July 14, 201214 yr comment_157235 Ok. Bilant pe ziua 5 deci am 1kg in minus clar dupa 5 zile.Nu stiu cui sa il atribui? regimului sau faptului ca fac miscare - eliptica si inot o data la doua zile, sau simultan cum se nimereste. In seara asta am facut pui cu chili si lime. Am mincat cu usturoi. Am luat eu pieptul si consortiului i-am dat pulpa. Mi s-a parut f gras nu stiu de ce, tot ma supara o senzatie de voma aproape.Am ajuns in asa hal incit mi se pare gras puiul?!? Pina la 5 am mincat doarfructe de padure un pumn ca nu am avut timp si nu mi-a fost sincer deloc foame. Acum pe seara bag si un mar. Cred ca asta e cam tot pe ziua de azi, astept cu interes ziua 6. Report
August 2, 201214 yr comment_159151 Mai deci vad ca nu mai e nimeni pe aici sa imi tina companie. Eu am dat jos 3 kg in 3 saptamini. Tin sa mentionez ca in saptamina 2 am stagnat total. In prima saptamina si ultima mi-a fost rau - am fost f ametita si confuza si in a doua saptamina am avut o criza de colecist sora cu moartea. Tot citind diverse si vorbind cu o tanti din spital de la noi nutritionista - mi-am dat seama ca de fapt asta e Atkins modificat - mai nou in voga aici la noi si nicidecum detoxificare - caci detoxificarea presupune dupa cum stim un regim bazat pe legume, fibre si f putina carne alba. De luni am inceput tura 2 - vreau sa vad daca mai reusesc sa dau jos 3 kg. Daca da...atunci ma declar super multumita si incerc sa o tin asa pina cind m-oi vedea schija in oglinda. Forta sa fie cu voi! Report
August 2, 201214 yr comment_159152 Eu sunt de acord cu tine si eu am raportat ca m-am simtit rau. Si mie mi-a zis nutritionista ca detoxificarea nu poate include atata proteina. Dar macar de slabit am slabit, poate iti tin de urat, cat oi putea sa nu ma ia iar cu vertij de la lipsa de calciu. Report
August 4, 201214 yr comment_159336 Eu sunt de acord cu tine si eu am raportat ca m-am simtit rau. Si mie mi-a zis nutritionista ca detoxificarea nu poate include atata proteina. Dar macar de slabit am slabit, poate iti tin de urat, cat oi putea sa nu ma ia iar cu vertij de la lipsa de calciu.Zerda multzam de companie!!! Si daca ai o nutritionista buna te rog mult sa imi trimiti si mie datele ei. Acu'...vad ca e liniste pe aici nu ne contrazice nimeni:)) Report
August 6, 201214 yr Author comment_159600 caci detoxificarea presupune dupa cum stim un regim bazat pe legume, fibre si f putina carne alba nu'ş la cine te referi când foloseşti pluralul, eu sunt de altă părere, dar cum am mai spus şi in alte rînduri, fiecare din noi suntem unici şi trebuie să găsim programul care ni se potriveşte. PS vă recomand din nou atenţie, dacă nu vă merge bine, nu continuaţi ... Report
August 10, 201214 yr comment_159985 caci detoxificarea presupune dupa cum stim un regim bazat pe legume, fibre si f putina carne alba nu'ş la cine te referi când foloseşti pluralul, eu sunt de altă părere, dar cum am mai spus şi in alte rînduri, fiecare din noi suntem unici şi trebuie să găsim programul care ni se potriveşte. PS vă recomand din nou atenţie, dacă nu vă merge bine, nu continuaţi ...Dexter nu te supara, degeaba insisti, asta nu e program de detoxifiere. Da-mi niste date stiintifice, un studiu, o revista, un articol, un nutritionist, un medic...etc... care spune ca asta e detoxifiere, cu atit de multa carne. Ca se slabeste asta e alta poveste si sint de acord caci desi sint in faza de platou totusi am dat jos, desi in nici un caz 7kg intr-o luna sau alte minuni de genul asta. Report
August 11, 201214 yr Author comment_159988 nu insist pentru că probabil nu ne vom schimba părerile nici tu, nici eu. pe mine nu mă va convinge nimeni că să reduci procentajul de grăsime internă cu 4% nu este detox. grăsimea aia de care ne scăpăm "înveleşte" tot ce organismul nu poate metaboliza, inclusiv metale grele şi alte reziduuri chimice. in my book, that's definitely detox. Report
August 11, 201214 yr comment_160004 Am trecut numai sa multumesc in sfarsit pentru prima retata postata,Dexter,cea cu cod.Am facut-o de vreo 3-4 ori pana acum,si cu peste si cu shrimps,dar ca o nerusinata ce sunt,am tot uitat sa zic multumeschttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif ! Report
