December 15, 200916 yr comment_9445 De anul trecut imi propusesem sa fac o casuta pentru baiatul meu. Am tot citit retete, am urmarit postarile voastre si am indraznit. Trebuie sa va spun ca am participat toti trei la aceasta treaba. Baiatul nostru o sa aiba cand va fi mare o amintire frumoasa despre pregatirile de Craciun... Superb!!!!! Iar daca-i facut in trei..... e si mai frumoasa casuta!! Asa sarbatori si amintiri, mai da!!!!!! Report
December 15, 200916 yr comment_9463 Multumesc, fetelor Raluca, si eu am stat mult pe ganduri, dar acum ma bucur ca m-am riscat Report
December 15, 200916 yr comment_9531 Superbe casutele si cabanutele fetelor.Va pun aici 2 tutoriele poate va inspira la tehnica si decor.Ma refer la fetele care nu au mai facut cum sunt eu. 5mLidYjiV5Q Z0BrIBKrvS0 Puteti intra pe pagina Youtube sa cautati : Gingerbread houses.Sper sa va fie de folos ! Report
December 16, 200916 yr comment_9575 ami, foarte frumoasa casuta ta! multa munca, dar rezultatul e deosebit! Report
December 21, 200916 yr comment_11315 Si din acelasi aluat din care am facut casuta, cateva figurine de turta dulce pentru a le agata in brad Report
December 23, 200916 yr comment_11773 Eu am facut-o mai micuta , anul acesta.Si din aluat de biscuiti, mai fraged, asa se mananca tot!M-am inspirat de aici.Aveti si schema casutei in pdf.Pentru cine o vrea. Bradutul de pe tava l-a facut Manu, fiti ingaduitori!Plus unde punea ea manuta se darama tot! Dar ne-am distrat si lui Manu i-a placut! Report
December 23, 200916 yr comment_11783 buna seara ! ati facut casute una mai frumoasa ca alta, pot sa ma laud si eu cu a mea ? e prima data cand fac, se putea si mai bine, dar copii au fost super incantati si abia asteapta sa o manance 250g unt, margarina sau untura de porc, eu am folosit untura650 g faina300g miere de albine100g zahar2 oua1 varf de sare1/2 plic praf de copt1/2lingura amiacscortisoara, nucsoara rasa si alte mirodenii pt ornat:3 albusuri500g zahar pudra1 lingura zeama lamaiebombonelescobitori Report
December 23, 200916 yr comment_11813 Bradutul de pe tava l-a facut Manu, fiti ingaduitori!Plus unde punea ea manuta se darama tot! Dar ne-am distrat si lui Manu i-a placut! Ce frumoasa e!!! Imi inchipui ce distractie a fost pe voi! Sa sti ca se intrevede un real talent la Manu. Felicitari pentru tot ! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 23, 200916 yr comment_11814 Felicitari Diana!! Frumoasa casuta ta. Am salvat si reteta aceasta. Poate o incerc la Craciunul viitor Report
December 27, 200916 yr comment_12378 Iat-o si pe a mea: http://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/casutadeturtadulce16.jpg http://i203.photobucket.com/albums/aa2/lauralaurentiu/casutadeturtadulce.jpg Report
December 30, 200916 yr Author comment_12839 toate casutele sunt superbe, trebuia sa facem concurs acum imi pare rau ca nu am decorat mai copilareste casuta, da la anu imi iau revansa! Report
December 30, 200916 yr comment_12875 Mai fetelor, eu am o intrebare. Vad aici casutele de turta dulce, una mai frumoasa ca alta...cat rezista intacte? La mine s-ar da o mare lupta intre a o pastra pentru posteritate, ori a-mi infige dantura in glazura apetisanta. Report
December 30, 200916 yr comment_12886 Ami , casuta e tare draguta..., ce idee buna!intr-adevar intregeste peisajul pe toata perioada Craciunului!as avea curaj sa fac si eu una,pana la anul , insa , mai studiez felicitari Ami! si voua fetelor ,felicitari o mie! superbe casute!,asa pt o clipa, am cotrobait peste tot! Report
December 30, 200916 yr comment_12887 dacă aş şti să fac, asta'mi place... pe o cană cu ciocolată caldă....[align=center][/align] Report
December 31, 200916 yr comment_13012 Waw! Ce idee .Interesant, o tin minte pentru la anu'! Multam! Report
December 22, 201312 yr comment_210277 Si a nostra....una dintre ele. Una a fost mancata din temelii si cealalta a ramas fara acoperis. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
December 26, 201411 yr comment_223927 Anul asta m-am cimentat si eu cu o casuta de turta dulce,cu forma de silicon de la silikomart. Am pus scobitori pana s-a intarit. Si rezultatul. Report
December 26, 201411 yr comment_223930 Cred ca si-a meritat toti banii ca e superba. Cind ai timp sa-mi scrii si reteta aluatului, am si eu o forma de biscuiti de decorat dar reteta dinauntru nu prea m-a entuziasmat deloc Report
December 27, 201411 yr comment_223980 Ramy, super casuta! Ce faina ideea cu formele! Te rog si eu sa pui reteta, cand ai timp . Report
December 28, 201411 yr comment_224053 Multumesc fetelor,pot sa va spun ca este si buna,nu s-a intarit de sa-ti rupi dintii in ea,s-a comportat foarte bine aluatul,si sigur o sa mai folosesc si alta data aceasta reteta.Am facut-o la intamplare reteta,nu o mai facusem niciodata,dar sant foarte multumita.125 grame unt,100 grame zahar,50 grame zahar brun(eu nu am avut,am pus tot alb),150 grame miere,1 ou,420 grame faina(eu am mai pus un pic ca mi s-a parut prea moale aluatul),2 lingurite de ghimbir praf,1 lingurita scortisoara,1/2 lingurita de bicarbonat,un praf de sare.Eu am mai adaugat o lingura de cacao,pentru culoare.Se amesteca intr-un vas untul,zaharul,oul si mierea,daca aveti robot si mai bine,eu am facut manual.Faina se amesteca cu mirodeniile,sare si bicarbonat,si se pune putin cate putin la compozitia de unt+zahar+ou+miere.Se amesteca bine,si se da la frigider o ora. Report