March 3, 201016 yr Author comment_24341 Nici mie nu imi face amarillys flori in fiecare an, dar ca sa stimulez inflorirea ii tai frunzele pina ramine cu maxim 2. Pe mine ma omoara calele, am cumparat 3 bulbi din Olanda, s-au inmultit, acum am cam 40 bulbi si bulbili, dar nu infloreste nici unul! Mariette, ala nu e palmier, e sagotier japonez, Cycas. Daca s-au ingalbenit frunzele de la baza, este in regula. Report
March 4, 201016 yr comment_24363 Pai si eu le-am taiat raluca, doar ca nu le-am scos din ghiveci, si tot asa au inflorit de 2 ori in vreo 6 ani. Report
March 4, 201016 yr comment_24394 mai am: trandafir de ala portocaliu am si eu ,si face flori toata vara. dar te rog zi-mi si mie ce faci de-ti infloreste crinul? sau cum s-o numi. am si eu asa ceva (i-am recunoscut frunzele )si nu a inflorit niciodata. Report
March 4, 201016 yr comment_24405 Da, an de an au facut flori.Da? Atunci nu mai vorbesc cu tine! Nu se poate!!!!! Nu ma pedepsi asa rau!! Uite, de-oi veni in Italia vreodata, iti aduc amaryllis. E bine? Report
March 4, 201016 yr comment_24423 Uite, de-oi veni in Italia vreodata, iti aduc amaryllis. E bine? Perfect Report
March 4, 201016 yr Author comment_24497 Eu nu am decit un singur amarillys, si infloreste si el cind isi aduce aminte Totusi, de cind l-am ingropat mai putin adinc, si de cind ii tai frunzele mai drastic, l-am facut sa infloreasca 3 ani consecutiv. Anul trecut: Report
March 4, 201016 yr comment_24519 Nici mie nu imi face amarillys flori in fiecare an, dar ca sa stimulez inflorirea ii tai frunzele pina ramine cu maxim 2. Pe mine ma omoara calele, am cumparat 3 bulbi din Olanda, s-au inmultit, acum am cam 40 bulbi si bulbili, dar nu infloreste nici unul! Mariette, ala nu e palmier, e sagotier japonez, Cycas. Daca s-au ingalbenit frunzele de la baza, este in regula.Merci,habar nu aveam cum se cheama!Cam trei frunze de la baza s-au ingalbenit...imi era teama ca se duce... iarna am asa conditii proaste pentru flori:( Report
March 4, 201016 yr comment_24521 mai am: trandafir de ala portocaliu am si eu ,si face flori toata vara. dar te rog zi-mi si mie ce faci de-ti infloreste crinul? sau cum s-o numi. am si eu asa ceva (i-am recunoscut frunzele )si nu a inflorit niciodata.Crinul infloreste in fiecare vara ,o singura data ,tine destul de mult floarea...nu-i fac nimic...mai am si crini albastri ,si ei fac floare in fiecare vara ;acum sunt saracii pe hol, in frig,dar sunt rezistenti! Report
March 5, 201016 yr comment_24563 Dana, nu dispera, poate infloreste la anu. Si ai mei cei vechi, adica care au murit iarna asta n-au inflorit in fiecare an. Cei de acum abia i-am cumparat si am verificat sa aiba toti boboci si i-am tinut in casa, de fapt inca ii mai tin, desi a fost cald in ultimele 2 zile azi noapte au fost 2 grade asa ca prefer sa-i mai tin in casa. Revin cu urmatorii cind vor inflori ca i-am luat de 3 culori diferite Adriana, ti-a fost gura aurita ! Dupa ce mi-am baut cafeaua azi, am zis sa-i fac rapid o poza sa vedeti ca are 3 frunze. Si cind colo de emotie (sau de rusine ! ) vad ca a facut pe el ... un boboc de floare. [center](iaca si dovada - am uitat sa-i pun ceva rosu. sa nu mi-l deocheati ! ) http://img196.imageshack.us/img196/2359/amaryllis.jpg[/center] Report