August 11, 201214 yr comment_160030 nu insist pentru că probabil nu ne vom schimba părerile nici tu, nici eu. pe mine nu mă va convinge nimeni că să reduci procentajul de grăsime internă cu 4% nu este detox. grăsimea aia de care ne scăpăm "înveleşte" tot ce organismul nu poate metaboliza, inclusiv metale grele şi alte reziduuri chimice. in my book, that's definitely detox.asta nu am facut si cred ca ar fi interesant, cum ai masurat grasimea pierduta? parca existau niste dispozitive care faceau asa ceva, nu? si masurau inclusiv masa musculara. Report
August 15, 201214 yr Author comment_160312 exact, sunt aparate care măsoară "body composition"centimetrii i-ai măsurat? de multe ori reducerea grăsimii nu se vede atît in kg cît in centrimetri, dacă mergi cîteva pagini in urmă, am postat cum arată corpul la diferite % de grăsime. Report
August 16, 201214 yr comment_160335 exact, sunt aparate care măsoară "body composition"centimetrii i-ai măsurat? de multe ori reducerea grăsimii nu se vede atît in kg cît in centrimetri, dacă mergi cîteva pagini in urmă, am postat cum arată corpul la diferite % de grăsime.Dex realitatea e ca nu m-am masurat, am neglijat aspectul asta DAR...pantalonii care abia imi intrau pe mine acum ceva timp...niste pantaloni de trening fara pic de elastic in ei...sint acum largi , ma uitam si nu imi venea a crede duminica, dar o sa si incep sa ma masor. pe la ce pagina ai pus pozele? Report
August 16, 201214 yr comment_160370 exact, sunt aparate care măsoară "body composition"centimetrii i-ai măsurat? de multe ori reducerea grăsimii nu se vede atît in kg cît in centrimetri, dacă mergi cîteva pagini in urmă, am postat cum arată corpul la diferite % de grăsime.Dex realitatea e ca nu m-am masurat, am neglijat aspectul asta DAR...pantalonii care abia imi intrau pe mine acum ceva timp...niste pantaloni de trening fara pic de elastic in ei...sint acum largi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif , ma uitam si nu imi venea a crede duminica, dar o sa si incep sa ma masor. pe la ce pagina ai pus pozele? Uite aici,Lizura:https://forum.artaculinara.ro/topic/3562-retete-detox/page__view__findpost__p__148410 Report
August 16, 201214 yr Author comment_160380 Am trecut numai sa multumesc in sfarsit pentru prima retata postata, Dexter, cea cu cod.Am facut-o de vreo 3-4 ori pana acum,si cu peste si cu shrimps,dar ca o nerusinata ce sunt,am tot uitat sa zic multumeschttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif !petu, cu plăcere şi să vă fie de bine. mulţumesc pentru link Report
August 18, 201214 yr comment_160520 exact, sunt aparate care măsoară "body composition"centimetrii i-ai măsurat? de multe ori reducerea grăsimii nu se vede atît in kg cît in centrimetri, dacă mergi cîteva pagini in urmă, am postat cum arată corpul la diferite % de grăsime.Dex realitatea e ca nu m-am masurat, am neglijat aspectul asta DAR...pantalonii care abia imi intrau pe mine acum ceva timp...niste pantaloni de trening fara pic de elastic in ei...sint acum largi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/ohmy.gif , ma uitam si nu imi venea a crede duminica, dar o sa si incep sa ma masor. pe la ce pagina ai pus pozele? Uite aici,Lizura:https://forum.artaculinara.ro/topic/3562-retete-detox/page__view__findpost__p__148410Merci Petunico! Deci e clara treaba ca ieri am imbracat ci o fusta care nu imi venea sub nici o forma...si acum a intrat pe mine bine merci! Report
September 19, 201214 yr comment_163757 hello !? anybody here?raportez: in prezent cantaresc 53 - 54 kg (un total de -10 kg, fata de momentul zero al inceputului de detox). Azi seful a constatat ca am devenit skinny, desi eu mai am 7 kg de slabit pana sa-mi ating targetul. in iunie am avut 52 kg, sub care nu am reusit sa scad. In ultimele 6 sapt am reusit sa iau inapoi circa 2 kg, din cauza de program dereglat total din toate punctele de vedere.mi-ar placea sa incep o noua tura, dar sa vedem daca ma tine vointa ...Ar mai fi o treaba, nu stiu daca repetat la intervale scurte da rezultat. btw: imediat dupa detox carnea era asezata fantastic, fara pic de sport si totusi celulita semnificativ volatilizata. Apoi, dupa 3-4 luni se vede ca nu mai sunt detoxifiata. Liz, ce ai de raportat la tura 2? ai continuat? any news?PS: zilele acestea e ziua ingerasului tau? Report
September 23, 201214 yr Author comment_164110 hello , brava skinny dani! lizura nu a mai dat de mult pe aici. eu fac un experiment, începînd de luni, vreau să mănînc numai alimente din listă, un fel de mini detox, cel puţin pînă in weekend. am fost în deplasare şi am mîncat tare prost, mostly junk food. bad, bad dexter. Report
