu el pînă-n tavan! Ma bucur sa te vad aici domnule Puiu! Si pt ca va admir demult frumoasele flori, ma mandresc si eu cu singura floare pe care o am, o panseluta sau mai bine zis un panseloi!Veneam, intr-o zi de la cumparaturi si ma grabeam spre casa cu gandul la ce o sa pregatesc de mancare. Yasmine a mea, nu si nu, ea nu vrea acasa ci logic unde altundeva decat la locul de joaca.Intr-o ultima incercare disperata de a negocia, la iesirea din piata: "Uite daca iti cumpar o panseluta mergem direct acasa?" " Sigur ca da, imi cumperi panseluta si apoi mergem la topogane" intr-un final am ajuns direct acasa cu un fir amarat de panseluta plantat intr-o cutiuta de plastic.au trecut de atunci doua luni, i-am cumparat o glastra si pamant si iat-o: Report
May 16, 201016 yr comment_37574 Splendida panseluta ta. Asta e primul trandafir inflorit, e plin plin plin de boboci, sper sa infloreasca toti bine, si surpriza cea mai mare pentru mine e ca miroase a trandafir, lucru destul de greu de intilnit acum si noua guinee Report
May 18, 201016 yr comment_37758 ...ma mandresc si eu cu singura floare pe care o am Una, dar frumoasă tare! Report