March 5, 201016 yr comment_24570 waw, ce misto, tre sa ii fac si eu poza ghiveciului meu in care am 2 exact de culoarea asta cumparati anul asta, adica acelasi pe care l-am pozat in urma, doar ca acu ambii bulbi au cite 4 flori cred, toate deschise, mama vrea sa mi-l "fure" si sa-l puna pe pervaz in camera ei ca e prea frumos dar n-am lasat-o de frica ca daca ii schimb pozitia se supara Report
March 7, 201016 yr comment_25106 Iote pozelecei doi amaryllisi albi intr-un ghiveciiar in alt ghiveci cei rosii care inca mai sunt boboci si cel rosu cu alb Report
March 8, 201016 yr comment_25209 Iote pozelecei doi amaryllisi albi intr-un ghiveciiar in alt ghiveci cei rosii care inca mai sunt boboci si cel rosu cu albSuperbi! Report
March 11, 201016 yr comment_25808 Amaryllisul alb a inflorit totCel rosusi cel rosu cu alb Oau!!!!! Superbe florile! Abia astept sa ajung si eu acasa si sa-nfloreasca si-ai mei. Maica-mea abia acum o saptamana i-a pus in ghivece, deci am ceva sanse ca de Paste sa ma desfat cu ceva flori... Report
March 11, 201016 yr comment_25837 Ca sa fiu on-topic, nu am poza insa va voi recita o poezie. A-nflorit un bobocelRosu la culoare,Ca o putza de catelCare sta la soare. Report
March 11, 201016 yr comment_25851 Ca sa fiu on-topic, nu am poza insa va voi recita o poezie.A-nflorit un bobocelRosu la culoare,Ca o putza de catelCare sta la soare. Bravo copilu', ai recitat frumos! Report
March 11, 201016 yr comment_25867 Ca sa fiu on-topic, nu am poza insa va voi recita o poezie.A-nflorit un bobocelRosu la culoare,Ca o putza de catelCare sta la soare. Bravo copilu', ai recitat frumos!Merita o salata de Amaryllis Report
March 11, 201016 yr comment_25871 Ca sa fiu on-topic, nu am poza insa va voi recita o poezie.A-nflorit un bobocelRosu la culoare,Ca o putza de catelCare sta la soare. Bravo copilu', ai recitat frumos!Merita o salata de Amaryllis Io inca n-am de unde, poate-i face Adriana! Report
March 11, 201016 yr comment_25881 Ca sa fiu on-topic, nu am poza insa va voi recita o poezie.A-nflorit un bobocelRosu la culoare,Ca o putza de catelCare sta la soare. Bravo copilu', ai recitat frumos!Merita o salata de Amaryllis Da da da. De Amaryllis care este. Report
March 11, 201016 yr comment_26052 Ok, vii miine si te astept cu o salata de flori de amaryllis ofilite ca mi-a zis mama sa le rup ca sa le las celorlalte loc.Da' sa-mi aduci chifteaua la schimb Report
March 12, 201016 yr comment_26086 Da' sa-mi aduci chifteaua la schimb Bene, s-a notat. S-ar putea ca in vara (probabil iulie) sa mergem in Sardinia. Daca da, poate om gasi o varianta sa ne vedem pe frundeva. Report
March 12, 201016 yr comment_26106 S-ar putea ca in vara (probabil iulie) sa mergem in Sardinia. Daca da, poate om gasi o varianta sa ne vedem pe frundeva.Daca coboriti cu masina si ocoliti prin Torino cu cea mai mare placere Report
March 12, 201016 yr comment_26120 S-ar putea ca in vara (probabil iulie) sa mergem in Sardinia. Daca da, poate om gasi o varianta sa ne vedem pe frundeva.Daca coboriti cu masina si ocoliti prin Torino cu cea mai mare placere creca o sa coboram cu aveonu' Report