September 23, 201214 yr comment_164111 Daca nu mi-ar fii lene sa citesc tot,parca m-as apuca si eu de un detoxhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif .De maine incep...sa citesc.Eu am fost multumita de cura Montignac,dar mi-a fost greu cu gatitul,ca pe ai mei nu i-am putut obisnui.Din ce am vazut in mare aici la voi,o detoxifiere ar fii mai simplu de tinut cu intreaga familie.In orice caz,o sa va zic la curent daca voi incepe Report
September 23, 201214 yr Author comment_164112 petu, lista de alimente şi principiul sunt pe prima pagină, postul 17. cel mai important este eliminarea grăsimilor de orice fel. nu ulei la gătit sau in salate, nu urme vizibile de grăsime in carne. nimic procesat, nu alcool. numai o proteină, o legumă şi o fructă la o masă. legumele şi fructele din listă asigură cel mai eficient detox. dacă prepari mîncarea in felul ăsta pentru tine, pentru familie poţi adapta şi adăuga cele necesare, alte legume, alte fructe, lactate, ulei in salată, etc.citeşte să vezi dacă te aranjază stilul respectiv Report
September 24, 201214 yr comment_164127 Am vrut sa intreb de o mie de ori dar am uitat, iepure e voie?? Ca eu am slabit 2 kile si singura schimbare la care ma pot gandi este ca am mancat mult iepure! Report
September 24, 201214 yr comment_164139 Eu am apucat aseara sa citesc pana la pagina 10.Mi-am imprimat alimentele permise,dar tot mai am o intrebare:am carne tocata ca le-am promis alor mei sarmale,dar e amestec porc+vita si nu as vrea sa ma duc acum sa mai cumpar extra numai vita. Am voie sa mi-o fac asa cu rosii?Sau nu e voie din cauza porcului? Cafeaua neindulcita e permisa?Eu rareori cand o beau cu lapte si cu zahar,numai daca merg pe undeva,dar si atunci,daca am de ales o beau fara nimic in ea. Pana acum nu am mancat nimic,ca nu iau micul dejun(stiu,Bad Petunie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif ),dar m-oi chinui cu un smoothie din mar+telina+menta (e voie? ) Report
September 24, 201214 yr comment_164161 Teoretic, carnea de porc are grasime si aparenta si intrinseca, cu exceptia muschiuletului, deci nu ar fi potrivita. Poti s-o faci dar nu intra in detox-ul lui dexter, desi fara alta grasime adaugata, n-o fi foc, n-o sa slabesti cat ai vrea, mai ales ca esti la inceput, nu face obsesie din asta!Asta mi-a zis un psiholog, daca faci obsesie cu mancarea te ingrasi si cu salata! Deci sfatul este semiprofesionist! Report
September 24, 201214 yr comment_164162 Deci eu am in plan pulpe de iepure la cuptor, eventual cu rosii, daca se tine si Petu, eu as vrea sa slabesc vreo 4 kile, ca data trecuta! n-au grasime pe ele, ca sa nu ma repet de 30 de ori! Insa acum o sa mananc iaurt si branza slaba ca eu am probleme cu absorbtia calciului! Daca se mai tine cineva ma incumet, ca am auzit de la " suacra" c'o sa am 120 de kile pana la Craciun, vreau doar sa-i dovedesc lui fi-su ca aia e dusa! Report
September 24, 201214 yr comment_164189 Deci am baut(de fapt aproape l-am mancat ca l-am lasat mai gros https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif ) smoothie din frunze de telina+frunze de patrunjel+mar+doua prune,de doua ori pana acuma.O sa sar astazi peste carne atunci,doar n-o fii foc,sau?Diseara imi fac niste zuchinni,probabil supa.Apa beau multa in zi de felul meu.Pt maine o sa iau peste,dar nici eu nu pot manca de doua ori pe zi carne,e bai daca la a doua masa mananc doua legume.Din partea mea,as face o data pe saptamana carne,ca nu as avea probleme Zerda eu zic ca iepurele nu e interzis,ca e ca si pieptul de pui Report
September 24, 201214 yr Author comment_164215 dacă nu e in listă, e interzis alimentele din listă plus aplicarea principiului asigură cel mai eficient detox, nu e invenţia mea, ci studiul de zeci de ani al doctorului nutriţionist. petu, cafeaua simplă fără nimic nu e un capăt de ţară dar dacă poţi, cel mai bine e să treci pe ceai in timpul detoxului. dacă vreţi să faceţi substituţii, nu ştiu ce să vă spun pentru că nu am încercat. părerea mea este că dacă nu aveţi probleme de metabolism, să ţineţi strict.zerda are deja un sistem adaptat la metabolismul ei, ştie ce-i merge, eu nu am experimentat pentru că mie mi se potriveşte la fix ce-i in listă, mi se pare foarte uşor să mănînc in stilul respectiv. meniul meu de azi: piept de pui la grătar cu roşii cherry natur şi măr. diseara măninc hamburger homemade de vacă slabă cu condimente uscate, salată verde cu pătrunjel şi balsamic şi căpşuni natur. Report